Manna!
[quote]Z írta:öldi: Én pont úgy tudom, hogy a császár után sokkal nehezebb a felépülés.
Te tényleg fáradsz!

én azt írtam, hogy:
[quote]G írta:yorsabb a felépülés császár után, ha előtte nem fárad ki az anyuci egy esetleges hosszabb vajúdás miatt
Vagyis felépülési sorrend:
hüvelyi szülés
vajódás nélküli császár
vajúdás utáni császáros befejezés
Niki!
[quote] írta:gyeletesnék szülök akkor leszek hálás ha megkapom az ellátást amit elvárok
De miért? Munkaidőben dolgozik, és csak a munkáját végzi. Ilyen alapon az óvónőnek is adhatnál minden nap, ha meg vagy vele elégedve!
Berni! És ezzel az anyóssal nem lehetne megbeszélni, hogy úgy segítsen majd, ahogy neked jó? Pl. maradjon otthon és csak akkor jöjjön, amikor te hívod? Vagy csak főzni, takarítani segítsen és te majd ellátod a bébit?
[quote] írta:llítólag a Jánosban előre!!! elkérik a szülésznők a zsét!
... és te oda is adod neki?
Csajok! Az időpontot nem fixáltuk még le, csak én néztem ki magamnak! Nehogy mindenki szabit vegyen ki aznapra, hogy húslevest főzzön nekem, meg csülkös pacalt, meg csokitortát....amit behoz nekem a kórházba!
Zsuzsi! Egyetlen gond van akörül, amiről te is írsz, mégpedig az, hogy
nem kapják meg a rendes fizetésüket. Sajnos. De akkor sem megoldás a hálapénz.
Erika!

...hát én már szenilis vagyok. De örülök, hogy sikerült.
Mági! Nem magánrendelésen (gondolom bent a kórházban) meg tudja csinálni, mert azonnal le kell oltani. De hát valamiért nem oda rendel be...
Musi! Engem csak bikinivonalig borotválnak, de addig nagyon!
Márti! MINDEN hasi műtét előtt kell beöntés! Sokkal nagyobb a sérülésveszély, mint hüvelyi szülésnél, és ha a hasüregbe kaki kerül, akkor egy jó kis hashártyagyulladástól majdnem tuti, hogy sosem jövök ki a kórházból.
Anita! Gratulálok a barátnődnek!