Na, szerényem megebédeltem! Megyek elmosogatok, felmosom a konyhát és kiteregetek.
Amikor a krumplit sütöttem, olyan éles késszúrást éreztem a petefészkemben, hogy azt hittem becsinálok! Remélem csak nő a petém és marad a helyén még 2 napig!
Zsuzsi, nagyon reméljük. Most már csak pihizz délután,már ne csinálj semmit.
Nekem eléggé fájdogál a derekamés ahasam alja is kicsit. És a bal mellem is kezd fájdogálni. Tehát biztos premenstruációs tüneteim vannak, azért vagyok ilyen levert...
Pörkölt kész, rizst nem is kell csinálnom,mert maradt még knédli, azzalis jólesz. A karfiol is kész. Felraktam közben a levest is, az még fődögél. Ma csak zöldséglevest csinálok,az gyorsan elkészül. Maradt még a csibe kirántása. Ja, ehhez kell a rizs. Akkor mégis csinálok. De ezt kicsit később,most pihizek. Már ki is teregettem a második adag ruhát. Most fogok ebédelni.
Egy olyan sütit, a tésztája kevert, kiöntöttem a tepsibeés főztem vaníliás meg csokipudingot, mindkettőt elosztva a tésztára öntöttem. Most ettem belőle,finom.
Olyan álmos vagyok! Majdnem elaludtam. Most mosom a pongyolámat, vagy megszárad reggelig vagy nem. Van másik de abban akkora tehén vagyok, hogy rögtön a szülőszobára vinnének.
Sziasztok. Volt a barátnőm,úgy hogy kibabáztam magam.
Tényleg kicsit depi,de mondtam,hogy legyen türelmes és próbáljon beszélni a árjával.
De a pici nagyon cuki
Flórián hatkor hazajött.
Péter fiam meg rengeteget vezetett ma. Kilenctől délután kettőig vezetett. Voltak Nyitrán is, a nagy forgalomban. De ezt már írtam.
Igen,azt mondta, hogy minden rendben ment, csak elfáradt. Azért hosszú volt ez egy tanulónak szerintem. De kiesett az instruktornak két tanuló és így a Péterre több idő maradt. De előre beírta neki az egyest. Meg van elégedve a Péterrel. Kapott egy próbatesztet is, hogy csinálja meg. 1 pontot vesztett, tehát átment volna a vizsgán.