A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jó reggelt!

Látom már megint a kilóknál tartunk. :lol:

AKata!Adél Manókánk már megint olyan szép! Vagyis még mindig! Kép

Minden szopi után kap gyümilevet?

Mancsi!
Zsombi szépfiú! Ne aggódj az alig hízás miatt. Most már többet mozognak.

Mi csüt. este voltunk 7200 g. Kép

A bébkajákról azt hiszem volt egy régebbi kismamában összehasonlítás. Előtúrom majd.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:56-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.21 21:43-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:56-kor.
Vendég

Dóri bébi Kép
20150601134430

Jajj, de aranyos Dórika! :lol: :lol:
Mintha csak azt mondaná:- De Anya! Mit csinálsz?!

Nekünk is csak a fényképezés alatt volt benn a gumi. Nem akartam, hogy húzzuk a fejbőrét...

Még mindíg alszik...
Mostanában nem ébred 1/2 9 előtt, pedig este 9-kor már aludt... :roll:
Vendég

Marcsi: az nagyon szupi! Nem csak szép de jó kislány is!
Vendég

Marcsika!
Tejcsivel mizu?
20150601134430

8)
Vendég

Lacus:
Kép
Vendég

A tejcsi azóta se több, se kevesebb.

Legalább kétszer szopizik naponta, és a köztes időszakban is kap cicit, csak olyankor mindíg a tápi után, mert ha előtte kínálom, akkor nem fogadja el a cumisüveget.

Nekem már ez is jó hír, m ert nem csökkent azóta, és a hiszti is elmúlt...
így kb fele az anyatej a napi étkezéseinknek.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:57-kor.
Vendég

Marcsi!
Ez jó!!!! A lényeg h a fele még tejcsi.

Kata!
Köszi! Meglesem Kép
20150601134430

Szerdán megyek a dokimhoz... :roll: :?
Vendég

2 ismerősöm is van a listában, akik előttem vannak. Kép
20150601134430

Mi történt Marcsika? Csak nem Te is fiam?
20150601134430

Neeeeeeeeeemmmmmmm! :lol:

CSak nekem szülés óta nagyon fáj a hasam alul, bal oldalon...
Főleg, amikor ülök.

Amikor voltam nála kontrollon, azt mondta, ha nem múlik, menjek vissza 1 hónap múlva. Az pedig már jó rég volt...
Vendég

KAPTAM MA REGGEL EGY NAGYON SZÉP AJÁNDÉKOT,HA MEGENGEDI AZ ILLETŐ ELÁRULOM HOGY KITŐL! :D
És most evvel készített két fotót felrakom nektek ide :D :D
Kép

Kép

Bocsi kicsit nagy lett-majd jobban le kell kicsinyítenem,de annyira örülök hogy el sem tudom mondani :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

Innentől fogva elárasztalak majd titeket sok-sok képpel :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi!
Aha! Menj is vissza. Alszik még Emmus?

Kike!
Szép képek! Áruld el!!! :wink:
20150601134430

igen, alszik... :lol: :lol: :lol:

Nagyon szépek a gyerekeid Kike!
Kíváncsivá tettél... :wink:
Vendég

Szóval ,és tettel:MUFFIN-tól kaptam ezt a nagyon jó ajándékot-mint gondolom kiderült,egy digitális fényképezőgépet!! :D :D :P :P

Örök hála érte!! :P

Kép
Kép
Kép
kike

Köszönöm a dícséreteket,Muffinnak is jár! :D :P
csak vigyorgok itt,mint egy tejbetök :P

Kép
Kép
Kép
kike

Még soha életemben nem kaptam ilyen fantasztikus ajándékot! :cry: -pityergek itt,a meghatottságtól!

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin!
Tüneményes Csaj vagy!!!! Kép Kép
20150601134430

Muffin!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Viki,Marcsi:szívemből szóltatok!! :P :P

Kép
Kép
Kép
kike

Csajok, én itt tisztára meghatódtam! :lol: Muffin :D
Micsoda csapat jött itt össze!

Kép
Kép
patr

Patti!
Uezt akartam írni!!!! Kép
20150601134430

:P :P :P :P :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok lányok!

Muffin :D :D
Milyen rendes csajszik vannak ezen a fórumon, ez annyira jó ebben a mai világban!

Kike, nagyon huncut gyerkőcök! Ez a csörgős béka nálunk is nagy király. Csak gyere nyugodtan bármennyi képpel!

Csuris csajszik, Áron és Zsombi nagyon édesek! Adél klipje is szuper, ahogy beúsznak azok a kék szemek! Ügyes klipkészítő anyukája van a csajszinak!

Szegény kis Tami manó, tökre köhögött,azzal a rosszabb fajta köhögéssel, rossz volt hallgatni, férjem tökre ki volt, h kis szerelme picit betegeskedett.

Ha már a kilóknál tartunk, férjem hétvégén pakolászott fiókjaiban és előkerült a "portfolióm": 2 éve szülinapjára csináltattam icipici erotikus jelleggel képeket magamról, csináltam hozzá albumot, ez volt az ajándéka, na ez került elő, hát elfacsarodott a szívem, el se hiszem, hogy az ott én lennék, pedig de. Na majd ha nem szoptatok, kiteszem az ágyam mellé, h legyen ami motivál.

Itt tök szép napos idő van, de biztos zima is van.

Kép
teó

Na, lányok, rám még gyorsan ez vár... :(

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Viki! :lol:
Marcsi! :lol:
És különben is! :lol: :lol: :lol: :lol:

Itt is süt a nap! A változatosság kedvéért megyünk orvoshoz. :cry: Taknyos, úgysem fogja megint beoltani.

Akata! Te olvastad, hogy mit írtam tegnap?! (Vettem a tesódnak a tesz-veszen egy kabátot, 111 forintért!)

Kép
Kép
patr

Teó!
Te ilyen kis Huncut vagy? Kép Portfólió? Azta!

Tami macikánknak jobbulást!
20150601134430

Jó reggelt anyukák és babócák!!!

az enyém még ezt csinálja ;)
Kép

Kép

Kép
timi1982

nah jó azért felnt volt fél5-kor enni meg 7-től fél8-ig dumálni :twisted: nah hát a dumálós kelésnek nem igazán örültem!!! :shock: :shock: :roll: :roll:

Kép

Kép
timi1982

jaj ez a muffin!
Kép

ritka manapság az ilyen ember!!!!

kike! akkor remélem mostmár elárasztasz minket nagyon sok professzros képpel! és vercsire és kristire is kiváncsiak vagyunk!!!!

dóri is nagyon tüneményes!

még mindenkitől képeket!!!!!! imádom nézgeteni

Kép

Kép
timi1982

itt süt a napocska. de tuti azért hideg is van! még nem mertem kidugni az orrom az erkélyre...mivel mögöttünk van egy patak az nagyon lehüti a levegőt. jah és persze fák is vannak amitől nem süt be a napocska. (igaz az közvetlen mögöttünk még nincs csak kicsit odébb) és ugyebár mi mindig a patak mentén sétizünk a bicikliuton...

tegnap délután séta közben elhatároztam hogy mostmár kesztyű mindig lesz nálam :oops: tegnap lefagyott a kezem!

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:57-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:58-kor.
Vendég

Dundi felkelt, rotyogott és most áhítatos szemekkel méz a játszószőnyegről. Megyek hammáztatni és elindulunk sétálni és bevásárolni.

Itt eléggé szürke idő van. Kép , Kép és Kép nekem is kell, de majd séta után.
20150601134430

Jó reggelt!

Muffin, meghatódtam, nagyon rendes vagy! Te egy különleges csajszi vagy ezt már többször bizonyitottad! :D

Pati, gyógypuszi Zsoltinak!

KIke sok-sok képet kérünk! :D

Dórikának is nagyon jó a frizurája! :D

Képzeljétek csak halkan megjegyzem, de megint átaluszuk az éjszakát két napja! :lol:
bencuri

Bencuri, köszönjük!
Nem volt rendelés. :cry: Most alszik, igazából csak szörcsög, meg néha jön valami az orrából, csak most már egy hete csinálja, jó lenne, ha meggyógyulna teljesen. Vagy egy télen, három nagytesóval, meg egy tanár nagymamával reménytelen?

Kép
Kép
patr

Megint csináltam képeket :P
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Örök hála Muffin :D

Nagyon édesen szundizik Bencus :D

fel kell hívnom a körzetit,mert már csak fél órát van rendelés :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Proesz egy tündérbogyó! Milyen szép szemei vannak!
Kép

Bencuri!
Gratula az éjszakához!!! Bencus? Csajunkról új kép?

PAtti!
Hát elég gyanús!!! Kép

?együnk sétálni és bevásárolni. Kép
20150601134430

sziasztok!!!

muffin! nagyon aranyos tőled!!! hát tényleg jó kis csapat!!

honnan vannak azok a szmájlik??? olyan jóó. és hogy teszitek be? mindig kikeresitek, mintha képet töltenétek föl??

mennem kell a postára :? :?

köszi szépen az öcsém nevében a köszöntéseket!!

a viki nyakára a tanácsokat is!!!! a sudocremtől mintha jobb lenne, de veszek olajat, elfogyott és jobban szerettem a testápolót.

tényleg! ti milyen márkájú kencéket használtok??
én gabit...

na megyek!

sz.andi

Viki, Bence is kezd szörcsögni, de egyébként jól van! Szoniról, nincs új kép, majd pótoljuk! :oops: jó sétát nektek! :D

Pati, mi azért drukkolunk! :wink:

Kike, édi-bédi! :D
bencuri

na jól van már csajok, a végén még elszégyellem magam... :) Én amúgy abból indulok ki, hogy ezt más is megtette volna, ha megteheti. :) Volt nekem egy nagymamám, aki engem nagyon sokmindenre megtanított. Márpedig neki nagy tudása és bölcsessége volt (felnevelt 9 gyereket, és 29 unokája született). És ő engem arra tanított meg, hogy mindig az élet szebbik felét kell nézni és ha mi segítünk másnak, az egyszercsak megtérül valamilyen módon. Ha másképp nem, akkor úgy, hogy saját magunknak is örömet szerzünk vele. :) Úgyhogy nekem is tök jó napom van, hogy örömet szerezhettem. :) Ráadásul szerintem ez a legszebb kép amit Vercsiről meg Kristiről láttam. És belegondoltam, hogy ha én nem tudnék szép képeket csinálni a gyerekemről, amikor felnő nagyon bánnám... De erről ennyit. :) Sok képet kérünk ezután kikétől. :)

Nagy hír. Van nekem egy ismerősöm, akit a hasadékos oldalról ismerek, és ő is a 23. héten tudta meg, hogy a kisfia kétoldali hasadékkal fog születni. Tegnap délután öt körül beszéltünk, hogy fájásai vannak, és épp azon gondolkodnak, hogy elinduljanak-e már a kórházba. Erre hét körül írtam neki egy smst hogy remélem minden rendben megy, és nem sokkal ezután csörgött a telefon, hogy megszült. :shock: :shock: Eredetileg az I-es nőin szült volna, de csak a szent imréig jutottak. :) :) :) Úgyhogy még egy nagyon különleges kisfiú érkezett tegnap a világra! :) Ma megyünk be hozzájuk, mert egy csomó mindent én szereztem be nekik. Alig várom hogy láthassam. :)

AMúgy tegnap voltunk az aldiban, és vettem a gyereknek egy pulcsit meg egy hosszúujjú pólót (próbáltátok már leírni hogy hosszúujjú??? vicces) és 399 Ft volt!!! Pedig tök jól néz ki és 100% pamut... Majd teszek róla képet. Mondta a csaj, hogy érdemes sűrűbben benézni, mert mindig vannak ilyen akciók. Ez is a múlt héten még 2500 volt... :)

Na most azt hiszem megyek mert lejárt a mosás... Volt még valami, de már elfelejtettem. :) Majd még jövök. Még szerencse hogy ilyen álomszuszék gyerekem van.:) Ja, és képzeljétek, kb. két napja tök ügyesen tartja a fejét ha felveszem a vállamra. Eddig nagyon sokszor hátracsuklott neki. Úgyhogy ha lassan is, de haladunk. :)

KépKép
muffin

Hú, az gáz, hogy én nem olajozom Zsoltit? A hintőport is csak a köldökére használtuk, meg a nagy melegben a nyakára néha!
De a fürdetőkrémtől olyan szép a bőre! Vagy ki tudja mitől.
A popsiján kivül nem kenjük sehol! :oops: :oops:

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: