A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

nekem el kell mennem itthonról, de ha nem sikerült a szerelőt kihívnotok, a számom 06204212421. Hívj fel, és szólok apósnak. Nagyon jófej. :)

KépKép
muffin

Szly: észre sem vettem!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

dél körül elalut,most kelt fel domi,most szopizik,de úgy tűnik közben szundizik is :) ezért a kisbetűk.
muffin-nagyon édes eliot a szerkóban-és hogy nevet :D

szly-tünemény ez a két gyerek-elképesztő hogy hasonlítanak :D

nálam még fut a lakás rendesen,és nem érem utol.
ráadásul kecsink elpusztult,nem tudjuk mitől :( a gyerekek odáig lesznek a szomorúságtól.

Kép
Kép
Kép
kike

Szly: (ez lemaradt :evil: ) Annyira édesek a gyerkőcök!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hát ezt nem fogom megérteni, elvileg priviben küldtem a számom titinek, mégis megjelent itt. :shock: :shock: :shock: na mindegy, most húzok. megyünk be a kórházba meglátogatjuk a kissrácot. :) Majd este jövök. Addig is mindenkinek szép napot! Lehet hogy nincs olyan meleg, de gyönyörűen süt a nap. :) Mindenki kifelé! :)

KépKép
muffin

Kike: nagyon szépek a gyerkőcök, most már igazán jól lehet látni! :wink: :lol:

szegény kecske!!! Mi van a kicsinyeivel (lemaradtam)

Majd leesik a fejem az álmosságtól, de Levi mindjárt ébred EBÉDELNI :roll: :lol: :shock: :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki :P
Nem sámli nagyi :lol: :lol: :lol:
Remélem, én nm leszek ilyen! :lol:

Fagyiba nekünk sosem jutott, mert mindig kevés petikém érett meg. 5-5-6-6-7. A 7 ből lett Lilu, mikoris ebből 3 szépen megtermékenyült került vissza, a többi 4 elaludt :(
Csabinál már 9 petikém lett!!! És ebből 7 megtermékenyült, és 4 :oops: vissza is került. A maradék 3 ismét elaludt :( De a 4 kis virágsziromból lett kicsi Csaba királyfink :D :D :D :D
Most épp boldogságrohamot kapott, és örömében kurjongat a játszószőnyegén. Megyek, megszeretgetem!

Reggelnél előbb nem hiszem, hogy jövök :?
Ölelés nektek!

Véda
Vendég

Ja, Mufffin :P
Csak tegyél fel gyakran és sok képet a kis rögbis Eliotunkról!!!Imádnivaló! A másik különleges kisfiút pusziljuk! Majd mesélj róluk!

Véda
Vendég

Evelin: nagyon köszönöm! Mihelyst megtudok valamit és tudok telefonálni, hívlak. Lehet, hogy csak holnap lesz aktuális!
Sok puszit, tejcsit, egészséget és kitartást kívánunk mamának és babának!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

de szupi képek!!!
Érdemes volt jönnöm 8)

KépKép
szkagi

muffin!
Nagyon édes Eliot!

d.dodó

Anyjuk
igazad van, te tényleg mindent megteszel azért, hogy legyen tejecske Annának, egy percig ne legyen lelkifurdalásod! Minden nap isteni ajándék, amíg kapják ezek a gyerkőcök az anyatejet!

Titi,
mi minden történik nálatok... csak menj dokihoz, aztán meglátod, milyen lesz a reakciója. Ha nem kedves, még mindig kereshetsz valaki mást!
Én úgy emlékszem, valaki szült a Honvéd kórházban, és dicsérte. Szly táblijában benne volt.

na, Nándi balhézik, megyek.

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Ha esetleg érdekelne valakit nálatok akkor van egy barátnőm akinek megmaradt 1 megapack 88-db-os 3-as liberó! 3400-ért adja. (tescóban néztem 4150.- :shock: )
Ha kell, írj nekem privit. (Budapesten van a pelus)
Köszi, és bocsi ha zavartalak Titeket!
Sziasztok
bszilvi25

Titi:nem született meg a kiskecsije,nem tudom,lehet hogy ez volt a baj?

Menjél szundizz egyet,vagy csak pihenj.Örülök hogy jöttél,már kezdtem aggódni érted,mi lehet.

Talán visszaaludt a tücsök,megyek még egy kicsit rendet rakni.

Kép
Kép
Kép
kike

Szly, Evelin!
Nagyon édesek a kölkök!

Dundi felébredt, evett. Rendberaktam a lakást, megy a mosógépmanci. MEgyek vmi kaja után!

Ági!
Régen raktál fel képet!!!! Tessék pótolni!
20150601134430

Egy érdekes oldal:

http://babataplalas.lapozz.hu/
20150601134430

Viki! Ha jól emlékszem, még neked nem válaszoltam. Szóval Jázmin kapja az almát lereszelve ilyen üveg reszelőn. A barackot meg Kecskeméti bébiétel formájában. És most jutottunk el odáig a mai napon, hogy kinyitotta a száját a kanálnak. 4 hónaposan és egy hetesen kezdtem neki adogatni a gyümiket. Szóval nem rohanunk az biztos.

Kép
szly27

Szly!
Köszi! Akkor megy a gyümölcshusi is. Mi sztem ezen a héten csak levét adunk Duncinak.
20150601134430

Lehet szépen fokozatosan. Én a gyümilevet azért nem adtam sokáig, mert nem nyitotta ki a száját és mindig mellé ment. A gyümölcshusit könnyebb volt beletuszkolni.

Kép
szly27

Sziasztok!

Megjöttünk a szuriról, Emmát még nem hallottam így sírni.... :shock:

7020g, és 65 cm.

most még alszik a teraszon.

Rohanok, mert a dokinál jutott eszembe, hogy ma még nem ettem...
szédültem.
Remélem, nem azért, mert kopogtat valaki... :roll:

Muffin!
Nagyon jók a képek Eliotról!
Puszi a másik különleges fiúcskának és a családjának!

Jázmin és Roli is nagyon helyesek a képeken! :lol:
Vendég

Elaludt a szőnyegen! Megyek eszek valamit!

Kép

Kép
szly27

Marcsi! Jázmin is 7020 g volt pont 4 hósan! Remélem nem lázasodik be!

Kép
szly27

Szly: megnéznéd a tábliban, hogy tényleg szült e ott valaki és, hogy ki az? köszi!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Milyen szép rucija van Jázminnak :D

Látjátok,hoztam sok képet :lol: :lol:
Szundi:
Kép

És felébredt:
Kép

Szia Anya:
Kép

Egy kis torna ébredés után:
Kép

És,ugyis megfordulok:
Kép

Mondtam én :D
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Emma szurijára gyógysimi!

Jázmin milyen cukin szundikál!

Zsolti manóval minden renbe Patti?
20150601134430

Most aztán le sem lehet lőni :lol: :lol:
Ma még hozok a nagyobbakról is ám :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Nem is akarunk!! :wink:
20150601134430

:D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Titi Sajnos nem tudom megnézni, mert ahogy fogytunk, úgy mentettem mindig el a változásokat és a végén elfogyott nekem is a tábli! :-( De mindjárt megnézem, véletlen nem maradt-e valahol egy, de nem sok remény van rá.

Milyen kórházat keressek?

Kép
szly27

Nagyon édi Domi és milyen ügyes! Az én lányom csak oldalra fordul.

Kép
szly27

Levivel ma is összevesztem, mert nem akart ebédelni. :roll:
Most aludnia kéne, hogy még mielött Olivérért megyünk meg tudjam etetni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

A honvéd kórházat

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Megnéztem, van egy, de csak kevesen vannak rajta és ott senki sem a Honvédban szült. Szerintem ha nagyon fontos, keress vissza egy táblit a fórum elejéről.

Kép
szly27

Titi!
Te vesztél össze Levivel, v ő is veszekedett veled? Hammázott azért vmit?

Ami, Werus!

Merre jártok?
20150601134430

Titi! 398. oldalon van egy tábla. A Honvéd és a MÁV az ugyanaz vagy különböző?

Kép
szly27

Én-én-én szültem a Honvédban, tényleg csak jókat tudok mondani a szakmai oldaláról!
Az orvosom nagyon rendes, de elvileg magánban szokott betegeket vállalni.
Titi, megkérdezzem, mit szólna hozzátok, ha nem magánban mennél hozzá? (ilyen is volt, h pénz nélkül is bevállalt pácienst)

Bocs, de megyesk is, egyrészt duhajkodnak a gyerekeim (oviszünet van), másrészt aludniuk kellene, harmadrészt alig látok a takonyfüggöny mögül, ezekért ma csak ennyire futotta...

Kép
Kép
bondi

Bondi!
Jobbulást nektek!!!

Jobbra el m Dundikám 45 perc alvás után úgy érzi h ő biza kialudta magát. Megmagyarázom neki, hogy nem! Kép
20150601134430

Muffin miket látok én itt hogy neked milyen hatalmas szíved van, sok ilyen ember kéne a világra. :)

Kike ezentúl sok sok képpel árassz el minket, mert mostmár tökéletesen láthatjuk a gyerköcöket. :):)

Emmának én is sok gyógysimit küldök!!!

Kép
linda24

Most Bondi: nagyon hálás lennék!!! Tamást kérdeztem és annyi kadásunk van, hogy nem fér bele egy magán doki. :oops:
A 13. kerületi Honvédra gondolsz ugye? Az újra? Van a Budai honvéd is, de az nekem nem jó. (mondjuk azt sem tudom hol van :oops: :lol: :P )

Viki: ha az üvöltés veszekedésnek számít akkor igen, Levi is veszekedett velem. Gondolom azt akart mondani, hogy nem akarok enni csak a sírástól nem jöttek a szavak.... :lol: :P :lol:
De azért evett egy kevés főzit és most az elöbb alvás közben legurult 150 ml táp is :lol: 8) :lol: :lol:
Most visszaaludt( a végén felébredt), de lassan keltenem kell, mert indulni kell Olivérért.
Visszanéztem a régi oldalakra és lattam a pocakos képedet! Nagyon csini voltál. Nekem most pont akkora a hasam mint akkor neked. A 400-408 oldal között valamelyiken. :lol:

Kike: nagyon édes Domi baba. Pont olyan a szeme mind Kristinek.
Mikor jönnek haza a lurkók? Úgy sajnálom őket, hogy rossz hírt fognak kapni!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bondi: és milyen volt a babás oldala a kórháznak?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

A gyepmester már el is vitte szegény kecsit.
Félek nekik megmondani,nagyon fognak sírni :( Már mennem kéne értük,de Domi tíz perce aludt el,ha felkeltem nem örülne neki,még várok,úgysem szokott sokat aludni,addig kiviszem a babakocsit.

Kép
Kép
Kép
kike

Titi, most értem haza ? kérjek időpontot?
bencuri

közbe láttom szemezzel a honvéddal? help!
bencuri

Titi, 28-ára van legelőször időpont 12órára! beiratalak azért, de majd eldöntöd! De szerintem majd beszélj vele mobilon hátha fogad soron kivül!? meséltem múltkor velem mivolt egy próbát megér! 8)
bencuri

Kike, nekünk is olyan zenélőnk van! :D

Szegény kecske, :cry: sajnálom a gyerköceidet szegények!
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:03-kor.
Vendég

Eliot Kép
Nagyon vagány, elhiszem hogy nem tudtál választani a képek közül! MÉg!!

Szly, szépek a gyerköcök! Roli igazi kis huncut látszik a szemén :wink:
ment pü!

Bondi jobbulást!
bencuri

Kata!
Az egyik vonalzodat le kell venned. Sztem o is azert irta oda mind2 gyerkocot az egyikre mert ugy neki is sok volt :wink:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:03-kor.
Vendég

Sziasztok, nem akarok bizniszlédi lenni, de ha érdekel valakit, a férjem tudna hozni ilyen üléseket (jövő héten megy a bolt környékére Németoba) újak, gyáriak, színt lehet választani. De csak akkor megy el odáig (és hoz nekem is :oops: azaz Daninak), ha legalább tíz ember kér. És akkor néhány euro plusz a szállítás. Szóval ha valakit izgat a dolog, szóljatok priviben, köszi.

concord ultimax (háttal is jó)
Kép

römer

Huzatot lehet választani, mailben átküldöm a lehetőségeket az érdeklődőknek.

Titi, úgy legyen, hogy mindenkinek a legjobb legyen. Kép

potyka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: