A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Szly! Az oldalunkon még mindig nem jönnek be a képek?

Sajnálom a tejcsi gondokat, de tényleg add addig amíg csak lehet. És kezd el szoktatni a teáre vagy a gyümilére, ahogy írtad. Próbáltál már gyümit adni neki? Olyan bébiételt. Viki is fintorgott előtte, minden új íznél fintorog, de szeret kanállal enni.

sz.andi

Viki! Hol jársz? Csak egy napról volt szó, nem???

sz.andi

Andi! Én látom a képeket az oldalon! Jázmin az almát és a barackot megeszi. Ezekhez már kb két hete szokatom. De a száját nem nyitja ki a kanálnak sem, csak becsempészem, akkor már szívesen elnyammogja.

Kép
szly27

Sziasztok!
Fele más volt az otthonlétünk. Dundi jókat aludt, szerencsére. Tegnap korán mentünk, fél 7kor ki anyósékhoz, onnan Laci ment dolgozni. Dundi aludt több mint 2 órát délelőtt, séta közben, köszben a fél város látta. Fél 12kor jött Laci és bevittük Dundit a cégéhez. Ott is osztatlan sikert aratott.

Anyumékhoz menet aludt a kocsiban keveset. Apukám viszont úgy befütötte a lakást, h majdnem meggyultunk, Picikém totál nyügi lett tőle, sírt is. Miután kiszellőztettünk és levettük a fűtést megnyugodott. Fürdes előtt még aludt kicsit. Anyuéknál fél 9től fél 8ig húzta, szokásos 4kor keltünk tankolni.

Aztán ma délelőtt csak 1,5 órát aludt a hülye kutyánk felugatta, mert a teraszon nyomta. Utána már nem nagyon aludt, csak végig az utat anyósékhoz. Ott evett kicsit, és olyan sírás jött rá, hogy totál megijjedtem. Csak üvöltött a drágám, de úgy hogy még reszketett is. Fáradt volt szegény. El is jöttünk ,pedig vendég is jött (anyós barátnője a gyerekeivel), h megnézze Dundikánkat. A kocsiban be is aludt 2 perc alatt.

Jól éreztük magunkat, csak kár h anyóséktól most délután olyan hamar el kellett jönni. Megígértük h majd elvisszük a vendégekhez Dundit hamarosan.

Viszont az együttalvás nekem nem jött be. A két Laci vidáman horkolt, én oldalt nyomtam, aztán éjjel át is költöztem egy kisebb ágyra, majd mikor Dundi felébredt enni, akkor átvittem a másik szobába a kihúzott ágyra, és ott evett és aldtunk vissza.
20150601134430

Viki! Jó, hogy jöttél! Olvass vissza, megéri!!! :wink: :lol: :lol:

sz.andi

Futólag olvasok....., reagálni holnap fogok.
Látom vannak fejlemények!!!!
:D
20150601134430

Szly! Ha azokat bele tudod csempészni a szájába, akkor a répa-krumplis bébiételeket is sikerül! Ha végképp nem eszik, legfeljebb marad az!Amúgy egy darabig Viki sem nyitotta. Most meg már.....Nem tudom olyan gyorsan lapátolni! A szája tátva, kaja meg már elfogyott. Olyan cuki! :lol: :lol: :lol:

Titi! Hogy vagy??

sz.andi

Titit már tudom, és nagyon örülök és gratulálok Nekik! Piszkosul irigykedem ám!

Patti!
Zsoltidat az uram csajnak nézte, olyan szép!
20150601134430

Ágikám!
Részvétem!

Most megyek, ébreszteni a kölköt. Hajnali szopinál jövök és reagálok!
20150601134430

Napokig nem vagyok, és ilyen szép híreket olvasok!!!!
Titi, nagyon örülök a legkisebbnek!!!!!!!!!! Gratula!!!!!!!!

De már itt sem vagyok! Hív a gyerek!

KépKép
hene

Szia HENEEEEE! Hogy megy a kanalazás? Szépséges Gergő hogy van??
Készen van a lábazat? :lol: :lol:

sz.andi

Bocsika, csak beugrottam, Apával arcüreggyulladásunk van és e miatt kérdezek, bocsi, száraz adatok következnek:

Katák, kaptam antibigyót.
A neve Forcid (875/125) 875 mg amoxicillin(trihidrát) és 125 mg klavulánsav.
az amoxicillin kis mennyiségben bejut az anyatejbe, hasmenés, nyálkahártya gombás betegségei lehetnek a babában, ezért a szopi felfüggesztését javasolja a gyártó.

A doki nem mondta, h nem szoptathatok. Szerintetek?

Kép
Kép
bondi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:41-kor.
Vendég

Csilla - jaj de sajnálom :( Mielőbbi gyógyulást nektek! Hogyhogy mindkettőtöknek bakker?? :shock: Nati már jól van? Oti szerelmemet puszikázom!! :D :wink:
Vendég

Mindenki megasztárt néz? :)
Vendég

Vagy szombat esti lázadást? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül írok! Van egy felesleges csomag BEBA HA AR tápszerem (én gyermekem nem volt hajlandó megenni ) és nagyon szívesen odaadnám vkinek akinek szüksége van rá. Természetesen ajándékba!!

Olvaslak gyakran titeket- gyönyörűek a babák és nagyon csinik a mamák!!! :lol:

üdv
márti

Kép
mancsi76

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:42-kor.
Vendég

én is lázadó típus vagyok ;)

Kép

Kép
timi1982

futok is... csak néztem van-e valami extra különleges hir valakivel ;) manapság már sose tudhatja az ember hogy mire ér ide... :lol: 8)

Kép

Kép
timi1982

én is a táncot nézem közbe és majd a popdarálot! :D és majd megint izgulhatunk hétről-hétre Titiékért! :D
bencuri

[quote="timi1982"] írta:timi1982manapság már sose tudhatja az ember hogy mire ér ide... :lol: 8)

:D :D
bencuri

Na persze, én itt voltam...Miattam persze senki nem jön. :( :( :( Na megyek fürdetni! :oops: :oops:

sz.andi

Sziasztok!

Hát nem tudom ez pszichésen megy e, de ma iszonyú álmos fáradt voltam és még szédültem is délelött, meg tök émelyegtem egész nap. :( :? :lol:

Levi elég nyügi volt ma és senkinél nem volt el csak nálam, de nálam is csak akkor, ha szórakoztattam. Egy húzamban nem volt hajlandó fél óránál többet aludni, így én sem tudtam aludni. Már nagyon kivagyok. Ráadásul fáj a fejem is, de nem veszek be semmit! :wink:
Kicsit fájdogált is a hasam, de ez belefér.

Doki ügyben még szívesen fogadom a felajánlásokat. Sajna nincs pénzünk drága dokira, így azok szóba sem jöhetnek. :roll:

Nem tud valaki dokit az új Honvéd kórházban?

Annyit gondolkodom, hogy mi legyen a régi dokimmal, végülis szakmailag nagyon jó és ő csinálta az első két császárt is, de az előzmények miatt vacilálok. Lehet, hogy elmegyek hozzá és négyszemközt megkérdezem mi a baja velem. :lol: :lol: :lol:

Bocsi csajok, de neincs erőm válaszolni a hozzászólásaitokra, de nagyon jól estek és köszi a felajánlásokat, szerintem mindegyikkel fogok élni! Marcsi nagyon szívesen elgfogadom és megköszönöm Emma babuci ruháit a kislányom számára!
Ja és most tényleg nem akarom megtudni a szülésig, ghogy fiú e vagy lány!
Várom a név tippeket! :wink: :lol:
Jaj csak minden rendben legyen és ép és egészséges legyen!!!! :lol:
Na meg jól szopizó ezis épp ilyen fontos most nekem,így utoljára!!! :wink: :wink: :wink: :P :lol:

Olyan érdekes, hogy mióta tudom, hogy biztosan itt dobog a szívecskéje az enyém alatt, azóta a gyerkőcökhöz is másképp állok. Sőt Levi nem evéséhez is. Ma is alig evett, de nem érdekel, amíg nem sír addig etetem ahogy tudo és onnantól pedig vége. Csak a sírása tud még mindig megőríteni egy idő után. Most is hazafelé a kocsiban egész úton visítva sírt. A végére már kiakadtam. Többet nem megyek el a két gyerekkel egyedül az biztos....

Ja és az egy dolog, hogy a gyerkőcök felváltva ébrednek éjszaka, de még pisilni is járok állandóan.

Amúgy a diétáról csak annyit, hogy muszáj odafigyelnem és kevás szénhidrátot ennem, mert most még többel indulok, mint eddig és a végén mind a két fiúnál igaz határérték környékén de magas volt a cukrom és persze a toxémia sem került el egyik esetben sem. Most sem fog szerinte ezért mindent meg kell tennem amit csak tudok, hogy ne hízzak sokat. Már csak azt kéne kitalálnom, hogy vitamint szedjek e. Elevitem maradt, de azt nem szívesen szedenék, bár nem tudom miért.

na most elteszem magam, mert nem tudom mennyit van lehetőségem aludni.

Jó éjt mindenkinek és köszönöm, hogy velem vagytok!
Annyira jó érzés, hogy ennyi barátom van!

Szly: Milyen táppal próbálkoztál eddig?
A milumilt próbáltad már? Mindenképpen HA-s tápot akarsz adni?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:42-kor.
Vendég

Andi!
Én megint itt vagyok! Remélem még te is!

Viki! Tegyek fel bizonyítékot a férjednek, hogy fiú?!

Kép
Kép
patr

uhh lányok láttátok a lázban nórit??? szerintem örgedett 40 évet. ez a haj és ez a ruha... ezt jól be választották előnytelenül

Kép

Kép
timi1982

Márti: nem zavartál és köszönjük a felajánlást! Sajnos mi a Bebát nem esszük meg amúgy az AR miatt jó lett volna.
A többiek nevében nem nyilatkozom! Bár aki sűrű tápot ad a gyerkőcnek az mind milumilt ad.

Köszi a dícséreteket is nagyon ari vagy!!!

Refluxos a babád, vagy csak sokat bukik?

Mi ezen a héten táncot nézünk! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi: írtam pü-t
Vendég

Márti!
Ha van kedved, csatlakozz!
A vonalzód alapján közénk való vagy :lol:

Kép
Kép
patr

Idáig három helyes megoldás érkezett a totóra!
:lol:
Bencuri, Sz.Andi, Szly

Kép
Kép
patr

Hú, nálunk az este eléggé nyűgösre sikeredett.... :( És most csak fél ciciből evett, és be is aludt. Kíváncsi leszek mikor ébred!

Valakitől idézni nem tudom hogy lehet, de ez tetszett Titi, hogy "Többet nem megyek el a két gyerekkel egyedül az biztos......" Nem is, majd 3-mal :lol: :lol: :lol: .

d.dodó

Lányok, nálunk vendégsereg volt ma, először nagybátyámék délelőtt, majd délután a két legjobb barátnőm+ tesómék...Adél nagyon jól bírta ( joban mint apa :) ) egy hős volt.
Aludni is aludt rendesen és annyira édesen kezdett a napokban
"beszélgetni". Zabálnivaló. És az almalé elsöprő sikert aratott nála, nyelte int kacsa nokedlit...Viszont 3 napja nem volt kaki, ilyen már rég volt, ugyhogy nem tudom holnap merjek-e neki pépesített almát adni...:)

Tita segítünk hát hgyne! Csak szólj, miben lehet! Sajnálom, jó fáradt lehetsz! Valami terhesvitamint azért a 12. hétig jó lenne ha szednél...

Bondi, ha igazán kell, akkor szedd be a gyógyszert, ilyen kicsiknek is szoktunk adni. Lázad is van? Nagyon gáz a helyzet?

Vik, üdv újra köztünk!!! Örülök, hogy jól vagytok!

Kép
andkata

Ja, és nekem meg elkezdett fájni a torkom. Remélem Lizy nem amiatt nyűgösködik, hogy esetleg őt is kerülgeti valami!!

bondi!
Jobbulást nektek is!

d.dodó

a.kata!
Nálunk a kamilla tea segít.... de amugy ugy tudom, hogy az alma pont olyan, hogy akinek nincs széklet annak segít, akinek hasmenése van annak fog....szóval igy is - ugy is működik!

d.dodó

Jó hogy minden külön hozzászólásban jut eszembe! :lol: De én ma annyit szaladgáltam pisilni :shock: remélem nem én leszek a "következő"...... elvileg nem szabadna hogy így történjen, de sokmindent láttam én már!

d.dodó

Aranyosak vagytok hogyha befogadtok! Egyébként Desvikit ismerem egy másik topicról!

Annyira szívesen odaadnám a tápszert vkinek!! úgy sajnálom kidobni! De a védőnő nem vitte el mert állítólag az ő körzetében nincsenek "rászoruló" anyukák !

Pici fiam eddig nem bukott, de kb 3-4 hete kezdte, nem sokat de engem idegesített- aztán rájöttem hogy valszeg a sok mocorgástól van, mostmár állandóan hasra fordul és akkor nagyon sok jön vissza. De rendesen gyarapszik úgyhogy addig nem izgat nagyon a dolog. A sűrű tápot meg nem eszi meg. Viszont már kezdtük a hozzátápit és az nem jön neki vissza.

Kép
mancsi76

Tita: szívből gratulálok nektek! (izgultam ám én is nagyon!!!)
Kívánom , hogy minden úgy alakuljon ahogy te szeretnéd! :lol:

Kép
mancsi76

Timi: teljesen egyetértek!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

a. Kata: akkor még 2 hétig kéne valami vitamint szednem! :lol: :lol: :wink:

Dodó: sűrűn pisilsz? :wink: :lol: :shock:

Márti: nagyon szívesen látunk itt!!! nagyon cuki a kisfiad!!! Kis vasgyúró!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Márti! Üdvözlégy! :lol:

sz.andi

sz.andi: köszönöm!!!

tita: háát súlyilag nem panaszkodunk , holnap van mérés, de múlt vasárnap már 7,7kg volt :shock: leszakad a kezem.

Nórika a táncban tényleg nagyon megöregedett :))))

Kép
mancsi76

Titi! CSak az első volt HA. A mostani sima. Én egyáltalán nem ragaszkodom a HA-hoz. Most horrorfejtem egyet és megérte. Én már kb 30 ml-nél abbahagytam volna, mert 14 perc alatt ennyit sikerült, aztán a végére 125 ml lett belőle! :lol:
Akartam még neked írni, hogy nagycsaládosok lesztek, csomó kedvezmény: ingyen menza, ingyen könyv stb. ahol felnő kettő, ott a harmadik is. Én is úgy vagyok vele, hogy ha becsúszna, tuti megtartanám, de azért próbálom nem becsúsztatni!

:lol:

Kép
szly27

Jó éjszakát, megyünk aludni!

Kép
szly27

Halihó!

Katák, köszönöm a gyors választ! Hál'Istennek nem olyan vészes, lázam valószínűleg nincs (bár fázni szoktam, csak az a béna digitális mérő nem mutat semmit), de azért olykor be kell vennem Algopyrint.
És többiek, a gyógykívánságokat is!
Hogy mitől lettünk mindketten betegek? Valószínűleg volt némi rásegítés Oti ovis bacijai felől, de sztem nagyrészt pszichoszomatikus... eleve rossz volt látni a beteg Natikámat (előtte meg Otit, de ő már nagyobb), közben-utána folyamatos kialvatlanság... de még több vitamint és kalciumot nyomok, rengeteg gyümölcsöt, sok folyadékot, és akkor talán Nati nem érzi meg annyira az antibigyót.

Wera, az előbb elfelejtettem: nagyon örülök, hogy férjecske jobban van!

Titi, olyan jó ennyire örülni látni! Én is szívesen adok lányrucikat, ha aktuális lesz! És nagyon remélem, h Apa is helyrerakja magában a dolgokat és sokkal-sokkal kedvesebb lesz veled!

Manci, szia! mi nem tápozunk, de ha még nincs vevő , megkérdezem tesómékat.

Mennem kell, üvölt a másodszülött. Remélem, nem akar beteg lenni!!!!

Kép
Kép
bondi

bocs: ManCSI.... :oops: :oops: :)

Kép
Kép
bondi

Bondi: semmi gond, mancira is hallgatok :wink:

még nincs vevő a tápira!

és jobbulást neked!!

Kép
mancsi76

Arik vagytok!

Apa nem lesz kedvesebb amig 60 kg alá nem megyek ezt ma este is tudomásomra hozta, de ez van- Majd egyszert talán csak nehogy késő leszen. (mondom ezt 3 gyerekkel, kinek kellenék...)

De leszek még dögös az biztos csak győzze kivárni! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó éjt most már tényleg megyek! :o

Kép
Kép
Kép
titanilla78

most mar csak olvasni volt erom igazabol.
jo ejjt!

kicsit az ilyen musorok hallatan irigykedem hogy nekunk meg nincs tvnk, de legalabb idoben agyba jutok:)

Viki: jo hogy ujra itthon!

Titi: gravida? en azt szettem, olcsobb mint az elevit es benne vannak a dolgok!Pihizz is azert!en dokit nem tudok, ruhat viszont szivesen( igaz kismama nincs).

Mancsi:udv itt. Irtam privit.

Katak: ezek a fehetr kis gobok lejonnek, vereznek( mar fajlalja is a kis szentem, bogve torolgetem az inyet) es nagyon csunya alatta az inye olyan pirosos sargas, jajj olyan ijeszto. Hetfon megyunk a dokihoz, mert en ugy izgulok hogy valami baj van!

Bondi: jobbulast mindkettotoknek!

Na tenyleg jo ejjt!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: