A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

egy kis érdekesség.
Füles süni

Kép
Kép
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Na, belaptetőztem :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Bogyimami!
:lol: :lol: :lol: Kinek a kezében?

Hanna! Hogy micsodi pocód van! Gyönyörű kismami vagy! :D :D
estike66

Esti,
nem tudom. Úgy kaptam a páromtól a képet.
Gondoltam megosztom veletek, mert olyan édes. :D

hajnoca
Dunakeszi

Pár kép Boról. :D
Már reppernek készül. :lol:
Kép
Kép

hajnoca
Dunakeszi

Mekkora szemek :!: :lol: Hihetetlen. Zabálnivaló a kis repper :!:
estike66

Írtam püt Esti.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Krisz, mi a helyzet :?:

Hajnoca, de édi ez a kislány! Ennivaló! :wink: A süni is ari, de ez számítógépes manipuláció vagy tényleg ilyen nagy füle van? :roll: (Sünikhez nem értek) :oops:

Puszedli, drukk az ikreknek!!!!!!!!!! :wink: (Már ha azt szeretnél)

Köszönöm a sok fontos dolog (kismamisodás, sejtecskeszaporodás, zebrásodás, stb) közt a rámgondolást amúgy, fogam úgy érzem okés, nincs dagadás, se fájdalom (kop-kop), tegnap antibigyó is elfogyott.

Voltam a leletekért is: anti -TPO kicsit magas (mint volt), de TSH 2.09 !!! Úgyhogy mérési hiba volt, a többi pm hormon is teljesen okés. :D
Pénteken megyek középidős UH-ra, akkor kiderül, a másik (LH) hormonommal mi van (tüszőérés van-e, esetleg ciszták... :( ), halkan reménykedem, hogy az is tévedés volt, de egyrészt nem valószínű, hogy ennyit tévednek, másrészt meg hatalmas ocsmány ragyák jöttek ki rajtam két nap alatt, ugyanolyanok, mint a lombik alatt, és sztem a magas LH-tól. :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bogyimami! Válaszoltam.

Rana! Örülök, hogy már nem vagy dagadt és nem fáj. Annak még inkább, hogy elmérték.(naná, hogy elmérték!!) és ne éld bele magad, hogy attól vannak ragyáid!
estike66

Esti,
én is.

Rana,
Nem űgy tűnik a képen, hogy manipulálva lenne. Igaz ma már bármit meglehet csinálni úgy, hogy azt észre se vegyük.

Érdekesek ezek a laborok.
Nekem anno Bogyival a vérvételnél kihozták, hogy A+ vagyok!! Amikor megszülettem B+ voltam. Persze nekem kellett 3x a véradó állomásra járnomés vért adnom, mert ők el.....ták. Szerintem az AFPs magas (117, 3) eredményünk is 'elnézésnek"tudható be. De inkább nézzen meg egy genetikais doki, minthogy betegen szülessen a babám. :( :)

hajnoca
Dunakeszi

Lányok! Mindenki dolgozik rajtam kívül? Igazat megvalva nekem is lenne mit csinálnom, így két hét után, de....... valahogy egészen máshol jár az eszem. :shock:
estike66

Estike: én nem melózok, dvd-zek. :lol:

Skrissz: jelentkezz!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Halihó!

Estike: ne már, tényleg máshol jár az eszed? :-D ez meg hogy lehet? :-D

Hajnoca: én is mindig megcsodálom Bo szemeit :-D

Puszi: majd spontán összehozzátok a harmadikat, nem kell fagyibabó :wink:

Zsófinak, Babának mensihozó drukkok mennek!

Skrisz: már Te is kismami vagy! :-D mostantól már tényleg nincs pia, cigi, drog :-D

Rana: na, szerencsére ez a TSH csak félrecsúszott. Képzeld, én is így jártam, Tapolcán 9-et mértek :shock: előtte 1 hónappal 1,18 volt egy másik helyen…
Örülök, hogy a fogad oké.
Én sem hiszem, hogy az LH-tól vagy ragyás, mert a lombiknál pont az a lényeg, hogy azt levigyék (Deca-val pl.), hogy ne zavarjon be. Vagy nem? :roll:

Közben felhívtam Tapolcát, egyrészt beírattam magunkat lombikra (április), meg újra rákérdeztem a fagyis beültire. Tényleg ingyen van, és nem vesztünk vele tb támogatott alkalmat. :-)
Érdekes, hogy mennyire más ez mindenhol :roll:

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nahát ilyet, hogy összevissza mérnek mindent, mi meg közben szívinfarktust kapunk... Mondjuk persze inkább nézzék meg még egyszer, és minden oké legyen, de mi van, ha visszafelé sül el a dolog, és mondjuk tök rossz értéket normálisnak mérnek? Hm. Gondolom ilyen is előfordulhat.

Azért gondolom, hogy vmi nagy gond van a hormonjaimmal, mert nem mondom, hogy bababőröm van (mensi előtt mindig kijön egy-két ragya), de ilyen, mint ami most van (az arcom két szélén, tök szimmetrikusan, és még a nyakamon is :shock: ocsmány, gennyes ragyák egymás hegyén-hátán, ráadásul tegnapelőtt még hírük-hamvuk se volt, Brizo a megmondhatója) életemben csak egyszer volt eddig, lombik alatt. :( Már nem tudom, milyen alapozót pakoljak rájuk, hogy ne látsszanak. Szemétség. Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok,
3 blasztó babát hoztunk haza. :lol: :lol: :lol: Gyönyörű szépek voltak a mikroszkóp alatt. ET fájt, mert elég szűk a nyakcsatornám. Azt mondta Szmati, hogy ha ez nem sikerül, a következő lombik előtt el kell menjek nyakcsatorna tágításra. Már megint... Na mindegy. Van még három morulánk is, de azt nem valószínű, hogy le tudják fagyasztani. Holnap kell miattuk telefonálnom. Azért drukkolok nekik, hátha. :lol: Pocim fáj, pihenek. A méhnyálkahártyám még mindig nincs a toppon, 9-10-es. Szerintetek egyem még a méhpempőt?

Puszi és Estike nagy nagy drukkok mennek!

Vkrisz, növögetnek a tüszőcskéid?

skrisz72

Skrissz: nem győztem már frissíteni!!!!!! :lol: Gratula! Vigyázz a 3 Picire!!!! És nem lesz következő lombik, így tágítás se, oks? Csak a szülésnél!!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Üdv Mindenkinek Kép

Estike: csak óvatosan a melóval!!!!

Rana: ez a TSH mérési fars eredmény jól rád hozta tényleg a szívbajt, irgum-burgum a db-i nőgyógyi labornak.....
legalább most már ez miatt nem kell parázni :lol:
erre a te esetedre tudok említeni egy hasonlót: barátnőmnek a 3. lombiknál 2-3 naponta nézték a hcg-jét, hogy milyen szépen megy felfelé (beülti utáni hiperstimuláció miatt) egyik alkalomkor 2 nap után stagnált a hcg, szívbaja volt a másnapi hcg vérvételig, amikor is kiderült, hogy mérési hiba történt :twisted: :twisted: :twisted:

Tényleg pénteken még nem voltak ragyácskáid.
A ragyák szerintem sincsenek összefüggésben a magas LH szintteddel, nekem is lombik után hónapokig tele volt ronda patikkal az arcom és az LH szintem rendben volt.

Pénteken hányra mész ultrahangra? Nekem 3-ra kell menni, lehet, hogy összefutunk?

Kép
brizo

Köszike mindenkinek a felvilágosítást a terhességi vitaminokkal kapcsolatosan Kép

Skrisz gratulálok a 3 babóhoz ++++++++++++
Hány sejtesen kaptad őket vissza?
Persze méhpempőt egyed csak nyugodtan.

Kép
brizo

Krisz, nagyon jó esélyek!!! :wink: De mi köze a szűk csatornának ahhoz, hogy az embrikék hogy kapaszkodnak (ha már egyszer bent vannak...)? :roll: És mi az a morula :?: :roll: A 9-10- es nyálkahártya se olyan rossz, de eheted a méhpempőt szerintem.

Brizo, EZEK a ragyák (ezek nem akármilyen ragyák ám) bizti összefüggésben vannak a rossz hormonokkal... :( Én 2-re megyek, de 3-kor még bizti ott leszek, ahogy a "gyors" ügymenetet ismerem. De azért ha tudsz, gyere egy picikét korábban, én meg ha esetleg hamarabb végeznék, akkor megvárlak! :wink: Ja te 20. napira mész, ugye?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

szezsó! Ingyen csinálnsk valamit :shock: vicc nélkül, ez kisebb fajta csoda, lehet, hogy átigazolok :lol: (nem ám)

Skrisz! Blasztókkal óriási a remén a sikerre, mostantól millió babaragacs :D Én sem tudom, mi az a morula, talán egy további fejlődési lépcső? :shock:

Brizó! Hidd el ennél óvatosabban már nem is dolgozhattam volna. Munka sok, de én csak befelé figyelgettem. No, meg kutakodtam a nete, tisztára hülle vagyok. :twisted:

[b]Nyulaszka, Dezsi, Bella és többiek
, tessék szépen előbújni! Nekem most lélektartók kellenek(fúúúúúj , önző dög)[/b]
estike66

Rana! Én aztán tudom miről beszélsz. Kb. fél éve nekem is vannak ezek a ragyák. Amúgy sem szép a pofim, így minden hónapban, pirike után meglátogatom a kozmetikust, aki szépen kitisztít. De a ragyáimat látva, már sík ideg volt. Nem tudom az okát. A múlt ciklus volt az első, amikor, nem jeletkeztek. :D Remélem, ez már így is marad. :wink:
estike66

Bocsi, kicsit szaggatott vagyok. Skrisz, én eszem a pempős mézet továbbra is. Ártani nem áerthat.
estike66

Sziasztok!

Rana

Most nem a fogad, hanem ragyák????? :? Veled is mindig van valami!!!! Valami méregteleítő tea lehet nem ártana, meg egy kis szoli!!!!! :wink: Az a léleknek is jót tesz!!!!!! :lol:

Tobi, Szezso

Nagy ölelés nektek!!!!!!! A kövi sikerül!!!!!!! :wink: :D

Estike, Krisz, Puszi(remélem nem hagytam ki senkit) nagyon drukkolok nektek!!!!!!!

Tücsök

Hová tüntél már megint??????? Kép

Hajnoca

Boginak gyönyörű szemei vannak!!!!! :wink: :D (a kerilányom is Bogi) :wink:

Lola kismami nagyon eltűnt!!!!! Kép

Kisbuta, Melánia, Dezsi ti hogy vagytok?

Vizkrisz

Remélem a long most bejön!!!!!! :wink: :D

Ha valakit kihagytam nem szándékos volt, bocsánat!!!!! :oops:

Én, el ne kiabáljam, elindultam szép lassan a hupa felé, nem szeretnék visszagurulni! :wink:
Vendég

Rana,
sztem a ragyák lehetnek a fogad miatti mizéria következménye.
Nem volt begyulladva?

Amúgy nekem is van már hetek óta két olyan nagy ragyám ami csak nagyon ritkán szokott előjönni az államon. A baj az velük, hogy nem érnek meg és kb 1 centis gumók. Annyit tudok vele csinálni, hogy Dalacin -Tvel lekezelem és ápolom az arcom.
A szoli tényleg jót szokott tenni a bőrnek .... és persze a léleknek. :D :D

Skrisz,
grat a babókhoz. Azért ne tessék elkeseredni a 9 - 10es mnyh az gyönyörű.
Abba már rendesen meglehet ágyazni!!!
:wink:

hajnoca
Dunakeszi

Estike Drága: Kép

Skrissz: 'A méhnyálkahártya vastagsága fontos paraméter, általában a visszaültetéskor optimálisan 10 mm körüli vastagságot kell, hogy elérjen'

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz!
Szia Kismami!!! Szerntem egyed a méhpempőt, én egész hónapban szoktam! :wink: És továbbra is igyál sokat!!! :lol:

Ditke!
Engem kihagytál! :roll: :lol: :wink: Úgy örülök a hupának! :lol: Küldök nagy ölelést, csak a férjem gépén nincsenek smiley-k. Szóval ölllelllllllllll!!!

Szezso!
Köszi, de nem ért ide. A legszebb, hogy ma még az apukám is megkérdezte, hogy megjött-e, majd közölte, hogy tuti babás vagyok. :evil: Pé nélkül...

Bogyimami!
Sünis kép írtó édes. És Bogyika is!!! :lol:

Puszedli!
Te hogy vagy??? Drukk!!!

Brizo!
Na és a sok tanács után mire jutottál a vitaminnal kapcsolatban? Te kezded is a decapeptylt? Vagy mi lesz holnap a dokinál?

Rana!
És Te miért mész dokihoz? Ragyák nekem az ösztogén hormontól voltak. Erre úgy jöttem rá, hogy sok volt, csúnya, még a hátamon és a derekamon is! :shock: Aztán a ciklusleállítás alatt széepn elmúltak. Már tudok hátul kivágottabb rucikat is hordani. :lol:

Estike!
Helyes figyelj csak befelé! Pénteken vérvétel? Drukk!!!
Miért mentél vissza dolgozni?

KépKép
zsófikukac

Skrisz, nagyon drukkolok.

babaimádó
Kép
babaimado

Látom Baba, piri még hozzád sem ért oda. :roll: :evil:

KépKép
zsófikukac

Zsófi

Éppen most olvastalak a másikban hogy nincs piri, és nagy puccos bálba készültök dec. 5-én, csak óvatosan!!!!!! :wink: :D Olyan kismamisan járjad a táncot!!!!! :lol:
Vendég

Ditke!
Puccos bált itt írtam. :lol: Vagy nem? Már azt se tudom, hogy hova mit írok. :lol: Pont ma voltam ruhát nézni, illetve anyagot. 3-szor elmondtam, hogy olyan legyen, ami a hasam nem szorítja! :lol:

Kicsit nem mesélnél magadról???? Akár priviben is! :wink:

KépKép
zsófikukac

Zsófi

Bocsi, ha azt meg itt írtad, de ide-oda kapkodom a fejem, mindenhová beleolvasok akik a szívügyeim!!!!! :lol: :lol: :lol:

Magamról, hát mire vagy kíváncsi? :wink:

Jössz majd nekem egy kétcsíkossal, mert igencsak beelőzől!!!!! :wink: :D
Vendég

Zsófi! Kénytelen voltam visszamenni, mert nagyon feltorlódik a meló, aztán behozhatatlan. Ja igen. A bálról én is olvastam. Irigy-irigy. Olyan jó arra készülődni, ruha, fodrász, smink. stb. Egy biztos, a babának semmi nem árt, ami a mamának jó! :lol:

Köszi, puszi!

Krisz!?????
estike66

Estike!
Nekem inkább olyan muszáj. Ha érdekel, a ma megint megjött 1873. oldalán fent van a tavalyi rucim. Mostanáig kerestem. :roll: :lol:

Ditke!
Csak annyira, amennyit el szeretnél mesélni. Mondjuk a baba témával hogy álltok? Újabb stimus hónap? vagy esetleg inszem?

KépKép
zsófikukac

Zsófi: én meglestelek!!!!! Gyönyörű a ruha, és te is! Hány kg/cm vagy? És milyen bál ez, ahova jártok?

Kép

Kép

*puszedli*

Hááát, akkor 54 kg és 174 cm voltam. Magasság maradt, de már 57-58 kg vagyok. :oops: :lol: Épületgépész bál. Férjemnek kötelező a munkája miatt.

Köszönöm. :oops: :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi: még ez az 57-58 kg is kevés a 174 cm-hez!!!! Sukár csajé vagy! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!
Bocsi,nem olvastam vissza,csak életjelet adok magamról,és mennek a drukkok!!!!Megy a felújítás ezerrel,anyukám nálunk lakik kb egy hétig,nem egyszerű eset,sajnos alzheimer gyanús.Mindent százszor elmesél,és mindent százszor megkérdez,és nagyon fárasztó tud lenni,így egy kicsit félek is,nehogy megbántsam amíg itt van,próbálok türelmes lenni...
Na mindegy,most csak ennyi,de nagyon drukkolok mindenkinek!!!!!!!
Vendég

Puszedli!
Hát Te is!!! Olvastam án feljebb a Te adataidat is!! :lol: Igaz centit nem írtál, ha jól emlékszem. :roll:

Nyulasz!
Akkor sok türelmet!!!!!!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi: 164. :wink:

Nyulasz: kitartás, türelem!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Rana, a szűk nyakcsatornának csak az ET-nél van jelentősége. Nekem korábban már volt tágításom. A lényeg, hogy azon keresztül dugják fel a katétert és fecskendezik be az embriókat. Ha a nyakcsatorna nem átjárható, vagy túl szűk, nem tudják megcsinálni a transzfert. Most, hogy már bennem vannak már mindegy. A lényeg, hogy a doki ügyes volt, és be tudta tuszkolni őket. :lol: A morula az a szedercsíra állapot, akkor kb. 3 naposak az embriók. Most már ugyan az ötödik napnál tartunk, de ezek szerint nem osztódtak olyan szépen, mint a másik három.

skrisz72

Hali csajok!

Elugrok és teleírtok mindent.
Hihetetlenek vagytok. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Majd lyukasban visszaolvasok...

Tegnapi eredmények:
nyh:9mm, jobb oldal 17, 17, 15, 15, (15), bal oldal 16, 16, (16)A zárójel amiatt, hogy a doki sietett és csak "nagyjából"mondta.Az lh-val nagyon elégedett volt, azt mondta kellett nekem az a lucerin. :shock: Ösztrogén 900 volt.Ennyit tudok.Nem kaptam több tüszőnövelőt, tegnap már nyomtuk este a tüszőrepit, szerdán punkció, valószínűleg szombaton beülti...ill. ha nagyon sok és szép babó lenne, akkor hétfőn.Amúgy jól vagyok, csak fáradt.Megyek dolgozni.Úgy döntöttem megyek csüt, pénteken is, nem lesz csak 4-4 órám és a beülti utánra táppénz.
vizkriszisback

Zsófi! Lélegzetelállítóan szlp vagy a képen! :D És milyen fiatal! :D Az idei ruciról és Zsófiról is kérünk majd képet! Jó?

Krisz!
Úgy tűnik itt sok szép petike érik. Drukkolok. Hihetetlenül pörögnek az események. :D

Skrisz! Koncentráljunk az ikrekre! Szeretnétek további tesókat, mert akkor nagyon szorítok tovább.

Nyulasz! Van tapasztalatom, sajnálom anyudat! Ha nincs nálatok, akkor lakik vele valaki?

Én pöttöm vagyok, 159, de szerintem már megyek össze. Mindíg irigyeltem a magas csajokat, hiszen olyam mutatósak! Van egy haverom, aki mindíg azt mondogatja, hogy értsem meg, jóból keveset adnak :lol: :lol:
Szörnyű éjszakám volt. Kétszer voltam fenn és másodszor miután lefeküdtem iszonyatos, mindent elsöprő görcseim voltak. Most sem vagyok százas, csak nagyon rémült.
estike66

Sziasztok,

Krisz,
nagyon szuper, 3 blaszto
++++++++++++++++++

Esti, Puszi
++++++++++++++++++
Vendég

Jó reggelt!

Estike: szerintem most ágyazódtak a Picurok :-D Izgi!

Vkrisz: azta, tényleg pörögnek a dolgok Veletek!! :-D Én punkció után nagyon fájtam, nem tudtam volna dolgozni :roll:

Skrisz: gratulálok a blasztóbébikhez! :lol:

Zsófi: nagyon csini vagy, én is megnéztelek :-D meg elolvastam az utána köv. hozzászólást is :lol: jót nevettem, mert az idén Te is kismami leszel a bálon :lol:
(nekem aznap jött meg, amikor a 10. Decapeptylt kaptam, úgyhogy nem vagy elkésve :wink:

Nyulasz: energiát, türelmet és kitartást küldök, nyisd az ablakot! :-)

Puszi: remélem pihensz és gyerekfilmeket néztek a bébikkel :-D

Többiek csók és szép nap!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Baba,
Neked kívánom a Piroskát, de farkas nélkül.

Kicsit offolok:
anyósnak, apósnak karácsonyi ajándék ötletek?
Vendég

Drága Bella! Kérlek ne sokkolj még Te is ezzel a kerácsonnyal! :) Süt a nap, még itt a nyár! Pénteken bementem a Tescoba és majdnem dobtam egy hátast. (nincsenek ötleteim :cry: :roll: )
estike66

Szezsó! Olyan édesek és vidámak a madárkáid, jó rájuk nézni! :D Beágyazódásnak kissé késő lenne, szerintem.
estike66

Sziasztok!

Estike!
Extra drukkok Neked! :wink:

Skrisz!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
nagyon bízom Benned! :!:

Bella!
szerintem menj el az áruházba és járkálj. valamit csak csak meg fogsz látni. :roll:
dezsina

Dezsi,
sajnos ez nem ilyen egyszerű:(
Járkálhatok naphosszat, de nekik nagyon nehéz bármit is venni, mert mindenük megvan.

Esti,
A nap lehet, hogy süt, de reggelre be voltak fagyva a kocsim ablakai sajnos, így ez egyet jelent ...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: