A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Titi! Név ötlet!!! Legyen Andika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Na csak vicceltem! És pont laptető! Ennyire hülyét....

sz.andi

http://www.teszvesz.hu/item476602231_pu ... ockak.html

nem tudom érdekel-e még valakit... vagy már mindenki talált kockát aki akart?!?!

nekünk ugyan ilyenünk van és Bence nagyon szereti. mi 1000 ft-ért vettük+postaktg!!!

én megvettem volna, de ugyanilyenünk van... de ha senkinek nem kell, lehet még elhozom ezt is ;)

Kép

Kép
timi1982

nem tudom mi lehet az a szájában... azért szerintem ez már nem penész... vagy lehet ilyen is??? nekem nem mondták hogy ennyire durva is lehet

Kép

Kép
timi1982

mancsi!üdv köztünk! gyere gyakran!!!! jó kis bagázs van itt!

robogok vissza a tv elé ;)

Kép

Kép
timi1982

Én meg megyek aludni!

De azért ilyen hülyeségeket nézek: Én itt a babaneten az 507. legtöbb hozzászóló vagyok, Tita van előttem, Ő az 506. :lol: :lol:

Muffin valahol elöl jár, még Őt megtaláltam :lol: :lol: :lol:

Na oké, jóccakát!

sz.andi

Muffin: 445. :oops: :oops:

Na tényleg lépek!

sz.andi

sz.andi!

ranglista:
anyjuk 141
szly 118
magdolnam 81
wera 157
kike 164
ibm 171
dodó 176
tmarcsi 189

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timi1982

Jók vagyunk a ranglistán is, nem hiába... 8)

[quote]A írta:ndi: produkálj valami megdöbbentőt és mindjárt itt fog lógni az egész társaság egész éjszaka
Én is pont ezt akartam írni! :twisted: :lol:

Tami - sajnálom h Annának bibis a kis szája! Remélem hamar rendbe jön! +++

Mancsi - üdv köztünk! Régóta olvasol bennünket? Eddig miért nem írtál (irgum-burgum)?!! :D :wink:

Timi - nekünk is pont ilyen kockánk van! :D Nemtom mennyi volt, kaptuk.

Titi - ne aggódj a súlyod miatt, szerintem 3 gyerek mellett enni se lesz időd! Kérdezd meg Kikét! :lol: Vagy esetleg kölcsön adhatom néha Nórit, mellette is nagy szó ha napi 3 étkezésre van időm... :wink:

Hű, de álmos vagyok! Egész délután vasaltam de nem értem a végére basszus! Folytathatom holnap is :evil:

Apára jól megharagudtam ma megint. Rohadtul nem figyel arra amit mondok. Emiatt sokszor beszólok neki de akkor felháborodik. Aztán pár óra múlva visszakérdez rá, ráadásul tök baromságot! Ilyenkor sikítani tudnék olyan dühös vagyok rá! És képtelen megváltozni! Tudom h én meg rohadt türelmetlen vagyok, de ez akkor is kiakaszt, nem tehetek róla. Hahhh, köszi hogy kipanaszkodhattam magam. :oops: Megint. :roll:

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Kriszta ?????????

Potyka ???????

Ami ???????????
Vendég

Én megasztárt néztem, de annyira rossz volt,azt hiszem jövő héttől váltok a táncra.

Márti üdv itt nálunk. Te melyik topicba voltál hogy még nem jártál erre?

Hát tényleg szörnyű volt a szombat esti lázba Nóri ruhája,épp mondtam a férjemnek hogy ilyen rondán még sose öltöztették fel.

Wera ne idegeskedj,nálunk is szokott ilyen lenni, én is hamar bepöccenek és mondom a magamét, de éppen ez idegesít a legjobban hogy nekem jár a szám,férjem meg hallgat. Ú ezt úgy utálom. Nem tudok egy jóízűt veszekedni. :evil:

Na jó éjt mindenkinek. Pusz

Kép
linda24

Sziasztok!
Jókat mosolygok rajtatok,hogy még ranglistát is néztek :lol:

Titi:igen,igaza van Werának a súly ügyben-ép tegnap,vagy előtte írtam hogy fogytam-te meg aztán pláne fogsz,mert kisebb a lesz a korkülönbség köztük.Nekem azért úgy ahogy nyugi van,mikor mindketten oviban vannak.Mindenesetre hatalmas türelmet,és kitartást kívánok nektek!

Anyjuk:jobbulást Annának!

Bondi:jobbulást nektek!

Kép
Kép
Kép
kike

Nálunk az éjszakák továbbra is imádkozással telnek részemről hogy Domi ne keljen állandóan 2,két és fél óránként :roll: De általában így van :? Mintha éheztetném :twisted:
Tegnap adtam neki egy kis reszelt almát,mert még mindig fosika volt,először fintorgott,aztán szopogatta azért-na nem sokat kért,talán ha összességében volt két kiskanálnyi.

És napok óta olyan idegbaj vagyok :oops: Pedig már megjött,és el is ment :roll: De szerintem a csomó miatt is meg,nem tudom,ugye a kialvatlanság is közrejátszik.Szóval most aztán szörnyű egy Anya vagyok-türelmetlen és ideges. :(

Kép
Kép
Kép
kike

Nemsokára karácsony,és halvány gőzöm nincs mit kapjanak a gyerkőcök ajándékba+ még ugye a Kristi szülinapja is lesz :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Najd el felejtettem:a talis képek szuperek nagyon!! :D

Lehet hogy ki kéne nekem is néha mozdulnom,csak úgy csavarogni ,akkor nem lennék ilyen dilibaj.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Kike: sajnálom a rossz éjszakákat. Mi lenne, ha nem adnál neki mindig enni? Egyszerűen nem hiszem, hogy 2 óránként éhes, ha napközben is tovább bírja... De így meg ezt fogja csinálni hónapokig...
Most mi lesz, jövő héten másik doki?

Wera: sajnálom, hogy apa dinka. Mondju gyakran én is 3x kell elmondjak valamit, hogy egyszer megjegyezze és ebből nálunk is van rendesen feszültség...

Magdival mi lehet vajon?

Marcsi? Szopi?

Márti, üdv!

Adél rendes kislány volt, kelt 3,10kor, 20 perc szopi, visszaalvás. Aztán 6.20-kor és azóta pörög...:)
Megyünk az Ázsia centerbe délután, hát kiváncsi vagyok. Férjemnek kellene kabátot venni...Itt trutyi idő van!

Szép vasárnapot mindenkinek!

Kép
andkata

Jó reggelt!

Wera! Apával ne foglalkozz! Azért jobb, hogy itthon van és lehet vele veszekedni, nem?

Kike! Tényleg, próbáld meg, hogy nem eteted. Cumizik? Én a cumit szoktam a szájába dugni. Igaz most vártam hogy mocorogjon, és megetettem 2-kor, de csak tejszaporítás végett. Egyébként aludt volna a cumival, így sem sokat szopizott.

Most éppen az ágyában viháncol. 8-ig nem szoktam kihozni, csak ha nagyon replizik!

Mancsi! Üdv itt! Gyere gyakran.

Itt sem süt a nap. :cry:

Timi! Köszi a ranglistát! A szám azt jelenti, hogy hanyadik helyen állunk? Magdi nagyon elöl van akkor, úgy tűnik csak ide nem ír, valahova máshova igen.

Kép
szly27

Nappal is kétóránként eszik.Nem cumizik,csak ujjszopi van.
Nem tudom mit tehetnék,hogy jobban aludjon-szoktam hagyni sírni egy darabig,de ha nem hagyja abba akkor meg kell szopiztatnom.

Jövő héten,hétfőn felhívom a háziorvost,ő mit gondol a csomóról,és ha úgy van hogy látni akarja,akkor kedden bemegyek,persze Domival,mert Apa dolgozik,de Anyukám majd vigyáz rá.
És komolyan tuti a sok idegeskedés miatt,de már tegnap óta alig tudok enni,nem kívánok semmit enni,és hányingerem van.Vagyis a nem evés az úgy egy hete megy.

Megyek peluscserére.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Bakker! Ne írjatok már ennyit vazze! Sose olvasok vissza!

Mancsikám!
Üdv itt!!! Muti meg h Zsömi úrfi milyen szép! Csajok! Új szép pasi a láthatáron!

Patti!
Mondtam é h Zsolesz eléggé kukis. :)

Dundi tegnap fél 6kor beájult és fél 9kor kelt. Nem tudtuk még puszival sem korábban felébreszteni. Aztán átöltözött pizsire, fürdést kihagytuk, evett, kicsit játszottunk és beájult. Fél 4kor evett és utána fél 7kor kelt. Én meg alig látok ki a fejemból.

Most Laci átpelusozta, felöltözött, evett és már eléggé takarékon van. Megyek bevoodoozom!
20150601134430

Vagy lehet hogy az a baj hogy nem szopizik sokat,csak 5-7 percet?

Kép
Kép
Kép
kike

Nálnuk is kezd gáz lenni tejcsi fronton. Majd mesélek.
20150601134430

Jó reggelt!!

wera, linda, kata: köszi! próbálok majd sokat jönni, persze ha fiatalúr is úgy gondolja!

wera: apa nálunk is kiborító tud lenni néha, de azért már javul a helyzet!

kike: nekem is volt egy csomóm kb 1 hónappal ezelőtt és marhára besz...tam. Én elmentem uh-ra meg mammográfiára (én nem szoptattam már akkor) szerencsére csak tejmirigyek- masszírozni meg jegelni kellett. Biztos neked sincs semmi baj!!!

Desi: Kisfickót kikészítettétek!!! :lol: mi a baj a tejcsivel???
képzeld a kezem úgy néz ki rendbejött!!! Volt egy nagyon makacs inhüvelygyulladásom és már a műtétnél tartottunk!!

feltenné vki képszerekesztős linket- nem találom :oops: :oops: és akkor teszek fel képet Zsömle úrról.

Kép
mancsi76

Kike! Jázmin sem szopizik tovább. Csak ha félálomban eszik.

Viki! Lehet idegesebb voltál a kiruccanás miatt, azért fogy a tejcsi. Egyébként nekem mindig úgy van, hogy vannak hullámvölgyek a tejtermelésben. Ha visszaáll és rendesen van, biztos hogy egy kis idő után megint kevesebb lesz. Csak most elég sokáig tart :?

Kép
szly27

Mancsi! A 2008 nyári kismamák Weboldalai topicban benne van!

Kép
szly27

Mancsi! Mikor született Zsombor? Lehet, hogy teljesen egyidősek Jázminnal? A vonalzó alapján mondom.

Kép
szly27

Mancsi:üdv köztünk-remélem igazad van,csak....,no mindegy,kár rá pazarolni a szót,van ami van...majd kiderül előbb,utóbb.

Kép
Kép
Kép
kike

szly: köszike!!

Zsimi júni 17-én született.

Kép
mancsi76

Jázmin 19-én!

Kép
szly27

hoztam egy képet Zsimiről. Remélem nem lesz túl nagy- most próbálkozom a kicsinyítéssel. Bocs ha nem jó!

Kép

[/img]

Kép
mancsi76

jó reggelt!

überbrutálszaréjszaka!!!! :twisted: :twisted: :twisted: már pancsizni és enni és elaludni sem volt egy hűdefacadolog, nah aztán meg kelt 2-fél3 körül. aztán 5-negyed6 körül, aztán fél8-kor. a két hajnaliban volt evés is. a fél8-asban nem. most aludt el kb. negyed9-kor, de mellettem az ágyban. nah de sírva!!! jaj istenem... most aztán már tényleg átérzem a sírós babák anyukáinak érzéseit!!! hát ez nagyon gáz, hogy ordít a fülembe mint akit nyuznak és közben meg a cumi is mindig kiesik... :twisted: :twisted:

nem tudom miért nem lehet állandóan egyforma időjárás... mert nálunk ugyebár ettől vannak ezek a dolgok az esetek 98%-ában!!!

jah és mellette már 2-3 napja tiszta depi vagyok. valami hülye idióta lelki nyavaja rámtört!!! annyira nincs türelmem még a törpéhez se. pedig azért ő egy kisangyal... hát ma ugy gondoltam, hogy nyusziapu visszaviszi a felsőit a boltba, mert 30 fokon ugy kinyultak mintha kutya alól szedtem volna ki... nah szóval visszaviszi és elhatároztam hogy rásózom a törpicseket. együtt vigyék vissza és nem is akarom őket látni 3 órán keresztül!!!
addig megpróbálok pihenni egy kicsit.

persze az idő nem a legjobb és tuti nem akar vele levegőzni 3 órán át... persze engem ne zavarjon és menjek :twisted: :twisted:
hát majd most ŐŐŐ!!!

nah én is jol kipanaszkodtam magam... jobb ha ma nem is jövök, ha nem mulik el ez a depiség!!!
Kép

Kép

Kép
timi1982

Timikém!
Kép

Szly!

Ige, vszínű idegesebb voltam a kiruccanás miatt. + Lacus úgy sírt tegnap anyóséknál mint akit nyúznak.

Eddig is kellett estére pótolni, de tegnap már délután is! Muszáj magamat fejben rendbe tenni! Reggel sem voltam a helyzet magaslatán.

Jázmin egy másik fórumtársunk kislányával született 1 napon most nézem!

Mancsi!
Zsombikámnak boldog névnapot!!!! Édes kispofa! Örülök h javult a kezed!!!!!
20150601134430

Timi:sajnálom a pocsék éjszakát :? Néha te is lehetsz depis-nyugi :wink:

Olyan hányingerem van már napok óta,szerintem kezdek kikészülni idegileg,és ott jön ki a nyomorom. :(

Kép
Kép
Kép
kike

Mancsi:nagyon édes a kis Fiad. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vogellébe nézzetek be aki kabátot, dzsekit akar venni. Nagyon jók a férfi holmik. Mi is ott vettünk apának.
20150601134430

Viki! Leával születtünk egy napon!

Timi! Fel a fejjel! Pihend ki magad!

Jázmin meg visszaaludt. 8 ig nem akartam kihozni, aminek az lett az eredménye, hogy visszaaludt és még most is alszik.

Kép
szly27

Mancsi! Nagyon cuki Zsimi!

Kép
szly27

Timi: sajnálom az éjjelt!!! sajna néha ilyen is van.

Kike: tudom milyen pocsék érzés lehet... Nem iszol vmi nyugi teát??

köszönjük a dícséretet!!

Viki: köszi!! remélem hamar rendbe jöttök !

megyek Dallast nézni, Zsimci alszik. Mostanában leszoktunk az 5ös kelésről és ma is 7kor keltünk, ettünk, játszott aztán bealudt.

Kép
mancsi76

Szerintetek tuti nyusziapu az apa??? :lol: :lol: :lol:

Kép

(ma reggel csináltam)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timi1982 2008.11.09 09:15-kor.

Kép

Kép
timi1982

zsombor milyen tüncimókus!
nagyon cukorborsó. néztem a többi képet is. jó husban van ;)

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:43-kor.
Vendég

Timi, fel a fejjel, lesz jobb is! Vannak ilyen napok! :)
Csinálj ilyen tuti fotókat a pasijaidról és máris jobb napod lesz! :)

Viki, a kobakban van a baj? :) Nem hormonális? Nem menstruálsz?

Tamara, az tuti szájpenész, ahogy leírod. Semmi baja nem lesz tőle, nem is különösebben fáj, de muszáj leszedni, mert terjedhet...

Adél még mindig nem kakilt...Négy napja. Adtam neki kamillateát, hát nem nagyon jött be, de azért ivott valamennyit :)

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:43-kor.
Vendég

akata!
itassad a kamillát. nekünk tuti beválós!!! bence ki nem állhatja, van hogy én préselem a szájába az üvegből de nekünk is csak az használ.

Kép

Kép
timi1982

Jo reggelt!

Ejjszakarol nem irok, mert nalunk mindig ugyan olyan szupi:)
reggel megint ugy ebredt hogy ataztatta mindenet a pisi:( ( latod szlyy mennyivel jobb a szaraz pelus).
Apa csinalta ma a reggeli teendoket, igy en mara fejesen tul vagyok( es szerencsere a 100at kipreseltem magambol, ami igaz ismet 20al kevesebb mint ami szokott lenni, de tegnap este miutan tobb mint 5 orai nem szoptatas es fejes 10 jott le mar biztos voltam benne hogy na ennyi volt...)

Mi hamarosan bevasarolni indulnuk, amugysemmi progi mara, de hat nagyon tragya ido van:(

Anna szajabol az osszes feher gobocske lejott, ma nem is verzett neki, azert kenegessem meg?
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.21 21:24-kor.
Vendég

Anyjuk: igen még egy pár napig!
Vendég

anyjuk! Kenjed még és mindenét fertőtleníts ki, ami a szájába kerül!

Vidokata! Ez jó! Viki, nagyon elöl van :lol: De ő mindig mindenre reagál, és mindenkihez szól! Ez sokszor jól esik nekem is, mert ha más nem is, de ő tuti reagálni fog.

Kép
szly27

Kata:én biztos hogy nem-születése óta nem is voltam Apával.

Nyugtató tea?az milyen?

Kép
Kép
Kép
kike

Timi:nagyon úgy néz ki :wink: Cukik a Pasik :D

Kép
Kép
Kép
kike

Timi! Tényleg, nagyon jó a kép! Hihetetlen, hogy mikben nem hasonlítanak ezek a gyerekek! :D

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: