A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni, szerintem Rugónak ez a fűzőke még tuti korai lenne. A kanalat sem tudja rendesen megfogni még, meg építeni sem :roll: De ha tetszik Grétának, akkor szerintem játéknak tökéletes. Elvégre nem csak rendeltetésszerűen lehet használni a cuccokat, később meg úgyis megtanulja majd rendesen.

Gréta tényleg olyan, mintha jóval idősebb lenne a többi babánál. De így is úgy is gyönyörű.

Kolbi - Hát, ez a leterheltség tényleg sok, ahogy a gyakorló szülő ismerőseim elmesélik. Én amiatt haragszom nagyon, hogy eltörölték azt, hogy pusztán egy nagyon jól megírt felvételivel is be lehet kerülni valahová. KÖzépiskolás jegyek alapján én nem nagyon kerültem volna egyetemre - nagy lumpen voltam azokból a tárgyakból, amik nem érdekeltek :roll: Na, úgyis nézett ki a bizonyítványom.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Halihó!
Ágica, Petrusnak minden jót kívánok (és Neked is persze), remélem, a vasa rendeződik és a fogacskák is hamar áttörnek (amúgy Ádinak is Maltofert adok 2 hónapja, gyerekdoki adta étvágycsinálónak, szerencsére megeszi kajafalatokra cseppentve is)! Gyönyörű azon a vonalzó melletti képen! Nagyban is láthatnánk esetleg azt a fotót róla? :lol:

Sense: ÓRIÁSI GRATULA A KICSI LÁNYHOZ!!! ÉS GYÖNYÖRŰ A NEVE!

Gremese: szépséges a pocid. És alkatod a régi, szóval nem tudom, mi ez a nagy bálnázás itten... 8)

Bongyi: ez szívet melengető volt :oops:

Vindo: Rugó éjjeli mászása :shock: Valami csodálatos a képeken! :-)

Maggie, remélem, rendeződik a kakija Bercónak. (Nálunk a 4-5, esetleg 6 kaki teljesen szokványos, de engem nyomaszt...)
Jó utat Nánásra, aztán holnap este még nézz vissza! :-)

Kolbi: nem irigyellek, amiért Máté elkapta a 3 napos lázat, de annak örülök, hogy a végén tartotok! (Nekem van az a régi hülye parám, hogy minden gyanús dolog a gyereken meningitis miatt van -- pedig kapott meningococcus elleni oltást is --, nyomogatom rá a poharat stb., szóval majd Hozzád fordulok, ha kezdem az eszem elveszteni kiütéseket illetően).

Granda: Móni szervezte a talit, övé a hálánk, amit én tudok a taliról: nov. 22 szombat 10-13-ig vhol a 17. kerületben (de asszem, arról írtatok itt egymásnak). Szuper Lindus háromszor!

Heni: Petike tündér! Szájpenészhez a legjobbakat kívánom, szerintem ekkora babáknál már gyorsabban javul.

móni: hát, gondolkodtam egy darabig, mi lehet a DVD-pakolásban, aztán rájöttem, hogy hülye vagyok :wink:
Gréti gyönyörű, mint mindig! A fűzőcskés játék nagyon tuti, nekem tetszik. Ádi mondjuk mindent-a-földhöz-vágok-ot játszik még mindig, bár hébe-hóba már épít ezt-azt... na talán káosz után lesz nála rend is :wink:

A Tecsót én úgy, ahogy van, nem bírom, kivéve a babarucikat :lol:

Kép
Kép
irina

Irina kipróbálhatod :lol: :lol: :lol: jót tesz a ráncoknak :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kolbi, Vindo, Irina köszönöm szépen a Gréti dicséreteket :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina
Köszi a választ!!!!! :) :) :) :)
Tesco ügyben egyetértünk :) csak annyi a különbség, hogy nem ismerem a rugikat, mert nem megyek feléjük, persze ennek oka a konkurrens cég, "a madaras teszkó", az van közelebb hozzánk.

Mesi
Tényleg nagyon csini vagy és szerintem élőben sem leszel más, mint a fényképeken :D
Akaratosság: én is szenvedek e fogalommal rendesen. Próbálom magam nyugtatni, hogy az öntudatos, okos csajok ilyenek :wink:

Sense
hatalmas GRATULA Lottihoz!!!! :P :P :P

Móni
Linda a DVD-t azért szereti, mert saját képét látja benne (kis Nárcisszosz) :) És simán kiveszi a DigiTv kártyáját, ha nem vagyok ott, az egérfogása meg jobb, mint Anyukámnak :D
A rövid az eszem effektus Téged is elért? Huhhh, most megnyugodtam :) 8)

Kaqk
Nem így lesz nehéz fiút találnotok :)
Mi leálltunk a tászerről most már a fels tejet kapja Linda. Éccaka meg csak higított ivólevet adok neki, ált. szomjúságra kel fel. Kortyol egy kicsit, 1-2 decit, majd elalszik.

Maggie
Nálunk is volt már olyan, hogy háromszor kakilt délelőtt Linda. Csak a kis popóját sajnáltam.... Tippelek fogra is, meg étrendváltozásra is, de mivel nem rendszeres, még nem aggódom.
Dávid felvételi után tényleg lazíthat! Én az egyetemen már úgy utáltam tanulni....Pffffff.....Akkor már nagyon untam, pedig még nem volt vége.... :) Jött a szakvizsga.... :)

SAJNA nálunk a rombolós korszak megy, egy-két mesekönyv már nem éri meg a tesókát.... Ma a Sasfészekről szóló könyv térképét kezdte tépegetni Linda, azt még megmentettem.... Elszakított karkötő, kibelezett Piroska ujjbáb, lefejezett elefánt és megvakított csiga is kislányomnak köszönheti rokkantnyugdíját.....

Kép
granda

Kaqk
A mondat helyesen:
így nem lesz nehéz......stb (egyébként értem én a fiúcskákat) :wink: :)

Kép
granda

Granda nagyon szuperek a képek
ez a második verzió nekem személy szerint jobban tetszik.
Gyönyörű kiscsajszi Linda :lol: :lol: :lol:
Állatvédő nem lesz a leányzóból :wink: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Granda, ezen az egérfogáson jót röhögtem :lol: Tényleg olyan hamar rááll a kezük a billentyűzet püfölésre, kis gombok nyomogatására :shock: Már írtam, hogy Rugó már lefotózta egyszer a saját lábát telefonon, majd épp küldte volna el mms-ben, mikor megállítottuk.
Linda tényleg gyönyörű, és egek, mennyi haja van :shock:

Van egy Zelda képeskönyve, azzal meg vagyok elégedve, nem tudja széttépni, és ha nézegetni akarja, előveszi. De kapott más lapozós könyveket is, az már nem állta ki a próbát...

A könyvespolcra pedig alulra kialakítottunk neki egy részt, ahol kedvére olvashat (lapozhat, téphet stb.). Itt régi telefonkönyvek, katalógusok, meg könyvtárból kiselejtezett könyvek vannak - pl. Csillagászati évkönyv 1984, Az atommag regénye, meg békebeli kertészeti könyvek. De valamiért egy olyan papírfecni a kedvenc, amin Farkas Bertalan van szovjet űrhajósokkal. A legkülönbözőbb helyekről szedjük elő :shock:

Szép éjszakát nektek, most már én is lefekszek lassan :arrow:

Kép
vindolanda

Helló Lányok!

Ma korán volt az ébresztő, fél 5-től 6 -ig fent voltunk, én már nem aludtam vissza, úgyis hamarosan kelni fog a kicsike. :)

Granda: nagyon szép kislányod van, és a neve is nagyon tetszik!

l.móni: mekkora lányod van :shock: nagyon szép kis pofikája van :)

dmaggie: akkor nem messze lesztek tőlünk :D Jó utat nektek!

Irina: nálunk is az a játék, hogy mindent földhöz vágunk :? Ja és persze a könyvek jobb ha menekülnek Dávidka elől :D

Kép
aniko15

Sziasztok

Tegnap valami borzalmas napunk volt nyügivel tele reggel 6:00.kor felkelt nagy nehezen 7-kor visszaaludt és aludt 8:00-ig és utána már csak este fél8-kor volt hajlandó elaludni! :shock: :shock: Egésznap egy percet nem aludt!! hiába próbáltam mindent!! :?

Lmóni: Nagyon édes Gréti!!És tényleg milyen kis hosszúkás :)

Viranka:????????

Maggie: Te tényleg engedékeny kis anyuci vagy :wink: :)

Kaqk: Örülök hogy szerencsésen megérkeztetk!És persze hogy Emmácska ilyen jól viselte ismét az utat!

Sense: Hatalmas gratula a kislányhoz!!!! :D

Mesi: Jó utat vigyázzatok magatokra!!

Vindolanda:Zelda nekünk is meg van :wink: Én is szeretem azt odaadni Petrának azzal tényleg nem tud mit kezdeni mert olyan erős könyv :lol:

Irina: Étvágycsinálónak a Maltofert? :shock: Te jó ég mi lesz igy Petrával eddig se lehetett panasz az étvágyára akkor ezt fel turbozza?? :lol: Lesz baj... :roll:

Kép

Granada: Nekem is nagyon tetszi az új vonalzód!!!

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Benézegetek gyorsan mindenhová.

Betegeknek jobbulást ismét!

Nálunk hiszti megy... Azt hiszem Zétinek a foga jön. Eddig nem adtam éjszakára semmit neki, de most olvasom Ágicáéknál is használt. Kentem Dentinox kencével alvás előtt, de rengetegszer ébredt.

Még jó, hogy hétvége van és párom itthon van. Ketten csak jobb, annyira extra nyűgi van.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Halihó!

Irina: nagyon köszi, anyukám jelezte hogy megkapta a dvd-t. Neki tetszik..én még nem láttam..de hétfőn végre....akkor költözünk át hozzájuk. Mégegyszer nagyon köszönöm és millió pousszancs érte. ( majd meghálálom vhogy! :oops:

Köszi a tápszert nem elfogadásra a válaszokat..azóta :lol: remélem így marad....

Lánykám nagyon élvezi a gyerektársaságot...ezért is sajnálom hogy a tali csúszott időben..így nem lehetünk ott. :cry:
Január első hetében itthon leszünk :wink:

Granda: köszi elsőre és megértettem :wink: remélem ilyen kis jó csak marad és nem lesz beképzelt kis liba..majd dolgozunk rajat..de mivel "szüz" a lelkem az önértékelés miatt dicsérgetjük..de nem visszük tulzásba...nagyon :oops:
Szóvala sok fiu veszi körül...de ki tudja hol kötünk ki....ahogy ezt "máshol" írtam..... :lol:
na ez jó értelmeteln lett. :)

KépKép
kaqk
Debrecen

Petra igazán szép kislány :lol:

Mi is élünk, ma ugye olyan hétvége szerű volt, a gépen meg Gábor dolgozott.

Holnap megyünk Nyíregyre, majd hozok biztos pár képet a gyerekekről.

Kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd Rugónak az állatkert.

Ma Rugó tett önállóan 3-4 lépést, miközben nem figyelt. A kungfu-fighter botja volt a kezében :shock: (a kiságy kivehető rácsa).

Szép napot.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nagyon szupik a képek :D

Vindolanda!
Gratulálok Rugó lépéseihez :D

mi ma is voltunk játszóterezni
Ildike nagyon szeret hintázni és
úgy nem jó,hogy csak kicsit leng jól meg kell ám lökni a hintát
az tetszik neki.
Na meg a csúzda az is tetszik. :D :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Zétus lázas, viszont semmi más tünete nincs. Volt itt olyan manó aki belázasodott fogzáskor? Ha igen volt más tünete is?

Szegény olyan kis elesett. :cry:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna mekkora a láz??? egyébként lehet fogtól, de akár más miatt is. Kialakuló betegség előjele is lehet láz. Figyeld, hogy ne mennjen nagyon fel neki, Nurofent szoktam adni enyhe lázra is este 2.5 ml, hogy jobban tudjon aludni éjszaka.

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Megvagyunk, csak írni már nem igazán tudok. Azért néhány dologra reagálnék gyorsan.

Móni! Ez a fűzős játék nagyon jónak néz ki. Te ismered a legjobban Grétit. Ha már nem nagyon vesz mindent a szájába v. megérti, hogy nem kellene, akkor szerintem bátran próbálkozhatsz vele. A kis keze meg majd hozzá fog ügyesedni, ha egyszer ráérez. Egyébként a keresztlányunknak én is hasonlót néztem ki karácsonyra. :wink:

Látom, Granda megint kincsre bukkant. Irtózat türelmed lehet a szöszmötöléshez. :lol: Linda-képek gyönyörűségesek.
Petra leányzó is elbűvölt rendesen.

Vindolanda! Gratuuuuláááálooook! Majd holnap meglesem. :wink:

Szegény kicsi Zéti! Remélem tényleg csak a foga lesz.

Hirtelenjében ennyit! Pusszancs
dmaggie

Jaj, Gréti cicust meg meg sem dicsértem. :oops: Egyszerűen imádom a képeit. :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

Itt nagyon be van borulva :( remélem a minitalizókra azért szép idő vár :wink: :lol:
Várjuk majd a képeket :lol:

Miléna ha nem túl magas a láz akkor biztos a foga miatt.
De ilyenkor már 1-2 nap és kibújik.

Hörcsög csúszda Cicusnak is nagyon bejön :lol:
De nem ám a kicsi, áááá.........
A nagy, és mászna fel a létrán egyedül. Csak az még nem igazán megy neki :lol:

Vindolanda gratulálok Rugónak :lol:
Nagyon ügyes :lol:

K.Timi merre vagy?

Anikó15 ma hogy alakult az ébredés?

Grétike 7-kor kelt. Olyan jó volt így. Végre nem 5 és 6 között fújt ébresztőt :lol:
Mondjuk tegnap csavargós nap volt és nagyon elfáradt.
Olyannyira, hogy 4 után beájult az autóban úgy, hogy a falatot nem nyelte le ami a szájában volt.
Bementünk vele a boltba.
Apa végigpróbált egy csomó kabátot, átsétáltunk az Askóba és még mindig aludt :lol:

Ágica emlékszem erre a képre, egyszer már feltetted és akkor is megállapítottam, hogy nagyon szép Petrus :lol:

Meggie hogy sikerült a tegnapi nap?
Még sok mindent vesz a szájába de próbálgatja egyre többet az apró, finom mozdulatokat.
Azért gondoltam erre.
De Fakopáncséknál nagyon sok szuper dolog van.
Előre félek oda menni. Jobbanmondva a pénztárcám tartalmát féltem :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Granda látom már írták neked a talit.
Csütörtökön megyek megnézni személyesen a helyet és megírni a papírt.
Akkor lesz konkrétan lefixálva.

Lapozós könyv nálunk is sláger.
Sokat kapott nővéreméktől.
Van 3 darab amit rághat, téphet kedvére(azoknak már mindegy ) a többit csak lapozgatni, nézegetni szabad.
Általában be is tartja.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Lmóni: Igen,már feltettem egyszer csak Irina kérte hogy nagyban is megnézné szívesen :wink:

Irina: Nektek Ádó nem hányt a Maltofertől? Nekem ma reggel Petrus de olyan sárga színe volt és észre se vettem csak mikor az apja kérdezi miért sárga a pizsije? :oops: :shock:

Sajna itt is nagyon be van borulva ilyenkor ki sem bújnék egésznap az ágyból :oops: :? De a hercegnő nem ennyire engedékeny velem :lol:

Viranka,Meryke??????

:arrow:

Kép

Kép
agica1126

-GYÖNYÖRŰ NŐ

3 évesen: Amikor tükörbe néz egy királynőt lát.

8 évesen: Amikor tükörbe néz Hamupipőkét látja.

15 évesen: Amikor tükörbe néz egy remseget lat (Anya, ilyen fejjel nem
mehetek iskolaba!).

20 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány,
túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - de mégis úgy dönt, hogy
attól még kimegy az utcára.

30 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány,
túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - de úgy érzi nincs már
ideje változtatni rajta, szóval igy megy ki az utcára.

40 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány,
túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - ám azt mondja, "de
legalább tiszta vagyok" és kimegy az utcára.

50 évesen: Amikor tükörbe néz "saját magát" látja és oda megy, ahová akar.

60 évesen: Tükörbe néz és azokra az emberekre emlékezik, akik az ajtón
már nem jönnek be többé és meghóditja a világot.

70 évesen: Amikor tükörbe néz bölcsességet, tudást és vidámságot lát
és élvezi az életet.

80 évesen: Nem nyűglődik a tükörrel. Csak felteszi a bibor kalapját és
megy, hogy nevessen a világgal együtt.

Talán mindannyiunknak korábban kellene megragadnia azt a bíbor
kalapot...

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Ágica!
kicsit megáztunk,de hívtam Apukámat és kijött elénk az állomásra :) Persze a vonaton meg elaludt Bálint :)
Kép Petráról annyira jó :)
mindjárt küldök neked püt :)
Móni!
ezt már olvastam és milyen igaz :)
Grétűáról tuti beállított a Nem akarok aludni c. kép :) :wink: csudaédes Ő is :)

Közben tegnap este észrevettem már 8fogú a kispasim :) 5 felül 3 alul :) nem tankönyv szerint növeszti :) közben meg megy a hasa,már adtam neki Smectát Nurofenes fecskendővel mert nem issza meg különben :? s mondja h. gyeje :shock: :lol: apja tanítja összetett mondatokra :)

S kétt Míra beszólés:
Fürdés közben mondja Apának:
Apa én olyan jól megjegyzek mindent ,hogy másnapra elfelejtem :)

A tegnapi aranyköpése:
Nyomogatja a dvd távirányítót Eperkét nézni huszadjára,s ímigyen szól :)
Apa! Ez a dvd nem akar elindulni----Ostoba dvd lejátszó 8)

pusza :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Heni köszi a tanácsokat!

Ez már nem a foga lesz. :( Egész éjszaka lázas volt. 37,4 és 38,6 között ugrált. Voltunk reggel ügyeleten, semmit nem talált a doki. Holnap kell vizeletet vinni tenyésztésre. Zéti egész nap alszik és olyan kis bágyadt.

Erről jut eszembe: ki hogyan és mivel mér lázat? Nekünk fülhőmérő van és higanyos is. A füles mindig mást mér ugye... A higanyosat hónaljban Zéti nem tűri meg, végbélben meg nem merem annyira rászorít.

Éjszaka a frász jött rám. Fülhőmérővel mértem és szerintem előtte azon a fülén feküdt. Kapásból 39 felett mutatott. Pár perc múlva szerencsére kevesebbet.

Nem olcsó fülhőmérőnk van és gyakran cseréljük az elemet is, de tényleg minden mérésnél mást mutat.

Tapasztalatok?

Kedden lett volna pneumo oltás, így elmarad.

Dokinéni beszélt valami három napos lázról is ami aztán kiütésekben is megnyilvánul. Valaki hallott már róla?

Párom utazik el kedden, remélem addigra javul a helyzet. :(

Linda, Gréta és Petra is nagyon aranyos!!!

Móni: én is gondolkodom egy bíbor kalapon! :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

hello mindenkinek

asszem kicsit jobban vagyunk, annyi progit szervezunk, h tuleljuk az eletet es olyan jo, h van nekunk a kislinikenk :)

nem lesz vmikor tali?? ugy elmennenk, olyan jo lenne tallakozni veletek! megprobalok visszaolvasni

puszi mindenkinek

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok, megérkeztünk!

Nagyon jó volt a minitali, mindjárt rakok is képeket.

Marica, az jó, hogy már jobban vagytok!!

Miléna - mi is vettünk jó drágán egy digitális lázmérőt, és össze-vissza mutat. Pedig mikor kórházba kerültem, is effélével mérték a lázamat. Az vajon mennyibe kerülhetett? Vagy ismerik a jó márkákat?

MOst csak gyors leszek, így bocs, ha valaki kimaradt.

Akkor jönnek a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Rugó sajnos hamar elaludt az állatkert megtekintése közben. A babák nagyon aranyosak voltak, és Maggietől kaptunk takarót is.

Most mennem kell, V.

Kép
vindolanda

Jaj Vindo de jók a képek,...irigy......mennünk kellett volna nekünk is....csaka családi progik.

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj Vindo de jók a képek,...irigy......mennünk kellett volna nekünk is....csaka családi progik.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Csak életjel! :D Jól vagyunk csak állandóan csavargunk :wink: , de ma végre kaptam Máténak csizmát.
Remélem holnap lesz már időm rendesen visszaolvasni :roll:

Addig is sok puszi mindenkinek! :D

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Marica küldtem pü.
(azért emeltem ki mert így tuti olvasod :wink: )

Viranka Mira aranyköpései szuperek még mindig :lol: :lol:

Vindolanda micsoda képek :lol: :lol:
a három csini anyukáról közös nem készült?

Meryke csavarogni jó dolog :wink:
hol kaptatok csizmát?
Én egyszerűen nem kapok Cicusnak :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Megvagyunk mi is, csak még szerveztünk egy kis programot. :lol:
Én nagyon élveztem a minitalit. Annyira édesek a manók, a szüleik meg.... Emeséék és Vindolandáék is tündérek.

Majd még mesélek, de a kisfőnök miatt most nem tudok bővebben. Képeket is hozok majd.
Most pusszancs.

Kaqk! Én gondoltam rá, de arra is, hogy biztosan szólnál, ha szabad lenne ez a napotok.
dmaggie

Móni: Mi ilyet vettünk, Humanicba, 6.990,-Ft volt, velúr és ilyen vízhatlan anyag. Nagyon könnyen felvehető, belül szörmis és jól hajlik a talpa és volt csajszis színben is :wink:

Kép

És ha már képeket töltöttem egy pár tegnap estéről:
Kép
Kép Szereti a könyveket :D
Kép

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, nagyon klassz volt a nyíregyházi hétvége. ÉS látom, minitalis képek már fel is kerület.
Vindolanda, és Maggie nagyon édesek, nem beszélve a fiúkról! :)
Bercó nagyon szépen jár már, gyönyörű igéző kék szemei vannak, Rugó meg egy kis csendes drágaság. :) Mi nagggggyon jól éreztük magunkat!!!!!! :D :D :D

Most dobok pár képet, majd felmegyek Csöppömért, mert a Nagyi már rég látta, és jól elrabolta. 8)

Kép
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1226252581.8159.jpg[/img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 2.6432.jpg[/img]
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Amíg apa fürdet, addig elkezdem én is...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Maggie, akartam kérdezni, milyen volt a fejsze az OBI-ban? :lol: :lol:

Hú, ezek jó képek lettek.
Én meg ilyen páviánosakat raktam fel :roll:

Kép
vindolanda

Csajok, nagyon irigylésreméltó a talitok! szuper lehetett ilyen szupi helyen talizni:-)Nagyon szépek vagytok lányok!!!! a babák meg zabálnivalók!!!!!

Meryke nagyin hasonlit rád a fiad!

Marica jó, hogy jelentkeztél!

Én is dobok egy jó éjt képet Nektek!
Kép

Heni
KépKép
heni81

Hello!
Szuperek a minitalis képek!
Nagyon jó lehetett!
A gyerkőcök tüdnibünik. :) Zsozsót alig ismertem meg sapiban.

Emese!
Apátok nem hízott mostanság? :oops:
Te nagyon csini kismami vagy ám!!! :wink:

Marica!
Örülök, hogy jobban vagy. Sokat gondoltam rád!

Csizma!
Érdekelne, hogy milyen csizmát vesztek a gyerkőcöknek. Lassan itt az ideje, de még nem néztem szét.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Nagyon jók a képek :) Látszik h. jól éreztétek magatokat :)

Csizma:dry-tex vagy micsoda volt Mírának ami vízhatlan és bundás és Deichmann(?)-ban láttam :) Anno bevált :)

Vindo!
a páviánososan jót röhögtem :) nem csak a fenekük vörös :)

KépKép
viranka

No, akkor folytatom.

Kép Kép Kép Kép Kép

A teknősöktől is tanulhattunk ám :oops: :
Kép
dmaggie

Vindo! Nyugi, nekünk is van olyan képünk a páviánról. Megelőztél vele. Én meg azt hittem, a gyerekekről alig van képünk, bár lett volna még mit fényképezni rajtuk. Csak nálunk leginkább Gergő volt a fotóriporter.
A kismanók annyira cukik voltak. Rugóban annyi báj és finomság van, hogy sok lány is megirigyelhetné. Gyönyörű szemekkel figyelte az eseményeket és szívta magába az információkat. Bevallom, óvatosan közeledtem, de kaptam mosolyt.
Zsozsó meg igazi tűzről pattant gyönyörűséges királylány. Nagyon szépen beszél, remekül megérteti magát. Vele ugye már nem először találkoztam, tehát bátrabban közeledhettem. Ilyen édes, huncut leánykát szeretnék én is. (De már nem lesz) Emese képeinek egyikén látszik, hogy Bercó kezet csókolt Zsozsinak, ami annyira tetszek a hölgyeménynek, hogy utána tartotta még a kis kacsóját. Annyira nevettünk, sőt puszit is kapott Bercótól. Igaz, Bercó már nem engedte meg, hogy Zsozsi is adjon neki. Én kész voltam ezektől a csemetéktől.
Jaj, nagyon jó volt. :lol:

Aztán Vindo, a kocsiban szopizott Bercó, de nem aludt el egyből. Elindultunk és még nem is értünk be a városba, már húzta a lóbőrt. Aludt végig, amíg az OBI-ban vásároltunk, majd folytatta Debrecenig. Végül itt mentünk el kaját venni.

Zsozsi aludt a kocsiban? Rugó jót pihent a séta alatt, mi volt a folytatás?

A lényeg, sajnos már nem volt balta. Megnéztük, és fa nyéllel lett volna. De már kifogyott a készlet, majd pótolják, de szerintem a j.héten már nem megyünk arra. :wink:

Hú, jó sok lettem. Pedig még nem is reagáltam semmire. :oops:
dmaggie

No, még csak vissza. Igen, igen Emese gyönyörű kismama. Hidd el, Drága nagyon csini és fitt kismamának látszol. Persze megértem, hogy másak az érzéseid, nem lehet egyszerű egy kis manóval együtt, pontosabban kettővel, de kívülről ez másként látszik. Én csodáltalak rendesen. Annyit mentünk, szerintem a fiúk nehezebben bírták. :wink: :lol:
dmaggie

A babák tényleg csodálatosak, és furcsa, hogy az egyéniségük már ilyen korán olyan kiforrott.

Hát, Zsozsi és Bercó tényleg nagyon szimpatizáltak egymással :wink:

És Lányok, titeket is jó volt megismerni - nem csak on-line.

A teknősökről nekünk is van egy hasonló - ma csupa ilyesmit láttunk :lol:

A kocsiban Rugó végig fenn volt, de mekiztünk, meg a lufi is ott volt, így komoly gond nélkül értünk haza.

Balta - :cry:

Holnap reagálok mindenkire, de Péterkét azért kiszúrtam, hogy nagyon aranyos :D

Emese, majd szólj már, hogy hazaértetek rendben :!:

Kép
vindolanda

Viranka! Míra :lol: :lol: Könyvben kellene kiadni, szerintem jól megélnétek belőle. :wink:

Marica! Nagyon jó volt olvasni Rólatok!

Meryke! Máté mekkora már!!!! :roll: Hú, nagyon tudományos... Szépséges. :lol:
dmaggie

Heni! Péterke annyira helyes. :lol:
dmaggie

Anyám, mekkora barom vagyok, Emeséék már órák óta hazaértek, raktak fel képet is, meg is néztem :lol: :lol: :lol:

Na :arrow:

Kép
vindolanda

Vindolanda! Igen, egészben hazaértünk. :)

Dmaggei! A Piciken én is behaltam, teszek fel olyan képet, ahol Zsozsi magától tartja kézcsókra a kacsóját 8) :

És teszek fel olyan képeket, amik szintén Nyíregyen készültek, de nem a minitalin, hanem az előző két nap.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Dmaggie! Igazad van, én érzem magam (magamhoz képest) bálnának. De Te tudod a legjobban, egy Pici mellett nem egyszerű pocakosnak lenni, az pedig tény, hogy edz rendesen a Kisszony. :wink:
Jó, hogy elindultunk haza, mert mikor Tőletek elköszöntünk, Zsozsi 1-2 percig még felpörgött, majd gyorsan be kellett ülni a tütüautóba, mert már annyira fáradt volt. Kb. 2 percen belül elaludt. :D

Meryke! Ezek a göndör fürtök..... :oops: Úgy szeretem Mátédat nézegetni, annyira egy cukipofa, és tiszta Anyja! :D

Sense! De, sajna Apa visszahízta a leadott kilókat. :oops: :( De már nagyon pedzegeti, hogy nekiáll, és lefogy.
Mikor mi találkoztunk (2004-ben), én 68 kiló körül voltam, Ő meg olyan 85-90.
Igyekszünk (én legalábbis Gegi születése után) "visszaállítani a rendet". :D

Csizma: Most nem akarok zörögni, de majd megnézem, milyet vettem. 22-es, és a talpa is bélelt.

Mmarica! Nagyon örülök, hogy jöttél, és jól vagy!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Emese hihetetlenül boldognak tűntök az összes képen, csak úgy sugárzol:-) Gyönyörű kismama vagy! Zsozsó tündéri kislány, mint a filmekben! Apa meg hát igazi férfi!
A szállásotok milyen volt? Mindennel meg voltatok elégedve?
Egyébként az anya felkapja lányát fotó a kedvencem:-)

Vindo még hogy Rugó nem alszik :wink: hogy elaludt a babakocsiban, nagyon édes! És végre látlak téged is!!!!!

Maggie hát én is igyszeretnék majd kinézni 3 fiú után! Szerintem a 4 pasi van rád jó hatással :wink:
Köszi a dicsit!

Az állatkertben május volt??? nem most van a párzási időszak :shock:

Csizma: mi kaptunk egyet, de biztosan veszek én is még egyet.
Sógornőm szerintem a Decatlonban lehet jó csizmákat kapni. Nem tudom még nem néztem ott szét, de amit hoztak jónak tűnik.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok.

Ma elég zsúfolt napom lesz, délelőtt védőnő, estefelé munkamegbeszélés, és napközben valamikor jön a szippantós is :wink:

REmélem, minden zökkenőmentesen megy majd.

Heni, igen, valami lehetett a levegőben.

Most mennem kell, még tart a reggeli rutin.

Jövök majd az adatokkal.
V.

Kép
vindolanda

A védőnőről jut eszembe :idea: az enyém azt mondta egy hónapja, amikor voltam én tanácsadáson és naiv módom vittem Péterkét is, hogy majd akkor mérünk is: nem érdekes már a gyerek súlya 1 év után! Már nem kell hordanod! Hát ne is haragudjon, de én kiváncsi vagyok és bizony ráültettem a mérlegre a gyereket!

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: