A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Szerintem is rendi Tamitól.
Írok én Bandi, de még vissza is kellett olvasnom mert a végén kezdtem! :P :lol:
Vendég

Basszumpepi, már megint én nyertem! :twisted:
Vendég

Igazad van Patr! Rendes tőle! Bár csak tudnék segíteni, de ilyen messze! Ilyenkor lenne jó ott lakni, bár utálom Pestet! Bocsi, nem akarok megsérteni senkit!

sz.andi

Sziasztok!

Csak egy rutin bekukkantásra jöttem lefekvés előtt, és mit látok?!?!?!

TITI!!!
CSAK NEM TE IS 3 GYEREKES ANYUKA LESZEL?

DRUKKOLOK, HOGY MINDEN ÚGY LEGYEN, AHOGYAN SZERETNÉD!

lányok!
Nekem sem jött még meg ...ugye nem vagyok terhes... :roll:
ill. egyszer megvolt, aztán nem.
de én bogyót szedek...
igaz, már csak ezt a csomagot, és az vasárnap elfogy, mert egyre kevesebbet szoptatok, és nem szeretnék már kisbabát...
Vagyis szeretnék, de az eszem győz...

Kike!
Sajnálom. Remélem, nem lesz semmi gond.

Ági!
Részvétem az apósod miatt.
Sajnálom szegény férjedet, szörnyű érzés.
Én azt mondom, ilyenkor leszünk igazán felnőttek, de ezt remélem, mindenki minél később tudja meg.

Most rohanok, gyorsan megfürdök, de Titi miattatok mindenképp visszajövök ma még... :wink:
Vendég

Mit nyertél??

sz.andi

Laptetőt :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Marcsika! De jó, hogy jöttél! Kezdtelek hiányolni!

sz.andi

Jaaa! Kezdek zsibbadni...Nem figyeltem a laptatőt. Hát nekem is mennem kéne alukálni. Jaj, Titi!

Mondjuk most tuti sok mindenről kell beszélni! Lehet, ma már nem is jön.

sz.andi

A vonalzómon a bohóc mit keres a 6-osnál? Hova siet? Még csak az 5 fölött kéne ácsorognia, nem???

sz.andi

Bizony, Patinak még ilyenkor is vág az esze! :lol: Én is már lassan lezuhanok a székről...
Vendég

Végül is, ha belegondolunk...
Drágám terhes vagyok...
Várj, lassabban mond a véleményed, mert nem tudom olyan gyorsan írni a csajoknak, hogy mit mondasz :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Furák ezek a vonalzómanók! Potykának alig akart fölmászni rá, emléxem már vagy 2 hónapos volt a kisfia mire látszott a tigris! :D
Tényleg! Mi lehet Potykával. Valaki beszélt vele mostanában?
Vendég

Pati - :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is valahogy így képzelem el! Mondjuk enyém apának is kikerekedett a szeme amikor mondtam h mi itt előbb megdumáluk a dolgokat egymással mint velük :twisted:
Vendég

Tényleg, ő is rég volt!
Tali óta nem beszéltem vele! Ide is tán egyszer-kétszer írt azóta.

Azt hiszem mennem kéne pihenni. Már nagyon hülye vagyok :oops:

Kép
Kép
patr

Hát szerintem jobbak vagyunk, mint egy pszichiáter!!!

Kép
Kép
patr

Én is fontolgatom h feladom a várakozást! Legfeljebb éjjel még visszalátogatok ha felébredek. :) BAromi fáradt vagyok már.

Jóéjt!

Titi, tutira veletek fogok álmodni... megint! :lol: Vagy akarja még valaki hogy vele álmodjak? Látjátok mi lett belőle!?!?!?!?!? :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vera, nagyon kérlek velem ne álmodj! :lol:

Kép
Kép
patr

Mondjuk azt álmodhatnád, hogy megnyertem a lottó ötöst!

Kép
Kép
patr

Vera! Velem is álmodhatsz, de nem babásat. Hanem csak úgy :oops: :oops: :oops:

sz.andi

Na varjunk csak,mivan?????????
Pont most lep le mindenki????

Titi????
Pont most irtam neki. Ez tok joooo GRATULALOK!!!!!
Mar lesz egy cuki kiscsajunk jovo nyarra is :D
Bizti megenyhul apa szive :D Drukkolok h jol fogadja!
Ja,es le ne lepj,te mar hozzank tartozol :lol:

Kata!
Dorika gyonyoru,foleg a kis mosolygos kepen!
Nem irtad, meddig adhatom nekik a dupla d vitamint?

Na most visszaolvasok rendesen mert gyorsan elore ugrottam! :lol:
Vendég

Wera!
Nekem se almodj egyelore tobb babat.
Beerem egy darabig ezzel a 2 kis tunderrel :D
Vendég

Sziasztok!
Hu, én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy Tamás mit fog szólni a hírhez!

Lizyvel ma nem tudom mi volt.....6-kor cicizett, aztán be is aludt. 7-kor kelt, és naggyon sírt, megcsináltam a tejpépet, de nem evett belőle egy kanállal sem. Gondoltam megpróbálok neki cicit adni....el is fogadta....és miután végzett a fél cicivel, be is aludt ujra ott rajtam! Egész nap nem szokott ennyit aludni mint most este.
Aztán 8-kor kelt, akkor fürcsi volt,és utána megint evett mindkét ciciből, és el is aludt ugy 9 körül. Kíváncsi leszek mikor kel majd.

d.dodó

Na, elmegyek zuhanyozni, aztán még visszanézek!

d.dodó

Na én kidőltem!
Titi remélem minden jól alakult!

Kép
Kép
patr

egyébként lányok... legyünk már reálisak!!!!

szerintem most locsolják egymást a hirtől... ne várjuk már tőle hogy még ránk is gondoljon... ;) szerintem elvannak most ők foglalva, és nem hiszem hogy Titi visszanéz hozzánk.
jó lenne, de azért ne várjuk el tőle...

lehet azóta apát már 3-szor fellocsolta és nincs ideje ránk ;)

Kép

Kép
timi1982

Sztem is! Valószínű fél éjszakás beszélgetés lesz belőle!

sz.andi

nah elvonultam.

további szép estét mindenkinek!

a fennmaradóknak jó várakozást... csak nehogy itt üljetek reggelig hir nélkül ;)

Kép

Kép

Kép
timi1982

Na ok, nem bírok várni, majd holnap! Azért szorítok Nekik!

Jóccakát csajok!

sz.andi

Én is szunyókálni indulok...

Jó éjt mindenkinek!!

Titi!
Neked külön! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Már jártam erre 4:20-kor, de sehol senki. Mindenki alszik.
Hát Viki fölébredt, de nem is úgy néz ki, mint aki aludni akar! :evil: Vikianyukája viszont nagyon szeretne!!!!

No, Titi? Hogy alakultak a dolgok? Gyere, ha tudsz!

jaj, most iszom a capuccinomat, nem bánnám, ha még vissza tudnék aludni. Remélem hagy ez a kis bocsorkány! :twisted:

sz.andi

Sziasztok csajok!

Titi, hogy vagytok, várjuk, h jelentkezz! Remélem, sikerült mindent átbeszélnetek és Nálatok fog megszületni az újabb táblázat első babája! Ahogy azt a mi Sámánkánk megálmodta!

Titi hírére előszedtem a kb egy hónapja megvett tesztet és megcsináltam, szerencsére negatív. Pár hónap múlva viszont pozitívnak örülnék!

Sétás képek szuperek! Egy jelenlévő anyuka se merjen panaszkodni a külsejére!

Ági, részvétem!

Wera, örülök, h férjurad rendben van!

Nici, röntgen dolog rám is rám hozta a parát, mikor először írta Kike(Heim Pálban nekünk is csináltak rtg-t, úgy, h én bent voltam, senki nem mondta, h nem lenne szabad szoptatni) De úgy döntöttem, nem aggódom ezen, mert már minek. De Kata szerencsére megnyugtatott. Szerintem, biztos mondták volna, ha nem lehet szoptatni. Nekem amúgy másnap reggelre rekord mennyiségű tejem lett.

Lányok, sok náthás baba volt, van(?) a fórumon, írjátok már meg léci, kinek mi használt. Tamika olyan náthás, annyira szörcsög szegénykém, rossz hallgatni, fluimare, sós gyógyszertári akármi, Nasivin bébi megvolt,a dokinő Rhinatiolt mondta, de gyógyszerész szerint azt ne, inkább Nasivin, de azt se lehet pár nap után, úgyh nem tudom, mit adjak, úgy emlékszem a Rhinatiol itt is téma volt, csaka végkifejletre nem emlékszem.
És hiába porszívozzuk, alig jön valami.
ÍRjatok légyszi, ha tudtok valamit! Köszi!

Kép
teó

Morning!

Látom még mindig semmi hír Titiről. Remélem jól van a kis lelke azért...
Vendég

Teó - én is csak nasivint + sterimart nyomtam az orrába meg szivattuk sokat. Esetleg Cebion cseppeket adhasz neki, az c vitamin. Mi 2x5-öt szedünk. Sajna nem tudok jobbat. Jobbulást a kis Taminak!!
Vendég

Titikém,
remélem, jól vagy!
Mi újság van?
Nem akarok türelmetlennek látszani 8)
Szívesen adok terhesruhákat! :wink: (Bár a legkisebbeket sajnos még hordom :oops: )

Teó,
Nándi is nagyon szörcsög, egyelőre csak kiszipkázom, de nem nagyon jön semmi (megduzzadt a nyálkahártya az orrában, azért szörcsög szegénykém?)
Ja, ki fogom próbálni, amit Szonjánál is, hogy párologtatok egy kis levendula illóolajat neki, az jót tesz!
Éjszaka is felébredt Nándi, meg is kellett szoptatnom, úgyhogy most alig van tejem, és ráadásul napok óta nagyon fáj a cicim :shock: olyan intenzíven eszik ez a kisgömböc
majd ma méregetem, mennyiket eszik, lehet, hogy kevés neki a tejecske?

KépKép
szkagi

Na, Nándika követelőzik, megyek is. Még benézek :wink:

KépKép
szkagi

Jó reggelt!
Andi! én is itt jártam fél ötkor, Zsolti reggelt csinált! Hangosan kurjongatott, nagyon jó kedve volt! Nekem kevésbé!

Ági! Zsolti is szörcsög, én is szipkázom, nem jön semmi, Kata mondta, hogy valószínű, hogy megduzzadt a nyálkahártya.
Újabban Zsolti is olyan erővel szívja a cicimet, hogy azt hiszem leszakad a mellbimbóm! :?

Viki! Neked csak egy nap szabadság volt engedélyezve!

Akata, bolodg negyedik hófordulót!

Kép
Kép
patr

Zsoltinak boldog 4 hós szülinapot!! Azóta aludt azért, ugye? :lol:
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Bocsika, hogy nem jelentkeztem este, pedig nem igazán tudtam elaludni, járt az agyam egyfolytába. Már majdnem bekapcsoltam a gépet, de levi elkezdett mocorogni. Aztán elkezdtem andinak sms-t írni, de aztán azt sem küldtem el. Tudom hülye vagyok!

Szóval! Tamás: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: Én: :? :lol: :? :lol: :lol: :lol: :wink:
Már nagyon várta, hogy mit akarok mondani, de én elősször kérdezgettem a hozzám fűződő érzéseiről. Hát az biztos, hogy nem szerelmes és még csak annyira sem szeret mint kéne, de most ez van. Aztán mondta, hogy nyögjem már ki mi van csak nem terhes vagyok (viccesen) amikor mondtam, hogy de. :shock: :shock: :shock:
Tamás: bazmeg...., a k...a életbe, ezt nem hiszem el,......
Hova teszünk ebben a lakásban 3 gyereket? Már előre látom az utcasarkon fogunk csövezni mind az 5-en a gyerekek megg majd koldulnak.
Na a lényeg, hogy fel sem merült, hogy ne tartsuk meg, úgyhogy már csak a dokitól függ.

Ez meg a másik dilemma úgye. Most vissza menjek e a régi dokimhoz az előzmények után. Már alig van időm ezen gondolkodni! Ha valakinek van ötlete szívesen fogadom!

Most mennem kell, mert Tamás még el akar ugrani a Tesco-ba mielött én megyek a 3 gyerekkel a keresztanyámhoz ebédre. :lol:

Hát nem lesz piskóta, de majd ti tartjátok bennem a lelket! :wink: :lol:
Majd még talán jövök!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Andkata - Adélnak is nagyon boldog hófordulót kívánunk! :D És boldogan jelentem, megnyertük a babakocsit!!! :D :D :D :wink:
Vendég

[quote]N írta:a a lényeg, hogy fel sem merült, hogy ne tartsuk meg, úgyhogy már csak a dokitól függ.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉLJEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.08 08:17-kor.
Vendég

Titi - ha gondolod, nekem nagyon normális dokim van és bizti elvállalna! Szólj ha kell az elérhetőség! (A Ferenc körúton rendel keddenként és a Péteryben szüleszt)
Vendég

Francba....
Most jut eszembe, hogy Levi izotópos vizsgálatánál amikor átvilágították én voltam mellette én fogtam.
Katák ez nagyon gáz???? :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jó reggelt.

Wera, Lilivel se nagyon lehetett bírni.Felsírt folyamatosan és nem lehetet vígasztalni semmivel.

Kike, nem hoztad rám a frásztcsak picit. :D

Teó: Én is csak ezdetben kaptam frász.1 óra múlva enyhültek a tünetek.Csak felháborítónaktartom ha apa ott van(az öltözöből küldte ki a banya)akkor mért nem mondta h inkább ő vigye be?????????!!!!!!!!!!!!

Titi, akkor most drukkolok h a dokinál minden ok legyen :D

nicike

Titi - ne izgulj, minen rendben lesz!!
Mellesleg a barinőm röntgen asszisztens és 9 hetes terhes volt amikor megtudta hogy babát vár, addig ugyanúgy dolgozott. Már 1,5 éves a kislánya és tök egészséges! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Titi! Miattad jöttem most csak. Már este olvastam, hogy mi a helyzet, de nem volt erőm már írni.

Először is gratulálok!
És örülök, hogy megtartjátok! Meglátod, Tamás hozzáállása is más lesz, amint elédugod az első képet az apróságról.

Mindenesetre nagyon sok erőt és kitartást kívánok! +++++++++++++
Főleg, hogy ugyanolyan ördögfiókáink vannak!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nici - Tényleg marha jó hogy ennyire nem figyelnek a kismamákra! :evil:
Vendég

Na készülnöm kell, megyünk a piacra bevásároni. Cupppa
Vendég

Tita! ÉÉÉÉLLLLLLJJJEEEENNN! Egész éjjel Ti jártatok az eszemben! És ha fiúcska is lesz nagyon-nagyon-nagyon fogunk neki örülni! Én is szívesen segítek- bár Tamara tényleg nagyon édes volt- elsőként ő ajánlotta fel. De nem vagytok messze, Levit nekem is itthagyhatod néha. :) jajadejó!

Zsolti hófordulósunknak is boldog napot! 11kor almalé lesz, jelentem, majd beszámolok! Köszi az üdvözlést!

Wera! kööööööösziiiiii! A lábzsák nekem ennyiért is jó, de ha esetleg tudsz alkudni....nem tudom hogy megy ez....nagyon köszönöm!

Taminak jobbulást! Ha már köptető, inkább Fluimucil vagy ACC 2x50 mg, esetleg AmbroxolQ. De csak akkor, ha köhécsel. Nasivin BAby-t egy hétig, Cebion csepp és állandó orrszívás. Mi már 10 napja lábalunk ki...

Kép
andkata

Titaaaa! Annyira örülök! Nem lesz semmi gond a dokinál! Jaj, most egy kicsit Te is nyugodj meg, és drukkoljunk, hogy kislány legyen! (ha fiú, az sem aj...)Apa el fog ájulni tőle!!!
Az, hogy nem szeret...az enyém apa sem szeretett amikor olyan gázos volt a helyzet, ez tuti. De most sokkal másabb minden! Tuti jobb lesz!
Mi itt leszünk és tartjuk benned a lelket!!
Vigyázz magatokra!

Egyébként nyugodtan elküldhetted volna az sms-t! Bármikor!!!

És nem utolsó szempont: ha megszületik a pici, akkor csak egyszer kell fogyózni...letudod egyszerre! Nem is rossz ötlet :wink: :lol: :lol:

Na jó, én még azért nem állok készen egy másik babócára.

Megyek kajcsizni valami update 1-est mondjuk. :lol:

sz.andi

Kata: mi a véleményed az izótopos gépről! kell aggódnom?

Már azon gondolkodom, hogy el kéne mennem a Genesisbe uh-ra. Genetikait csinálnak ott?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: