A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Az ígért képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Sajnálom, hogy én csak a 81. helyen állok, de hát ez van. Nem tudtam, hogy ez is fontos. Más helyre sem írogatok (tán 1szer az egyik topikba, meg 1szer a másikba).
Az az igazság, hogy nincs kedvem semmihez. Nincs kedvem felvenni a telefont sem, semmihez. Max a síráshoz, meg ahhoz, hogy csak úgy legyek. Valahol és nem gondolkodni. Ennyi.
Most meg volt a 82. hozzászólásom is :D
magdolnam

hu Kike Neked is jokepu parod van :oops: es tunderiek a gyermekeid!
Vendég

Mav a furdos konyves dolog rendben volt?
Vendég

Magdi: ez nem fontos! Ugyan valaki megnezte es leirta, nem versenges ez!
De mi a baj? Mitol ez a depi?
Tegnap neztunk egy kedves bugyuta filmet abban volt be kell ilyenkor kapni egy happyrulat :lol: :P
tan van annyira rossz hogy elmosolyodj rajta :oops:
Ne a szamok miatt irj es olvass, hanem mert ide tartozni jo!
Barmi van amit tudunk segiteni, ha csak par jo szo biztatas is, MONDD!
Vendég

:shock:
Köszi, de nem nem kell semmi :wink: Nincs semmi :cry: Na... ezt jól megmondtam....
Majd idővel....
Na ezt meg még jobban megaszondtam :shock:
magdolnam

Magdolnám mi a baj??

Anyjuk:köszi :wink: Csak Apa el ne bízza magát-olvasta ám :D

Kép
Kép
Kép
kike

magdi!
Hát tényleg "összevisszaság" lett amit írtál, de ha csak bánt valami, írd ki magadból, néha az is jót tesz....na meg lehet hogy segíteni is tudunk!

d.dodó

kike!
Nagyon szuperek a képek!

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:04-kor.
Vendég

Magdi! Te a 81. vagy, vagyis előrébb mondjuk mint én! De nem számít, csak úgy érdekesség képpen nézegettük.

Kike! Nagyon cukik a gyerekek. Kristi nagoyn huncut!

Lányok! Blokkoltam valakinek a képeit véletlenül és így nem látom amiket feltesz. Hogy lehet ezt visszacsinálni? Ha ti nem tudjátok, hogy lehet megkérni egy moderátort, hgoy csinálja vissza?

Kép
szly27

Vidokata! Nekem is azért van egy vonalzóm, mert egyébként nem fért volna ki a kép! De látom megoldódott! :lol:

Kép
szly27

Magdi, gyere ird ki magadból, hátha jobb lesz!
Pedig mi hiányoltunk ám! :D

Kata jó lett az új profilotok!

Anyjuk, akkor majd megbeszéljük és meglátogattok! :wink:

Titi? mire jutottál vagy még nem értettek haza?
bencuri

Magdi: kutyusok??????
Vendég

Bencuri: köszi!
Vendég

:shock: :shock: :shock: Kata :shock: :shock: :shock: honnan tudod? Egyébként többek között. Inkább a rengeteg között....
magdolnam

Na,csak egy utolsót,hogy néha engem is lássatok :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Kata:nagyon jó ez a mozgó lép :D

Kép
Kép
Kép
kike

hetvegi kepek:

Kép tegnapi ebedem:)

Kép fujj! ble! ezek a pottyok ne lennenek!

Kép hol is tartottam?
Vendég

Milyen kutyusok?

Kép
Kép
Kép
kike

Senki nem tud nekem segíteni moderátor ügyben?

Kép
szly27

nyammmi sajtburi! :D én is!!!!!!
bencuri

Anyjuk nagyon jók a képek!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Katus!
Nekem Dóri bébi azon képe tetszik, amin teli pofival vigyorog! Drukk h ne legyen gond az oltás miatt!

Kike!
Nagyon szépségesek vagytok!

Megyek alma hammát csinálni TörpIfjoncnak :lol:

AKatusom!
Merre jársz AranyAnyám?
20150601134430

Szly:én sajna nem :?

Kép
Kép
Kép
kike

Anna milyen kis édesen tűri ahogy a szájába a pötyiket kezelted!
bencuri

Hűűűűűűűűű, most nézem h Anna már hambival kezdte a hozzátápit! Sült krumplit nem kért hozzá? :lol:
20150601134430

ez home made hambi- egeszseges :oops: :P :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:05-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:05-kor.
Vendég

Szly: nekem sincs gőzöm róla sajnos!
Vendég

hajjaj: Anna etvagyat csak gyozzem csillapitani:)
Vendég

a kepes dolgot Szly en sem tudom!
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:05-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:06-kor.
Vendég

Kata: ezt en is csinaltam egy idoben:) mostansag repara sem birok nezni :P
meg jo hogya repa eleg olcso, en is sorra pucultam oket... :oops:
Vendég

Megoldottam! Nem is a fórumoon kellett visszaállítani, hanem a böngésző beállításain.

Kép
szly27

ügyi vagy Szly! :wink:
bencuri

Magda!
Sajnálom h sokat van rossz kedved! Remélem kicsi lányoddal nincs gond!

Kata!
Répát nyomsz? Fogaid bírják?

Lacus benyomta az almust, kicsi husiját is kapott.

Nálatok melyik oldalra fordulnak a babák? Mert Lacus a hátról hasra attrakciót mindig a jobb oldala felé csinálja.
20150601134430

Kata:jaaaaa,most vettem észre ,hogy írtad :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:06-kor.
Vendég

Titi: az van, h a honvéd MÉG csak rendelőintézet, a kórház maga a MÁV. tehát vérvétel, ctg a honvédban van, uh meg a máv-ban.

most jut eszembe: a dokinőm a honvédban is szokott rendelni, mehetnél rögtön oda, ott biztosan fogad. és ott biztosan nem kell fizetni. a részletek mennek priviben. jó?

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Magdi!
Mi a baj???
Azt én is láttam, hogy a kutyusoknak tüdőgyuszija van... sajnálom!
De nyugi, minden megoldódik!
Ne keseredj el!
Inkább gyere hozzánk! :wink:

Szly!
Írtam! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Szly! Most jöttem csak, pedig tudtam volna segíteni a kép dologban. De ügyes vagy Te! Megoldottad!

Magdi! Azé én is láttam, hogy néha-néha írsz más topicban! Ugyanis itt már többször kérdeztük, hogy ugyan mi lehet Veletek, és láttuk, hogy elpártoltál.
De mi a baj? Itt olyan jó kis csapat gyűlt össze, hátha tudunk segíteni. De természetesen nem erőszak...

Muffin! Hihetetlen milyen figyelmes vagy! Irigykedem ám, hogy ennyi energiád van!

Kike! Most aztán rajta!! :lol: Szépek vagytok!!!

Tami! Látom sikerült megvenni az etetőszéket! Hol vetted?? Mennyi volt? Nagyon szép Anna!!! Csak azért a sültkrumpli tényleg hiányzik onnan!!! :lol: :lol:

Kata! Tetszik Dórikáról az a gif. A nevetős képe...na persze a többi is, csudaszép!
A füled nem kezdett el nőni a sok répától?? :lol: :lol:

Vik! Köszi, elfogadom. Átküldöd a szmájlikat? Annyira aranyosak!

Vera? Amika? Hol is vagytok?

Tappancs!! Te sem sűrűn jelentkezel.....

No megyek a dógomra.

sz.andi

Sziasztok!

volt termés a mai nap is bőségesen :lol:

Tamara: úgy megkívántam a hamburgert- ez nem ér!! Anna mennyit evett belőle? maradt nektek is :D

Kike: gyönyörűek a gyerkőcök- Vercsi mennyire hasonlít rád!! Domi tényleg professzoros nagyon cuki.
volt kecskétek?? én annyira szeretnék egyet- de vicces lenne az erkélyen!

Muffin: nagyon rendes vagy komolyan, kár hogy kevés az ilyen ember!

Viki: Lacusnak ízlett az alma? Mi ma paradicsomos krumplit ettünk, nem győztem olyan gyorsan adni ahogy kellett volna.

kata: nekem a fésüs Dórikép tetszik nagyon! annyira egy tündérbogyó a lányod!!

magdolna: még nem ismerjük egymást, de szerintem is itt megértő fülekre találsz és néha csak annyi is segít ha kiírod/kibeszéled magadból a dolgokat.

Kép
mancsi76

Sziasztok!

Rég voltam, visszaolvasni lehetetlenség. Csak átlapoztam a képekért, amik nagyon szuperek! Babák és nagyobb gyerkőcök és anyukák-apukák is jól festenek! :wink:

Remélem mindenkivel minden rendben!

Egy kérdés. Lehet hülyeség, de a tápit mi alapján írják ki? Néznek valamit a babán? Szóval figyelembe vesznek súlyt vagy valamit? Mert láttam DM-ben, hogy csak úgy is lehet kapni. (eddig nem figyeltem ilyesmit)
Szóval ha én odamennék és lekapnék egy 1-est a polcról, akkor azzal rosszat tennék?

Két képet én is hoztam:
Kép ezt vettem szombaton a piacon (meg egy hasonló napocskásat)
Kép mai szerzemény, hát ez a reakció (én nem tudok 18-as karikát rábiggyeszteni)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok leányok,
egész nap rohantam...most is...

kb olvastam! Holnap reagálok! Jól vagyunk!

Csak Patinak akarom írni, hogy köööööööszi! :):):)
Egy drága vagy!

Evelinről nem is beszélve :), na jó éjt, holnap mesélek!

Kép
andkata

Anyjuk!
Cuki a csajunk! Latod,nem fog ehen halni :lol:
Koszi,megdumaltuk es mar jon is:)
Kozben megjott a kodom,igerem mar nem zaklatok vele senkit.
Csak a gatyam is ramegy a vasarlasra :D

Vkata!
Latom sikerult :D Gyonyoru a kiscsaj :wink:

Kike!
Nagyon jok a kepek,es ugyi fenykepesz vagy maris :D

Kriszta!
Nem semmi pofi Levi! Cuki a harija 8)
Vendég

Sziasztok :D !

Bocsánat de már megszoktátok, hogy csak immel -ámmal lépek fel ide :oops: bocsánat, de tényleg nemtudok sűrűbben hiába is szeretnék,pedig hiányoztok, de mikor ide érek akkor meg vissza olvasni nem bírok így mindenből kimaradtam ill. maradok :( sajna.

4-5 oldalig jutottam

TITTIKe
Gratulálok az újabb zebrás időszakho :wink: le a kalappal, s remélem minden rendben van és rosszullétes időnek vége...vigyázz magatokra s előre is üdv a nagycsaládosok közt :wink: .

Sz.Andika
köszönöm a hiányolást olyan jól esett el se hiszed,de komolyan.
Amúgy kishercegnő szoba díszítése megvan?Sikerült valamit kitalálni?IKészíteni?

Anyjuk
Szerintem se kudarcként éld meg a tejcsi gondot, örülni kell minden cseppnek,s annak, hogy idáig is tudtál szopiztatni

Muffin,Marcsi,Timi,Viki ...többiek

Édesek a fotók a picikről a csajoknál kifejezetten bejött nekem a coff de én bizti nem tenném be nekik :P pedig tüneményesek

Mancsi

Üdv köztünk remélem jól érzed magad itt ebben a csapatban mert tüneményesek és egymással nagyon törődő csapatra leltél bennük :wink:

Gyümi mi is elkezdtünk kóstizni Dáviddal de mivel nálam hálistennek sok a tejcsi így csak kötelezően 2-3 kanál (nestlés)gyümi van 10-kor és 15-kor szokja a kanalat.
Első kölöknél sokat bosszankodtunk...így megelőzés céljából ennyi belefér.E menyiség sokat nem ér viszont megszokja, hogy turkálok a kanállal a szájában :lol:

Mi jól fejlődünk, 26-án megyünk 4 hós oltásokra, tegnap néztem 8kg 45dkg a kis sózsák.
Megfordult tegnap kétszer is hátról hasra+egyszer vissza.
Ma is próbálkozott aztán mindíg betámadták a nagyok vihorászva és röhögésbe fulladva mindíg lefejelte a fekvő felületet.
Egészségilg a helyzet kicsit gázos a nagyoknál meg nálam, mert van egy hányós hasmenéses gyomorfájdalommal járó betegség amit vírus okoz és mindenki benne van :evil: így pinpongozik köztünk a betegség. A nagyok októberben 1 hetet voltak oviban ez 3 hete volt azóta se csak fotózásre estünk be.

Felébredt picurim mennem kell megetetni, szép estét és minden babócának hosszú mély álmot anyukáknak igényetek szerintt ami jól esne :oops: :wink: :lol:
tappancs28

Olvassátok el és gondoljátok át, nekem nagyon tetszik most kaptam:

Nemrégiben végighallgattam egy anyuka és a lánya beszélgetését a reptéren töltött közös idejük utolsó pár percében.
Bejelentették a járatot.

A biztonsági kapu közelében megölelték egymást, és az anya ezt mondta lányának: Szeretlek, és eleget kívánok neked.

A lány így válaszolt: Édesanyám, a közös életünk több mint elég volt. Szeretetednél többre nem is volt szükségem. Én is eleget kívánok neked, anyu

Megpuszilták egymást, majd a lány távozott. Az anya odasétált ahhoz az ablakhoz, amely mellett ültem. Ahogy ott állt látszott, hogy szüksége van,

és vágyik is arra, hogy kisírja magát. Megpróbáltam nem megsérteni privátszféráját érdeklődésemmel, de ő örült nekem és ezt a kérdést szegezte

hozzám: Köszönt el ön valaha is valakitől úgy, hogy tudta, ez a végső búcsújuk?
Igen, válaszoltam én. Bocsássa meg érdeklődésemet, de mitől ez a végső búcsújuk?
Öreg vagyok, és ő olyan messze lakik tőlem.
Kihívásoknak nézek elébe, és az, az igazság, hogy a következő utam vissza már a temetésemre lesz mondta ő.

Amikor elbúcsúztak egymástól, hallottam, hogy eleget kívánnak egymásnak.
Megkérdezhetem, hogy ez mit jelent?

Mosolyogni kezdett. Ez egy jókívánság, ami korábbi generációktól lett továbbadva. A szüleim mindenkinek mondták. Egy pillanatra elhallgatott és

úgy nézett ki, mint aki próbál minden részletre visszaemlékezni, majd még jobban mosolyogni kezdett. Amikor azt mondtuk, Eleget kívánok neked azt
kívántuk a másik számára, hogy élete végéig elegendő legyen neki a jó dolgokból. Majd, felém fordulva, az alábbi jókívánságot osztotta meg
velem, mintha emlékezetből idézte volna:

Elegendő napsütést kívánok számodra, hogy jókedved legyen, bármilyen szürkének is tűnnek napjaid.
Elegendő esőt kívánok neked, hogy még jobban megbecsüld a napot.
Elegendő boldogságot kívánok neked, hogy szellemed élő és örökké tartó legyen.
Elegendő fájdalmat kívánok neked, hogy még az élet legkisebb örömei is nagyobbnak tűnjenek.
Elegendő nyereséget kívánok neked, hogy vágyaidat kielégítse.
Elegendő veszteséget kívánok neked, hogy még jobban megbecsüld mindazt, amid van.
Elegendő köszöntést kívánok neked, hogy felkészítsen a végső búcsúra.

Ekkor sírva fakadt és elsétált.

Azt mondják, egy percbe kerül egy különleges embert találni, egy órába megbecsülni, egy napba szeretni; viszont egy egész életbe elfelejteni.
Csak, ha kívánod, küldd ezt a történetet tovább azoknak az embereknek, akiket sose fogsz elfelejteni, és annak se felejtsd el visszaküldeni,
akitől te kaptad. Amennyiben senkinek se küldöd el, azt jelentheti, hogy annyira sietsz az életben, hogy a barátaidról megfeledkeztél.

SZALASSZ ARRA is IDŐT, HOGY ÉLJ.

Minden számomra fontos ember számára: ELEGET KÍVÁNOK NEKTEK.
tappancs28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: