hahó,
csak gyorsan vagyok, vár a bevásárlás
Jó sokat írtatok szombat reggel óta
Muffin, hogy neked mekkora lelked van! És milyen jó!
(ma mi is segítőset játszottunk Szonjával: elvittem egy szaladó nőt a HÉVig, szegény szűk hosszú szoknyában próbált futni, és még elég távol volt... Szonja mondta is, hogy most akkor mi voltunk a kockásfülű nyúl, aki mindenkinek segít?

)
Ja, amúgy köszi az ötletet a Zolival kapcsolatban! Már bevetettem épp előtte napokban, hogy kár, hogy nem volt ott az oviban a szülő-gyerek mesejátékon, és mindenből kimarad

de ma is én viszem Szonját rsg-re, pedig most ő is el tudná vinni, na mindegy
Akata,
az anyósom jól van, jól viseli, szerintem nagyon megkönnyebbült (otthon halt meg az apósom, szerintem nagyon nehéz lehetett)
szóval igazából kifejezetten jókedvű, és nem értem, miért nem látja el magát. Ugyanazt a törődést szeretné, mint a haldokló apósom????
Dodó
ha a kislányodnak elintézitek a magyar állampolgárságot, amikor hazajöttök, akkor ingyen lesz neki a gyerekorvos! A tesóméknál ugyanez volt!
Andi
melegkiütésre a legjobb, ha kicsit hűvösebbet varázsolsz. Gondolom, kp fűtésetek van, azért van annyira melege Vikinek.
Marcsi,
azok a copfok
Anyjuk
a szoptatási tanácsadó azt írja, hogy ha kevés a tej, ne ritkábban szoptassunk, nem pihenésre van szüksége a melleknek, hanem dupla annyiszor etessünk, mert akkor érzékeli, hogy nőtt a tejigény. Szerintem próbálkozz még, ne add fel!
Tegnap én is horrorszoptattam este, Nándit többször etettem egyik cici-másik cici kombinációban, és talán valamivel több is lett a tejci, mindenesetre ma nem ébredt fel éjszaka (holott már három napja éjszaka is etetni kellett újra)
szerda nekem sem jó, rsg van, és nagyon korán megyek Szonjáért az oviba.
na, lépek vásárolovázni
csivogjatok, kislányok helyettem is