A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Igen, ebben gyakorlata van. :lol: Lassan bizti elvonul, gondolom szeretné a holnap előtt kialudni magát.

Kép
flóra 11

Na, tessék, megint laptető! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Megyek én is lepihenek,mert a derekam fáj.

Majd holnap jövök.

Puszi. :D :D :D :D

Kép
martik77

Puszi,jó éjt!
Az én derekam is egyre inkább fáj.
Megmasszíroztatom majd.

Kép
flóra 11

Jaj igen!!!Holnap Zsuzsi gondolok rád!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Elmaradtam egy oldallal!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hát akkor elmegyek hajat mosni!!!!!!!!!!

Reggel nem lesz időm jönni! Délután tessék szorítani!!!!!!!

Nem tudom milyen eredményt szeretnék!!!!!!!!!!

1.átjárható, szórakozunk tovább.......

2. nem járható, lombik rögtön........

A fene se tudja, rá bízom a sorsra.........

Úgysincs más választásom! :evil:

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

Sziasztok

Újra itthon...

Zsuzska:holnap megy a drukk!!!

Márti:elég érdekes ez a kapcsi,de hát Edina tudja megérte-e neki igy is...

Flóra:pihensz is néha????

Benó,Timi,
többiek mizujs?????

Kipakoltam,inaska evett,fürdött,még 10 körül lesz kaja...
Voltak tesómék is....
Kicsit hulla vagyok...:(

Holnap jövök...

Jóéjt...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzsi, holnap egész nap gondolok rád és őrülten drukkolok! Puszi neked. Minden a lehető legjobban alakuljon. :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu,örülök, hogy végre megint otthon vagytok. Szerintem jobban fogsz gyógyulgatni otthon.

Nagyon megterhelő napom volt, megint ennyit sütni főzni,mosni. De most végre már becsomagoltam a gyereknek és leültem.... :D

Kép
flóra 11

A hasam viszont egyre inkább jelzi a menzit. Érdekes, ennyire erősen nem szoktam érezni. Talán meg sem várja a Duphaston után a három napot,mint máskor. Meglátom.

Kép
flóra 11

Mindenkinek jó éjt! :wink:

Pá...

Kép
flóra 11

Jó reggelt....

Inaska evett 10-kor és 4-kor...
Egyre job nem?
Viszont most sir,menek is.
Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok. :D

Zsuzsi:Először is nagy Drukk neked!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Tancsu:Akkor most jó éjszaka volt. :D Reméljük lassan ezek fognak jönni. :D :D :D

Nekem ez a nap elég vacakul indult.Fél hatkor felébredtem és nem tudtam visszaaludni.Fél hétkor rám tőrt az éhség,de úgy igazán úgy hogy lassan megettem egy almát amit kb 2 perc múlva viszont láttam a wc-ben.Elég vacak a kedvem ma depi nap lesz. :(

Kép
martik77

sziasztok
szombaton voltunk csipö ultrahangon. szerencsére minden rendbe van, legközelebb jan.24-én kell mennünk.
nekem sajna valami bacit találtak a vizeletembe, amire antibiotikumot kell szednem :evil: :evil: :evil: és továbbra is kell szednem a gyógyszert a magas vérnyomásra. :evil: :evil:
idöm most sajna nincs sok. fözök, mosok, takaritok. majd lassan visszatérek hozzátok, de ez igy egyszerre sok. mindig annyit irtok, hogy nincs idöm vissza olvasni. bocsi.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi. :D Örülök,hogy a picivel minden rendbe van. :D
Azért pihenjél is a munka nem szalad el,neked meg most még sok pihenésre van szükséged. :D

Kép
martik77

Hahó!!!!
Senki nincs?
Flóra,Benó ne dolgozzatok gyertek dumcsizni! :D

Tancsu merre vagy?Lementél sétálni inaskával?

Kép
martik77

Márti, kívánságodra megjelentem! :lol:

Kép
flóra 11

Még munkában vagyok, de befejeztem mára. Így is felidegesítettek a buta kolkei! :x Rendetlenek és szemtelenek voltak ma. Kettot az igazgatói irodába is bevittem porondra.

Kép
flóra 11

De talán ez is egy premenstuációs tunet, biztos idegesebb vagyok ma. Pedig jól ébredtem, de utálom a hétfot. Igaza van a kollégámnak, azt mondta, eltorolhetnék a hétfoket. :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Heló!!!!!

Kép
martik77

Zsuzsi, sokat jársz az eszemben. Este remélem jossz a hírekkel. :wink:

Kép
flóra 11

Szia Márti!
Hallom megint boára játszol....

Kép
flóra 11

Akkor mára már félig vége a melónak?

Zsuzsival mi lehet?Szegényke még biztos vár. :(

Kép
martik77

Timi, de jó, hogy jottél! Épp tegnap mondtam, hogy ha nem jossz ma, akkor felhívlak. :D

Kép
flóra 11

Na most mond már meg,még hogy elmúlik ez az boás korszak.Mikor?
Mondjuk nekem Dömével is így volt.

Bejött a vacak idő. :(

Kép
martik77

Timi, azért pihenj is, akkor is, ha jĺ vagy. Hidd el, hamar ki fogsz így merulni, nem lehet egyszerre mindent megcsinálni. Csak lassan szabad visszaszokni a napi teendokre. :wink:

Kép
flóra 11

Nem tudom, Márti. Én alig hánytam. A 3 terhességem alatt talán ha 3-4 alkalommal. A harmadikkal sokat émelyegtem, de nem hánytam.

Kép
flóra 11

Próbálj valami szárazat rágicsálni, ne savasat. A gyumi az savas. Valami kekszet, sósat.

Kép
flóra 11

Lányok, ma 5-re gyulésre megyek a gimibe, szuloi munkakozosség. Nem tudom, mikor tudok ma jonni. Talán csak nyolc korul. :( Pedig kíváncsi vagyok a Zsuzsira.

Kép
flóra 11

Igyekezz eljönni a gyüliröl. :D
Gondoltam már hajnalba is,hogy rossz ötlet az alma de ez esett jól.

Kép
martik77

Márti drága, mennem kell. Készulodom, nemsokára megy a buszom.

Pá...
Tartsd magad. :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsi írt sms-t most lett kész!!!Minden rendbe!!!! :D

Kép
martik77

Egy pillanatra ugrotam vissza a Zsuzsi miatt. De látom, Márti megírtad a hírt. :D
Zsuzsi, orulunk. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok lányok!
Azt hiszem, most már otthon is jó a net, a Gy. reggel azt mondta legalábbis, hogy eddig a helyi internetszolgáltató balf.....sága miatt volt gáz, de most már majd remélhetőleg :evil: tudok jönni. A suliból szinte képtelenség (most már elmentek a gyerekek, így tudok írni).

Na, először is, amit már tudok:
Zsuzsi, nagyon szorítottam neked, attól függetlenül, hogy nem voltam itt, de lélekbegn igen! És most olvasom, hogy minden ok! Hála Istennek! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Márti, a hányás nekem is van, nekem szombat reggel volt, de csak 1x, reggel, aztán csókolom. Jó az, nem? :lol: Boldog 19. hetet! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Timi, örülök, hogy jól vagytok a babával együtt! Az antibiotikumot gyorsan beszeded és már semmi bajod nem lesz! :D :D :D :D :D :D :D Ja, és ne takaríts, kutyát nem érdekli most! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tancsu, még nem tudom, te honnan jöttél vissza. Majd visszaolvasok.
Flóra, azt látom, hogy megint sokat dolgozol. Mi van a Clostis rosszulléteddel? Ezt is megnézem.
Többiek ezen az oldalon nincsenek, úgyhogy majd reagálok, ha tudok róluk valamit. :lol:

KépKép
benó

Szia Benó!!!!!

Kép
martik77

Helló Márti! :D :D :D :D Pussz, pussz, pussz :D :D :D
Min parázol? Az előző oldalon olvasom, hogy parázol.

Gy. pénteken volt nyelvvizsgázni, és lehet, hogy pont így fog neki sikerülni, mert úgy érzi, egész jól ment. :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Egyébként ne aggódjatok csajok, még meg is fogtok unni engem, amikor februártól otthon leszek a babák megjöveteléig. Én biztos nem fogok egész nap takarítani, inkább lógok rajtatok. :lol: :lol: :lol:

Mi van a barátnőddel? Miért depis? Még ott nem tartok (visszafele).
Ugye, már semmi vérzésed nincs? A hányáson ne izgulj, az csak jó jel. Egyél B6-vitamint, azt mondta nekem a doki, hogy akár 3-at is be lehet venni egy nap. Egyszer volt egyetlen nap, amikor az elejétől a végéig hánytam, és este bevettem a B6-ot (akkor hívtam fel a dokit), és tényleg elmúlt. Azóta ilyen nem is történt.

KépKép
benó

Most is a tételeket kéne kidolgozni, azért ülök itt benn a teremben, de gondoltam, a fene vigye a tételeket, amikor veletek is lehetnék. :evil:
Otthon most már word sincs, azt is vigye a fene, akkor otthon is tudnék írni.

KépKép
benó

Csak a múltheti bajom miatt parázok néha,de lehet csak akkor amikor unatkozok és elkezdek agyalni.

Veled mi zu?

Örülök,hogy már ottkon is lesz net.

Gy mikor vizsgázik?

Kép
martik77

Furcsa az élete a barátnőmnek,röviden ennyi ja és holnap lesz 3 hetes a kisbabája.

Kép
martik77

Nem értem akkor még se lesz net otthon?

Amúgy szedek magne b6-ot

Kép
martik77

Februártól majd egymást fogjuk untatni,ha már te is otthon leszel és még én is pocakos leszek. :D

Kép
martik77

Kicsit visszaolvastam.
Szóval nem akar kimenni a szobából, meg ilyenek. Szegényke. :cry:
Nem lesz többet ilyen bajod, ne aggódj. A múlt héten volt, elmúlt, kész. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Tegnap volt a barátnőm,meg most is fog majd jönni,mert mondtam neki,hogy ne zárkózzon be.

Olvass nyugodtan én még kb 1 órát ráérek. :D

Kép
martik77

Az jó lesz. :D Februárban még hogy a fenébe ne lennél pocis? Csak néhány héttel vagy előttem. Nem?
:roll:

Gy. pénteken már vizsgázott.
Lesz net, legalábbis reggel megnézte, és azt mondta, hogy van, de marhára nem bízom ebben a bunkó internetszolgáltatóban, amelyik itt van nálunk. :twisted: Úgyhogy bízom benne, hogy lesz.
Mit főztél ma?

Mi egyébként jól vagyunk, szombaton hánytam, a fejem nem fáj, nő a pocim, de még nem érzem őket, te már igen? :D
Most turbózom a sulis gyerekeket, mert félek a fejfájástól, mert akkor nem fogok tudni jönni, tehát ellátom őket feladatokkal arra az esetre is, ha nem jönnék, és akkor azt úgy is tudják csinálni, ha nem vagyok itt.

KépKép
benó

Raktam fel képeket 626 old-ra láttad?

Kép
martik77

Megnyitottam egy másik oldalban, azt olvasom, ezt írom. Úgyhogy írj nyugodtan, aztán mennem kell, mert éhen pusztulok (folyton).

KépKép
benó

Igen csak múlthéten amiatt a dolog miatt rám ilyesztettek,hogy jó volna a 30.dik hétig kihúzni. :?

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: