A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Igen, akkor értem haza a Gólyabálról, és örömködött, meg nyalta a kezem. Hja, és nem ekkora a kutya, ő itt két lábon pipiskedik :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea .. elvileg most átment..... :roll: a t-email volt a baj... simán csak t-mailt írtam... :oops:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Milky: Mennek a DRUKKOK!!!!!! +++++++++Reméljük jó hírekkel térsz vissza!!!
Nemlajos: Szépen gömbölyödsz és a kutyád pofija is nagyonédes :lol: !!!
Adryn: Nagyon jók a képek, köszi!!! Látszik a lényeg is :wink: :wink: :lol: !
Csibb: Remélem jobban vagy?!
Meg az összes betegeskedőnk is?! Szerencsére én még nem kaptam el semmit koppkopp ...
A gyereküléseknél E3 vagy E4 ami jó!
Bea: Jó a nacid!! S mit tettél fel teszveszre?
puszika Mindenkinek, holnap nem tudok jönni :( . Egész nap nem leszek itthon, aztán este megyünk bowlingozni, persze én nem gurítok, a többiek ennek viszont nagyon örülnek :D:D:D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Milky : reméljük minden rendben lesz :shock: szorítunk az tuti neked!!!!

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Csak bekukkolok, aztán próbálok aludni, csak várom Boti elaludjon.
Milky remélem jó hírekkel jösz haza. Ne aggódj, bizti minden rendben lesz.
Csibb tudsz menni oszt.talira?
Tencsi jobban vannak Vikiék?
Adryn, te hogy vagy?
Nemlajos mekkora a pocakod. Nagyon édes, a kis gombokkal együtt.
Bea reméljük legjobbakat apával kapcsoltaban.
Képzeljétek estére Botinak felment a láza. Kb. déltől alakult (de 2x le tudtam vinni akkor még). Este már voltunk vele dokinál, de utána még jobban bedurrant. Éjjel 1/2 3-ig 2*20 perces 27 fokos hütőfürdő nem vitte le. Be kellett mennünk Budaiba. 4-kor aludtunk el itthon. Már fent van, megint 39,2 (levonva). Most kapott kúpot, majd megint fürdik ha nem megy le. 6-kor evett (én tengap dél óta nem nagyon tudok így de foylamtosan fel kell kelnem - Zsolti is kiveszi nagyon a részét, szavam nem lehet), estig ha nem tudjuk levinni neki, vissza kell menni. Valszeg 3 napos láz. Volt már ilyen vkinek?
Kemény nap lesz, nektek könnyebbet!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli jobbulást Botinak. Szegény, hogy bírja a hűtőfürdőket? Nekünk még hálistennek nem volt ilyen, sőt még csak egyszer volt láza Bulcsúnak, Pannának persze többször, de a 3 napos lázzal még nem találkoztunk.

Wicca ami az E szám után van az azt jelenti, hogy mely országban adták ki és vizsgálták be. Így E3 Olaszországot, E4 pedig Hollandiát jelenti. Ami számít az ez a számsor: ECE R 44-03 és ECE R 44-04 és ennek is az utolsó két számjegye. :wink:
Bocsi nem akarok okoskodni, csak azért vagyok ilyen tájékozott mert múltkor utánanéztem a neten :) , itt egy link ha valakit érdekel: http://bebibolt.hu/bababolt/docs/HSZNT_GYBIZTUL_IWH.pdf

Amúgy itthon azt beszéltük a párommal hogy nehezen tudom elképzelni hogy ténylegesen meg is nézzék a gyerekülést, inkább csak a boltoknak fontos hogy nem forgalmazhatnak ilyen régi gyereküléseket.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jobbulást mindenkinek! Húha, mindenki lebetegszik? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok

Kukli: igen, picit jobban vagyok, kaptam a fülemre penicillint, azt szedem, de hangom nem nagyon van.. azért ahogy tudom persze hallatom :D remélem Boti is jobban lesz hamar, nem jó dolog ez a lázas állapot..

Nemlajos: helyes pocid van :) hát remélhetőleg már más nem lesz beteg.. mi meg csak túléljük valahogy... 8)

Csibb: jobban vagy??????

KépKép
KépKép
adryn

LÁNYOK!!!
Ma az M1-en 14.50-kor Alma együttes koncertje!
(tudom, hogy későn szólok, de én is csak most vettem észre)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos
mi is néztük! 8)
és holnap megyünk is Fannival élőben!
szép a pocid

köszi csajok, jobban vagyok, bár még mindig nem gyógyultam meg, de legalább éjszaka már kapok levegőt. férjem hozott infralámpát, és attól javultam sokat. meg vettem homeos bogyót is, lehet, hogy az is hat.

Kukli
tegnap este voltam az érettségi találkozómon. nagyon jól sikerült, és én sem voltam rosszul :D
Botinak jobbulást! nekünk sem volt 3 napos lázunk, sajnos nem tudok semmit mondani róla... :(

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Wicca, semmi különöset, csak próbálgattam :) , egy függönyt, meg egy kabátot.

Micsoda mulatságok, bowling, osztálytalálkozó :o :o , de jó nektek

Kuklika
, jobbulást Botinak! meg a betegeskedőknek! Engem még elkerül, most épp pörgök:) és jó kedvem van, igaz nem sok okom van rá, mert jövőm bizonytalan , bántanak is, mintha nem lenne elég bajom...:wink:
Apa alakul viszont és a régi nagy szerelmem pont ma közölte velem, hogy most már itt lenne az ideje, ha összejönnénk, jókor , nem :lol: :lol:

Adry,
Videót épp most töltöm, rar-ban mennek a képek is, itt lesz egy pár képecske belőle :) Kép
videó kis mini, hogy elférjen az iwiw-re, na ezt később lehet, meseklippel, képekkel, videóval bővíteni, feliratozva, úgy komplett :wink: , ha addig nincs progid hozzá, később is szívesen készítek
Kép Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

:D Bea! ez irtó édes !!! :D:D:D köszi

KépKép
KépKép
adryn

Szívesen :D :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adry, Az alábbi linken van:

http://s423.photobucket.com/albums/pp31 ... yLucas.flv

fekszem, távozik az éjjeli bagoly :lol: jó éjt mindenkinek

még annyi, hogy ezt a kódot kell beilleszteni szerintem az iwiw-en
:arrow:
<embed width="448" height="361" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" src="http://i423.photobucket.com/player.swf?file=http://vid423.photobucket.com/albums/pp311/bea1978/Munkaim/NicolayLucas.flv">

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: nagyon édes képeket készítettél:)
Régi nagy szerelem.......ez jól hangzik:)

Kép
milky

Vica: augusztusban már voltam bent pár napot, mert hánytam és ment a hasam egyfolytában, akkor infuziót is kaptam, szerintem most is fogok!!!

Nemlajos: Tegnap az Alma együttes végét kaptam csak el, de már régebben mikor volt róla itt szó megkerestem a neten, szoktam is néha hallgatni!
A pocakod tényleg nagyon édes és a kutya..... hát engem is levenne a lábamról:)

Kép
milky

Jó reggelt mindenkinek!!!!!

Jobbulást a betegeknek, kiváltképpen Milky-nek, remélem nem lesz komolyabb bajod!!! Nagyon drukkolunk :lol: (mért baj, ha az ember sokat iszik????)

Én tegnap egész nap suli, sziliy nórával töltöttük az egész délutánt, okított televíziós ismeretekre :)

Este meg taliztunk egy régi barátunkkal, aki Bécsben gyűjti már a nagy lóvét és ettünk majd jót Snookereztünk :oops: dejó volt, olyan rég snookereztem. Néha zavart a pocak, de nem volt vészes :P

Hallotta, anyutól, h a megasztárból, a "kisbuz" esett ki :P bocsi, aki szereti, de én nagyon örülök neki!!!!!

És ma sikerült, reggel, úgy érzem előszőr kommunikálnom a kislányommal, melyre 5-6 rugdalózással válaszolt :oops: boldog vagyok!!!! :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Találtam a tedrhességi cukorbetegségről egy cikket, szerintem ez mindenkinek hasznos lehet:
http://www.babanet.hu/publ/cukor.htm

Masut
masut

Ja, igen a vízivás erre akartam Vicának is válaszolni, de az agyam nekem sincs ott ahol kellene.
Azt mondta az orvos, hogy a sok folyadékbevitel terhességi cukorbetegségre utalhat, 2-3liter az ok, de én naponta 5l is megiszok!!!!

Ki esett ki???

Kép
milky

Ohhhhhh, utánna néztem!!! Nekem Karcsika volt a kedvencem, Hient nem szeretem bár tegnap az egyik kedvenc dalommal kicsit belopta magát a szívembe......:(((((

Kép
milky

Sziasztok!
Én tegnap lemaradtam a Megasztárról, Kamarás Máté koncerten voltam, de nem volt olyan, mint vártam :?
Úgyhogy most neten pótolom a Megasztárt :D

Az Alma együttesről is lemaradtam, mert a párom a Zone Europán elkezdte nézni a Sárkány gyűrűjét, és nem engedte elkapcsolni :( Úgyhogy én még mindig nem ismerem az Almát :?

Most meg reggelizünk, aztán elüldözöm életem párját a tegnap megúszott Megasztárral :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is utánanéztem a végének, mert arra még kb. emlékszem, hogy hárman állnak a színpadon, a többiek már tovább jutottak és pár percre visszakapcsolták a szavazási lehetőséget, ezt is már csak úgy félálomban, tehát csak dereng, aztán még volt valami közös dal, na, sem arra, sem az azt követő dolgokra nem emlékszem. Édesen elaludtam rajta. :))

Masut
masut

Sziasztok,

Vica: Köszi a felvilágosítást!!! Én valami kiskönyvben olvastam amit talán a bababörzén kaphattam, de tényleg!! Rémlik valami számsor is!!!
Kukli: 3 napos láz???? :shock: Azt nem tudom micsoda!!! De remélem Boti mihamarabb meggyógyul és nem lesz ennyire lázas!! Nálunk egyszer volt hűtőfürdő Zsolti kb. 3-4 éves volt és nagyon sokáig emlegette!!
Masut: Köszi a linket, mindjárt elolvasom!
Bea: Régi nagy szerelem?Hmmm, jól hangzik! És miért lett anno vége? Túl fiatalok voltatok? És mit szól a babácskához??
No mindjárt megkuksizom Nicobabát :D!!

Szép napot!
Vica
wicca

Csibb: Akkor még az is lehet, h ezek a homeos bogyók bevállnak??!?! Még a végén én is kipróbálom!! :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Spar-ban lehet most 10 pontért + 2000 Ft-ért venni macis gyerek evőeszközkészletet, tegnap apa megvette! Anniyra széééép!!! :D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

Nemlajos: a you tube honlapján is megtudod hallgatni! Írd be, hogy Alma együttes, én is ott találtam.

Kép
milky

Milky: Most nézem! 5:16 :shock: :shock: :shock: , mit csinálsz Te ébren vasárnap hajnali 5-kor, miért nem alszol???
Masut: elolvastam, húúú nem szeretnék cukros lenni, bár ezt eddig is tudtam!!!!!!!!!!!! 25 g szénhidrát reggelire?!?! Az nagyon kevés!!!
Kukli: Mizu Boti-val? Jobban van??? Remélem igen!!

Szép napot!
Vica
wicca

Unatkozom.............

Kép
milky

.......Mármint hajnalban, a párom is éjszakás. Amúgy hajnali 3-4 körül már ébren vagyok, a kisbabám nem hagy aludni + a pocakomtól sem férek és szomjas, éhes vagyok.

Kép
milky

az nem sok alvást jelent Milky.. és legalább napközben tudsz aludni valamicskét extra?? :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Baglyok :D, én tudok aludni a pocakomtól, meglepő módon még majdnem hason is. Tudjátok felveszem azt az "oldalra lábfelhúzós" pózt, bár sokszor felébredek éjszaka, de mindig visszaalszom fél percen belül :D! Arra pedig fel sem kelek ha Bálint ébren van!

Szép napot!
Vica
wicca

Én is így vagyok, mint wicca, a fordulások bonyolódnak, de egyébként alszom.
Kivéve tegnap éjjel, amikor arra ébredtem, hogy húzza a combom a görcs. Már majdnem sikoltoztam, mire saroknyújtással ki tudtam szedni a görcsöt... :? Azóta nem kell emlékeztetni, hogy szedjem a magneB6-ot :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát én ma nagyon nyomott vagyok ... mindjárt elalszom!!

Szép napot!
Vica
wicca

Én most ébredtem (újra) :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Napközben ritkán szoktam aludni, akkor is csak fél órácskát. A 3-4 órai ébredés után azért még vissza alszom néha 1 órácskát, de nem mindig. Szóval én már most kezdek hozzászokni a sok nem alvós éjszakához:)))

Kép
milky

Hú, milky, pedig most kellene inkább feltöltődnöd... Ez nagyon nem hangzik jól :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

(ez a netes megasztár azért elég csiga, mire betölti... megunom az életem. Bár igaz, az élőben is ennyit kell várni, csak ott a reklámok miatt :D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: én fel is adtam .. túlságosan türelmetlen vagyok várni arra hogy méltóztasson betöltődni..

Wicca: én is hason alszom ..olyan féloldalasan :D tök kényelmes

KépKép
KépKép
adryn

adryn: rájöttem, hogy a lényeg kb a feléig megtörténik, aztán már csak sikoltozás és értékelés van, az meg engem nem érdekel, úgyhogy már a 4-et hallgatom.
Legyen a következő Fekete Dávid, aszondom!
(azért az már tényleg botrány, ami Hiennél történt, hogy nem szólalt meg a mikrofon).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sajna nemtok beleszólni Nemlajos... én nem hallgattam meg.. de lehet hogy még megteszem.. viszont azt már észrevettem hogy nem valami jó a hanghatása az egész megasztárnak.. a zene túl hangos és elnyomja a hangukat..

KépKép
KépKép
adryn

íme 23 hetes pocakfotó :D azért Nico már csinálja a helyet :D

Kép pocak 23 hét

Kép pocak 23 hét.

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: Nagyon csinos vagy!!! Csinálja a helyet, de még mindig nincs túl nagy pocakod!!! Lehet majd a végén ugrik meg nagyon :D:D:D!!!!
Na megpróbálom én is megkérni valamelyik családtagot, h csináljon egy képet rólam!

Szép napot!
Vica
wicca

Nos csinált a fiam egy képet :D!
Kép 23w4d

Szép napot!
Vica
wicca

Kép 22hét+3nap!

Kép
milky

Én is csináltattam apával gyorsan egy képet:)
Várom a tippeket!
Fiú,lány????

Kép
milky

Milky: Neked is milyen szép pocód van!!!! Sztem kiscsaj :D!

Szép napot!
Vica
wicca

Talán, már úgy jövök haza, hogy tudni fogjuk a nemét!!!..a kis gömböcnek.
Remélem.....

Kép
milky

Hűha, micsoda pocakok! Lányok, én vagyok itt a leghájasabb? Ez nem ér!!! 8)
Na sebaj, majd én fogyok a legtöbbet jövőre ilyenkorra :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hű, de szép pocik!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Szépek a pocakok!!
Adryn tényleg nagyon csini vagy!! Irigykedem ám :D Az elsővel én is kb így néztem ki, most olyan furi hogy sokkal nagyobb már az akkorihoz képest :roll: . Engem is kezd zavarni éjszaka a pocim.
Azt hiszem én meg elkezdem szedni a kálcium sandoz pezsgőtablettát, nemlajos azt nem próbáltad a magne B6 mellé a görcsök ellen? Én is sokszor ébredek már arra, hogy húzza a görcs a lábam, és akkor annyit ficánkolok, hogy arra meg bekeményedik a hasam :(

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: