A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem tudok felmenni,mé Edelénben vagyok
Majd délután menek csak haza....

A szeme rendbe jöhet,Anita lányának is volt,de neki elég volt a szemcsepp.

Kép

Kép[/
tancsu

Köszi.
Pussz mindenkinek, majd még délután/este jövök.

KépKép

KépKép
nadina01

LAPTETŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ

Kép

Kép[/
tancsu

Az erő veled van!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

És még laptető is! :D

Kép
muzsuzska

Tancsu, nálunk is hideg vanés esik az eső. Fiam is mindig kifigja a vezetést. :(

Kép
flóra 11

Mge jött a párom...
Lépek kicsit,remélem vissza tudok még jönni..

cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

A laptető remélem azt jelenti,hogy meggyógyulok hamar...

Mentem...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Sajnálom Zsuzsi.De ez a barátnőm már csak ilyen.Most dec-ben lesz 1 éve,hogy összejöttek,szóval érted miért is nem szerelmi kapcsi ez.

Ja és persze akkor lett terhes amikor én mély ponton voltam az előző elvesztése miatt.

Kép
martik77

Flóra, ne aggódj ennyire a fiad vezetésért!

Kép
muzsuzska

Helló Tancsu!
És gratula a laptetőhöz! :lol:

Kép
flóra 11

Remélem a babát imádja a barátnőd!

Kép
muzsuzska

Látod Flóra bejelentkezikTancsu és rögtön viszi a laptetűt. :lol:

Kép
martik77

Amíg mellette az instruktor, addig annyira nem aggódom. De mi lesz később! :shock:

Kép
flóra 11

Látom Márti.Na ilyen a szerencse. :lol:

Zsuzsi, akkor még nem égett a gyomrom. Akkor én a ciklusom második felében voltam a napi 1 Clostival. Az még hőhullámokat sem csinált. Aztán neked megjött,én meg kezdtem a napi 2-őt. Na attól lettek bajaim. :evil:

Kép
flóra 11

Lányok én lelépek, mert főznőm kell és éhes is vagyok és délutántól nem ehetek!

Kép
muzsuzska

Persze,biztos.Csak tudod ő könyvből akar nevelni,meg egy kicsit depinek is tűnt a hangja.Próbálja nem ölbe kapatni,meg az ágyba szoktatni,de ha hasfájós nem jó hallgatni,ha sír.Elég furi csaj mindenkinek azt mutatja,hogy ő milyen erős,meg hogy ő mindent tud,pedig ez nem jó.

Kép
martik77

Tudod Zsuzsi,mi egy idő óta pontosan váltjuk egymást fél ciklusonként. :lol: Ami neked a közepe, az nálam a vége és fordítva. :lol:

Kép
flóra 11

Flóra nem lehet,hogy tényleg beteg leszel nem pedig a gyogyó miatt vagy most vacakul?

Kép
martik77

Tudom, Flóra. Elég a te vonalzódra ránéznem! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, jó főzést és jó étvágyat. Aztán jó koplalást délutánra. Remélem majd még jössz. :wink:

Kép
flóra 11

Márti nincs tipped, hogy hagyjam abba a cigit, hogy ne öljek meg senkit? Holnap nem gyújthatok rá, gondoltam utána se.........

Kép
muzsuzska

Ma nem szundízok, mert reggel korán kell kelnem. 7kor jelentkeznem kell a kórházba. Különben sem akarok sárkányokkal álmodni. :D :D :D

Kép
muzsuzska

Nem, Márti. Az egészségemmel semmi bajom. Se torkom nem fáj, náthás sem vagyok,se hasmenés vagy hasonló. Ha csak nem valami rejtett kór akar kitörni, de nem hiszem. Én egészséges vagyok. Nem szoktam beteg lenni. Ha fáf a torkom, vagy köhögök,akkor pár nap alatt kikúrálom magamés ennyi. Lázas sem szoktam lenni. Haigen, akkor már a halálomon vagyok. :lol:

Kép
flóra 11

Mentem!!!!!!!! További szép napot mindenkinek! :D

Kép
muzsuzska

Én is az első naptól féltem mindig a cigilerakásnál.Most azért volt könnyebb mert jön a baba,de volt hogy rágyújtottam :oops:
Amúgy ha egy napot kibírsz az már tök jó és tök büszke leszel magadra.

Kép
martik77

Zsuzsi,próbáld a rágót. Vagy szárított gyümit rágicsálj. És van olyan cukorka, ami diabetikus,de nagyon jó kávéízű. Szerintem az is jó

Kép
flóra 11

Csak azért gondoltam Flóra mert itt mindenki beteg a környékemen,vagy volt.Ja igen nálatok van tv2?Mert ma a napló műsorába a kinti eseményekről lesz szó.

Kép
martik77

Igen van. Fogom nézni,okvetlen. Nálunk a legtöbb magyar adást lehet fogni,mert előfizettem kábel tévére.

Kép
flóra 11

Zone club is van?Mert azon meg lakásátalakítás megy az ilyeneket úgy szeretem.

Kép
martik77

Most viszont nincs semmi normális a tévében. Csak kapcsolgatom.

Kép
flóra 11

Én is imádom. Megnézem, hogy van-e.

Kép
flóra 11

Hát az sajna nincs. Pedig nekem úgy rémlett, hogy volt.

Kép
flóra 11

Nekünk a 280 MHz van.

Kép
martik77

Most én is csak hallgatom,mert a laptopom nem ér el odáig :lol:

Kép
martik77

Ma nem vettem be a Duphastont és már van is mindjárt megjön érzésem,fáj a derekam isés most kezdett a hasam alja is fájdogálni. Talán ezért is vagyok vacakul,a szerveztem már érzi a menzi közeledtét.

Kép
flóra 11

Ó te szegény,akkor feküdjél sokat :(

Kép
martik77

Itt a kábel tévén nem lehet MHz szerint állítani, csak válogatni a meglévő csatornák közt.

Kép
flóra 11

Most fedeztem fel, hogy a tévében játékok is vannak. :lol: Pedig már két éve ez van. :lol:

Kép
flóra 11

én is szerettem volna olyan tv-ét.A miénknek meg ilyen kép a képben funkciója van így tegnap egyszerre néztem a megastart meg a szombat esti lázt.Igaz csak az egyiket hallom.

Kép
martik77

Nekünk az nincs. Ez már régebbi tévé. A játékokat a kál tévé szolgáltatja.

Kép
flóra 11

Közben pucolom a krumplit, felrakom főni. Menjen a munka is.

Kép
flóra 11

Ezt nem fogod elhinni.Felhívtam a barátnőmet,hogy akkor jönnek e.És azt mondta még nem beszélt a pasijával aki épp valamit főzés,és ha majd pici fel kell akkor kimegy ő is a szobából.Mármint a sajátjából.Szerinted?Szerintem ez nem normális dolog. :(

Kép
martik77

Nekünk maradt a tegnapi csirke mellből bőven ahhoz csinálok majd rizst.csak L.most elment a tescoba megvárom még visszajön.

Kép
martik77

Ezt nem egészen értem, pedig 3x is elolvastam. Mi van? Amíg alszik a baba, addig miért nem mer kimenni a szobából?

Kép
flóra 11

A krumpli fő. Közben kimosott a gép,kellene teregetni...

Kép
flóra 11

Látom nem vagy jelenleg. Akkor teregetek. :)

Kép
flóra 11

Nem nem mer,hanem szerintem tisztára be van fordulva és csak a kötelezőket csinálja.Etetés,pelus csere ilyenek.Én se értem.De ez nem normális dolog.

Kép
martik77

Megyek elmosogatok,meg oda rakom a rizst.Majd jövök.

Kép
martik77

Na, kiteregettem.Itt vagyok.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: