A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Rana: köszi, sikerült! :lol: nagyon cukik!!!

Kisbutának meg megszavazok egy kitüntetést! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hali!

Köszi a dícséreteket a tüszőcskéim nevében! :D Remélem továbbra is ilyen szépen fejlődnek!!!

A szuriim: deca, gonal, luveris (ez még nekem is új), menopur. A menopur meg a gonal mehet együtt...ezért ma pl 3 szúrásom lesz. :shock: Eddig 85 ezret költöttünk a gyógyikra beleértve a vitaminokat is. 8)

Tobi, Szezso
Sajnálom, hogy nem sikerült. :( De mindig hinnünk kell, hogy majd legközelebb!!! :)

Szezso
Laptetőőőőőőőőőőőő!!!És azok amdárkák...nagyon cukik! :lol:
vizkriszisback

Sziasztok!!!

Drágák vagytok, köszönjük a sok ránkgondolást!!!!!
Képzeljétek! Mára 3an lettek! :D De Krizsa dr. a koromra és a súlyomra (és hogy az 1. lombik) való tekintettel 2t tett be. A 3.-at megpróbálják továbbvinni.
Jól vagyok, nem fájok és fexem természetesen!!!!! :D

((((((((((((((((((((Tobi)))))))))))))))))))))))) Itt is,...

Drukkok mennek, de most nem név szerint, bocsánat! :oops:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi, úgy örülök neked. :D Nézegesd sokat az UH felvételt. Az erőt ad majd a két héthez. :wink:

skrisz72

Szezso! Kérdezted a lombik utáni ciklust: nekem a márciusi sikertelen lombik után ciklusomban 40. napra jött meg a menszim, de azóta mindig oké +-1,2 nap

Puszedli gratula a 3-nak :roll: A 3-at továbbviszik, és akkor blasztosan lefagyasztják?
Drukk és pihi-feksz ezerrel :wink: :wink:

Rana: nekem a meforal nem szedését (2 nappal a punkció előtt) Valicskó mondta, hogy előtte nem szabad 2 napig bevenni, az altatás miatt, de ezt beszéljen meg majd a kezelőorvosommal is.....
Majd ha kezdünk úgyis megkérdezem B-t és akkor tudni fogjuk, hogy akkor hogyan is kell szedni előtte. :P

vizkriszisback én sem hallottam még erről a luverisről. Milyen fajta terhes vitamint szedsz?

Többiektől is kérdezném, hogy milyen fajtát szedtek?
Nekem az elevittől és gravidától székrekedésem volt :oops:
Beülti után meg nem is nagyon mertem még nagy wc-ni sem, be beszéltem magamnak, hogy az erőlködéstől nyomástól nem tapad meg stbbb
Bocsika, hogy ilyeneket leirok, de nekem ez nagy félelmem volt akkor :twisted:

Kép
brizo

Brizo, az elevit nekem is székrekedést okozott. Most Femibion 800-at szedek, attól nincs semmi bajom.

skrisz72

Brizo: igen, ha eljut blasztóig, akkor lefagyasztják.
Met: nekem nem mondta az endokrinológus, hogy abba kéne
hagynom, így normálisan szedtem. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: milyen érzés??? :-D ugye szuper??? Drukkolok, hogy legyen tesónakvaló fagyibébi is! :-D

Brizo: szedjél Magne B6-ot, a magnézium megkönnyíti a dolgokat. Én a beülti után 3x1-et ettem, nem volt gondom :-) Amúgy minden reggel bedobok egyet. Meg aztán a sok ivás emiatt is fontos :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Én gravidát szedek, de szedtem már elevitet is.
Nekem soha semmitől nincs székrekedésem...naponta többször is képes vagyok arra :roll: , jó az anyagcserém. :D

Az inszemek és lombikok után nekem eddig mindigtök normális volt a ciklusom.Anno azután is, hogy 7 évig szedtem fogigátlót.

A hasam már tűpárna...ezek az oldószeres szurik nagyobb tűvel mennek és hát nagyobb nyomot hagynak.Meg van már egy szép kék foltom is. :? De sebaj.Apa amúgy nagyon lelkes és ügyes, rajta nem múlik. :D Iszok mint a kacsa...hízlalom a nyálkahártyám. :lol:

Puszedli
Gratula a két porontyhoz!!! :D Drukk a 3.-nak!!!Hány kiló vagy és hány éves? :shock:

Na felöltöztam szépen, megyünk a szomszédékkal pizzázni. Csak azért öltöztem ki mert a normál ruháim nyomják a hasam most. :oops:
vizkriszisback

vizkriszisback: 27 és 53.

2-3 hete hasmenésem van a mettől, szerintetek ez a babáknak nem gáz, nem veszélyes? :oops:

szezso: igen, az!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Úúúúúgy szeretnék 27 éves lenni.... irigy, irigy... :lol: :lol: :wink: :wink:

skrisz72

Puszedli! Hurrá, aztán innentől csak ügyesen! :wink: Ne aggódj, az egyik ismerősömnek úgy sikerült az inszem, hogy közben elkapta a fosós-hányós vírus.
Kép

Brizo, én is a Femibion-800-at szedem (illetve szedtem, mert most minek), de amúgy arra (is) nagyon jó az aszalt szilva, hogy ne legyen ilyen gondod! Kép Mondjuk ezzel nekem se szokott problémám lenni, kétszer egy nap simán megy. :oops: :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszedli! 27 kiló vagy és 53 éves? Nem is tudtam! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: vártam ki süti el ezt a poént!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Tobi! Nagyon sajnálom, nagy ölelés neked!

Puszi! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tobikában annyira bíztam, most már kezdek rettegni. Ráadásul rengeteg székelykáposztát ettem, lehet, hogy ez lesz a végzet.

Bocs, most csak ennyi. Elmentek a vendégek, megyek romeltakarítani segíteni. Már, ha hagyját. :lol: :lol:
estike66

HA nem Rana süti el ezt a poént, akkor én tettem volna!

Csajok, bokros teendőim közt beugrottam, átfutottam, bocs, ha kihagyok fontos dolgokat:

Drága Tobi! Annyira hittem benend!!Nagyon-nagyon sajnálom. Mikor ezt a szót leírom, mindig az jut eszembe, amit Fanni szokott írni, hogy mennyire utálja ezt az "s" betűs szót, mely nem fejezi ki, amit az ember érez. Drukkolok neked ahhoz, hogy végre a 2009-es év ajándékozzon meg annyi megszületendő kisbabával, amennyit csak kívánsz(válogass:1-2-3 :D ).Ölellek.

Puszedli+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana, fájós fog mondjon le.

Nem tudom, mi a kérdés a Luverissel, de tavaly decemberi lombiknál én szúrtam. Akit érdekel, kérdezzen. (bár sokat nem tudok róla.)

Skrisz:nagyon drukkolok.

Rólam:tovább húzódik a lombik. Unom már, hogy piri hogy szivat hónapról hónapra.Pedig siethetne, mert ha most nem sikerül a fagyis ET, akkor januárban lenne a TB-s lombikom.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Krisz, nem tudok ma jönni, a szüleimhez megyünk vidékre, utána meg rohanunk koncertre, de nagyon drukkolok, hogy jó híreket kapj!

Rana, további javulást a fogadnak.

Puszikismami, mennek a ragacsok.

Vkrisz, csak így tovább!

Brizó, én Gravidát szedek, igaz, rendben van a székletem (a terhesség ellenére). Próbálkoztál már arra, hogy figyelj a sok-sok folyadékra és a rostos kajára? Az szokott segíteni. Amúgy beülti után nekem magnézium pezsgőtablettát javasolt a dokim, amiben jó sok Mg van (lényegesen több, mint a MagneB6-ban), és az tényleg segíti a dolgokat :wink: .

Szezsó, nekem teljesen normális ciklusom volt beülti után. Sokáig küzdöttünk az utroval, mert mint a végén kiderült, biokémiai terhesség volt, de amint abbahagytam, meg is jött.

Mindenki másnak drukkok, és szép napot!

Kép
petne

Szép jó reggelt!

Kicsit álmos vagyok mert 1.kor feküdtünk, 8-kor ébredtem. 8)

Babaimádó
Inkább ne is jöjjön meg még vagy 8 hónapig!!! :lol: Vagy esélytelen? :shock:
A fagyis lombik hogy van pénzügyileg?

Kellemes hétvégét mindenkinek!!! :D
vizkriszisback

Tobi,
nagy-nagy ölelés! És mostantól jól teszed, hogy előre nézel, ugyannyi esélyed van, mint bármelyik lombiknál. Persze, hogy sikerül!

Puszi,
+++++++++++++++++++++++++++

Skrisz +++++++++++++++++++++++++++

Estike +++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz +++++++++++++++++++++++++++

Baba, küldöm hozzád a banyát (bár még itt se járt, tegnap este vettem be az utolsó fogalmazásgátlót...)

Szezso, nekem pontosan jött a lombik után.

Mindenkinek drukk még, kinek mihez kell +++++++++++++++

Kép
kisbuta

Sziasztok!!!

SKrisz!
+++++++++++
Akkor én el sem árulom hány éves vagyok. :oops: :lol:

Estike!
Mnden rendben lesz!!! Relax!!! Az, hogy egyikünknek nem sikerült, nem jelenti, hogy Neked sem fog. Ezt sosem lehet tudni!!! És ott van Lola jó példának! +++++++++

Szezso!
Hőhullám elmúlt. Most várom pirit. Ma vagyok a 29. napon, szóval eléggé aktuális lenne. :roll: Már várom, mert fáj a pocim és nyűgös is vagyok. :x
Örülök, hogy jobban vagy!!!!

Puszi!
Puszilom a két kis Drágát!!!! :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba!
Ha odaért piri, küld nekem tovább!!! :lol: ++++++++++++++

Brizo!
Én is Gravidát szedek. Mikor augusztusban elkezdtem, szépen felugrott 3 kiló. Igaz megállt azóta, de mindenki azt kárdezi, hogy híztam? Eddig meg az volt a bajuk, hogy túl gebe vagyok! :evil:

Biztos sokan emlékeztek Lmamira. Már a 38. héten jár és még mindig egyben és szabadlábon! :lol:

Csajok!most mondta a férjem, hogy dec. 5-én épületgépész bálba kellene mennünk. Nagy puccos ál, nagyestélyiben. Szerintetek kb egy héttel a beültetés után már elmehetek? Arra gondoltam olyan ruhát varratok, ami nem szorítja a hasam. :roll:

KépKép
zsófikukac

Jó híreket hozok: holnap délelőtt 11:30-kor lesz az ET. Ügyesek a prüntyikéim, azt mondta a biológus néni, ha holnap is ilyen szépek lesznek, akkor marad fagyiba is. :lol: :lol: Hurrá!!! Holnap drukkoljatok nagyon, hogy ne legyen elzáródva a nyakcsatornám, és relatíve kevés fájdalommal megússzam a transzfert.

Puszilok mindenkit!!!

skrisz72

Skrisz!!!
Nagyon szorítok, simán feljutnak a kis Prünytőkék!!! :lol: Holnaptól Kismami vagy!!!!!!!!!!!++++++++++++++++

KépKép
zsófikukac

Köszi Zsófi! :lol:

skrisz72

Lányok, Köszönök minden leírt szót !!!!
bizony nekünk nem szabad feladni, mindig összeszedjük magunkat, a következőre koncentrálunk úgy hogy az sikerülni fog! :wink: :)
Baba úgy legyen, hogy a 2009-es év hozzon sok-sok kisbabát nekünk, az idén babásodók után :lol:

Estike, Puszi, Skrisz, Vizkrisz, Zsófikukac és még aki az idén Kisbabára vár: mindent bele, hajrá!!! millió drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
mit össze szórakozik Veled ez a piri, mondjuk jöhetne már hozzám is :evil:

KépKép
tobi

Estike: hogy vagy? Hány nap van még tesztig? ++++++++++++++

Skrissz: itt is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Vizkrissz: hajrá ++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!

Zsófi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Baba: fránya piri!!! :twisted:

Kép

Kép

*puszedli*

Vkrisz:ne kívánj most ilyet, mert ez a ciklus esélytelen volt. Maradjunk abban, hogy most gyorsan megjön és aztán már babás is leszek.

Pontosan nem tudom, mennyibe kerül a fagyis ET. Én szedni fogok 3-7 cn.Clostit (tekintettel arra, mennyire vacakol piri és ha nincs pé, akkor nincs jó ciklus, így ez ellen teszük a Clostival), majd UH, majd repiszuri, Et. Úgy tudom, 50EFt körül van az ET.. Ha valaki tapasztalatból tudja, akkor ossza már meg velünk. (pl. Angel tuti tudja).

babaimádó
Kép
babaimado

Zsófi,
szerintem érezd jól magad! Mondjuk ne te legyél a táncparkett ördöge, de amúgy miért ne mennél? Van aki ET+3. nap már dolgozni ment, és mégis sikerült neki. A Kaáliban azt mondták, "ET után mindent szabad, csak semmit se nagyon..."

Skrisz,
hiper-szuper-mega drukkok holnapra! Nem fogok tudni jönni, úgyhogy előre is küldöm, majd vidd be magaddal a drukkokat az ET-re és add át a kis életrevalóknak:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Halihó!

Tobi: de jó olvasni a soraidat! :-D hajrá 2009!!!

Skrisz: holnapra nagyon drukkolok, remélem most már lesz net egyfolytában és tudsz majd jelentkezni :-D

Puszi: remélem pihensz és nem emelsz :wink: 13 nap múlva tesztelsz is, meg vérvétel is?

Zsófi: szerintem is mehetsz bálba, talán egy kis táncika még jót is tesz, csak a cigifüstöt kerüld, meg ne maradj sokáig :-)

Fagyis beülti: mondtam a dokinak, hogy azt szeretnénk ha önköltségen menne, hogy ne fogyjon a TB-s lehetőség. Erre azt mondta, lehet, hogy máshol igen, de Tapolcán nem kell fizetni a fagyis beültiért :roll:

Babim: én mensim már távozóban, küldöm hozzád, meg Zsófihoz! :-D

Szép estét!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, mond neki, hogy siessen, mert kezdek nagyon türelmetlen lenni.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Tobi,
ölelés

Mindenkinek mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Skrisz! Puszedli!
mennek a drukkok :wink:
dezsina

Tobi!
nagyon sajnálom :cry:
dezsina

Jó reggelt!

Mennek a drukkok Csajok! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kisbuta!
Táncolni nem szoktunk, mert akkor a férjem kollegái is felkérnek, és nem babásan sem szeretem, ha rángatnak. :roll: :lol:

Szezso!
Cigifüst nincs, mert a bálteremben nem lehet dohányozni. :wink: :lol: Várom pirit, még mindig sehol!!! :evil: Neked hányadik napon is volt a leszívás?

Baba!
Akkor várjuk együtt pirit, aztán együtt is babásodunk! :lol: :lol:

Puszi!
Babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrisz!
Kép

Estike!
Hogy vagy? Mikor tesztelsz? Hányadik nap is vagy ET után??? Drukk!!!!!!!!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Fagyis beülti úgy tudom, mehet TB-re is, de akkor az 5 lehetőségbe beleszámít, ha meg önköltséges, akkor 50 000 Ft körül hallottam én is az árát, plusz persze a gyógyszerek. Úgyhogy érdemes rákérdezni, mielőtt kiderül, ugrott egy lehetőség. Pesten azt szokták javasolni, hogy ezt fizesse ki a páciens, mert így egy drágább beavatkozásra megmarad a TB finanszírozása.

Estike, hogy vagy? Esetleg egy szép zebrateszt?

Mensimeghozót küldöm mindenkinek!

Krisz, itt is drukk mára!

Tobi, itt is mérhetetlenül :( :( :(
Testvéredék rendben vannak?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Szép napot kislányok! :lol: :lol:

Ma már dolgozom, ez kifejezetten jót tesz a lelkemnek. Jól vagyok. Tegnap egész nap azt mondogattam, hogy babás vagyok(cicifájás, pocifájás). Ma még nem tudom, csak cicifájás.
Ma egy hete volt a beültim, semmi értelme a tesztnek. És különben sem. Nyulasz + nagyon örültem és nem sikerült, fordítva is igaz. Volt aki bömbölt előre, mert - lett a tesztje és babás volt. Szóval, majd pénteken kiderül.

Skrisz, +++++++++++++++++++++++++++++

Szurizók, kismamik, leendő kismamik, spontánozók+++++++++++++++++
estike66

Sziasztok!

Krisz, gratulálok, és drukkolok fél 12 körül!!!

A fagyis ET nálam a következőképpen nézett ki. Mivel mi úgy döntöttünk, hogy nem pazaroljuk a TB-s támogatásunkat, befizettük az árát, ami 100 ezer volt. Ha Tapolcán ezért nem kell fizetni, az nagyon jó, és hatalmas segítség. Ezen kívül a tüszőrepi volt és az utro, amit „szednem” kellett.

Szurizóknak, spontánozóknak drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++

Kismamiknak babaragacsok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többieknek szép napot!!!!

Kép
petne

Petne!Hol volt ennyi?

Harcika, mennyibe kerül? Mi tartozik bele az árba?

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Skrissz: 45 perc még!!!!!! Nagyyyyyyyyyyyyyyyyyyyon drukkolok!!!!!! Kép

Ezt most nem értem, valakinek 100.000, valakinek meg 50.000 Ft a fagyis? :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

nekem 100.ezer volt a fagyis
dezsina

A BMC-ben is 100.000.- Talán intézmény függő?
estike66

A Kaáliban mennyi?

babaimádó
Kép
babaimado

Érvényes 2006. július 1-től

Konzultációs díj: 12.000,-Ft

Hormonvizsgálatok

(4 alaphormon: FSH,LH.E2, PROL.+vérvétel 14.000,-Ft

Nőgyógyászati vizsgálatok

(nőgyógy. Vizsg., UH, cytológia) 16.700,-Ft

Spermiogramm 12.000,-Ft

54.700,-Ft

Fagyasztott ET 50.000,-Ft

Préembriók fagyasztása, tárolása 1 évig 20.000,-Ft

Homológ insemináció 40.000,-Ft

Heterológ insemináció (donor spermával) 60.000,-Ft

Nem TB finanszírozott pácienseknél

Komplett IVF ET

(mely tartalmazza az 54.700,-Ft-ot) 380.000,-Ft

ICSI (Mikromanipulációs eljárás) 110.000,-Ft

AHA (Asszisztált hatching) 50.000,-Ft

Kép
hanna30

Nem tudom, ez-e még az érvényes árlista.
Én tuti ezeket fizettem még.

Kép
hanna30

Hanna, köszi.
Nekem is ez az árlistám van, csak ugyebár közben volt áremelés és már én volt, amire többet fizettem.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! Nekem sincs más.
Talán fel kellene hívni a Kaálit.

Kép
hanna30

Beszéltem a biológussal: a 3. Pöttyünk nem fejlődött olyan szépen, így nem fagyasztották le.

Skrissz: most vagy bent! ++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli!
Őrá nem is lesz szükség, mert most ikreitek lesznek!!!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi: :oops: :) :oops:

Kép

Kép