2004.01.26 00:09
2004.01.26 14:36
2004.01.26 14:57
2004.01.26 16:37

2004.01.26 18:17
Na ezert sem irok en nevtelenul, egybol lebuknek en is
A megertest, elfogadast is.
S Te, jol vagy? 2004.01.26 21:36
2004.01.27 14:16
: Afonya szoba allt velem, és minden rendezödött!!!
Kész, hogy a védelmemben irtok, de nincs mar ra szükségem.2004.01.27 15:54

(meglestem a profilodat.) 
Főleg a kicsi elalvása körül vannak kisebb zűrjeink, pedig vehetne rólam példát, én bezzeg egy csomót aludnék. Megyek is, mert most fürcsiztem jó meleg vízben, és ha nem állok fel, akkor itt helyben ülve elalszom!

2004.01.27 16:26
Rekaval is detto
ilyen volt, kb. 4. honap vegeig kuzdottem... Alvasert nem irigyellek, szerencsere Reka atallt 3!! oras napkozbeni alvasra az egyrol, altalaban alszom vele
Olyan jooooo
2004.01.29 00:23
2004.02.06 20:41
:
2004.02.07 20:21
Valoszinuleg mar tudjuk, mit "erezzunk", azert konnyebb.
Bar most elhatalmasodott a tisztasagmania rajta, miota vettunk egy kissamlit a kezmosashoz, hogy felerje a mosdot, ne en emelgessem. Hat igy kb. 10 percenkent akar kezet mosni

Gondolta, O is kiszinezi az ovet
Reka hatalmas szokinccsel bir, tokeletesen ragoz, viszont igazi mondatokat most kezdett el osszerakni. 
2004.02.09 15:29
2004.02.09 16:01

Mondatok? Elöször legyenek szavak!

2004.02.10 18:33
Kivetel a "fújaszél", de szerintem arra azt hitte, egy szo
"r" betut Reka is csak ritkan ejt es az "s" is csak a szo elejen tiszta, egyebkent "sz". Es az istennek se tudom ravenni, hogy a "toboz"-t ne "doboz"-nak mondja, pedig tudja, melyik micsoda
Ejszaka viszont megint szepen alszik /mar nem kohogi fel magat/, minden harmadik ejjel azert altalaban ejfel korul egyszer felsir, de visszaadom a cicajat, betakargatom es alszik tovabb. Szerintem nem is tud magarol olyankor. Viszont utobbi par napban 6 korul ebredt, vegleg. kivagyok
Jo ez a reggeli tornatok
En leszoktam rola, miota Reka atfordult bukfenc kozben...
Tenyleg, nem zavar, hogy ennyire kerdezgetunk, mi ujsag?
Pl. CD-ket nem a Reka pakolja elo, hanem a kutyus, ceruzakat nem o dobalja le, hanem a kezeben levo kacsa... es ugyanez a "hazudas" megy pl. ha megkerdem, ki vagyok en. Altalaban Laci bacsi leszek
, de voltam mar postas is
2004.02.10 21:37
Tök jó, h már ilyen szerepjátékokat játszik.
(sose tudom jó leírni)vizsgálaton, ahol vettek egy csomó vért tőle, s nem is sírt, úgyhogy büszke vagyok ám rá
Az ekcémája miatt megnéznek mindenféle allergiát. Aztán mentünk az új dokinéninkhez, aki nagyon szimpi, homeopata orvos, és eddig mindenben jobban tetszik az előzőnél. Pl. teljesen pozitív, h még szopizik a Hanka, meg ilyenek. És nem akarta rögtön szteroidokkal bombázni az ekcémája miatt.
), a nyuszi pedig múlt hétig 'nuni' volt, ami elég jó, mert fel szokott kiálltani, ha meglát egyet
Most már nuszi, úgyhogy fejlődünk
2004.02.11 09:30
???
! 2004.02.11 14:37
Apa már többször mondta Dodónak, hogy nem elég talpraesett, mert mindig mindent elvállal, hogy ő csinálta. Sosem fogja Dancsira, még akkor sem ha lehetősége lenne rá, mondjuk mert mi nem láttuk ki csinált rosszat.
Sőt, ha rosszat csinál, azt azonnal meg is tudjuk mert jön és mondja, hogy "Micsináltál? Micsináltam?"
2004.02.13 19:48
Mi a masodikon lakunk, de altalaban ketszer fordulni kell kozben, igy megyunk 4 emeletnyit, cirka negyedora alatt. Es persze a korlat also 60 cm-e szerintem tobb eve nem volt takaritva.. Akkor a 6-bol mennyi johet ossze?!
/ eredmenyetekre kivancsi vagyok, majd ird meg, mi lett. Mi is hasonlo cipoben jarunk, csak en annyira pesszimistav agyok ebben, hogy egy borgyogyaszon kivul mashova még nem vittem Rekat.
De ha egyszer ennyire lelkes... mondjuk, a sepres es felmosass még gazosabb, a hosszu nyellel mindent lever /majdnem/, a szemetet lapatolaskor szetszorja... De gondolom, ezek ismerosek Nektek is
. Ezert mondom, hogy nematlagosan csinalta.
Nalunk mar nagyon regota, fel eve biztosan siman megy az elalvas, leteszem es csond van. Mikor elkezdett beszelni, akkor probalkozott, hogy "nem_almos", akkor mondtam neki, jo, akkor beszelgessen a cicaval, macival es lőn
De ha ellentmondtam eleinte, hogy akkoris alvas van, abban a pillanatban hiszti
Ez sokmindennel igy van. Ha tiltakozik valami ellen /pl. masik zokni, ilyenek /es en rahagyom, akkor onnantol mar nem erdekes, mehet az elso verzio is.
2004.02.15 23:25
Most én irigykedek.
Nálunk csak alvás zökkenőmentes.
Az elalvás nem.
Egyszerűen nem tudom elkezdeni Dancsi miatt. Bár a napokban eldöntöttük, hogy a tavaszi szünetben nincs kegyelem. Meg kell tanulnia egyedül elaludni. 2004.02.16 09:28
Az ágyat Vácon vettük, de azt hiszem az Ikeában is láttam hasonlót és az ára is kb. ennyi lehetett. Nekem nagyon tetszik, hogy együtt nő a gyerkőccel.
2004.02.16 16:15

2004.02.17 18:31
Es melle jo egeszseget mindkettotoknek /es persze a csalad tobbi tagjanak is
/
Az utobbi ket napon feloras musor volt
/, hogy meglepoen jol viselte a gyerkoc a cseret, sokkal jobban alszik az uj agyban, mint a racsosban. Remenykedem, hogy nem mi leszunk majd a kivetelek
Nagyon koszi a valaszod, oda tenyleg ritkan jutok el
/, az a fempocok sem tetszett, ami az oldalracsot tartotta... a Tietek sokkal jobb minosegunek tunt.
Hat, talan igy, a 4.honap elteltevel mar mondhatom, hogy elmult..
Valahogy valoszinubbnek tunt, hogy a ferjed o, nem pedig a nagyfiad
Voltunk fodrasznal is, szokasos hajvagason, csak most az en fodraszomnal, hogy igazi fazont nyirjon Rekanak. Olyan szepen turte, pedig ezert most tovabb tartott. Apro kozjatek: kozben a mellettunk levo fodrasz megnyirt egy fiatal sracot, majd olyan punkosra beszaritotta a hajat es mondta, hogy kesz van. Rekam meg iszonyu hangosan elkezdett kiabalni, hogy "kocos, kocos"
2004.02.24 19:53
Aztan mostanra en lettem ovatosabb, eloszor eljem tul a ket pelenkast
Epp most morogtam, hogy sokkal nagyobb a hasam, mint Rekaval ilyentajt volt. En magam mar legalabb 7 honaposnak latom magam es sokszor ugy is erzem magam
Nameg olvastam, hogy nalatok sem valt be teljesen, kicsit el is bizonytalanodtam, surgos-e ez nekem
/, mert hetvegi kiruccanasainkon Reka alvasa kriminalis szokott lenni. Most viszont mar optimistan mondom, jo lesz a kicsinek is majd
. Kicsit aggodtam, hogy fogja fogadni ily meglett korban, de azon kivul, hogy altatokent az oldalhalon reszelte a kormeit, mas krizis nem volt, tulajdonkeppen ataludta az ejszakat.
/, lefekszik es alszik tovabb.
Barmire mondja, ami szokatlan helyen van, pl. a bakancsa a lavorban, ilyesmi
Ezt multkor a TESCO-ban is elsutotte, amikor a penztarnal a kosarbol feltettem a szalagra Apa sörösdobozait. Volt rohoges
/. Erre Reka: nem mondom meg!

2004.02.24 21:29
Ráadásul sikerült megkérdeznem a védőnőt, hogy ez nem e gáz...Finoman fogalmazva jót derült.
2004.02.25 19:34
Eddig +2 kilonal tartok, szoval nem attol nagyobb a hasam. Lehet, hogy mar lusta vagyok behuzni?
/, de ha felallok, hogy kimegyek, egybol elcsendesedik, betakartatja magat es lenyugszik.
Azota nyomogatja a taviranyitot es mondogatja, hogy hulyeseg
/Frakk gazdaja/
Apaja hazajott es hideg volt a keze, mire Reka: "bedugjuk mikroba" es elkezdett rohogni, de nagyon
/, ennel jobbat most sem enged csinalni, pedig annyira jol enekel mar, teljesen egyedul a "cirmos cicat", a "bujj-bujj zold agot", a "nem tudja a balnat" , "hinta palintat" es meg sorolhatnam /ha eszembe jutnanak
/:
2004.02.25 20:20
Persze már eleve volt 1 kis "maradék" pocim.
Amúgy szerintem az is benne van,hogy a szervezet már tudja a dolgát, már "bevan járatódva", a szövetek, izmok is jobban tágulnak, nyúlnak mint az első babánál.
2004.02.25 21:20
!Szóval másdik-sokadik babánál mindig hamarabb látszik a pocak,mert már ki vannak tágulva a szövetek,nem olyan rugalmasak,nem tudják olyan jól tartani a méhet.Akinek első babával hamar dombordik,annal vagy előrehajló a méhe,vagy nagyon keskeny a medencéje.
! 2004.02.28 10:54
Amikor vége volt akkor meg kérte, hogy "kapcsold vissza!". Na ezt eljátszotta vagy 4-szer.
Ha Dancsival játszik és valami nem tetszik neki, akkor jön, hogy "asztmonta Dancsi viszlát", vagy "asztmonta Dancsi haggyál máááár bééééékén"
, de nem tudtam volna sokáig titkolni Dodót, olyan hamar meglátszott. 2004.02.28 16:02
, tehat elobb kezdodott. Azert hittem, hogy most meguszom.
Elo kellett szednem a fagyasztobol a kaprot es megmutatni, hogy az nem az. De ha nem tudna beszelni /es nem lenne ekkora szokincse
/, biztos a hajara kentem volna a fozeleket, hogy mit valogat, kozben a sajat szemszogebol nezve teljesen igaza volt.2004.02.28 17:42

ű
2004.03.01 19:18

Hiaba, a gyerekszaj
Es a tanyerjara kipakolt harmat, tenyleg

/, akkor mondja, hogy "nem érted" es varja, hogy tovabb talalgassak
2004.03.01 19:44
És nagyon okos lehet!
Most, hogy nincs itthon apája estére totálkáros vagyok.
Na nekem nem 1 órát késik apa, hanem majd 10 napot, brühüü. De milyen jólesz mikor megjön. Úgyhoyg megértelek ha kivagy, tényleg fárasztó ez a korosztály.
Dani odavan a kismotorért, séta alatt le nem szállna róla és megy ezerrel, én meg loholok mögötte...
Kismamatorna.
2004.03.01 20:20
2004.03.01 20:30
És egészséges. Más kívánságom nincs.
Remélem nagy élmény lesz! Ti mentek?? Most hanyadik héten is tartasz? 2004.03.01 20:45
En olyankor nem ragodom tovabb, konstatalom, hogy nem ertunk egyet es kesz, lezarom a dolgot. Persze, megjegyzem, hogy harapos az illeto es megprobalom elkerulni. De kesobb olvastam a nyari topicban, hogy azert "leptel ki" onnan, mert mellozottnek erezted magad... es akkor meg csodalkoztam, milyen mimozalelku vagy. Es igy ez a ketto lenullazta egymast
Az UH elejen azt mondta, nem latja, amit egy fiunal kene, aztan a mozi vegen meg azt, hogy itt meg fius. Ekkor en a kepernyon ket akkora mandarint lattam... de eppenseggel lehetett az a talpa is felolem
Itthon meg akartam nezni tuzetesebben a videon, de kepzeld, nem sikerult a felvetel. Szoval nem tudom
cc. 10 het es itt az uj uh, addig meg csak kibirom valahogy. 2004.03.01 21:02
Van az úgy, hogy az emberek nem értenek egyet. Jó ez a mimóza lélek, nem? Sokszor csak a szám jár, nem akarok én megharagítani senkit.
10 hét még az újabb UH-ig? Az sok...
Bellana2004.03.02 15:38
( én is kíváncsi vagyok
)
(
2004.03.02 20:15
/, hogy csinalhat-e ezt vagy azt. Na, ettol en kiakadnek a doki helyeben
?
/ Szerintem egy egeszseges, problemamentes terhessegnel nem kell ennyit aggodni, normalis eletet kell elni. Tudja az ember, hogy emelgetni ovatosan, de nem teljesen kimeloen; mozogni, ahogy bir
; enni esszel, gyogyszert nem kapkodni; mi van még?

Apa szokott igy morogni vele, en sose hasznalom. De amikor kerdeztem, hogy ki szokta ezt mondani, aszondta, "Anya"
. Ezert nyugodtan kezdj majd bele Te is
Ismeros tema. En attol felek, hogy egyszer vendegsegben is nyitva hagyom az ajtot, csupan megszokasbol
Es Elod milyen joszivu
Viszont most a pulover a soros, na ez egy remalom. Ugyanis leveteskor a fejen athuzza, ezaltal, hatraszorul a ket karja es innen se elore, se hatra. En attol felek, hogy a nagy tekergozesben, ahogy probalja levetni, hanyattesik es vagy kitori a kezet vagy elore esik, es akkor lefejeli a padlot ugy, hogy nem tudja a kezet letenni. Egyik sem tecc
Viszont nem engedi, hogy segitsek neki, akkor heves hisztirohamban tor ki. Kuzdunk