Üdv és gratula az újaknak, kiváncsi vagyok a kékek vagy a rózsaszinek táborába fogtok-e tartozni?! A kislányoknak rá kell húzniuk, mert sok már a kislegény!
Tasin remélem jól vagy, nem tudom mi lehetett, de ha kétségeid vannak, inkább most menj el a dokihoz!!! én elmennék az tuti, mert szerdáig agyonizgulnám magam! Bár lehet hogy tényleg a picur focizott odabent!
Gabka jó a képed! eddig méricskéltem magam, de már felhagytam vele. amig jól érzem magam, nem izgat, hogy mennyi vagyok. bár a dokinál úgyis ráállok a mérlegre, oszt kiderül
hétvégén eljött unokatesóm és kérdezte hova hiztam, hát mondom inkább a hasamra, mert a régi nadrágok feljönnek még, de már nem tudom begombolni, mert szoritana, erre ő, hogy hát ő tudja mekkora volt a s.ggem meg a combjaim előtte, és hát jól meghiztam oda is...csak hogy belekössön valamibe, ha nem lennék terhes, jól megmondanám neki, hogy annak, aki évekig volt bulimiás, ilyet ne mondjon, és különben se folyok el, akkor meg mit irigykedik...(ő is nagyobb darab, a gyereke is, szóval ez biztos benne van) na mindegy, itt be tudtam fogni a számat, ami egyébként jó nagy, de most úgy voltam vele, hogy ha 90kilós leszek is a baba miatt, nem érdekel, csak ő legyen jól. nem neki akarok tetszeni...
már a hétvégén is úgy próbáltam koncentrálni, hogy érzem-e a picit, de nem...szóval ott bujkál, de még nem jelentkezett...
most volt még egy interjú, a nő, 800ezret akart...hát majd leestem a székről...és hogy mi lesz a rangja? mondta a főnök, hogy könyvelő manager, vagy ilyesmi...és kb 700-ért, és hogy csak Ő van egyszemélyben mint könyvelés/pénzügy (szóval kit menedzserelne???) de én még mondtam neki, hogy vannak titkárnői/recepciós/asszisztensi feladatok is, és nem csak könyvelés (mert hát itt nincs főkönyvelő meg atyaúristen...) de szerencsére ezt a nőt nem fogjuk behivni következő körre...
na, tessék, olyan napom van, hogy ha elémállna valaki, megfojtanám egy kiskanál vizben, leharapnám a fejét, hűűűűűű de túlteng bennem az a valamilyen hormon...szlovák barátném erre azt mondaná, hogy ma olyan agresszivus vagyok

[/url]