A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Hát ez irtó CUKKKI :oops: GRAT :P GRAT :P GRAT :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nagyon szép képek Adryn!!!
Örülök, hogy ilyen jó élményekkel tértél haza!
És gratula a kistököshöz!!! :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn nagyon édes a kis pofija!!!!! :lol: A kezas lábas képet meg imádom! :D :D :D
Jobbulást mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Adryn: Nagyon édes kis manó! :) :) :)

Gabka, Anna: Már írtam pár napja, de leírom mégegyszer, hogy én szültem Nyulas Jolánnal. Nagyon profi, nagyon jól csinálja és simán megvédte a gátamat.
Viszont nem egy lelkizős fajta, hanem az akinek a frizuráján minden hajszál a helyén van. Viszont ez a precizítás a munkájában is megjelenik, ami szerintem előny, de ha tutujgatásra vágysz (és miért is ne, elég nehéz a helyzet), akkor nem ő az igazi.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

adryn nagyon édesek a képek!! Gratulálok :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok,

katka, köszi a jolános leírást. :-) Ez sokat segít.

Adry hihetelen szép képek lettek, gyönyörű a babó!
anna**

Köszi mindenkinek babóca nevében is a bókokat :D:D:D

jelentem középfülgyulladásom van.. kaptam rá gyógyszert.. állítólag túlélem :lol: az a fura hogy nem érzem rosszul magam (nem mintha emiatt panaszkodnék) csak a fülem fáj ha fújom az orrom.. és be van dugulva..:? de legalább nem szúrták fel 8)

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Középfülgyulladás, arcüreggyulladás - hú, ezek nem hangzanak valami jól! Csajok, mielőbbi jobbulást!

Adryn, nagyon jó képeket tettél fel, tök jó! Irigy-irigy :D

Gabka, örülök, hogy jól alakul a kórházváltás. Dokikereséssel hogy állsz?

Én is voltam ma dokinál a magánrendelőjében, és csinált ugyan UH-t, de sajnos az én babám nagyon rejtőzködőnek tűnik... Mindene megvan, szépen fejlődik (továbbra is 1 héttel nagyobbnak mutatja az UH, mint a számított kora), de egyszerűen ha érzi, hogy kukucskáljuk, összeszorítja a lábát és hátat fordít. :) Egyelőre üldögél a pociban, nem pedig fejen áll, bár ennek semmi jelentősége most még...
Ma voltam a háziorvosnál is, kaptam pecsétet a kiskönyvembe, oszt nagyjából ennyi. Ja, és megmérte a vérnyomásomat is.
És ma nagyon orvosos nap volt: Samuval is megjártuk a gyerekorvost a bölcsi után, tegnap óta ugyanis csúnya foltok vannak a combjain, ma már a hasán is megjelentek. Doki azt mondta, h csalánkiütés, de nem valószínű, hogy allergia, inkább vírus okozta, mivel ma egy hasonló korú gyerek épp ugyanilyen foltokkal a combján jelentkezett. Szerencsére nem viszket neki, és elvileg magától el is fog múlni hamarosan, azért gyorsítóként kapott kalciumot és Fenistil cseppeket.
Most mennem kell,
É

erpé

Adryn, jobbulást!!
édes a kisfiad, gratulálok :)

Kuklika, nem, én itt helyben a kisvárosi laborban vetetem le. fizikai képtelenség lenne ezért pestre mennem (50km).
a lányom kb. 7kor szokott kelni, de a vérvételre már f7-kor ott kell lennem, mert általában csak 8-ig vannak, ha ilyet csinálnak, azért engem külön meg kell várniuk (f9kor veszik le ugye a lötyi után a vért).
mondjuk nincs messze, de legkésőbb 6kor akkor is kelni kell...

Kép
Kép
mamacsibe

Jobbulást a betegeskedőknek,

Az a kezes lábas kép tényleg nagyon cuki:), és mennyi fotót adnak külföldön az embernek :o

Elkészült az első három terhes ruhám (két farmer+1 kord szoknya)így félidőben, nincs több kényelmetlen nadrág! Keresztanyám varrta, én meg néztem :P , összvisz850.- volt a kismama passz 1 méter, jó a nacik viszonylag újak, mert terhesség elején kellett vennem vagy kettőt, de akkor is, 6250-10000 ig vannak kismamanacik :roll:

Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2008.11.06 20:49-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

erpé:
A szülésznő a "Bálint dinszatiát" javasolta, ill. Kovács Zoltánt. A Bálintokhoz nem fogok tudni bekerülni, mivel a legidősebb már nem vállal új "beteget" az ifjabbik viszont szabin van most egy kicsit. szerintem dec-január elött nem kapnék hozzá időpontot, az viszont már kicsit késő, szerintem, nekem :)
Szóval megyek Kovács Zoltánhoz, 17-én, akkor majd kiderül, hogy milyen :)
Ismeri valaki? :)

adryn, gratulálok a babádhoz, és jobbulást kívánok Neked is!

erpé, jobbulást a gyerkőcnek

Kép

Kép
gabka77

Adry gratula az uh-hoz, nagyon jóvágású kiskrapek lesz azt hiszem :wink:

Betegeskedő kismamáknak és Samunak jobbulást kívánok!!

Kukli köszi az érdeklődést, hát eléggé sírt Bulcsú az oltásnál, meg hát egyszerre kettőt kapott :( Tegnap és ma elég nyügös volt, étvágya is rosszabb, igaz hogy most már egy-két hete sztrájkol és délben nem akar semmit megenni csak a zöldséglevest sok-sok répával. Még a végén besárgul :roll:

Ma végre elhatároztam, hogy nemcsak a neten nézegetem a lakásokat, hanem megnézek egy-kettőt élőben is, hátha valami tuti jót találunk. Ma egy használtat, holnap meg egy újat nézünk meg a párommal. Háát nem tudom mi lenne a jó lépés, maradni vagy menni :roll: Kicsit nehéz már feljönni a harmadikra gyerekekkel és hát nem ártana még egy szoba. Majd meglátjuk, valami csak lesz.

Képzeljétek bevittem a bébihordónkat egy baba bizományiba hogy mennyiért veszik be (merthogy másikat akarok venni) és mondta a csaj hogy mivel hiányzik róla az a narancssárga E szabványos matrica, ezért nem veszi be. :shock: Persze a műanyagba benne van gyárilag ugyanaz, de állítólag ezt a matricát fogják nézni jan.1-től ha ellenőrzés van. Hát majd utánanézek, mert ez a matrica baromi könnyen leesett a hordozóról, egy kis eső és kész.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Valaki tud nekem segíteni, az aktiváló kódot milyen menüpontban tudom beírni a tesz vesz -en, nem találom. Megvan a kód, de az adataim-nál nem kéri, nem értem.

Bea, Maja

Kép
bea1978

A vatera kicsit egyszerűbb :?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Szia Bea!

Ha megjött a test-vesztől a papírod, ott van rajta az a hosszú kód, hogy www................azt kell beírni és automatikusan már a saját oldaladon leszel! Legalábbis én így emlékszem, rég regiztem....
Nekem meg a vatera nem megy :) Azt nem nagyon használom.

Adryn: gyönyörű, édes kis babó :)

Nemlajos: lent ahol a méhem van tapintásra nem puha hanem néha pár másodpercre befeszül és nagyon kemény lesz!
Ha te is tapasztalsz hasonlót kérdezz rá a védőnőre vagy dokira, nekem egyébként a derekam és a farcsontom is majd szét szakad!
Úgy bele tud nyilalni, majd össze csuklok..

Kép
milky

jó reggelt!

remélem minden betegeskedő jobban van már kicsit.

Bea klassz lett a gatyó :)

a derekam nekem is néha fáj, ez is a terhesség velejárója :)

én még meg sem vizsgáltam ilyen szempontból a gyereküléseinket.
van egy bébihordozónk (igaz másfél éve nem nézegettem :) ) van egy köztes ülés és van egy nagyfiús ülésünk :)
hétvégén majd megnézem, de meg tudja valaki mondani,hogy milyen matrinyót kell rajta keresni?

Kép

Kép
gabka77

Bea, megkérdezhetem, hogy milyen anyagot használtatok a pocakrésznél? Én patentot vettem, meg is csinálta a varrónő (állandóan lecsúszott az eredeti a hasamról, de nem azért, mert pici a hasam :lol: ), erre úgy nyúlik, hogy hordhatatlan. Most fogom újra elvinni, és széles gumit varratok a tetejére.

Milky
, szerintem én is keményedek, sőt, egyre gyakrabban, most pl egész éjjel alig bírtam aludni, olyan volt a hasam, mintha kőből volna... :? Ma megkérdem a védőnőt (úgyis megyek jógázni), meg hétfőn a dokit, amikor VÉGRE telefonálok az afp eredményemért... :roll:

Betegeskedőknek jobbulást, ez a késői jó idő átka, a bacik jobban terjednek (és/vagy a vírusok, ezt sose tudom, nem terhesen se :oops: 8) )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea nagyon szupi a gatya!!!! Mennyire ügyes vagy! Tök jó! Kényelmesek? Majd kérünk képet rajtad is. :wink: Én is sokat szenvedtem a teszvesszel, és rajöttem, azt a linket kell beírni ami a levélen van, nem a teszveszét (kicsit más) és akkor rögtön meglesz. :wink:
Gabka megy privi Kovács dokiról.
Sok puszi kicsi Bulcsúnak. Olyan jó színe lesz, hogy csak irigykedsz rá. Boti is 2 napig most húslevest kapott rengeteg répával.
Jobbulást mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Gabka elvileg minden ülésen van ez a bizonyos E szabvány, naracssárga színe van, a mienken oldalt van, igaz a másik két ülésen még én sem néztem meg. Mondjuk szerintem kicsi az esélye hogy ne a szabványnak megfelelő legyen, mert ami már nem használható azok elég régiek, szerintem már használtan is alig lehet ilyet kapni. Inkább az a kérdés, hogy tényleg megnézik-e majd ellenőrzésnél :roll:

Milky pihenj sokat, a sok keményedés tényleg nem jó. Dokinál mikor voltál?
Most már nálam is előfordul hogy néha-néha bekeményedik, de szerencsére nem rendszeresen. Reggel például akkor amikor felkeltem az ágyból, szerintem hirtelen álltam fel. Az első két terhességemnél nekem akkor volt általában kemény ha felálltam a WC-ről :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kukli ma megpróbálom Bulcsúnak az uborkamártást, mert annyira szereti legalábbis állandóan kér ha azt eszem, és hát mostanában gyakran eszem :D - de hát nem tudja elrágni :( Pedig már legalább 12 foga van vagy inkább több, nem tudom pontosan :oops: mert nem engedi megnézni.
Ja és újra elkezdte a reggeli kukorékolást, fél hat után már ébreszt :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica mi az az ubi mártás? Boti elé nem lehet kaja közben uborkát rakni. Imádja, és el tudja rágni a 15-tel. :) Ha bármit raksz elé és ellen oldalon ubi vagy paradicsom áll, nem kérdés. Addig nem eszik mást, míg ezeket látja. Na majd emséld el, hogy ízlett neki.
Nekem beállt 6 órai kelésre, de már alszik. Odament az ágyhoz és pápázott. Beraktam, és befordult. :o 1-2 hete sokszor alszik 2x. :shock: Nekem át kell állnom.
Olyan nekem is van, hogy hirtelen állok akkor érzek vmit, de egy bazi nagy rugást szoktam sztem.... Olyankor préselhetek Katán egyet, aminek nem örül. :roll: Na jó. Megértem. Bent alszik, és anya rányom...... cserébe 4-kor mindig felkelt egy kicsit.
Ülésekben Vicának van igaza. Ezek 6-8 éves ülések ha jól tom. Kevés van belőlük. Pl. anyuéknak :lol: Amennyit ők használják elég volt. Most vehetnek újat. :(

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Adryn Nagyon jó kis képeet kaptál! A videót nem teszed fel valahova? Azt is megnézném. És gratulálok még egyszer!
Gyógyulj meg! És a többiek is! Nem betegeskedni!!!

Kép

Kép
rszg

Kukli az uborka mártást ugyanúgy kell csinálni mint mondjuk a sóskamártást vagy bármilyen főzeléket. A savanyú uborkát le kell reszelni és kell bele egy kis cukor is a rántásba. Most készül, háát kiváncsi vagyok még én sem csináltam ilyet, anyu szokott az övét szeretem :) Igaz én most húst nem csinálok hozzá csak krumplit.
Boti nagyon ügyi, Bulcsú nem akarja megenni a paradicsomot sem, reggelinél még a kígyóuborkával próbálkozik, de az is nehezére megy még vagy csak lusta annyit rágni :D
Édes lehet Boti ahogy indul aludni, bezzeg Bulcsút néha úgy kell beleerőszakolni az ágyába, persze két perc múlva már alszik is. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

vica: ma megyek 17-re!

Lehet lesz uhu is, már megmutizhatná magát!!!:)

Kép
milky

Jujj milky, nagyon drukk!!! Gondolom, már elég izgatott vagy :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok. :)
picit jobban.. de most keltem ki az ágyból... :oops: dolgozóktól, babázóktól elnézést.. viszont 2 napig alig tudtam aludni mentségemre szólva.. :roll:

Köszi mégegyszer a bókokat babóval kapcsolatban, tényleg szép kölyök lesz (vagy csak én vagyok máris kissé elfogult? :oops: :D )

Erpé: a videót feltenném iwiwre.. nemtom nem e túl nagy... :? hogy kell?

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok csajok,

Köszi a tesz vesz-es segítséget meg a naci dícséretet, de nem én varrtam, én csak lestem :oops: , már be is aktiváltam a teszveszt.
A napokban Vatera és teszvesz függő lettem, már én is feltettem két terméket :)

Nemlajos én is ma kipróbáltam az új terhes-nacit;elmentem benne vásárolni, hát már nekem se kicsi a pocak, de majdnem ruha nélkül jöttem haza, a zsák krumplinál már kinn volt a bugyi :lol: , pironkodva ültem be a kocsiba

viszont tettünk bele gumit!! széleset, holnap úgyis kipróbálom, nagy sikerem lesz, ha munka közben leesik, de legalább mondhatják, hogy ez úgy dolgozik, hogy elhagyja a gatyáját. Ma megkérdezte a védőnő meddig szeretnék dolgozni, mondtam, hogy rá vagyok szorulva, tehát ameddig csak lehet, kiadta a kis papírt az apasági nyilatkozathoz is és Hétfőn viszem magammal, hogy rápecsételjen az orvos, végül is csak teszünk nyilatkozatot, hát ez így van rendben, amúgy is mostanában változott a segítőkészsége, hozzáállása a dolgokhoz, remélem így is marad, végül is ettől még nem fogunk összejönni, de hát csak az apja, viselje csak a nevét, remélem választhatunk melyiket, mert nem túl könnyű kimondani ezeket az afrikai neveket.
mennem kell nekem is terheléses cukorra, Dec első hetében

Hétfőn pedig remélem végre valahára kiderül, milyen színű ruhákba fog járni a kis jövevény, bár ha kislány is lesz, valahogy a rózsaszínért nem vagyok odáig :? Lényeg, hogy mutassa már végre meg magát :D

Már van külön bejáratú szennyesruha tartója, lefotóztam, olyan aranyos volt, nem tudtam ott hagyni, s közben a bácsi végig azt ecsetelte, milyen szép szőke, kékszemű kislányom lesz, hát csak azt tudtam mondani, hogy azt nem hiszem, erre ő :már miért ne, biztos szép lesz de hogy nem szőke és nem kékszemű :lol:

ja még az anyagró Nemlajos, kismamapasszként kértem, teljesen olyan az anyaga, mint ami a készkismamanacikon van a boltban, ilyen sztreccses, gumírozott, de meglátjuk, hogy bírja majd, meg az is fontos, hogy duplán legyen varrva!!

na egy kissé hosszú lettem, bocsi :oops:
Kép pocaklakó szennyesvödör
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2008.11.07 14:04-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adry, próbáld meg megszerkeszteni, megvágni..stb muvee programod van? utána felteszed a you tube ra, vagy a photobucket-ra és onnan töltöd, nem tom mennyi az iwiw-es korlát, oda még nem tettem, de mindenképp érdemes, mert nagyon édin látszik a tiéd, mindene olyan aranyos, már a fotókon is.

Ha nem megy, átküldheted nekem óriáslevélbe, vagy mammutmail-en a videót, szívesen megcsinálom, zene stb, aztán vissza... tudok ilyet is :) Kép Képcsak mintának tettem be, mert a videóját nem töltöttem még fel(4.keresztgyerek:))

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn, nem én, hanem Rszg tette fel a 4D videót az iwiw-re, én még ilyet nem csináltam, sajnos nem tudok segíteni... :?

Milky, drukk neked a mai UH-ra! :)

erpé

Milky várjuk:) Kép ? Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: hová küldjem?

KépKép
KépKép
adryn

Megyek főzőcskézni, jó későn :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea, Maja

Kép
bea1978

nem tudja elküldeni... megpróbálom a másik mail-címemről

KépKép
KépKép
adryn

a másikon menni fog Bea... csak kell egy kis idő míg feltölt 900 megát :D

KépKép
KépKép
adryn

ok, úgyis nekem is idő kell, mire letölti, remélem letölt annyit, az biztos, megpróbálok kivágni részeket, ha úgy jó, mert szerintem egy max 5 perces elég, próbálom minnél hamarabb visszaküldeni:)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Ja még annyit szerettem volna írni, ha végképp nem tudod átküldeni, a képeket betömöríted rar-ba, vagy zip be, és abból csinálok egy kis cuki videót:)

Bea, Maja

Kép
bea1978

33 %-ot már feltöltött :D:D:D a képeket is megpróbálom :D

KépKép
KépKép
adryn

Bea: küldtem képeket, de azt írta vissza hogy nem ment át mind. írd meg léci hogy melyik az utolsó ami átment. köszi.

KépKép
KépKép
adryn

Adry nekem nem jött e-mail :o , jól írtad be a címet? leírom mindkét címemet:

gadnaibeata@t-email.hu
betty.mail@freemail.hu,

még este felnézek, megvan -e

Bea, Maja

Kép
bea1978

a t-mail-es e-mailcímed nem működik Bea... 6x próbáltam .. küldöm a másikra

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!!!

Sajnos nem volt uhu :(((((((((( csak vizsgálat, de az nem túl jó eredménnyel.
Hétfőn be kell feküdnöm újra egy kivizsgálásra a kórházba :( Mindenem fáj aminek még nem kellene és túl sok folyadékot iszom, ami a doki szerint aggodalomra ad okot. Teljesen ki vagyok készülve tőle, már fekszem is le és alszom.

Kép
milky

Adry, Nem tudom mi történik, egyikre sem kaptam semmit :o :o , jól írod a címet? , nem t-mail, t-email.hu,
és a másikra se jött levél :(

Milky, sajnálom, biztos minden rendben lesz és nem lesz gond, nehéz lehet, de kitartás, akkor meg se uh-ztak :( ,

Bea, Maja

Kép
bea1978

Milky sajnálom hogy be kell menned :( Miért újra, egyszer már voltál benn? A sok ivás az miért baj?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Milky, ez nem jó hír, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Egyébként a doki mivel indokolta ezt? És mi fáj, ami nem kellene?
Tudom, hogy könnyű mondani, de próbálj a hétvégén sokat pihenni, lazulni és elűzni a rossz gondolatokat.

Bea, szép a szennyes vödör! :) Örülök, hogy végre dűlőre jutottatok az apasági nyilatkozat ügyében, és hogy az apa segítőkész mostanában - valószínűleg neki is szoknia kellett eddig a gondolatot.

Vica, ez az uborkamártás jól hangzik!

Kukli, nem semmi Boti a paradicsom és ubievéssel. Samu sajnos semmilyen ( :shock: ) nyers zöldséget nem hajlandó megenni. És neki már szinte minden foga megvan, szóval nem ettől függ. Főtten megeszi, főzelékeket szereti, de nyersen egyszerűen nem tudom rávenni, hogy akárcsak megkóstoljon bármit, ami zöccség...
És a nyers gyümölcsök közül is csak az alma és a banán jöhet, tegnap pl. kiköpte a mandarint. Pedig nagyon fincsi volt. Aztán közösen kifacsartuk és a mandarinlevet már boldogan fogyasztotta. Szóval nem egyszerűek a gyerkőcök...

Samu kiütései javulnak, és tényleg nem viszket neki szerencsére...
Apa + Samu végeztek a fürdéssel, mennem kell.

erpé

Tényleg fincsi az uborkamártás, de sajnos Bulcsú ezt sem ette meg :cry: :cry:
Azt hiszem most egy darabig nem főzök főzeléket, úgy tűnik nem a kajával van a gond, hanem sztrájkol az én fiam, meg sem hajlandó kóstolni :( Még szerencse hogy főztem ki délben lekváros gombócot, azt bezzegg ette,de azt is saját maga akarta csipegetni.
Igazad van erpé néha nagyon mem egyszerűek a gyerkőcök :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Milky, reméljük hamarosan jelentkezel, és jó hírt hallunk felőled!

Erpé,
köszi :) az apának nem kellett szoknia a gondolatot, azzal nem volt gond, elejétől örült, hogy gyereke lesz, mi inkább azon mentünk szét hogy nem volt tisztában, mi az a felelősségvállalás, azt hitte, nem kell ahhoz tenni semmit, hogy menjenek a dolgok, minden happy és megoldódik magától, de ez nem így van, mindenért harcolni kell, nem elég ha örülök valaminek,
ez most is ugyanígy van, véleményem semmit nem változott, viszont ő az apja, és azért nekem is engednem kell dolgokban, legalább az esélyt megadni arra, hogy apa legyen, még ha nem is hiszek benne annyira. Engem már elvesztett, nem veszem el tőle az esélyt, hogy a gyerekének örüljön, ha szeretne élni vele.

Kész vagytok a fürdéssel, akkor szép esti mese olvasást és fektetést nektek :wink: .

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adry,, még mindig nem jött semmi, :( csekkoltam minden e-mail címem, pedig már ugrottam volna neki :( .

Más címről kapok leveleket..

Milyen az uborkamártás, olyan mint az ubisaláta :oops: ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
Milky, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Veletek!!!

Pocakfotó máról (21+1)

Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szép pocakfotó Nemlajos, és az a kis fej, milyen édes, hogy néz fel rád a kis gomb szemeivel :o

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: