A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Piri: jobbulást a nővérednek! Minden rendben lesz vele! Ez tuti! Gyere a topictalira!!! Nagyon jóóóó a kép rólatok!

Stella: de jó nektek, hogy 7-ig aludtatok!!! Kívánom, hogy rendszeresítse ezt Boni.

Schopin: hogy van Istvánka??? Mi még nem használunk etetőszéket, mi a hordozóból kanalazgatunk! Nagyon csinos Istvánka!

Kata: én már nagyon hiányoltalak!!! Jó, hogy itt vagy!

Szilvi: nálad korai a negyed 4??? Én örülnék, ha csak akkor kelne meg reggel. De nálunk még van olyan, hogy felkel 1-kor, utána 4-kor és reggel. Szóval nálunk is lehet, hogy a kaja hiány miatt. Bár: most iszom a "kecskeruta" teát és elég jól rendbehozta a tejet. Van úgy, hogy ha szoptatok, akkor csöpög a másik ciciből, ilyen már vagy 2 hónapja nem volt! :lol: :D :lol: :D Én már 4-es pelust használok.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi: én próbáltam, hogy sűrűbben ráteszem, konkrétan én úgy csináltam, hogy ne boruljon a napirendünk, hogy nem 3 óránként, hanem másfél óránként etettem. Na ezt 3 napig csináltam, de nem tudom, hogy segített-e. Ugyanis így megevett 2 ciciből 60-70-et, míg 3 óránként 2 ciciből megevett 120-140-et. Szóval a lényeg ugyanannyi. Most, hogy iszom a kecskerutát egyből leszívja ugyanezt. Szerintem próbáld ki, mert nem drága és bioboltban lehet, kapni kb. 300 Ft, és sokáig jó!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

köszi Andi hogy hiányoltál.
Mi ujs veletek???
Ti mit,miket, esztek???
Márti! mit sütögetsz,most?, tuti hogy sütögetsz.Ma sütötem muffint,rég csináltam.Csokis-banánosat.fini lett.
Most hogy van sok tojásom,sütögethetnékem lett. Megyek is meg nézem a recepteket.Mármint itt nálunk. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

szia Kata!

Mi már haladunk kaja ügyben: már 1 egész almát benyomunk tízóraira, és most kezdtük tegnap a banánt. Holnap már felet meg fogunk enni! Aztán lehet, hogy a következő kaja majd jövő hét közepén a krumpli lesz, még nem tudom.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi!már most az almához rakhatsz egy kis krumplit.,aztán egy kis répát. És lehet kombinálni. Mi már sok mindent eszünk.Banánnal vigyázz.Figyeld hogy nem-e fáj tőle a hasa.

Kata&Milán

oszman777

Andi: köszi!
Ki is próbálom!

Igen, nekem a 3:15 korán van, mert eddig 7-ig aludt!
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:20-kor.
pironya

Sziasztok!

Olvastalak tegnap is,de nem sokat írtatok.

Szilvi:mi 3-as Liberót használunk.

Kép
melike

Sziasztok!
Gyorsan bekukkantottam, de nem sok minden történt... Mondjuk megértem. Hétvége, együtt a család... De holnap tessék aztán jönni!! :wink: :lol:

Piri, nagyon jó a kép rólatok. Sugárzik a boldogságtól!!! Döbbenet, amit tesóddal műveltek. Az én nagyimmal is eljátszották... De őt végül meg sem műtötték. Mondjuk ott a keresztanyám is kavart, de ez most nem lényeges :twisted: Régen volt...

Schopin, Istvánka nagyon aranyos, jó sokat nőtt már. A hasonfekvéssel ne legyen gondod. Marci sem szeretett, aztán mikor rájött, hogy mennyire jó dolog forogni, onnantól nem lehetett a hátára tenni... Egyik napról a másikra... Ez még ma is tart nálunk...

Szilvi, mi egyenlőre 3-as Pampers-t használunk. De már megvettem a 4-s méretűt is :D

Kata, jó régen jártál már erre :twisted: Merre csavarogtál? :) Na mi lett a sütéssel? Csináltál valamit? Én azóta aranygaluskát akarok enni, mióta Márti azt csinált. De ma egyszerűen nem maradt időm rá... Holnap nem kell főznöm, remélem lesz időm Marci mellett ilyen pepecs sütit készíteni :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja, és még valami. Marci új stílusban közlekedik. Szerintem ki fog maradni a kúszás, és rögtön a négykézlábazás lesz nála. Én legalábbis úgy látom a mozgásából. Szerintetek?

http://www.youtube.com/watch?v=_TUTvinQCZw

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi:hát ez szuper!Nagyon ügyes Marci!Itt tényleg mászás lesz!

Kép
melike

Brigi: naggggyon ügyes Marci. Ilyet Kitti még közel sem csinál!!! De jó!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi: de komoly!!!! Nagyon ügyi Marci!!!!!!!
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy én valamit roszul csinálok? Merci nem csinál ilyet, de még csak a közelében sem jár. Forogni is akkor ha nagyon úgy van kedve, inkább lusta :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

Jó reggelt!

HOL VAGYTOK??????????????????????????????????????????
bszilvi25

Jó reggelt!

Brigi, Marci nagyon ügyes. Boni, még csak próbálja emelgetni a fenekét.
Andóca, gratula a kanalazáshoz. Következhetnek a krumplis zöldséges finomságok. A banán sok gyereknél székletfogó, meg az alma is lehet az, meg a répa. Én répát pl magában nem adok Boninak mert nem tud kakálni tőle. De krumplival nincs semmi baja tőle és ízlik neki nagyon.
Szilvi, hidd el, a másikunk, akinek esetleg csak 2 és fél hónapig, vagy kevesebb ideig volt anyatej, sem tett kevesebbet azért, hogy legyen tejcsi a babának! Alkat kérdése, örülj annak ameddig bírod szoptatni Mercikét!
Mi jól vagyunk, fél 7-ig aludtunk, most meg már alszik Boni :)
Kint van a 2. fogacska.
Tegnap a húgomék vigyáztak rá délután, mi meg amatőr színházi előadást néztünk. Este mikor hazajött tudott hasról hátra is fordulni :D Mostmár abszolut nincs nyugta állandóan izeg mozog, alig ér rá enni is, meg az elalvás is érdekes :) Akkor is kéne forogni.
Többiek, mi újság?
Mia, kíváncsi vagyok a wellneszes beszámolódra!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Csak ámulok és bámulok:mászás,fogacska.....
Stella:gratula a fogacskához!Hogy viselte Kristóf?

Máté emelgeti a fenekét,de nem ennyire!

Túl vagyunk egy zűrös éjszakán.Fél 9kor tettem le este és már 1kor enni akart.Evett is 190-et.
Én ekkor iszonyatos hasfájásra és hányingerre ébredtem.Szerencsére meg bírtam etetni Mátét,de utána irány a wc. :shock: (nem hánytam,hanem a másik :lol: )Megittam még egy csomó vizet és nagy nehezen elaludtam.A drágám 5kor ismét ébredt,de egy cumival letudtuk.Aztán 6kor már újra éhes volt és nem is akart az ágyában aludni,elkezdett dumálni.Negyed óráig hallgattam,de kb. 6szor keltem ki az ágyból,mert hol a cumi esett ki,hol hasról kellett vissza fordítani stb.
Na,eddig bírtam,magam mellé tettem és 1 perc múlva aludt és még alszik!
Hihetetlen.(Amúgy annyira imádom,ha ott alszik mellettem :oops: )

Kép
melike

De jó neked Melike.
Velem nem alszik Merci, mert neki a mi ágyunk= kaja!
és szerintem ez már nagyon beidegződött nála.
PEDIG ÉN NAGYON SZERETNÉM!!!!!!!!!!!

Most reggel 5-ig aludt. :D :D :D :D (Ezt is úgy értem el, hogy megetettem este 6-kor és fél 8-kor megint.) Utána pedig 8-kor kiabált, énekelt az ágyában. Szerintem már felfedezte a saját hangját, mert ahogy cifrázza azt hallani kellene......
bszilvi25

Háááát,nem is tudom mi a jobb Szilvi.Attól függetlenül,hogy nagyon jó érzés nem szeretném,ha oda szokna.
Máté is nagyon viccesen csicsreg. :lol: Imádom!Mindig megnevettet.
Felébredt.

Kép
melike

Megyek vasalni. :cry:

Kép
melike

Sziasztok!
Éjjel megint kétóránként keltünk.. Ráadásul 1-kor volt egy óriás sírás, csak a dentinox nyugtatta le...

Szilvi, nyugi, nem csinálsz semmi rosszat. Minden gyereknek más a fejlődése. Merci biztos észre gyúr még :wink: Mert nálunk meg annak semmi jele :lol: :lol: :lol: :lol:

Meg pl. nálunk még jele sincs a fognak, nem úgy mint Boninál. Jól viseli Boni? És Te hogy viseled, Stella? :wink:

Ja, és az ülés sincs a közelben... Nem tudom, hogy lesz ebből etetőszék... biztos majd mire suliba megy :lol:

Marci nem alszik mellettünk. Ha magunk közé vesszük - az csakis vasárnap reggel van -, akkor annyira boldog, hogy nem ér rá aludni, csak simogat minket :lol:

Most takarítanék, de ma nem viseli jól Marci. annyira zokog a porszívótól, hogy alig lehet megvigasztalni... Úgyhogy megvárjuk vele apát :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: Merci is zokogott a porszívótól a múltkor. De csak akkor amikor az Ő szobájában pórszívóztam. Én is gyorsan megvigasztaltam.......
Eddig ilyet soha nem csinált. (de ezek szerint fog)

Én dologélt vettem az ínyére, mert a védőnő azt javasolta. szerinte fél éves korig nem ajánlott a dentinox a lidocain miatt.
(megkostoltam én is , fincsi, a gyerek egyből lenyalja az ujjamról, meg az ínyéről is :? :? )
De ha úgy lesz, olyat is venni fogok. Max nem tudja meg a védőnő.

És most mi van a topictalival??? lesz vagy nem??
bszilvi25

Mindjárt töltjük a fél évet :) Már csak alig egy hónap van addig :wink: És ez volt az első alkalom, hogy be kellett neki kenni... Csak nem lesz tőle semmi baja

Hát én készülök, hogy lesz, bár ahhoz Miának elő kellene kerülnie :wink: Ha Mia nem kerül elő, jöhettek akár hozzánk is. Bár a lakás kicsi, de sok jó ember kis helyen is elfér :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!

Mia: jelentkezz topictali ügyben, hogy leegyeztessük a dolgokat! Cím stb. Szerinterm el kéne küldened e-mailben a camedet nekünk!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hát mint írtam, volt egy-két éjszakánk meg nappalunk, amikor nyűglődtünk a fogakkal, de még szerintem lesz is. Azért annyira nem volt vészes. Most is nagyon rág Boni mindent ami a kezébe kerül, de legalább nem fáj neki. Az a jó a fognövésben, hogy nem egyszerre fáj napokig, hanem van szünet benne így tudnak erőt gyűjteni a kicsikéink :)
Ja, és ugye elindult a 3-4-es fog, aztán kibújt először az 1-2-es :) Még cselesek is :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

sziasztok,

még nem olvastam vissza csak bejelentkezem. nem vesztem el (nagyon) csak most sikerült magamhoz térnem. :lol:

nno akkor kérem szépen a neveket, hogy kikre számíthatok holnap, hogy a címet el tudjam küldeni, ok? :)

mia_snow

Mia: én jövök!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="hékás"]J írta:hékása, és még valami. Marci új stílusban közlekedik. Szerintem ki fog maradni a kúszás, és rögtön a négykézlábazás lesz nála. Én legalábbis úgy látom a mozgásából. Szerintetek?

http://www.youtube.com/watch?v=_TUTvinQCZw

Milán ugyanezt csinálja! múlt szerdán kezdett négykézláb állni, csütörtökön már ment ez a rugózós mozgás, most meg már rájött hogy hogy tudja magát előrefelé rúgni. hihetetlen tempóban fejlődik - bezzek a hátról hasra fordulás még mindig nem megy. :D

mia_snow

Mia, én is megyek!

Brigi

Kép

Kép
hékás

ja és végül maradtunk a 10 órában? addig megpróbálok egy kis rendet csinálni, a tisztaság hagy némi kívánnivalót maga után de plíz ezt most nézzétel el nekem. úgy érzem magam mint akin átment egy úthenger. :oops:

mia_snow

nyugi Mia, nem fogunk takarítani Nálatok :lol: Inkább becsukjuk a szemünket :wink: Jó a 10 óra, becélozzuk, akörül érkezünk. Még annyit mondj el, hogy mit vigyünk???

Brigi

Kép

Kép
hékás

háát szerintem max 1-1 üveg/doboz üccsit... pizzát meg majd rendelünk ha megéhezünk. nem? :) szénsavmentes víz, kávé, tea van itthon, meg ma délután elszaladunk boltba valami nasiért... ropi, csipsz vagy akármi, hadd hízzunk. :lol:

takarítani dehogy kell... megcsinálom én majd ha magamhoz térek. :D

mia_snow

sztem én is megyek.
bszilvi25

szerintem valami nasit és üditőt vigyünk magunkkal, és ott majd rendelünk pizzát. Nehogy már Mia te vásárolj csak!!! Más ötlet?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Igen, MIA, NEHOGY VÁSÁROLJ!!!! Majd mi viszünk valami nasit is.

Szilvi, mi az, hogy "szerintem"??? :twisted: Ezt nem úgy kellene írni, hogy 'Mia, én tuti jövök?' :wink: :lol: :lol: :lol: Ennek kicsit olyan 'talán'-szaga van

Brigi

Kép

Kép
hékás

Valóban talán a szaga. Apa mondta, hogy elvisz, de én azt akarom, hogy dolgozzon :twisted: :twisted: :twisted:
Az fontosabb, mint engem furikázzon.

Ki hogy megy Miához??? (mert ha úgy van, nincs kedvem egyedül menni olyan messzire)
bszilvi25

Sziasztok

Én sajnos nem tudok menni :cry: Kristóf kicsit belázasodott, de attól félek, ez csak a kezdet lesz :cry:
Nagyon remélem, hogy a következő talira már én is tudok menni :? De én is azt kérem, hogy sokat fényképezzetek legalább itt a neten egy kicsit szeretném átélni, amiről most lemaradtam :cry:
Nyűgös napjaink vannak mostanában, és ismét felkel éjszaka. Előszőr kéri a kaját, mire beszáguldok vele, elalszik, aztán végig alszik a gyerek, amíg én megetetem :wink: Mostanság egy picit hanyagollak Benneteket, de mihelyt erőre "kapunk" ismét jövök, és írogatok :wink:
Holnapra pedig jó bulit kívánok :wink:
bluebox

Én kocsival megyek. Elvileg Mártival, de őt nem értem eddig utol...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Akkor már csak nektek kell visszajeleznetek: Montana, Csiri, Márti, Ancsika, Stella, Orsitigris, Buci, Kriszta, Melike, Bogi, Csipisz, Eyi, Kata, Bettica, Pironya, Szilvi, Schopin, Vikka.

Gyerünk csajok! Én mindenkire nagyon kíváncsi vagyok!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Na, előkerült Márti :D Viszont nem jó hír!!! Kristófnak jobbulást, vigyázzatok magatokra!!4

Brigi

Kép

Kép
hékás

Márti: jobbulást Kristófnak!

Szilvi: Gyere!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Márti, sajnálom. :( nem lehet hogy a fogzás miatt lázasodott be picit?

oké akkor nem vásárolok. de azért ropit veszek. :D ha már lustadög vagyok és nem sütök sütit... :oops:

mia_snow

Jobbulást Kristófnak!!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Jó rég nem voltam felétek, és csak ámulok bámulok, a sok szép nagy, és ügyes babókat látva!
Kicsit el vagyok havazódva, nap mint nap, azt sem tudom merre vagyok arccal előre!
Leventém múlt hónapban volt 8900 gr, és 67 cm, szerdán megyünk újra tanácsadásra. Nekünk is volt pár éjszakánk amikor 2 óránként kelt fel enni, azt hittem nem elég neki a szopi, és el akartam kezdeni hozzátáplálni, de semmit nem fogad el. :cry: Alma, narancs, sütőtök, répa, tejpép, bébiétel. Ezekkel próbálkoztam eddig, a sütőtököt jól felhígítva tejjel megitta egyszer, tegnap próbáltam megint, hát akkor nagy küzdelem árán evett meg belőle 80 ml-t. El vagyok keseredve hogy ennyire nem fogad el semmit, Viki simán megevett elsőre mindent! Levi kanállal abszolút nem! :cry: :cry:
Éjszaka még egyszer, vagy kétszer ébred enni, tea nem kell, bár most éjjel vissza tudtam altatni cumival csak!
Fogacska mintha puklisodna, de nem egyértelműek számomra a jelek, Vikinek úgy be volt duzzadva az ínye és olyan fehér volt hogy világított a sötétben, Levinek csak pici recéket kezdek észlelni, de nem dagadt neki!

Viki lányom szerintem hiperaktív lett, este 11-kor úgy kell lelőni hogy aludjon, reggel 7-kor már fent van, és van hogy éjjel felébred és megnéz egy mesét még! Ki vagyok teljesen, 6 hónapja nem aludtam egy jót. Ráadásul olyan eleven is lett, nem hagyhatom Őket egy percre kettesben. A múltkor mikor esett az eső, szar idő volt, Viki addig ügyeskedett míg kiborította a hordozóból Levit! Még jó hogy csak oldalra billent, úgyhogy nem esett ki belőle. Nem szólt egy hangot sem, csak mikor nekiálltam veszekedni Vikivel, akkor sírt ő is. Szegénykém azt hitte vele veszekszem!
Aztán múlt héten Levi aludt a hálóban, vagyis már felébredt, de még beszélgetett magában, Vikivel meg sütöttünk a konyhában. Egyszercsak eltűnt Viki, és hallom a hálóból kacarászik. Mondom meglesem Őket! Viki két párnát rakott Levire és rajta ült! Azt hittem az ütő megáll bennem, berohantam ordítva mint Zrínyi, lekevertem egy fülest Vikinek, aztán felkaptam Levit, aki persze ismét csak mosolygott, semmit nem érzett az egészből, de még jó hogy nem a fejére rakta! Szóval azt hiszem a testvéri próbákat kiállta. Egy pillanatra nem lehet Őket szem elől téveszteni. Nagyon ideges voltam, először veszekedtem Vikivel, aztán bőgtem mint az őrület, mert belegondoltam mi is történhetett volna. Aztán mikor lehiggadtam leültem Vikivel és elmagyaráztam neki miért nem szabad ilyet csinálni.

Röviden így telnek a napjaim, de ígérem most már rendszeresen be be kukkantok közétek, remélem nem veszitek tolakodásnak Tőlem! Megpróbálok visszaolvasni, jó sokat hogy képben legyek, és ha kérhetek dobjatok képeket a fiatalokról, mert imádom Őket nézni! :cry:

Kép

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szia Anna! De jó, hogy jöttél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó nagyra nőtt már Levi. És Viki... Egyszerűen gyönyörű! Büszke lehetsz a gyerkőcökre :wink: Nem semmi, amit a két gyerekkel átélsz... Nem irigyellek. Frissen is nehéz elviselni, nemhogy hulla fáradtan... És tessék gyakrabban jönni, mesélni, hogy mi van veletek!!!
A védőnő vagy a doki nem mondott semmit arra, hogy Levi nem fogad el semmit?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszönöm a dicséretet büszke is vagyok rá, bár néha nem, mert olyan konok mint Én mag az apja! :shock:

A doki meg védőnő nem tud róla hogy próbálkozom, 4 hónaposan mikor még havonta 1,5-2 kg-t hízott, megkérdeztem mikor adhatok neki mást is, ha ennyire fejlődik, gondoltam korábban kezdhetem, hivatalosan is, az ő tudtukkal. ÁÁÁ majdnem bekaptak, hogyha ennyire szépen fejlődik az anyatejtől akkor 6 hóig kizárólag szopi! Hát ha így folytatjuk 20 éves koráig szopi lesz, de legalább addig jók lesznek a melleim! :lol: Csak hogy utána mi lesz velük! :lol: :lol:

Marci halálian édes a videón. :lol: :lol: Nagyon ügyes!! Édi! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szia Anna!

De jó, hogy itt vagy!!! Holnap találkozunk a csajokkal, majd dobunk képet! De gyere sűrűn!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ja, és ha megnézed a http://topic-2008-junius.freeweb.hu/ honlapot, akkor ott megtalálod az adatainkat. Ha szeretnél ré felkerülni, akkor küldd el az adataidat Briginek (hékás).

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Helló csajok!

Mint már írtam én nem tudok menni holnap.Nektek jó szórakozást!Sok képet csinálni!

Kép
melike

Szia Andi! :lol:

Nagyon szupi a lista, elküldtem az adatainkat, remélem nem dob ki Brigi miatta! :lol:
Aztán csináljatok ám csoportképet is! :lol: Sok baba, sok mama, egykupacban! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: