Még nem is meséltem,hogy ma beszéltem a gimi igazgatójával a Rubik kocka verseny ügyében és mondta, hogy bérbe ad bármennyi termet a verseny számára nekünk, nyugodtan kezdhetjük szervezni a versenyt. Még szálláshelyet kell biztosítanunk.
Itt szervezem a fiammal együtt, helyben. Szlovákiában még nem volt hivatalos Rubik kocka verseny. Ezt hivatalosan is bejelentjük, hogy az elért eredmények legálisak legyenek.
Megyek, mert most hívott Miki, hogy jö már haza felé, a lakás meg még "romokban". Kicsit rendet teszek, aztán meg megyünk a Tescoba. MAjd még jövök a hétvégén.
Nem tudsz valami okosságot a számra mert mindig kireped ilyen őszi időben egész tavaszig és most két napja megint elkezdődött.Valami krém vagy ilyesmi?
Igen, azt is mutatták. És utána letartóztatták éket. Mármint a magyarokat, azért,mert koszorúztak. Rájuk fogták, hogy államellenesen cselekedtek. Ez már komolyan mondom,minden határon túl megy, ami itt folyik!
Én mindig bekenem szőlőzsírral, ha kimegyek. Ha kirepedezik, akkor vastagon krémezem zsíros krémmel,pl. körömvirág. Hagyom, hogy szívódjon fel a krém. Addig kenegetem vastagon, míg fel nem puhul.
Még ő ugrálta körül a vendégeket is? Szegény lány, tényleg otthon nagyobb nyugalma lett volna. Hiszen hétvége van, A Roland is otthon van,törődhetett volna a családjával...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.11.08 18:58-kor.