Sziasztok!
Jó rég jelentkeztem, már hiányoztatok!
Láttam szebbnél-szebb képeket (jut eszembe Anetto, Mátéról már rég láttam képet!!)
Illetve olvastam jobbnál jobb témákat.
Tesókérdés...mi egyenlőre nem tervezünk, aztán kitudja? (Tényleg Klarka, voltál dokinál? Lehet gratulálni??
Nono, épp akartam írni, hogy örülök nagyon, hogy rendbe jöttetek, erre tessék.. Jobbulást!! Remélem azért nem annyira komoly!
Bolygó, nagyon jól esett, hogy gondoltál ránk a hóforduló kapcsán, köszönjük a köszöntést!
fogyás: én több vagyok, mint szülés után.
szülés előtt 54-55 kg voltam, terh.végére 67, szülés után: 58.
Most pedig 59 kg-nál tartok..Eddig nem aggasztott, de most már egyre jobban foglalkoztat a dolog. Bízom abban, hogy ha majd végre el tudok kezdeni tornázni, akkor változni fog a dolog. Lehet, hogy hülyének néztek, de ami vissza tart a tornától az a szoptatás. Ugyanis én hiszek abban, hogy meg tud csappani a tej, illetve ki sem merem próbálni, hogy mi lenne, ugyanis képzeljétek el
Bálint még mindig nem hajlandó szilárd kaját enni!!!!!!!!!!!!
Egyszerűen elfordítja a fejét, eltolja a kanalat, nyöszörög, szóval egyértelműen értésemre adja, hogy menjek a fenébe a kajámmal...
Eddig annyira nem izgatott a dolog, de ma már 7 hónapos!!!
Próbáltam már úgy is, hogy az ujjammal adom neki a szájába, de teljes szájzár... És az a baj, hogy már tejem sincs olyan sok, és okt. 20. óta nem is hízik Bálint. Eddig hízott, de azóta nem..
Na, jól kipanaszkodtam magam..
Ja, könnyfakasztóan jók a kis videók a babákról! Mindenkiét láttam, szuperek! (én is készítek egyet)
[/b]