Halihó!
Mi ma vendégségben voltunk anyóséknál. Jó volt csak totál felborult a még alig kialakult napirendünk, Nóri szinte semmit sem aludt és egy idő után csak visított. Így hamar eljöttünk de nem is nagyon bántam, elég volt ennyi nekem is!
Ami - aztaaa hogy kint van már a fogacskája!

Tök édiiii! Nekünk még nem bújt ki 1 se. Egyébként Nórinak kísértetiesen hasonló ábrázata van öltözködés után
Mi a sztori, mesélj már! Kivel van már zizi megint? CSak nem sógor pajtival? Remélem nem Apával, azokat a ziziket szeretjük legkevésbé

.
Marcsi - világbajnok a csuris fotója Emmának!
Nórinak már alig van pár szál haja, teljesen elhullot szegénynek. Most már csak olyan kis tüsi és kevéske...
Titi - hogy vagy? Elmúlt már az émelygés? Apa hogy viselkedik amióta tudja a nagy hírt? Ajánlom h rendi legyen hozzád különben odamegyünk mindannyian és jól megregulázzuk!
Timi - igen, befőttet én is a sok cukor miatt nem adnék. Almát mi is az almareszelőssel kezdtük, de nekem nem tűnt darabosnak. Persze volt benne pár kisebb darabka, de azokat kiszedtem, azért arra figyelj oda, nehogy megakadjon!
Kike - azért próbálj meg rendesen enni, nem szabad most elhanyagolnod a kaját, idegesség ide vagy oda! Alakult valamit Domi híg kakija az almától??
Evelyn - olyan az a masszis fotó mintha valami újságból vágtad volna ki! Nagyon tetszik!
Andi - nekünk a nyakkiütésre az olajozás vált be, a hintőpor nem volt jó. Fürcsi előtt olajozom azóta is, utána pedig jól ki kell törölni a vizet a nyakából. Igen, ez kb olyan egyszerű mint sivatagban kutat ásni, de azért próbálkozom...

Arra is figyelj oda hogy napközben ne öltöztesd túl, mert ha melege van jobban előjönnek ezek a pöttyök. Több ötletem sajna nekem sincs.
Lindus - tápszeres babáknak már 3 hós kortól nyugodtan lehet adni a gyümölcsöket. Reszelt almát, turmixolt körtét, banánt, ilyesmit. Ha boltit akarsz venni, a Hipp-essel érdemes kezdeni mert az bio és hozzáadott cukor nélkül készül.
Na megyek pancsiztatni!