A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Vagyok.

Kép
flóra 11

Na, ez az átok tényleg megtört.Ma ez a második laptetőm. :lol:

Kép
flóra 11

Márti,látod,megoldottad, hogy nyújtózva számgépezz. De a laptop tényleg nagyon jó. Én akkor vettem magamnak,amikor befejeztem a sulit,megkaptam a diplomámat. Ez volt a jutalmam. Gondoltam, hogy úgysem kapok senkitől semmit, hát megleptem magamat. :D

Kép
flóra 11

Ez nem volt olyan rég, 2006 márciusában vettem a gépet. :D

Kép
flóra 11

Hát igen a jól megérdemelt jutalom :D

Kép
martik77

Ezt tényleg kiérdemeltem, mert 3 fiú mellett egyedül nem volt könnyű a suli. :(

Kép
flóra 11

Nálunk L.mindig üzletel a kollégáival ilyen műszaki dolgokat,mondtam neki,hogy akkor már egy laptopot is üzletelhetne.Most a gyereknek szerzett egy gépet csak még nem rakta össze.Ez lesz a kari ajándék.

Kép
martik77

Márti, azt írod, hogy fogjuk rá jobban vagy. A vérzésed elállt teljesen, vagy még barnázol?

Kép
flóra 11

Húúú,akkor nagyon boldog lesz! Tud már róla?

Kép
flóra 11

Én ma nézegettem a pulcsikat meg a fiúknak téli sportcipőket. Volt nagyon sok szép. Én is már a karácsonyon töröm a fejem,hogy kinek mit vegyen az ember. Tőlem általában praktikus dolgokat kapnak a srácok.

Kép
flóra 11

Elállt a dolog de időnként fájdogál a hasam,olyankor már mindent beképzelek.Szóval ez az átka annak,hogy eü dolgozó vagyok mindenen parázok.

Még nem tudja Döme,hogy az övé csak látta,hogy itt van de azt hiszi L.szüleinek lesz.

Kép
martik77

Ne képzelődj, ha a doki azt mondta minden rendben, akkor az úgy is van. :wink:
Mikor mész megint dokihoz?

Kép
flóra 11

Jó is a praktikus dolog,de a mai gyerekeket olyan nehéz meglepni.Már 2 éve csak könyvet vagy papucsot meg hozzá pénzt kapott.Mindig öszegyűjtötte és telefont vett,persze fél év múlva már nem szerette az a telefont azért gondoltunk most erre.

Kép
martik77

Dec.12.Azért az még nem itt van.
Vagyis még 28-án is megyek a táppénzes papírom miatt,szóval az a leghamarabbi időpont.
Próbálok nem agyalni ilyeneken,csak néha azt veszem észre,hogy már megint hülyeségekre gondolok.Mondjuk nehezen viselem a bezártságot is. :?

Kép
martik77

Nekem a fiúknak annyi minden kellene! A Bálintomnak most lesz 30-án szülinapja. Elszakadt az úszósapkája,az úszószemüvegét,amit februárban kapott, elvesztette. Hát most kapott új úszáscuccot, de azzal,hogy ez a születésnapi ajándék. Akkor már csak csokit meg valami kozmetikumot kap majd. Elég drága ez az úszócucc. 3000, - Ft be jött.

Kép
flóra 11

Igen,más az, ha otthon kell lenni, vagy ha valaki önszántábólvan otthon. Mert én szívesen maradnék,persze úgy, hogy nincs semmi bajom. :lol:

Kép
flóra 11

Drága az tuti,én csak sima olcsó sapkát meg úszó nadrágot vettem ez volt 2000ft.Mert Dömének meg hanyag tartás miatt kell járni úszni,meg tornára.

Kép
martik77

Na,a Péter jól kiosztott. Láttam , hogy netezik és egyszercsak hallom,hogy beszél hangosan. Többször láttam már a kicsit is füllhallgatóval a fején és beszélgetett valakivel. Erre kérdem a Pétertől,hogy van-e ilyen programjuk,vagy hogyan csinálja azt, hogy netezés közben hangosan beszél? Na erre jött a válasz: Van telefonom,megmutassam, hogyan kell használni? :twisted:

Kép
flóra 11

Jó volna,ha már mindannyian otthon babázhatnánk. :D
Meg azért annyit nem pihenek itthon ,mondtam is L.nek,hogy mindig feküdni kéne.Ja igen ha lenne anyám aki főzne,mosna ránk ez idő alatt könnyebb lenne.De ez van. :?

Kép
martik77

Miért mondta ezt?Gondolom olyan mint az msn vagy a skype.Nem?

Kép
martik77

Úszósapkát kaptam neki most én is elég jó áron. A múltkori márkás volt,de elszakította,ahogy húzta a fejére. Úszószemüvegből meg nem érdemes az olcsót megvenni, csak a márkásat,mert az olcsón általában nem jó a gumi és befoly a víz.

Kép
flóra 11

Azért mondta,mert ő nem msn-ezett,csak pont megszólalt a telefonja és telefonált. Csak ezt én nem tudtam. Ő meg viccet csinált ebből, jó poénnak tartotta, hogy ilyet válaszolhatott. :lol:
De ő ilyen,mindenből viccet csinál.

Kép
flóra 11

Egy kis humor sose árt. :lol:

Kép
martik77

Amikor még reggelente együtt indultunk itthonról, még csak olyan 8-dikos lehetett, mi a kabátokat vettük fel, ő már készen volt,hát szóltam neki, hogy hívja már a liftet, mert ugye siettünk. Erre megszólalt: Lift, gyere ide! :lol:
Őrület ezzel a gyerekkel. :lol:

Kép
flóra 11

Ma vagy egyedül otthon?

Kép
flóra 11

Én szeretem ha egy gyerek humoros.A kolleganőm mind a két lánya ilyen,csak úgy jön belőlük a poén.Nekem sajna Döme nem ilyen,de viszont nagyon jól tud nevetni,olyan igazi kacagósan.

Kép
martik77

Na, ezt nem bírja a szervezetem, ami miatt ilyen fáradt vagyok. Az előbb majd meg fagytam,36,3 volt a hőm,most meg irtó melegem van és 37,2. Ekkora hőingadozástól kikészülök. :(

Kép
flóra 11

Döme is még lehet ilyen, ez később alakul ki. :wink:

Kép
flóra 11

L.éjszakás volt most kajálunk aztán megy a szüleihez,Döme meg szomszédolni,ugy hogy olyan mintha egyedül lennék :(

Kép
martik77

Nem hiszem én se vagyok ilyen nagyon humoros és az apja se az.
Amúgy jól bírjátok ezt a hőingadozást én 37,2 nél már fel se bírok kelni olyan beteg vagyok.

Kép
martik77

Elfelejtettem zsurlót venni, azt mondták, az jó rá.
Én is nagyon letört vagyok már 37, 2-nél. Kigyulladok. Ha beteg vagyok, olyankor már kész vagyok. Most valahogy bírom, de nagyon fáradt a testem fizikailag.

Kép
flóra 11

Igen izomfájdalom,ez az amit én se bírok. :(

Pihenjél az a legjobb.

Én is lepihenek mert itt azért nem olyan kényelmes.

Majd még jövök.Puszi

Kép
martik77

Nekem sincsenek most itt a fiúk. Ezen a hétvégén nem mennek anyóshoz, hanem jött a fiához és most átmentek oda. Flórián meg a szüleinél, tehát egyedül vagyok.

Kép
flóra 11

Puszi Márti.

Sajna megyek főzni. Nem akar semmi magától elkészülni. Elég fura ez a mai nap. :lol:

Kép
flóra 11

A juhtúrós csusza kész és megfőtt a karfiol is, csak az a kérdés, hogy ki fogja kirántani.

Kép
flóra 11

Visszatértem :D

Kép
martik77

Sziasztok!

Látom nincs itt senki :(

KépKép

KépKép
nadina01

Itt vagyok!!!!!! :D

Kép
martik77

Szia Márti!

De jó, hogy itt vagy. Most olvastam vissza, látom jobban vagy már szerencsére.

KépKép

KépKép
nadina01

Próbálkozok :D

Veled mizu?Hogy vagy?

Kép
martik77

Most értem haza angolról, eléggé lefárasztott :) Épp anyukámat várom itthon. Azt mondta edzőtábor után benéz.
Aggódom mert még mindíg nem jött meg. És a 36. napon vagyok már. De tegnap csináltam tesztet, és negatív:( Nem tudom mit tegyek, hogy végre megjöjjön a mensim....:(

KépKép

KépKép
nadina01

Nincs valami ötleted? :)
Gondoltam beülök egy kád meleg vízbe, hátha....

KépKép

KépKép
nadina01

A szex is meghozza az tuti,és legalább jól is esik. :lol:

Kép
martik77

Igen, csak kéne hozzá a férjem :) Aki épp dolgozik sajna. Remélem estére haza jön, és akkor mindent bele..:)

KépKép

KépKép
nadina01

Ami késik nem múlik. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Igen, remélem :D
Amúgy mit csinálsz a hétvégén?

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok! :D

Kép
flóra 11

Szia Flóra!
Mi a helyzet?

KépKép

KépKép
nadina01

Edina,igyál cickafark teát. Naponta két csészével.

Kép
flóra 11

Semmi különös,minden a régi.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: