A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Bori!
jaj de ügyi már Bogi!!!! így ül!!!! WOW! :shock: :o :D :D :D a fekhelye ... hát! nem túl pici??? :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 11:05-kor.
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk...

Judy: Viktor sebe már szépen gyógyulgat :) bár most rákapott a brümmögésre és ezerrel folyik a nyála :oops:
Ti hogy vagytok?

Steffi: Merre vagya? Hogy vagytok?

Rólunk csak a annyit, hogy voltunk ma anyós-pajtásnál és ma valahogy elviselhetőbb volt mint máskor :shock: biztos front van :shock: Viktor meglepően jól viselte magát,pedig fél tölük,legalább is az első fél órában.

Gyuzsó? Zsófi? Borsa? Ancsa? Brigik? Reni? Adri? és a többiek?
Na akkor elteszem magam holnapra, jó éjszakát mindenkinek
V

valentina

Sziasztok!

Veronikusz, köszi. :) Igen, ritkábban, sajna ez van, de azért még figyelek. :)

Gabi
, szerintem hallgass magadra :) Ahogy nektek jobb lenne. Ha nagyobb, hát nagyobb, ha még várnál, akkor úgy. Nálunk nem csak a galériaágy miatt, de egész bútorcsere miatt is jobb várni.

mtunde

vALAKI??

Nem nagy a pörgés ma....
bezzeg én meg nem tudok aludnia köhögéstől...
de nem unatkozom, mert megint el kezdtem a képszerkesztővel "játszani"..
na jó éjt! legyetek jók!
Kép

Kép
gablaty

sziasztok,

bocsi a kimaradozásért, csak mivel mi múlt hétvégén még Brüsszelben voltunk, most van a temetőjárat. Elég sok helyre kell menni sajnos :(
Meg netem se mindig van, mert eddig a szomszéddal közösen használtuk egy vezeték nélküli routerrel, ők meg most költöznek és vinné a routerét, anélkül meg nálunk se műkszik valamiért. Úgyhogy ezzel is szenvedek most :?

Valentina, örülök, hogy Viktor sebe jobb :) Mi jól vagyunk, köszi. Most is fél kézzel vagyok, mert itt van a kisasszony. Mi pénteken voltunk anyósnál, egész normális volt. Bár mikor odaértünk és Anna meglátta, akkor menetrend szerint sírva fakadt. :? evvan.

Gabi, nagyon jó a közös fürcsis kép :D

Bori, Bogi nagyon ügyes!!! Az a vicc, hogy Anna is ácsorogna már, node nem hagyjuk. Persze, ácsorgás bejönne, átfordulni meg nem :D Az a mózes tényleg mintha pici lenne :D Találtál könyvelőprogit?

Lilluska, hivatalosan 300 napnál nem régebbi kell. A SOTE-n nem is fogadtak el régebbit. :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Gabi,
nagyon ügyi vagy, tök jó lett ez a kép!! Ez melyik képszerkesztő?

Judy,
ácsorgást én se hagyom, nyilván nem is tudná megtartani magát, meg hát még szerintem ártana is neki, rá is szólok mindig apára, mert ő szereti így tartani... :roll: a kishölgy pedig szeretne mindent belátni, és mindenkit irányítani... :roll:

Veronikusz,
szerintem még élvezi is Bogi, hogy úgy körülöleli a mózes. Tök könnyen elalszik..de majd megkérdezem tőle.. :lol: lehet, hogy már ma visszaköltözünk, és akkor újra kiságy!

És eszünkbe jutott, hogy a albérlős lakásban ottvannak az én gyerekútoraim, szóval be lesz rendezve a Bogi szoba is lassan! Íróasztalt is kap! :lol: :lol: :lol: nem lehet elég korán kezdeni.. :roll:
Vendég

mi ez a pangás??? :D

egy kérdés! utazott már vki az osztrák vasúton ilyen "autozug"-gal??? amikor az ember kocsiját is felpakolják a vonatra és utasként hálófülkében utazik az ember!!!! lehet így mennénk ki Bernbe. Bécsből indul vonat este 9.30-kor és másnap reggel Zürichben vagyunk 6.20-kor. Tapasztalatnak örülnék!!! :roll: :roll: :roll:

képzeljétek!
Szofi 4 nap alatt szobatiszta lett!!! :D :D :D biztos lesznek még néha "balesetek" de már napok óta nincs bepisilés és sokszor mikor levesszük a pelust reggel, az is száraz. :D :D :D ügyi-bogyó! (méghogy a tesó születése visszaveti a szobatisztaságban a gyerekeket!!! :lol: persze nálunk ez biztos mázli is :lol: nem viselte meg Zsófi) De látszik rajta, hogy megkönnyebbült, hogy a kaki nem maszatolódik a senekén :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz! de ügyesek vagytok!!!!!!!!ez igen. sajnos Enci még nem szobatiszta, de ő is sokszor megy ill.mondja hogy menjünk a WC-re, bugyit é n is vettem sokat, királylányosat,rózsaszínt,fodrosat stb.
De így is kell még a pelus :oops: de azt mondják ne erőltessük....
csak azért már jó lenne......szóval mi is igyekszünk,. csak még nem tartunk ott ahol ti :D szóval nagyon ügyik vagytok!!!!!gratulálok

Kép
gablaty

Borsika! a program neve PhotoFiltre Studio, netről szedtem le, és vannak ilyen képkeretek, amikbe bele tudod rakni a saját fotódat ennek a proginak a segítségével,
ha érdekel ezen az oldalon találod....

http://ladyj.extra.hu/
vannak karácsonyiak is, meg sokféle aranyos.....

pl:
Kép
Kép

Kép
gablaty

Gabi
köszi a hiányolást
vagyok, csak olvasó üzemmódban+anyós lelkét ápolgatom....
Meg Balázs éjszakánként megint 2x-3x kel fel, úgyhogy hulla vagyok.....

nagyon jók a képeslapok :lol:

Én photoshop elements-el csinálgatok majd(lehet vele naptárat is csinálni,ha jólnéztem :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz, Szofi valóban egy ügyibogyó... Én még nem autozugoztam, így segíteni sem tudok, de amennyire tudom, biztonságos és jó megoldás! :wink:

Gabi, fantasztikusak a képek valóban...

Én megjártam Hajdu doktornőt. Aki volt nála, annak nem ecsetelem, mindenki másnak ajánlom, mert vérprofi, ugyanakkor egyik irányba sem esik túlzásokba. :) Nos, a jó hírem, hogy Janka állapota továbbra is szuper, működnek a vesécskék :!: , sőt a jobb még javult is :roll: , most tkp nem mutat semmi eltérést. A bal vese stagnál. Talált egy esetleges diagnózist is a dokinő. Ha valóban ez, és "csak ez" a baj, úgy azt bár muszáj lesz beavatkozni, de egy kisebb műtéttel megoldható, még vágni sem kell. Egyáltalán szó sem lehet koraszülésről szerinte, sőt emiatt nem tartja indokoltnak a császármetszést sem. (Tényleg nem ez a legfontosabb, de nekem azt is jelenti, hogy nem szabad drámáznom, minden mehet a maga útján.) Ugyanakkor javasolja, hogy minél hamarabb megszülessen Janka, hogy minél hamarabb be lehessen avatkozni, de ez semmiképp nem jelentheti a 37. hetes kor előttöt. Ami kicsit még aggasztó, hogy kisebb a koránál, így kérdéses, mikor is lesz "elég érett". Úgyhogy most tolom az elevitet újra, hátha elkezd nagyon nőni a kiscsaj... :lol:

Megnyugodtam. :idea:
vbea

Eni
örülök Jankának :lol: :lol:
Benedek jól van?????

emano/Andi
KépKép
emano

De jó Eni!!!!! Ezek megnyugtató hírek!!!!!!!!! Én mondom, hogy szívós kiscsaj ( lesz) tiszta anyja! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Te is figyelj oda, próbálj egészséges, tápértékben gazdag ételeket enni. ( tudom, sajnos nem könnyű)

Veronika: vonat passz, Szofinak gratula :lol:

Gabi:
tök jó ez a progi

Bocsi, de csak átfutottam, megyek vacsoráztatni......

Heni

Kép

Kép
cancan

Hali!

Mozgalmas napok, szóval csak pár pöttyintés:

Eni, Jankának nagyon örülök, SZUPER!!!!

Veronikusz, Szofinak kalapemelés!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz! Szofi miatt irigy. Bene megint visszaesett kakiügyben, pedig műtét előtt-után úgy nézett ki, sínen vagyunk... ezért sincs még ovi... szomorú vagyok, de semmit sem tehetek.

Eni, nagyon örülök. Tényleg szuper hírek ezek, és olyan jó, hogy gyorsan és valószínűleg gyengéden be tudnak majd avatkozni. És Janka majd jön időben!!! Majd amikor szülni akarsz, előtte felugrasz hozzám, jó? :wink:

mtunde

Veronikusz,
gratula, tényleg ügyi-bogyó!!
Biztos érzi, hogy mostmár ő is 'nagytesó' nem? :D

Eni,
remek hírek, jól van.
De mit ért azalatt a dokinéni, hogy "mielőbb szülessen meg"?
Elevittől szerintem is nőni fog. Csak nehogy gond legyen a túlzott vitaminfogyasztás (a vesécskéi miatt).

Gabi,
köszi a progit.

Kakiügy: tényleg nagy megkönnyebbülés lehet, ha már nem kell a pelus meg a csutakolás, de szerintem se kell erőltetni...( meg talán nem is igen lehet :?: :shock: )
Vendég

Jó reggelt!

csak 2 szó mert rohanok...

Elevit:
szerintem nem ettől nőnek meg a babák. Katánál is szedtem és 3 kiló és 53 cm volt :roll: :D ez tök átlagos.

Szofi és a szobatisztaság:
azért pontosítanom kell, mert egyelőre még csak OVI-szobatiszta 100%-ig talán :D azaz ha ébren van akkor szól, BÁR INKÁBB MÁR MAGA EGYEDÜL ELINTÉZI és csak jön és szól, hogy pisilt :D :D :D ha elmegyünk itthonról akkor adok rá pelenkát (de eddig mindig szárazon vettem le) illetve alváshoz is adok még rá, de ilyenkor is szárazon veszem le általában. Az éjszakai alvásnál van még olyan, hogy reggelre pisis lesz, de lefekvés előtt kap 2,5 dl tejet.

no szaladok, mert azt se tudom hol "oltsam a tűzet" :lol:

szép napot!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni de jó :D nagyon jó hírek!!! én is most mentem volna Hajdú dokinőhöz, csak ugye már odáig nem jutottam el... de én is csak jókat!!! és sztem is megnyugodhatsz végre!!!! :!:

Kép
gablaty

Veronikusz
Szofi ügyi csajszi :lol: :cry:

Dorka??

Steffi???Borsa??Gyuzsó????MSE???????
és persze a többiek????

Bori
válaszolok ám valamikor a mailre csak horror éjszakánk volt :cry:

majd jövök még

emano/Andi
KépKép
emano

Heni!
majd írj, hogy mit mondott Vida!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

S.O.S.!!!!!

Államkincstár hol van????
a két nagynál a Lőportár utcában voltam, de a Kútvölgyis védőnő azt mondta elköltöztek az OEP mellé. Na ezt nem találom csak a XI.ker. Bartók B. 120-at.

:?: :?: :?: :?: :?:

:idea: :idea: :idea: :idea:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dejó, hogy mindenki velünk együtt örül... :wink: Egyébként érdekes, mert nem azt hallottuk, hogy minden rendben, de HK valóban olyan határozottsággal és szélsőséges érzelmektől mentesen magyarázott mindent, hogy tkp ettől nyugodtunk meg. Igazából ez a "minél hamarabbi születés" azért merült fel, mert elvileg fokozatosan romolhat a dolog odabenn, ez leginkább erre az esetre vonatkozik. :shock: Meg, amit őszintén szólva nem értek, de így értettem, hogy idekinn mindenképp kell még beavatkozás előtt várni, így mire mondjuk magától megszületne a kiscsaj, addigra már lehetne "vizsgálni, beavatkozni", ha két hét előnyben vagyunk. Mindenesetre ezt már nem én döntöm el, SZERENCSÉRE. Tünde, megyek majd hozzád, az tuti. Bízom benne, hogy Janka magától születik majd, és a vesék is rendben lesznek. Bori, jó vagy rossz hír (ezen sokat sírok :cry: ), de sajna tök tehetetlenek vagyunk, azaz semmi nem rajtunk múlik, ami a vesék állapotát illeti. Ebben az a jó, hogy rontani sem tudunk rajta. Sem vitaminnal, sem semmivel.

Ja, megkérdezte dokinő, hogy mindig ilyen keveset mozog-e Janka. Mondtam, hogy tesója is "ilyen" volt, most meg szedte szét a rendelőt... :lol: Az meg, hogy kicsi, nos erre azt mondom, hogy Bene 39+6-ra született 3100 grammal. De vele is híztam vagy 13 kilót. Most meg eddig több mint 7et, és ebből alig van Jankunak. :cry:
vbea

Váci út 71. ?????? ez az???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, OTT VAN BIZA, a Teve utca környékén. Apa megy? Ha Teve utcán megáll, akkor a rendőrpalota mellett van egy szocreál épület, az a MÁK.
vbea

sziasztok,

csak gyors bekukk, mert rohan a lakás... igazából csak olvasni jöttem, úgyhogy bocs, de csak egy gyors reakció... :oops:

Veronikusz!

Árpád híd, a rendőrpalota és a nyugdíjfolyósító (nagy toronyház) között egy kis lapos épület. A bejárat a Váci út felől van. Készülj fel, rengetegen vannak :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Hali!

Megint csak bekukk....nekünk is eléggé érdekes éjszakánk volt, de én szerencsére most még rá tudtam húzni egy órácskát, mert Levi is kidőlt.

Veronikusz, csak a MÁK miatt jöttem. Szóval OEP mellett vna tényleg a Teve utcából nyílik a bejárata, nagyjából a rendőrpalota mögött van.
De ha odakeveredsz, tutira meg tudják mutatni, mert ugye az OEP is ott több épületből áll, szóval nehéz így belőni. De az OEP-es iroda, ami a kicsik ügyeit intézi közel van a MÁK-hoz. TAlán előbb érdemes az OEP-pel kezdeni, ott többre jut az ember lánya.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz!
Ott van az Árpád hídnál...az OEP mellett :-)
Ha nem találod akkor szaladj be az OEPbe és kérdezz rá :-)

Kép

Kép
cukipofa

:lol: Akkor ezek szerint két bejárata is van. Szóval nem lehet eltéveszteni....vagy apum a "művészbejárón" ment be hátul? :lol: :shock:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

MSE?Gyuzso???Borsa? Hajni is eltünt :shock: Memme???

majd jövök, csak gyorsan kiakarok vasalni..meg ilyenek...mielőtt rám teszik a gépet, ami 1 napig lesz rajtam :shock: vérnyomást,meg nem tudom mit mér....remélem csak félóránként.-azért érdekes lesz,hogy rajtam beindul a gép pl.boltban, vezetés közben stb... :shock: mindegy csak holnapig kell kibírni... :D
szóval majd jövök

Kép
gablaty

Eni!
bocsi, bocsi :oops: :oops: :oops: de egy bunkó vagyok. Természetesen NAGYONNAGYON ÖRÜLÖK Janka jó híreinek!!!! :D :D :D sokszor gondolok rátok. (még ha nem is írom :oops: :oops: )
:oops:
Államkincstár: nem, nem Apuci, hanem én megyek ide is és az OEP-hez is. Ha meglesz minden papír. (cégtől) :oops: bár most ideges vagyok, mert Kata lelki okokból hányt csütörtökön. EZ TUTI!!! Ma is mondta, hogy fáj a hasa. :oops: lelkiismeretfurdalásom van, viszont azt se tudom mihez kapjak annyi intéznivalóm lenne!!! :oops:

Zsófi meg nem akarj elfogadni a cumit!!! csak cicin nyugszik meg ha nyűgös. Azt meg mégse kapnám elő bárhol. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, nálunk anyu volt bent, és bár sokan voltak, viszonylag gyorsan haladt a sor. (Mihez képest? Így is ott volt vagy 2 órát :? )
Rajzoltam neked, így talán könnyebb lesz...(legalábbis én vizuális vagyok, nekem így könnyebb)
Kép

Eni, örülök a jó híreknek!! Minden rendben lesz, csak így tovább, ilyen pozitívan :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ja, azt nem írtam, hogy 4db OEP iroda van, asszem a 2.-ban intézik a TAJ-kártyát, de ez nem 100%. Ki van írva az ajtók mellé, hogy melyik irodában mi van, de oda kell bemenni, ahol a legnagyobb a tömeg :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judit!
TE EGY KIS TÜNDÉR VAGY!!!! így még én is értem :lol: :lol: :lol:
Én tuti az OEP központba mentem volna be. Nem is értettem, hogy mért mondjátok hogy az lepukkant! :lol: :lol: :lol: :lol:
TAJ kártyája pontosan 3 hetesen megjött neki, csak foglalkoztatói ig. kell a TGYÁS-hoz még! azt várom ... :oops:

mindenkinek köszönöm a segítséget!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Eni!
ezek nagyon jó hírek :lol: :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy megnyugtatott a doktornő :) :) Nagyon boldog vagyok , hogy nem romlott a kicsi lány állapota...klassz kis csajszi......Minden rendben lesz majd meglátod!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veronikusz!
te mész a hivatalba???nem vagy semmi....hogy bírod?????gratulálok a szobatisztasághoz :lol: :lol: ...nálunk még nem megy, de már legaláb zavarja újra, ha kaki van a gatyóban.....
Katának sok sok gyógypuszi...biztos semmi komoly, de azért figyelgesd.....ja és lelkifurid semmiképpen ne legyen, mert Te jó mami vagy, megteszel mindent..... :!: :!: :!: később hálásak lesznek érte, hogy ennyi tesójuk van :lol: :lol:

Rólunk....
holnap megyek reggel 8-ra gasztroenterologushoz...(jó hosszú szó)még mindig rosszalkodik a gyomrom...utánajárok inkább.....Éhgyomorra kell mennem és gyomortükrözéssel riogatnak...kivagyok....remélem nem lesz rá szükség.....Mondjuk aahova megyek ott csinálják altatásban is de gondolom akkor meg nem szoptathatom a Lettit......na majd látjuk..szorítsatok!!!!
Képzeljétek.....Letykó már 2x átaludta az éjszakát :lol: :lol:

Steffi?????Borsa???Zsu?????és a többiek????merre vagytok????

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka! A gyomortükrözést CSAK AKKOR csinálják sztem, ha gyanú merülne fel, amit igazolni akarnak. Nem hinném, hogy már holnap "neked esnének". Mondtam, nekem volt. Kellemetlen, de NEM FÁJ - mégcsak rosszul sem voltam közben/utána. Az altatás sztem sokkal rosszabb, azzal ne foglalkozz. Meg tudod mit, az egész tükrözéssel ne foglalkozz :!: :!: :!: :D Minden rendben lesz... SZORÍTOK PERSZE. Lettibaba meg fenomenális, ezt Benedek 18 hósan érte el ELŐSZÖR. :lol:

Veronikusz, te is nyugodj meg, hamar túllesz ezen Kata. Egyébként is igazi lány, nem? Minden rámegy a picipocira. :? Biztos, hogy ez az egész nem rajtad múlik. :roll:
vbea

Sziasztok,

Eni: örülök, hogy Letti baba szépen fejlődik és a híreknek is. Csak így tovább nagyon ügyesek vagytok!!!

Dorka: gratulálok Letykónak a jó kis alvásokhoz!

Veronikusz: kitartást az ügyintézéshez és gratulálok a szobatisztasághoz, nagyon ügyes lányod van. Persze az összes ügyes :)
Még a vonathoz, mi mentünk anno ilyennel Svédországba, igaz régen 91-ben, de minden szuper volt, nekünk 3 gyereknek meg nagy élmény, mert a vonat beállt a hajó hasába, stb. Aludni is emlékeim szerint lehetett, bár lehet szüleimet kellene kifaggatni inkább...

Gabi: nagyon jók a keretek és persze a fotók is!

Rólunk: ma voltam genetikai uh-n, minden rendben a kisfiúval, megmutatta az összes ujjacskáját is minden végtagján. Jó volt az 5-en, mint mindig. Tünde meg hihetetlen sokat beszél, be nem áll a szája és minden nap sok új szót is megtanul és alkalmazza is.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri! ezek jó hírek, mármint hogy látszott mindene!!!Tünde pedig nagyon ügyes, okos :lol:

Dorka! holnap szorítok, de sztem sem fognak egyből tükrözni....

Kép
gablaty

Dorka!
aztaaaa!!! Letti nagyon ügyi!!!! én is én is akarom!!! már néha olyan fáradt vagyok, hogy félek szopi közben elalszom és kiesik Zsófi a kezemből :oops: :oops: :oops: én most picit meg vagyok zuhanva. :oops: de így se csinálnám vissza :D :D :D
Holnaphoz meg +++++++++++++++++++++++++ minden rendben lesz!!! remélem gyorsan megoldják a hasfájásod!!!
Igen én megyek a hivatalokba. A nagyoknál is én mentem. Szegény férjem már így is szétszakad. :oops:

Eni!
aranyos vagy, de akkor is furdal, mert mikor már a "fejemen ugrál" bizony rá szoktam dörrenni. :oops: :oops: :oops: Reggel lelkizni kellett nekem a telefonba (Apuci viszi mostanában őket), hogy menjen be az oviba, mert a mama megy a szervízbe a kocsival, dokihoz ahova múltkor se mert velem bejönni stb és az uncsibb mint az oviban való játszás. :oops: végül így bement.

Dóri!
örülök, hogy a kis Trónörökös jól van! :D Csak így tovább! A lánykád meg hát ... :lol: kis kofa, mint a lányaim :lol:

szaladok, mert ma én hozom el a lányokat :D had örüljön Kata :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi: annyira kedves vagy, hogy hiányolsz!!! Nekem meg ég a pofámról a bőr, hogy milyen régen nem jelentkeztem, meg hogy voltak események, és egyikre sem reagáltam... Szóval akkor, mikor kellett, gondoltam rád!!!

Én épp dögrováson. Nem most, hanem előző vasárnap mentő járt nálam. Szombat este hánytam, aztán vasárnap reggel 9-től 1-ig vagy tízszer, aztán szülési fájdalmakhoz hasonló gyomorfájdalmaim voltak. Ekkor hívtam az ügyeletet, akik mondták, hogy kb. 2-3 óra, mondtam, hogy nane, akkor mondták, hogy mentő. Kijöttek. Kaptam infúziót, fájdalomcsillapítót, hányásgátlót. Aztán hétfőn el a házidokihoz, aki beutalt gyomortükrözésre (mint szegény Dorka), meg vérvételre. No a gyomortükrözés helyett én inkább holnap elmegyek egy hasi UH-ra, meg egy magánbelgyógyászhoz, hátha széklet-, vér, vizeletmintából kideríthető az ok, ugyanis ez Fruzska születése óta a hatodik megmagyarázhatatlan eredetű hányásom.
Na a házidokinál összeszedtem egy kis náthát, úgyhogy csütörtök óta 38 fokos lázam van, és hogy biztos, hogy teljesen KO legyek vasárnap délutánra jött egy kis hidegrázós mellgyulladás 39 fokos lázzal. Szóval kösz, jól vagyok ;)
Ja, és a kisasszony, mivel valszeg nullkalóriás a tejem, sírva ébred minden éjjel egy hete, mert éhes. Ilyet utoljára 3 hetes korában csinált...
Amúgy a lány nagyjából jókedélyű, de mintha elérte volna a szeparációs szorongás. Néha, mikor rájön, hogy nem vagyok vele egy helyiségben, akkor fel-felsír, aztán csinálja tovább a dolgát.
Négykézlábazik teljes gőzzel, feláll bármire kapaszkodva, térdel kapaszkodás nélkül, integet - szóval hatalmasat fejlődik.
linocs

Sziasztok,
Bocsi, hogy bepofátlankodom, de második babámat fogom szülni a Kútvölgyiben, az elsőnél minden rendben ment, de most kaptam egy fülest, hogy szigorítások vannak?
Tényleg igaz lehet? Pl. hogy ha nem indul be a szülés 1-2 órán belül akkor jön az oxitocin? Ezt én nem tudom elképzelni, de ha tényleg igy van akkor nem megyek a közelébe a kórháznak. :-) Meg hogy más szigorítás is van, aki mostanság szült tud nekem priviben segíteni, hogy hogyan is mennek mostanság ott a dolgok.
Köszönöm előre is Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Linocs
háááát nem semmi amin keresztül mész
gyomortükrözés :? hát nem kellemes, de túl lehet élni(már volt hozzá szerencsém)
gyere, ha vannak eredményeid

Johanna
üdv köztünk
majd jönnek a frissen szültek, aztán válaszolnak
kinél fogsz szülni???

Dorka
holnap gondolok rád!!!
Letti nagyon ügyi :lol:
Jó lenne már nálunk is egy pár átaludt éccaka

Dóri
örülök,hogy minden oké

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!

Eni!

Hát ez fantasztikus...nagyon jó hírek...örülök Nektek!!!!!
Nem lesz semmi baj majd meglátjátok :D :D :D :D

Veronikusz!
Nem semmi csaj vagy, de ezt már sokszor mondtuk :D
Kata miatt ne aggódj...teljesen természetes amin keresztülmegy.
Orsi is mostanság szokott panaszkodni a hasára :( pont most van a Kismamában egy cikk erről. Sztem Orsinál is ilyen lelki dolgok. Mivel sokat volt beteg így csak most szokott be igazán és hát volt 1-2 keményebb reggelünk, de már túl vagyunk rajta. Neki meg még ott van a "kistesómegérkezettmegrázkódtatás" is :)
Hoppá, most nézem...mindjárt Kata szülinap :D

Dorka!
Sztem nem fognak tükrözni egyből...bár mondjuk ha éhgyomorra mész akkor miért is ne...ha már ottvagy :D
Nekem egymásután csinálták a gyomor és vastagél tükrözést...még az sem volt egy nagy szám...nem volt semmi fájdalom, szóval semmi pánik.

Heni!
Már akartam kérdezni, hogy Szandi mikor kezdett el úgy igazán játszani babákkal????? Orsi szeretne ilyen baby bornos babát, de hát elég drága...és nem tudom, hogy nem-e a sarokan landolna????????

Kép

Kép
cukipofa

Johanna, kinél fogsz szülni?

Én délben kerültem be a szülőszobára, bár akkor még rendszertelenek voltak a fájásaim, csak burokrepedésem volt sajna és másnap hajnalban kaptam oxyt, szóval esetemben a szigorítástól messze voltunk. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

de mi a baj az oxitocinnal??
az ember örülhet ha semmi komplikáció nem merül fel sztem, az a legkevesebb ha kapunk infuziót,nem? ez az én véleményem.... :oops:

Linocs! ó te szegény!!!!nagyon sajnálom....akkor neked is a végére kell járnod, hogy tényleg mi okozza ezt,mert nem kellemes.....
remélem semmi komoly!!! aztán gyere és meséld el,hogy mit derített ki a doki....szorítok!!!+++++++++++++++++

Gyuzso!!!jelentkezz mi újság Dunakeszin???? át fogok már menni (most hogy megvan a híd) mert se rólad,se Borsáról semmi hír :(
ja és Brigi,Manóka ti is arra laktok? veletek mi van???

Kép
gablaty

Lányok egy kis segítséget szeretnék kérni:
Viburcol végbélkúp-ot ismeri valaki és használta-e valaki???
jöhet privibe is:)
köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Johanna!
Üdv itt!
VAnnak vltozások de sztem nem zavaróak....kb két hónapja szültem a második babámat a kútvölgyiben ,de a harmadiknál sem mennék máshova.....ami az oxítocint illeti én is ellene voltam.Az első gyereknél nem volt rá szükség de a másodiknál igen.9:30-kor repesztettek burkot, 12:30-kor kaptam oxytocint és 15-kor lett baba, akkor nem bántam , mert legalább felgyorsultak az események :lol: :lol: :lol:
Amit tudok konkrétan, hogy túlhordani nem engedik csak 1 hetet(korábban 2 hét volt), nekem is azért indították , mert betöltöttem a 41 hetet...remélem segítettem.....ha kédésed van irj privit nyugodtan...
ki a dokid egyébként????

KépKépKépKép
vdorka3

Linocs!
jaj szegénykém, ez ijesztő!! :shock: :shock:
Mielőbbi javulást Neked, sok sok gyógypuszi!!!!! Mi lehet ez...??? :roll:
Fruzsinak is puszik!!

Majd jövök még!
Vendég

Linocs, mondd majd te is, mi lett az eredmény, és Dorka neked is drukkolok, hogy minden jól menjen, és hamar kiderüljön.

Veronikusz,
ez nem rajtad múlik. Mondom ezt én, akiben meg az merült fel, hogy Bene meg a féltékenység miatt nem kakil, mert nem kap elég figyelmet... :oops:

mtunde

jó reggelt

Emano mi használtunk Viburcolt,amikor Encinek jött a foga, de azt kell mondjam nem nagyon használt nekünk... :oops: de ugye ez gyógynövényes kúp,tehát nem tömöd tele gyógyszerrel...

Memme? Kriszta?

Kép
gablaty

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: