A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ági, nagyon sajnálom....
Mikor lesz a temetés? Anyósod nagyon rosszul van? Szerintem vágj a földhöz valamit az tuti segít! Nagy ölelés Neked!

Tita, nem tudok segíteni ebben az izotópos kérdésben. Mondjuk nem lehet annyira erősen sugárzó, hisz akkor Levire is ártalmas lenne...Az Istenhegyi géndiag. központban egész korán csinálnak genetikait...14000 forint és tudom ki a legjobb doki. Szólj ha szükséges segítség. A helyedben én nem hiszem hogy visszamennék a régi dokimhoz. Most még találhatsz mást. Én ismerek olyan csajt, akinek 8 év alatt 4 császármetszése volt, úgyhogy ez se jelent semmit.
Jaj én úgy örülök Nektek! Remélem Tamás összekapja magát!

Kép
andkata

Na most jön a TOTÓ!!!
Ki van a képen és kivel?
A tippeket priviben kérem, a telitalálatot elérők kapnak valamit!

1. Kép
2. Kép
3. Kép
4. Kép

Kép
Kép
patr

Cseles? de én felismertem mindenkit! :D 8)
bencuri

Bencuri, akkor várom a privit! :D

Kép
Kép
patr

Irtam!
bár az utolsó képnél elbizonytalanodtam :D :D
bencuri

látszik h nincs itthon apa ezért ilyen sokáig a gép az enyém! :D
bencuri

patr!
Írtam privit!

Képzeljétek el, párocskámat elhívta a felsőszomszéd srác, hogy lemenne-e vele a patikába, hogy addig tudjanak beszélgetni egyet.... párom ment is, és egy 10 szálas vörösrózsaq csokorral jött haza! :lol: Úgy meglepődtem.....csak úgy, nincs semmi ünnep :) !
És még az ebédet is ő főzi!

d.dodó

Dodó, de jóóóó, milyen édes apa! :D
irigy én olyan ritkán kapok csak úgy virágot :cry:
bencuri

És akkor mi is

kettő Adélról Kép
Kép

találkozó:
Kép Kép Kép

Ki kivel?
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
Adél és Levente:
Kép Kép

Kép
andkata

Kicsik sajnos én csak ekkorát tudok...

Kép
andkata

Dóri - de édespofa a párod! :D Irígy vagyok egy kicsit a virágokra! 8) :lol:
Vendég

Tita!
Annnyyyira nagyon tokjo!!!! Ujabb topikbaba,te nyertel :D

Dodo!
Aranyos a parod!!!!
Apara egy szavam se lehet o is szokott ilyen meglepiket. En 3-an kaptam 10 szal sarga rozsat,de minden honapban kapok,mert akkor jottunk ossze :D :oops:

Na ha mar a csajaink hoztak kepet,mi se maradunk le: gyonyoruek vagytok :wink:

Kép ezt Dorikanak (kitalaljatok miert?)

Kép ezt pedig Adelnak,mi igy jatsszunk
Vendég

Anita! Én tudom, én tudom! A póló?? :lol: :lol: nagyon szépek a fickók!!!

Patr! Elküldtem! Talált??

Akata! Felteszed a babakocsi képét?

Olyan irigykedve nézem a képeket! ÚÚÚÚgy szeretnék én is elmenni egyre! Hát talán egyszer csak, mikor nem ilyen gyorsan találjátok ki! :oops:

sz.andi

Bandi - jövő szerdán délelőtt gyüli Titiéknél! :wink: Innen kb annyi idő nekem az út mint nektek otthonról :twisted:
Vendég

És mi a pontos haditerv? Ének, torna, stb...utána??

sz.andi

Ja, és hol lakik pontosan Titi??

sz.andi

vagyok en is csak a tegnapi estenk eleg huzos volt, de Titivel izgultam, es olvastam a bejegyzeseket.

Tita: ennek orulok, hogy Tamas a korulmenyekhez kepest ennyire jol reagalt.
Most mar csak a doki kerdesnek kell megoldodnia.kivanom hogy egeszseges szepseges baboka legyen egy konnyu gond mentes terhesseggel.
es amit irtam, komolyan gondoltam.akar kedden mikor a dokihoz mesz is felhozhatod.

Csaba es Bence tunder kisfiuk! es egy ujabb jokepu apuka! :oops: :D

Patr: en is tudom a talalos kerdes megoldasat :lol:

Wera: kivel almodtal?
Van is valami ilyen sorozat amibe a pasi mindent megalmodik, es ugy kedodik, addig orulj mig nem almodik veled :? na jo amig babat almodsz nem baj, csak nehogy egyszer valami horrorisztikus legyen!
Vendég

Katak: Anna inyet dorzsolom boraxos gezzel, ma egy holyagocska igy le is jott, olyan volt mint azok az apro ki zsirgobok amik az arcon vannak, korommel szet tudtam nyomni, es ahogy lejott az inye kicsit verzett.
tobb nem lett egyenlore.
Vendég

Andi: a vasut torteneti muzeummal szemben, 13ik ker. enek torna kaja :P
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:49-kor.
Vendég

vagyok en is csak a tegnapi estenk eleg huzos volt, de Titivel izgultam, es olvastam a bejegyzeseket.

Tita: ennek orulok, hogy Tamas a korulmenyekhez kepest ennyire jol reagalt.
Most mar csak a doki kerdesnek kell megoldodnia.kivanom hogy egeszseges szepseges baboka legyen egy konnyu gond mentes terhesseggel.
es amit irtam, komolyan gondoltam.akar kedden mikor a dokihoz mesz is felhozhatod.

Csaba es Bence tunder kisfiuk! es egy ujabb jokepu apuka! :oops: :D

Patr: en is tudom a talalos kerdes megoldasat :lol:

Wera: kivel almodtal?
Van is valami ilyen sorozat amibe a pasi mindent megalmodik, es ugy kedodik, addig orulj mig nem almodik veled :? na jo amig babat almodsz nem baj, csak nehogy egyszer valami horrorisztikus legyen!
Vendég

Na most ez miért jelent meg mégegyszer?
Vendég

Annyira jo h megint izgulhatunk egy babaert,meg mindig nem fotam fel :D

Anyjuk!
Koszi a dicsereteket,maximalisan egyetertek :lol:

Andi!
Neked is koszi!

Kata!
En is latni akarom azt a babakocsit amivel Adelunk utazik. Tudnom kell mire szamitsak a kesobbiekben milyen izlese van. Majd olyan auto kell a sracoknak amivel tuti bevagodunk nala :lol: :lol: :lol:
Vendég

Közkívánatra :)
http://www.teszvesz.hu/item475719303_pe ... znalt.html

A fiúk nagyon helyesek, Anita...Csak majd tudjunk válastztani. És hát Eliot is ott van :):):)

Adélnak bejött az almalé :wink: Nem is vártam mást fenketlenbendőtől :) Holnap püré :)

Kép
andkata

Kata: ezt en is kineztem!:)
szerintem nagyon jo!
Vendég

Milyen út?

Vera! Időben lehet annyi, de km-ben több :wink:

_Nem 14. ker?? Lehet, hogy sikerül elintézni...

sz.andi

Viki? Merre jarsz?
Vendég

14ben en lakom:)
nekem 13 remlik viszont a muzeum a 14ben van.
arra emlekszem a 30as es a 120as buszokkal lehet odajutni
Vendég

Mindegy, azért köszi Tami! Most mondta Jani, hogy dolgozik és még csak el sem tudja cserélni.

Valamiért nem akarják odafönn, hogy elmenjek...

sz.andi

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, mindjárt megteszem, de előbb írok.

A gyerekem nem fogadja el a tápszert. Ma megpróbáltam, hogy nem szopiztatom, ha nagyon éhes lesz, gondoltam megeszi a tápit is. És nem :twisted: Reggel fél kilenckor evett utoljára. Azóta semmi. Se víz, se tea, se tápszer se cici se gyümi= semmi! Most alszik. Tudom, hogy a táp finom, de lehet íratok megint másikat! Csak szerintem nem ez a gond. Soha nem fog rászokni?! :? Mit csináljak? Van valami ötletetek?

Kép
szly27

Wera ha apa haza ért leírom,csak most nincs sok időm.
Meg untatni se akarok senkit a nyűgömmel...

Nálunk a kutacs szerintem meg kicsi.Még nem is foglalkoztam vele,ma néztem meg ugy komolyabban...
Kb ujbegyni,szerintetek??

nicike

es Jazmin nem is tunik ehesnek? jajj de szornyu lehet, de errol tita tud bovebben meselni:(
Vendég

Szly sajna otletem nincs ha a cicit sem akarja elfogadni. jo kedelyu? laz? szajaban valami?
Vendég

Én még mindig nem teljesen tértem magamhoz Titi híre óta :D
Kíváncsi leszek ki lesz a következő!

Szly!
Sajnálom az evési gondokat!

d.dodó

Anyjuk! A cicit elfogadná, csak megpróbáltam kiéheztetni, hátha rákap a tápszerre.

Kép
szly27

szly!
De miért akarod átszoktatni a tápszerre?? Nem akarod szoptatni? Lizy sem fogadja el a tápit, de én csak "védőnői utasításra" próbáltam meg.....de cicizik rendesen.

d.dodó

szerintem amig nem fogadja el a tapit, addig eleg a tejcsi. nem hiszem ehezik. Akkor biztos reklamalna!
Vendég

Anyjuk, az elhiszem, hogy te tudod a megfejtést!
Idáig két hibátlan megoldás érkezett! :lol:

Kép
Kép
patr

Azért már reggel óta csak megéhezett! De így sem kell neki. Szóval nem tudom meddig bírná, de a tápit akkor sem fogadja el.

Azért akartam, hogy elfogadja, mert kevés a tej és nagyon keveset pisil. Onnan tűnt fel, hogy nagyon keveset eszik. Ezért akartam pótolni táppal. Dehogy akarom abbahagyni a szopit! Csak az a gond, hogy ő a vizet sem, a teát sem, semmit nem fogad el, csak a tejet. Viszont ha az nem fedezi a napi minimum folyadékigényét, akkor mi van?

Kép
szly27

Szly egy darabig szoptass gyakrabban!
Nem váltottatok pelus méretet? Nem lehet, hogy azért tűnik kevesebbnek a pisi?

Kép
Kép
patr

Nem váltottunk pelust.

Ment pü.!

Reggelre pl majdnem száraz a pelenka :cry:

Kép
szly27

Az előbb megszopiztattam! Már nem bírtam, meg féltem, nehogy baja legyen. Persze tudom, hogy nem lesz, de hát az anyai szív! Ja és előtte próbáltam a tápot, nem ette, se MAm-ból, se Aventból se kiskanállal se pohárból.
Szóval ma ez vol t a második kajálásunk. Még egyszer eszik este és akkor ma 3-szor evett és ennyi!

Kép
szly27

Más egyébként nincs, szóval nagyon rá kell gyúrnom a tejszaporításra!

Kép
szly27

Szly: hajra! Kivanom hogy sikeruljon! ( de en el fogo mhinni ha semmivel sem megy a szaporitas, ezzel en is igy vagyok:( )
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:50-kor.
Vendég

Hú még csak most olvasom! Titi! Gratulálok!!! És minden rendbe jön! :wink:

Kép
dittke

Szly, sajnálom, jól birja Jázmin, és hogy viselkedett napközben nem volt nyügös?
bencuri

Nem igazán volt nyűgös. Aludt is. CSak akkor ordított, amikor etetni akartam.

Vidokata! Köszi, megpróbálom. Most arra jutottam, hogy minden kaja előtt megkínálom pohárból tápszerrel és talán szokni fogja az ízét. Ez lehet a gond, nem? Hogy nehezen szokja meg az új ízeket.

Ezzel azt értem most el, hogy utálja a cumisüveget és a kanalat is :cry: Akkor legalább a poharat fogja utálni.

Kép
szly27

Szly, szerintem a reggeli száraz pelus nem jelent semmit.
Zsoltinak is tök száraz reggel, pedig legalább kétszer eszik éjjel!

Kép
Kép
patr

Patr! Igen? Akkor jó! Majd méregetem is, hogy hízik-e. Ha hízik, akkor annyi! Próbálom rászokatni mondjuk teára vagy gyümilére és kész.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: