Sziasztok!
Gyorsan, míg Bence elvan magában
Hát ezek a gyerekek tényleg nagyon édik!
Mia: annyira jó az a kép, teli szájjal vigyorog
Szilvi: Nagyon édi a te csemetéd is, igaza van Blue-nak, kis pacsirta a Mercike
Az úszást már én is nagyon várom... Teljesen be vagyok zsongva

Ma megveszem Bencének az úszópelust, meg még néhány dolgot és össze is készítem a kis csomagot

Már a babamasszázs tanfolyásra is megvan minden. Ringató-zni is megyünk majd, megbeszéltük Andócával. Persze ezt majd csak januártól, addig van elfoglaltságunk a picikkel
Lányok: brokkolit hozott apa, meg vett egy óriási karfiolt. Melyiket is lehet lassan adni nekik? Tudtok vmit a spenótról? A tescoban van akcióban fagyasztott spenótlevél-adagok. Annyira rossz, hogy nincs egységes felfogás a hozzátáplálás sorrendjéről

(Jut eszembe: mától akciós a Johnson popsitörlő a tescoban! 1et fizet 2 kap! Így 5Ft körülre jön ki egy db)...
Ja a videó természetesen publikus, bárki megnézheti a
www.youtube.com/rbettica címen, asszem "Bence udvarol" a címe
Éjjel Bence nagyot alkotott, illetve nem alkotott semmit, merthogy nem kelt fel

Este fél 8 körül evett 140 tápot, majd beájult és most reggel 7 körül már ránéztem, hogy lélegzik-e még

Élete első végig aludt éjszakája volt. Csinálhatna gyakrabban ilyet, de gyanítom, hogy nem csinál belőle rendszert. Azért haladás, mert nagyából beált neki hajnali 5 körülre az étkezés. Mostanában ez az egy ébredése volt éjjel. Azért így már jobb, csak ne ébrednék fel 2-től óránként
Kérdés: Másnak is zsibbad a keze? Én reggel fél óránként ébredek erre, hogy a jobb kézfejem zsibbad és nem tudom olyan pozícióba tenni, ahol jó lenne több, mint 15 percig... Annyira rossz, hogy még emiatt sem tudok aludni, ha esetleg Bence hagyna...
Na, adok enni a fiamnak, mert még a végén búcsút mondhatunk a méretes sonkáinak
Mia: Jó pihenést! Esetleg helyettem is
Remélem lesz időm és tudok jönni még