A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ági részvétem :cry:

Titi, én meglestelek iwiwen és sok nő csak nagyon szeretne ilyen szép lenni.

nicike

Amikor Dominak a csípőröntgent is csinálták,akkor is ha bennt maradtam volna egy napig nem szopizhtott volna,pedig lett volna rajtam olyan mellény.A mammográfiára meg azt mondta a doki hogy csökkenne a tej,vagy el is apadna,és persze akkor se szoptathatnékAz uh-ot meg azért zárta ki,mondván hogy amúgy is megvannak duzzadva a mirigyek szoptatás alatt,és nem igazán lehetne elkülöníteni attól.Szóval nem épp a legjobb doki volt.

De hétfőn felhívom a körzetit.

Kép
Kép
Kép
kike

Most jut eszembe, hogy az összes terhesruhámat kidobáltam.... :lol: :lol: :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nicike: nagyon hízelgő és jólesik amit mondasz (írsz)! Köszi!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike ez komoly ez a röntgenes dolog,Mert a heim pálba a melkas röntgennél én bent maradtam Lilive,rajtam köpeny se volt.Én fogtam le a lábait :shock:

nicike

Kike ez komoly ez a röntgenes dolog,Mert a heim pálba a melkas röntgennél én bent maradtam Lilive,rajtam köpeny se volt.Én fogtam le a lábait :shock:

nicike

Képzeljétek most kérdeztem meg Olivért, hogy szeretne e még egy kistesó és fiút vagy lányt és azt mondta, hogy ilyen és lány legyen!!! :lol: :shock: :lol: :shock:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Képzeljétek most kérdeztem meg Olivért, hogy szeretne e még egy kistesó és fiút vagy lányt és azt mondta, hogy igen és lány legyen!!! :lol: :shock: :lol: :shock:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nicike:Nekem ezt mondták-a röntgenes srác mondta.Első dolga volt megkérdezni egyedül jöttem-e vele,és még szokik-e.

Annakidején mikor a Vercsivel kellett menni a balesetire,mert kitornászta magát a babakocsiból,akkor is megröntgenezték,és akkor sem mehette be vele,mert még szopizott.

Bocsi a sok hibáért,de Domi itt ül,és ficereg meg sikoltozik az ölemben.

Kép
Kép
Kép
kike

Titike!

Jaj, én nem is tudom. Én nagyon örülök a hírnek! De ez az én véleményem, nem akarlak befolyásolni! De ahogy látom, Te is, csak nagyon félsz. Értethető! Akármi is lesz, Veled vagyunk, sajnos én csak lelkileg tudok, a távolság miatt! De bármit kérhetsz, amiben tudok segítek! Fel a fejjel, ezért voltál te ilyen kis érzékeny!
2 ilyen szép gyerkőc mellé egy szép kiscsaj! Teljes leszel, ha még most nem is vagy az! Legalábbis nem érzed!
Szerencsés vagy! Gondolj bele mások mennyit szenvednek, hogy legyen baba. Neked 3 is adott!
De persze, ha akarod megtartani, azt is elfogadjuk és nehogy azt gondolt, hogy valaki is el fog e miatt ítélni!
Az úgy lesz jó, ahogy döntötök, bárhogy is lesz. Ti tudjátok!
Csak ne döntsetek elhamarkodottan!

Hatalmas ölelés!!!!

sz.andi

Pedig ott volt apa is!!!!!!!!!!És nem szóltak volna!!!!!!!! :evil:

nicike

Bocsi, közben szófosásom lett...
Ami vicces még, hogy a gyógyszertárban direkt egy másik tesztet vettem, nem azt mint a fiúknál babónából....
Ilyen erős csíkom még nem volt egyik fiúnál sem.... :shock: :lol:
Erősebb mint a kontroll csík!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Andi:nagyon köszi!
[quote]D írta:e persze, ha akarod megtartani, azt is elfogadjuk és nehogy azt gondolt, hogy valaki is el fog e miatt ítélni!

Vajon miért maradt le a nem? :lol: :lol: :lol: :P :shock:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 22:55-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 22:56-kor.
Vendég

titi!
milyen fajta tesztet csináltál?

Nekem ma hajnalban fájdigált a hasam, azt hittem meg fog jönni, de eddig még nem.

d.dodó

Tita! sok a véletlen, nem??? :P :P :wink: :wink:

sz.andi

Titi!
Tamásnak mondtad már?

d.dodó

Titi! Még csak halkan, de GRATULÁLOK! Döntsetek úgy, ahogy jónak látjátok! Mindenképpen veled vagyunk!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 22:56-kor.
Vendég

kike!

csak hogy neked is válaszoljon valaki ;)

igen lehet normaflore-t használni. egy fiolát 3-szorra kell elosztani egy nap.
mi szedtünk mikor az előző táp bekavart a pocijában.

Kép

Kép
timi1982

Kata:hát,nem hagyom annyiban,csak ugye mikor egy hozzáértő orvos mondja hogy ezt,meg azt nincs értelme,és ezért nem csinálja,nem álltam le vele vitatkozni,de azért még utána járok a dolgoknak.Hétfőig még van idő,azért megpróbálom maszírozni,hátha,ha meg semmi változás,akkor mindenképpen hétfőn kérek beutalót az onkológiára,pláne ha a körzeti is így látja.

Kép
Kép
Kép
kike

Tita!
nagy-nagy gratula!!! :D :D :D
én annyira örülök neked, nagyszerű hír, remélem a párod is örülni fog neki nagyon-nagyon!
millió ölelés, vigyázz magatokra

Kép
kimma

Tündériek a babók!

eszméletlen milyen jóízűen nevet Dórika! :lol:

Kép
kimma

Észrevettétek Titi hírén hogy fellendült a topik? :lol:

d.dodó

Kike!
mindenképp még masszírozd, esetleg szoptass gyakrabban hétfőig :wink: szerintem csak tejcsomó lesz a ludas

Kép
kimma

Titi - mikor mondod meg Tamásnak?
[quote]A írta:z aggaszt a legjobban, hogy óriási maradt a hasam..

Na ez legyen a legnagyobb bajod az életben!!! :lol: :wink:
Ne kérj már mindig bocsánatot amiért írsz! Tökre megértjük hogy ilyen izgatott vagy! Mi sem tennénk mást a helyedben! :wink:

Mivel nekem mégse jött meg, most azon gondolkodom lehet nekem is kéne tesztelnem egyet... Szerintetek ilyen sűrű szoptatás mellett mennyi az esélyem????? 8)

Kike - adhatsz Dominak Normaflore-t. Nekünk 2x fél ampullát kellett szedni, de azt tudnod kell hogy nem voltam megelégedve az eredménnyel. Azelőtt sohasem bukott Nóri, akkor meg sugárban. Nem tudtam másra gondolni, csak hogy attól volt. A kakija meg híg azóta is, vizes ahogy Te is írtad. De a mi körzetink azt mondta ne aggódjak emiatt. Egyébként ha nem tejcsit adsz neki hanem mást, akkor is olyan híg? Nekünk pár kanál reszelt alma szépen megfogja.
Vendég

Vkata - Dóri annyira édes a képeken!! Ha így nő a haja hamar olyan szép hosszú lesz mint a tiéd! :D
Vendég

Nici - tényleg itthon van már apa, azóta le se tette a kislányát. Nagyon hiányoztunk neki, persze ő is nekünk. :wink: Hogy van Lili? Ő nem volt nagyon nyűgös ma? Nórival megint nem lehetett bírni :roll:
Vendég

Tamás még nincs itthon!

Majd, ha a gyerkőcök már alszanak!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

kike!

egyébként ahogy wera is irja... nekünk se volt nagy változás a normafloretól. mi még most is esszük néha. de semmi változás és hatás... legalábbis nem vettem észrel

Kép

Kép
timi1982

Fú Titi, ez olyan izgi!! Kivi vagyok mit fog szólni. Szerinted????? Figyi! Akárhogy is lesz, ne hagyd magad kiborítani! Mindannyiunk csíje ott lesz veled, csak szépen, higgadtan, nyugodtan!! :wink:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 22:57-kor.
Vendég

Tamás félreérti a kedvességemet. Most éppen vacsizik és mondtam neki, hogy szeretném, ha ma nekem szentelné az estéjét. Azt kérdezte csak nem beszélgetni akarsz? Mi rosszat csináltam már megint. :lol: :lol: :lol:
Mondtam semmit! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata - lehet hogy véletlen volt, nemtom... de tény hogy előtte-utána nem bukott, kivéve persze ha kitornázza magából. De mindegy, azért egy próbát biztosan megér... :wink:

Rosszkedvűeknek egy kis vidámság! Avagy kedvcsináló a kistesókhoz! :twisted: :lol:
http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id= ... 7&s=dd&p=1
Vendég

Wera: köszi! Erre fogok gondolni!
Már görcsbe a gyomrom..... :x :P :lol:

Most éppen méllyen lélegzem!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszönöm a válaszokat a normaflórral kapcsolatban.
Vera:nem tudom hogy az alma megfogná-e a székletét,még mást nem kapott,mint tejcit,de akkor majd kipróbálom,hátha elfogadja.
Örülök hogy Apa ismét veletek van.

És ígérem,maszírozom hétfőig,bár ennél gyakrabban szoptatni már nem lehet,mint ahogy ő szopizik :lol: kis éhenkórász.Remélem igazatok van,és csak tejcsomó tényleg-bár nem tudom ha már úgy betokosodott,akkor hogyan fog az onnan kijönni?? :roll: Mert gondolom nem maradhat ott,de hogyan csalogassam ki?

Kép
Kép
Kép
kike

Nicike:azért ne aggódj a röntgen miatt,nem akartalak megijeszteni.

Kép
Kép
Kép
kike

Azaz! Akárhogy is lesz, mi veled vagyunk!!! :wink: Utána fogsz még írni? Érdemes még visszajönnöm? :)
Vendég

Vera:nem semmi ez a videó,jót mosolyogtam rajta! :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Wera: le sem tudtok vakarni! Mint írtam ide tartozom és nem tágítok! Ez csak a folytatás... :wink: :lol: :lol: :lol:

Te mikor tesztelsz? :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szerintem is próbáld ki Kike! Nekünk nagyon bevált! Egy reggeli és egy délutáni szopi után is adtam neki ma pár kanállal és máris jobb lett! :wink:
Vendég

[quote="wera"]A írta:werazaz! Akárhogy is lesz, mi veled vagyunk!!! :wink: Utána fogsz még írni? Érdemes még visszajönnöm? :)

A számból vetted ki a szót! :lol: :lol: :lol:

Titi! Felvettelek msn-en...

sz.andi

Wera: nekem Levinél pont így volt! Egy kicsit megjött aztán semmi.... :wink: :lol: :P

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Szorítok, hogy apa örüljön!

Kép
szly27

Titi - hát, nincs nagy kedvem hozzá. Struccpolitikát folytatok! Szerintem majd hirtelen felindulásból fogok egyszer! :lol:
Vendég

Andi: visszaigazoltam már!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

[quote]T írta:iti! Szorítok, hogy apa örüljön!

Én dettó! Vagy legalább hogy ne boruljon ki és leginkább hogy téged ne borítson ki! +++++
Vendég

Andi! Láttam, hogy lemaradtak a nevek. Ki is javítottam a sajátomban.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: