A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tudom, Flóra. De a délelőttre gondoltam, hogy nem ér ráá Benó!
Gy. nak meg épp ideje letenni a nyelvvizsgát! :D

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi!

Kép
flóra 11

Laptető megint? :wink: Mondtam én,hogy tudom, mikor kell kiszállni! :lol:

Kép
flóra 11

Ne tessék kiszállni! :D :D

Szia Flóra!
Fiúk otthon vannak, Flórián is?

Mit főzől hétvégén?
:D

Kép
muzsuzska

Megtaláltam egyébként a Pétert a neten. :lol:

Kép
flóra 11

NÁLAM TETŰ LASSÚ A BABANET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Te is rajta vagy a filmen?

Kép
muzsuzska

Két fiú itthon. Norbi csak holnap este jön haza. Flórián most volt Billában,megjött és ment a Tescoba. Lebonyolítja a hétvégi bevásárlást, mert holnap a szüleihez megy segíteni.

Kép
flóra 11

Ja, egy-két másodpercig. Azt is oldalrólés alulról vettek, tehát az arcomból semmit sem látni, csak a nyakam néz ki őrült kövérnek. Nem is ilyen a valóságban.

Kép
flóra 11

Akkor holnap szalma leszel! :D De a fiúnak akkor is kell főznöd. Meg előre is főzöl vasárnapra.

Én még nem tudom mit ennék, vasárnap délben már csak szerényen ehetek, és hétfő estig semmi! :cry: :cry:

Kép
muzsuzska

Azért nagyon kedvesek, hogy nem mutatták meg előre és nem is szóltak, hogy leadják!

Kép
muzsuzska

Hűűűű, akkor fogyizol!

Kép
flóra 11

Mielőt bevisznek a műtőbe éhen is fogok pusztulni! :cry: :roll:

Kép
muzsuzska

Hát igen. De mondtam nekik, hogy nem tudom fogni az adást, csak neten tudom majd megnézni. Talán ezért sem szóltak.

Elunom az életem, mire elmegy egy-egy hsz.

Egyébként itt a film.

http://www.rtvkrea.sk/page.php?page=Aspravodajstvo

Kép
flóra 11

Ma brokkoli krémlevest főztem meg egy halom melegszendvicset csináltam. Holnap talán túrós csusza lesz pirított szalonnával. Vasárnapra rendeltem csibét, remélem meghozzák.

Kép
flóra 11

Flóra, a pontos dátumot add meg, mert nem tudom melyik az.

Kép
muzsuzska

Ja, ha rámész az oldalra, ahol a film van, akkor oldalt a görgővel egészen fel kell menni. Vannak ott dátumok, november 3-at kell keresni és mellé van írva, hogy Majster Slovenska.

Kép
flóra 11

Megvan?

Kép
flóra 11

Nem láttam belőled semmit se! :evil:

De néztük a kockakirakást és csak ámultunk, ja és ennyiféle kockát nem is ismerünk! Nagyon klassz hosszú a Pétered haja! Ja és nagyon ügyes!
Arról már halvány gőzünk sincs, hogy lehet bekötött szemmel! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Köszike! Mondtam,hogy másfél másodpercet vagyok csak ott. Egy mondatot mondtam. :lol: Meg amikor adogatom a kockát, akkor ott a kezem. :lol:

Kép
flóra 11

Bekötött szemmel úgy csinálja, hogy előtte megnézi és megjegyzi a kocka állását. Memorizál valami versikét, amiről tudja, hogy hol milyen szín van. Nekem teljesen érthetetlen, hogy értelmetlen ,összefüggéstelen mondatokból, hogy tudja memorizálni a színeket,de valahogy így csinálja. :lol:

Kép
flóra 11

Szegény gyerek, nagyon zavarban volt. :D

Kép
flóra 11

Azt hiszem, pár évig gyakorolhatnánk! Akkor se menne! :D Nagyon ügyes, de hülye volt a kamerás mert az arcodat vehette volna szemből!

Kép
muzsuzska

Ja, hosszú a haja. Mind a háromnak ilyen hosszú, de csak a Péternek göndör.

Kép
flóra 11

A zavara látszott, de a nyelvtudása így nem tűnt fel! :D

Kép
muzsuzska

Hosszú, göndör, és nagyon sűrű! :D
Gondolom nálatok is van takarításkor kóbor hajszálak! :D

Kép
muzsuzska

Szerintem is.Nem tudom miféle kameraállás volt ez. :lol: Avantgard. :lol: Fiatal csajok voltak itt Zsuzsi. A riporter az a csaj, aki elején bevezeti a riportot. A kamerás is ilyen fiatalka volt.

Kép
flóra 11

Megyek babot keresni holnapra! Azt hiszem van még valahol a szekrény mélyén. Bableves, gőzgombóc-lekvárral. (hétfőig csak kiszellőzőm!) :D

Kép
muzsuzska

Nem csoda ,hogy Péter ilyen zavarba volt! :D Királyfi kérdezi ez helyi tv csatorna?

Kép
muzsuzska

Az lett volna a csoda, ha feltűnik nektek a hiányossága a szlovák nyelvben. :lol: Gondolom mindent értettetek. :lol:
Egyébként csak az eredményeiről kérdezték, meg hogy mikor kezdte, hogyan,mik a tervei.

Kép
flóra 11

Igen, ez a városi tévé, regionális.

Kép
flóra 11

Mindent értettünk, nem volt hiányosság! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Na, van babom is levesnek!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hajból van nálunk elég. :evil: Ezért kell naponta söpörnöm.Mindenütt meglapulnak a fránya hajszálak. :evil:

Kép
flóra 11

Én is birkózóm a hajszálakkal, pedig csak ketten vagyunk!

Kép
muzsuzska

Én is terveztem a közeljövőben bab vagy borsó levest. Szeretjük. Meg olyat is szoktam, hogy egy marék bab, egy marék sárga borsó, egy marék árpa, lencse, piros borsó, kis sárgarépa,mindezt egy hagymaalapra... Nagyon finom. :wink:

Kép
flóra 11

Milyen a piros borsó?????????? :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Péternek van speciális fésűje,mert az egyszerű csak belegabalyodik a hajába. Nagyon sűrű neki és erős szálú. Most épp el akarom őt vinni fodrászhoz kicsit levágatni a végeit.

Kép
flóra 11

A végéből te is le tudsz vágni!!!!!!

Kép
muzsuzska

Hm, nem tudom mi a rendes neve. Nálunk kapható, olyan sötét naracs a színe. Majdnem piros. Largis gyártmányú. Nagyon apró szemű, finom.

Kép
flóra 11

Hát én még ilyent nem láttam,pedig pár kertészetben megfordultam.

Kép
muzsuzska

Ilyen

Kép

Kép
flóra 11

De képzeld,én most olvasom, hogy ez lencse, nem is borsó. Mindig azt hittem,hogy ez borsó fajta. Kiderül, hogy lencse. :shock: :lol:

Kép
flóra 11

Érdekes, nálunk ilyen nincs! :D :D :D

Kép
muzsuzska

De lényegtelen. Nem fontos ez a levesbe.Minél több fajta és színű hüvelyest raksz bele, annál jobb. Sűrítheted zabpehellyel is. Ja, igen, az is megy bele. :lol:

Kép
flóra 11

:D :D :D A lényeg hogy finom!

Kép
muzsuzska

Ha jössz, akkor bekészítek. :lol:

Kép
flóra 11

:D :D :D Jönnék, de akkor ki megy kórházba? :cry:

Kép
muzsuzska

Hozott nekem a F. finom joghurtokat én meg csokival tömöm magam. :oops: De nem tehetek róla, kaptam akolléganőmtől hálából,mert mindig segítek neki.

Kép
flóra 11

Hát majd betervezzük kórház utánra valamikor. Lesz még valami ünnep, ha más nem,akkor karácsony. :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: