A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

kike :)

Képzeljétek, beszéltem ma azzal a szemésszel, akit akata ajánlott és nem egyszerű... Ugye 3 dolog hiányzik Eliot agyából. A vermis, ami a mozgáskoordinációért felel, a kérgestest, ami a két féltekét köti össze, és egy ún. septum pellucidum, aminek a látáshoz lehet köze. Ez a kérgestest közepén van, tehát elég gyakori hogy azzal együtt hiányzik. ÉS amikor beszéltünk, mondta hogy nagyon szerencsések vagyunk, mert ez egy nagyon durva fejlődési rendellenesség szemészeti szempontból és nem is kéne hogy feltétlenül lásson a fiam. Ehhez képest az eddigi vizsgálat szerint úgy néz ki, hogy ha lesz is gond a látásával, valószínű nem túl komoly. :) Végre valamiben nem úgy esünk a kisebb százalékba hogy az a rosszabb.

Na most húzok is mert még fejnem kell. Mindenkinek jóéjt!

KépKép
muffin

az utóbbi két napban vagy négy laptetőt fogtam ki :)

KépKép
muffin

Tappancs: olyan jó, hogy jöttél!!!
Kár, hogy nem tudsz gyakrabban jönni!!!
Nem semmi súllyal büszkélkedhet ez a kis lurkó!!! Kérünk képeket az összes gyerkőcről!!!
Nekem is hányingeres hasmenéses gyomorfájós nyavajám van. Lehet, hogy elromlott a teszt??? :lol: :wink: :lol: :lol: :P :shock: :wink:

Evelin: Hogy van a babuci és a mamája?
Holnap jön egy szerelő akit a Tamás szervezett! Köszi a felajánlást, legközelebb élek vele, ha megint elromlana a mosógép! (De remélem nem fog!) :lol:

Na megyek, mert hulla vagyok! :lol:

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jó reggelt!

Egy iszonyat fontos kérdést és extra sürgős választ várok, mert nem tudom mi tévő legyek!!! Hála égnek megjött így cirka 4 hónap után.... kb 3 napja. Már a legelső nap is elég erős volt, jött a 2. nap még erősebb :shock: ami nálam nem szokott ennyit jelenteni.... aztán eljött az este ésultra durva lett, akkor a reggelről nem is beszélek. Szabályszerűen ömlik belőlem!!! Jobban, mint miután megszültem!!!! Már ott tartok, hogy van az az extra vastag tena betét... na az jó kb 1,5-2 órán át.... szal eltudjátok képzelni, hogy mi lehet....
Ez NORMÁLIS?????????????????? Vagy menjek el nőgyógyászhoz??? Ha így folytatom, nem marad vérem. Meg eléggé szédelgek is..
magdolnam

Jó regglt!

Dundim 2szer kelt éjjel. 2kor és fél 6kor. Amúgy örülök neki, mert legalább cicizett mindkettőből, hadd serkentse a tejet.

VKata!
Köszi a játék ötletet! Nálunk Dundi mindenbe kapaszkodik h fordulni akar, szopipárnába, mackóba, az apjába.....

Barnus hogy van? Megy a szopi rendesen?

Mancsi!
Átjött az alma Dundinak. Még csak meg se rázkódott tőle. Haspókica :lol:

Kriszti!
Nekünk pl. HA-s tápot írt ki a dokinő. A boltban, gyógyszertában is megveheted, de felírva olcsóbb pár száz Ft-tal.

Tappancs!
Jobbulást nektek!

Magdi!

Menj dokihoz!
Mi sajna nem vagyunk nőgyógyik! Bár az elején úgy tudom sok a piri.
20150601134430

:shock: de ennyire :shock: :?: Kicsit nagyon tartok attól, hogy kioszt emiatt.... Nem nevetni, de tényleg
magdolnam

Viki, nem tudom... Neked már megjött? HA igen, akkor hogy volt?
magdolnam

Nekem még nem jött meg, megy a szopi.

A dokinak kutya kötelessége megvizsgálni, nem kiosztani.
20150601134430

Andi!
Átküldtem pár szmájlit!

Wera, AMi!
Merre jártok?
20150601134430

Jó reggelt :D !

Viki
igyekszünk köszi

Magdolnam
nekem megjött októberben pedig csak szpizik törpi aminek semmi köze, hogy megjön-e vagy nem.Nekem is ugyanolyan mint neked, tartott 5 napig utána 3 napig semmi aztán megint 4 napig, így október22-től nov. elejéig jól voltam :twisted: :roll: .Dokihoz mindenképpen menjél el Én is megyek majd, ha végre lesz 2 olyan napom, hogy kiléphetek az ajtón.
ÉLn beszedtem arnica-t ami maradt, lehet, hogy hülyeség de tudatilag megnyugodtam :lol: .
Amúgy lehet vérszaporító nagyon erős vas tartlmú gyógynövényekből készült löttyöt kapni 25-600ft és attól elmúlik a szédelgés én szülés után ittam mert sok vért vesztettem és úgy jöttem ki, hogy 2 hétig segítség nélül nembírtam megállni 2 percnél tovább mert elestem a szédelgéstől.Csak a nevét nemtudom :oops: de gyógyszerész bitos segít.
jobbulást!!!

Muffin:
ez jó hír nagyon, örülök neki!!!S én még csak most nézegettem a kicsi szed fényét, hogy gyönyörű lett a kis szája, ezek az orvosok csodát tesznek, komolyan mondom.Gratulálok s kívánom, hogy minden göröngy így símuljon ki a gyógyulás rögös útján... :P

Óh mind a 3-om törpördögöm felkelt mennem kell, képeket este teszek fel mert előbb tuti nem érek ide!

Mindenkinek szép napot, sziasztok!!!!! :wink:
tappancs28

Sziasztok!

Jó reggelt!

Magdi!
Sajnálom. Szerintem nem normális, hogy ennyire extra durva legyen.
(három szülésem volt, egyszer sem volt ilyen durva.)

Azt viszont tudom, hogy amikor 12 évesen a lányomnak először megjött, extra durva volt.
Borzasztó sok, és 1,5 hónapig tartott...
Akkor azt mondta a doki, hogy a vashiányosoknál szokott ilyen extrém módon megjelenni.

mindenképpen menj el a dokidhoz vele. Ne aggódj, nem fog elküldeni! (Spirált is mensi idején tesznek fel.)

Nekünk sz@r éjszakánk volt...
Szegény Emma egész éjszaka nyöszörgött...
5-kor felébredt, lázasan.
Megetettem, és adtam neki kúpot, most alszik.

Ahová a prevenart kapta, az egész kis combja kemény... Pedig borogattam is... (meg most is borogatom...) Ez normális?!
Vendég

Emma drágaságnak gyógypuszika!!!!!!

Babu!
Apa már nincs otthon, dolgozik! Tessék jönni és hozni a barátunkról képet!!!!
20150601134430

Sziasztok lányok!

Magdi, miért osztana ki a dokid??? Nem tudok amúgy segíteni, mert nekem még nem jött meg, kipp-kopp, de egy orvosi látogatás tuti megnyugtatna.

Kike, tök jó,h minden képen vigyorognak a gyerkőcök, hogy fogadták a kecske hírt?

Kata,nagyon jó lett az a mozgós képsor! Nekem az tetszik, mikor olyan kis elgondolkozva néz Dórika!

Muffin, szuper hír! Nagymamádnak igaza volt, megtérül a jóság!
Az újszülöttkét is Pécsen fogják műteni, tanulva abból, hogy itt nem lett olyan szép a műtét eredménye?
Persze ez még korai kérdés.

Anyjuk, tejcsi kérdésed nem javult? Csak mert nekem volt olyan, hogy több órás kihagyás után is 10-et evett a jobbik ciciből, én is azt gondoltam, itt a vége, aztán meg még 100 fölöttit is sikerült produkálni. De amúgy nálam is összességében egyre rosszab a helyzet, bármit is csinálok. Egyszer volt egy csodanap, amikor 2órás kihagyás után is 160-atz evett, és ez szinte egész nap így volt, de aztán másnapra minden a régi lett. A mai napig nem értem, h lehetett, de olyan jó érzés volt, hogy úgy teli tudta rakni kis pociját fini tejcsivel.

Kép
teó

Patti!
Zsolti hogy van?

Teó!
Gyógyölelés neked is!
20150601134430

A tejcsi téma nálam is kényes. Tegnap a déli kajánál kellett először pótolni, de ma már vszínű h hamarabb. Nem túl jó érzés, de hát ez van. Tegnap du 2 óránként cicin volt, ma is ez lesz. Reménykedem!
20150601134430

Viki! Itt vagyok! :D

Ági! Őszinte részvétem Apóshoz!

Titikém! Hatalmas Gratula a törphöz!

Tappancs! Jobbulást Nektek!

A babócák mind nagyon gyönyőrüek és szépen fejlődnek! :D

Néha úgy érzem magam mint egy kifacsart citrom! A fiam teljesen rám van kattanva. Neki csak Anya kell! :D

Képek a törpéről!
Kép Csini Szabi!
Kép Figyelek!
Kép A haverommal kopasz krapekkel! :D
Kép Szarvi Szabi1
Kép Szarvi Szabi2
Kép Anyával!
Vendég

Sajnos mostanában Nekem is kell potólnom! :evil:
Vendég

Szarvas Szabi és a Figyelős kép isteni! Öcsisajt! Igazi férfi már! Kép

Ti jól vagytok?
20150601134430

Jól vagyunk csak a tejcsi gondunk van más nincs!

Ti jól vagytok?
Vendég

Mi is szintén zenész. Dundi vigyorog most is és sikoltozik a macikájának, közben már csucsu.

Szaib étágya nőtt meg? Próbáltatok már gyümit?
20150601134430

Szabi már egy jó ideje napi 1 liter eszik és mostanság nem akar ennyi tejcsim lenni pedig nem történt semmi olyan amitől csökkenhetett volna! Még nem próbáltunk gyümiket! Majd a dokival fogok beszélni, hogy mikortól ajánlja a kostolgatást!

Lackónak ízlenek a gyümik?
Vendég

2 napja eszegetjük az almalevet. Bejön neki. Most úgy érzem nem lesz gond ezekkel, mert nem győzöm kanalazni neki. :lol:
20150601134430

Sziasztok!
Nem volt szivem megmondani nekik a kecsi dolgot,majd hétvégén,akkor több idő lesz hogy megnyugodjanak.Ha csak addig nem keresik.

Muffin:ez nagyon jó hír,nagyon örülök nektek!

Magdolnám:szerintem sem normális hogy ennyire vérzel-irány a doki.
Nekem meg ahhoz képest hogy a terhesség előtt hét napig is eltartott,most csak 5-6 napig,és nem is erősen.

Bondi:annyira édes Szabi-tök cuki a jelmezes ruci,és úgy bírom a kis vörös séróját :D

Marcsi:Emmácskának jobbulást!Szegényke.

Mi most tartunk ott éjszaka ügyben hogy jönnek a jobb eéjszakák,mikor esetleg háromszor kel csak fel,aztán úgyis ismét visszatér a kétóránkénti evésre,úgy egy hétig,és utána pár nap nyugi megint.Ezt már megfigyeltem.

Szerintetek nem gonoszság hogy nem mondom még el a kecsi dolgot?Sajnálom őket,tudom hogy meg kell tudniuk,de inkább hétvégén,mikor nincs ovi.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Babuli! Nagyon édi Szabi és nagyon tetszik a szarvas rucija.

Viki, Babu! Örüljetek, hogy tudtok pótolni! Jázmin még mindig nem fogadja el a tápot. Megint íratok másikat. Most tényleg mondom, hogy BEbát írjon.

Marcsi! Az nem jó, ha kemény a szuri helye! Borogatni kell, szerintem mást nem tudsz vele csinálni.

Jázmin felkelt már két napja éjszaka szopizni és most kezd visszaállni a tejem. Úgy tűnik, nekünk mindenképpen szopizni kell éjszaka!

Kép
szly27

Viki! Az a jó ha ízlik Neki! Egészségére!

Kike! Babuli vagyok! :lol: Azért köszi

Szly! Köszi!
Vendég

Szly!
A BEBA tényleg édeskés.
Nekem is jó ha Lacus eszik éjjel. Szerencsére ő vissza is alszik hamar.

Kike!
Ráérsz megmondani hétvégén, ha addig nem keresik.
20150601134430

Viki! Nekem is visszaalszik, már cicin. Csak most én nem tudtam visszaaludni :?

Megyek beszerzek kecskerutafű teát! Állítólag a tehenekkel is ezt etetik tejserkentésre. Kíváncsi vagyok! Ha beválik, megírom.

Kép
szly27

Babuli:bocsi :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Szly!
Én is hallottam erről, meg sokan a görögszéna mag teát isszák. Lehet h én is veszek ma a városban.
20150601134430

Szly:örülök hogy alakul a tejci! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Elaludt Dönci, összekapom én is magam.
20150601134430

Nem tetszik nekem Roli fütyije!
Katák! Tegnap fájlalta, ma reggelre meg piros és duzzadt lett. Ennek tuti az lesz a vége, hogy fel kell rántani vagy mi! Még mindig nem emgy fel neki és az az igazság, hogy nem is hagyja. Vigyem orvoshoz?

Kép
szly27

Köszi Kike! CSak az a baj, hogy tudom lesz még ilyen válság. Addigra csak hozzászokik valami táphoz! :?

Kép
szly27

Szly:szerintem igen,vidd orvoshoz Rolit!
Kristinek is le volt tapadva,de szerintem ha már piros és duzzadt,az roszabb.Vidd el,lássa orvos mindenképp!Szegényem-remélem hamar helyrejön!Pisiléssel hogy áll?

Kép
Kép
Kép
kike

Azzal nincs gond! Bár ma még nem pisilt.

Kép
szly27

Na megyek bejárom a bioboltokat! Majd jövök Sziasztok

Kép
szly27

Kristi sem engedte,tudom milyen-mi ketten fogtuk le,és úgy húztam neki hátra,miután a doki helyrehozta neki...ma már ő csinálja magának,és dicsekszik,hogy milyen ügyes.
Persze mikor megnő neki,nem érti miért :lol: :lol: :lol: Mondtam Apának ez az ő dolga hogy a szintjéhez képest elmagyarázza neki :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

jo reggelt!

Teo: tejcsi este nem volt, most epp fejek, de lehet a 100 meglesz..

Andi: szeket teszveszen vettuk, elvileg keresztapuka fizeti majd(12 volt)

mara dukkoljatok: 12 es 3 kozt minde csire, nyugtatora...szuksegem van: anyospajti jon :twisted: :evil: :cry: :? :shock: :( :twisted: :evil:

ti kb hany jatekot tesztek manoka kore mikor leteszitek jatszani? nem tudom eldonteni, mennyi az eleg.mert tulajdonkepp 2 erdekli, a sarga kocka es a lepke, de azok utan se tesz egy karnyujtast se. most levettem a forgojat mert hatha a miatt nem mozog semerre mert azt maga folott kenyelmesen tudta figyelni...vagy ettol fuggetlen meg fog fordulni valaha? :oops:

Magdi:szerintem az ilyen eros nem normalis, igaz ki tudja annyi mindenre mondjak szules utan normalis.en pl szules utan 10 hetig vereztem, aztan megjott vagy 2 hetig megvolt, utnaa megint megjott mar nem tartott olyan sokaig, viszont nagyon eros volt, most meg nem jott meg( csak lesz majd ujra normalis:) )Biztos ami biztos jobb ha latja a doki!Inkabb halld hogy normalis, minthogy azt hidd az es valami nem ok!

Muffin: ez jo hir!

Viki: te licitalsz a teszveszen a kis textilkonyvre? keszsegfejleszto neven van azt hiszem irva.
Vendég

Megint rohanok, csak Szilvinek akarom, hogy feltétlen vidd orvoshoz! Nem olyan nagy gáz, de otthon ezt nem tudod megoldani és egyre fájdalmasabb lesz!

Na majd jövök...remélem!

Kép
andkata

Tami!
Én más játékra licitáltam sztem, de már vagy 1 hete. Desviki néven futok ott is.

Nálunk Lacus nem játék miatt fordult meg hanem az apja miatt
20150601134430

ja, akkor jo, akkor nem te vagy, akkor teszek majd ra:)
Vendég

hat sajna maradt a tendencia: 20al kevesebb :evil: :cry:
Vendég

Viki, köszi, megvagyunk, de nagyon nyűgös, éjjel semmit nem aludtunk. Fél egytől négyig aludt a hasamon, akkor nyugodtan, de egyébkén forgolódott, nyöszörgött
Ma megint megpróbáljuk az orvost. Egyébként most jókedvű, csak folyamatosan foglalkozni kell vele. :cry:
Fotózok majd neked, igérem!

Kép
Kép
patr

Szép napot :P
Szebb napot!

Mindjárt visszaolvasok, de most az önző sorok: tegnap voltam a pszichiáternél. Nagyon elkeseredett, csalódott, és elégedetlen vagyok :( A doktornő ezzel kezdte: "Anyuka, nincs ennek a gyereknek semmilyen gyógyítandó betegsége! DE a szocializációjára nem ártana odafigyelni..."
És itt szépen belementünk egy felsorolásba, minek következtében én teljesen úgy éreztem magam, hogy igen, én nem nevelem jól, a mi családstruktúránk (Any, Apa, gyerekek, Mama, Papa) káros a gyerekre, és úgy alapjában véve, majd ha jól nevelem őt, akkor lesz "jó" gyerek... :( :( :(
De könyörgöm ez nem ilyen egyszerű!!! Ha ilyen egyszerű lenne, akkor valószínűleg már megoldottam volna. Teljesen úgy néz ki, mintha mindent megengednénk neki, pedig ez nem igaz. Vannak korlátok, de ezek a korlátok az én gyerekem személyiségéhez igazodnak. Ismerem őt. Ha túl sok korlátozás van körülötte, teljesen megbolondul, és ki akar törni. Kellenek, és fontosak a korlátok, de szerintem van egy határ, amikor már nem szól másrl a nap, mint "tedd le, vedd fel, halgass el, szólalj már meg, ülj le, állj már fel, edd meg, ne edd meg, hagyd abba, és kezd már el" Ezt én nem akarom, ill. nem így akarom őt nevelni.
A másik: utánanéztem a neten, és a Vadaskert Alapítvány oldalán találtam egy "állapotot", a neve Hiperkinetikus magatartászavar. Végigolvastam a tüneteket, és nins olyan tünet, mely ránk ne lenne igaz. Egy az egyben Liluról szól!!! Alkudozik, piszmog, nem tud megülni egy helyben, óra alatt beszél, minden mozdulatát kommentálja, hegyez, radíroz, színez, babrál, figyelme elkalandozik, mindent elhagy, szétszórt, időnként indulatos, agresszív... Sajnos, ez mind igaz. És állítólag ahhoz, hogy ez kialakuljon nagyban közrejátszik a genetika, de a homloklebenyt is vizsgálták, ill. egy ingerületátvivő anyagot is, és ezek mind felelősek a kialakulásáért. És nem csak a szülőre kell ráhúzni a vizes lepedőt, hogy neveleje meg! Az ilyen gyerekek, mert fix, hogy Lilu is ide tartozik, már magazati korban eltérést mutatnak. Csecsemőkorban is meg nem állnak egész nap, mozognak, nem tudnak mélyen elaludni, gyakran nyűgösek, több emberesek... Ezen a lebti oldalon minden életkorban le van írva, hogy milyen tünetekkel jár, és rájöttem, hogy ő már vcsesemőként is pont olyan volt, amilyennek itt leírják!!!
Említettem ezt a dr.nőnek. Azt mondta lehet, hogy igazam van, de lehet, hogy ezeket a tüneteket csak azért produkálja Lilu, mert "megengedheti" magának :evil: :evil: :evil: De csecsemőként miért volt ilyen? Akkor is azért, mert tudta, hogy megengedheti magának? Azért nem aludt el, azért nyüzsgött állandóan???!!! Nem értek egyet!!!
Azt sikerült kicsikarnom, hogy kaptunk egy időpontot figyelemzavar szűrésre 2 hét múlva. Ha az is kimutatja, hogy ez valós probléma, akkor talán kaphatunk gyógyszeres kezelést is. Egy pszichostimuláns gyógyszert szoktak ezekenk a gyerekeknek adni, ami segít nekik abban, hogy odafigyeljenek, hogy könnyebben alkalmazkodjanak. Nem lehet hozzászokni, nem okoz függőséget, és a gyerekek 75%-a reagál jól a kezelésre. Emelett fontos a megfelelő környezete, a helyes nevelés persze, ezt én sem vitatom, de a gyógyszer segítségünkre van.
A férjem is volt pszichésen beteg. Szedett antidepresszánsokat, és neki is sok pszichiáter mondta, nem kellenek gyógyszerek, csak változtasson a hozzáállásán :evil: Na persze! Mikor valaki 2 hete nem tud 2 óránál többbet aludni, nem eszik, nem akar élni sem, akkor változtasson ahozzáállásán :evil: Van, amikor sajnos gyógyszer nélkül nem megy... :(
Alig aludtam éjjel, mert rettentően bosszant, hogy olyan társadalomban élünk, ahol az én gyerekem a "rossz", én meg vagyok a "hülye" anyja, és lassan úgy érzem, beskatulyáznak minket. Régen hány gyereket csaptak ki az iskolákból, mert ilyen problémával küzdöttek, és egyszerűen nem jöttek rá, csak az volt, hogy kezelhetetelen, bontja a közösséget, stb... És szerencsétlen gyerek szenvedett a legjobban.
Még egy: azt látom a dr.nénin, és ez iszonyúan fáj, hogy nem szereti, nem is szimpatizál Liluval. Csak a negatívumokról beszélt :( Pedig azért az én kislányom is rendelkezik pozitív tulajdonságokkal, sőt! A Vadaskert honlapján írták,hogy az ebben az állapotban lévő gyerekek közül gyakran kerül ki élsportoló, kutató, sok vezető. Mert nagyon jó képességűek. Lilu 2 évesen önszorgalomból megtanulta az összes KRESZ tábla jelentését, majd az ABC-t, és 5 évesen már írt, olvasott... Azért nem csak a rosszat kellene észrevenni, és azért én is kaphattam volna egy-két jó szót tőle, hogy odafigyelek rá, hogy nincs elhanyagolva, hogy fontos nekem, hogy törődöm vele...De ilyen sajnos nem hangzott el :(
Ma meg fogadó órára megyek az iskolába, ha ott is csak rosszat mondanak, végképp elkeseredek!!! De remélem, nem így lesz!

Mindjárt felteszem a linket, akit érdekel, olvassa el. Főleg a "nehéz" babák anyukái! Nem azért, hogy paráztassalak benneteket, félre ne értsétek!!! De ha a nehéz csecsemőből hiperkinetikus magatartászavaros gyerek lesz, hamarabb eljuttok olyan helyre, ahol segíteni tudnak, mint mi. Bár, én is hamarabb olvastam volna erről! Szóval nem árt átfutni, és talonba eltenni, ha... Persze ez szerencsére ritka jelenség, a gyerekek 3%-át érinti csak. De ezek a szülők nagyon frusztráltak és elkeseredettek, és magányosak tudnak lenni, jó, ha van sorstársuk, akikkel mindent megbeszélhetnek!

Véda
Vendég

www.vadaskertalapitvany.hu

A "Hiperaktivitás és figyelemzavar - letölthető tájékoztató szülők részére" kell kattintani!

Na, visszaolvasok :wink:

Véda
Vendég

Véda, Véda, Véda írok majd neked hosszabban napközben vannak ötleteim! Érintett vagyok a témában családilag....

Kép
andkata

Dóra!
Hű, felment bennem a pumpa, amikor a dokról írtál. Te az édesanyja vagy! Hogy akarhatnál neki rosszat?
Amiket írtál Liluról absz. látszik hogy egy értelmes gyerek, csak jobban oda kell ráfigyelni.

Kép Nagy Viki ölelés Neked!
20150601134430

Veda: ezt nem hiszem el. Basszus! ezert nem kellett volna diplom aannak anonek a kezebe! Mert gondolom barmleyik rosszhiszemu anyuka, vagy kivulallo pont ezt mondana. Na de o, mint szakember :twisted:
Ez az kuzdj az igazadert!
es semmikepp ne erzd ugy rossz anyuka vagy, vagy hibas vagy!
Szerintem is a korlatoknak olyan mertekunk kell lennie, hogy azert elheto legyen a gyermek elete, es ne csak a tiltas legyen ....
HAjra!
Vendég

Viki :P Akata :P
Köszi!!!
Bocs, hogy ilyen hosszan írtam Liluról, de annyira jó volt leírni, és hátha tanulságként is szolgál majd valamikor, valakinek...

Hú, visszaolvastam, és alig maradt valami a fejemben :oops:

Szly :P
Van itt a babaneten is fütyigondokról oldal! Kukants be, sok hasznos infó van az érintett anyukáktól!!! Rolinak sok puszi!!!

Kike :P
Szerintem szánd rá magad a kecsi-témára! Sztem rosszabb, ha keresik, és akkor derült égből villámcsapás, hogy már meghalt... Inkább nyugiban leülni velük, és elmondani. Hasznos ilyenkor említeni azt, amiben hiszel, hogy történik vele. Ha hivő vagy, akkor azt, hogy a menyországban van, ha olyan a világnézeted, akkor azt, hogy majd újraszületik, mindegy, csak ne legyen VÉGE a kecskének! Ez fontos. Valamilyen mdon folytatódik az ő élete... Ez a gyerekeknek nagyon fontos!
Mikor meghalt a Dédi, Lilunak meséltem sokat, és ő meg aranyosan kérdezte, hogy a Dédihez mekkora létrán lehetne eljutni a menyországig? Annyira drág volt!

Titi :P
Holnap doki?

Hú, elrepült az idő, még írnék, de ma még csomó dolgom van, mielőtt Lilu hazajön! Rohanok! Még jövök!

Babák gyönyörűek! Képeket még-még-még!!!

Véda
Vendég

Anyjuk :P

Neked is köszi! Most már tényleg rohanok!!4

Véda
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: