A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

enyimek se nem aludnak.ha igen,akkor is max 40 perc

Én is figyelek :roll: és várom az utcsó pillanatot :lol: :lol: :lol:
Vendég

mondtam,hogy költözz ide.meleg is van,vendégek is jönnek.minden gyerekre jutna felnőtt is,mi meg lógatnánk a lábunkat(vagy teszveszelnénk)

Ja én könnyen vagyok ám.Anyukám ma hívott,hogy kedden jön,ne vasaljak.Amíg elvisszük a dokinénihez a fiúkat a 6 hós státuszra addig ő kivasal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Okos kislány vagyok,szót is fogadtam.
Vendég

Milyen néven vagy fenn?Nem akarok rád licitálni.
Vendég

Csajok!
Tényleg van kötelező csípőszűrés 3 hósan?Nekünk senki sem szólt...

Banika!
Kár,hogy nem nagyobb kicsit a korkülönbség,akkor átvenném tőled a készleted! :lol: :lol: :lol:

Mi ilyenkor alszunk egyben 2-2 és fél órát,de úgy,hogy kb. 10 percenként rohangálok be valamelyikhez,mert felébred és sír.Cumi bedug,kis simi és szunya tovább.Én ilyenkor fáradok el a legjobban... :cry: Miért csinálják ezt vajon?Éjjel soha sincs ilyen és a délelőtti egy órás alvást is végignyomják.Csak ilyenkor szivatnak,amikor én is pihizhetnék egy kicsit... :evil:

binyek

Binyek
Tényleg van,doki ad beutalót.
3 hósan velem is dettó ezt csinálták délután.de legalább visszaaludtak.most nem érnek rá aludni.Marci most is itt mászik rajtam
Vendég

Banika!
Te olyan kis okos vagy!Nézd meg nekem légy szi ezt az etetőszéket!Milyennek találod?
http://www.bloombaby.com/collection/main.php?sID=19

binyek

Zsuzska!

Én is pont azon gondolkodtam, hogy jó sok minden fog még összegyűlni karácsonyig, mert tuti itt is ott is meglátok valami eztnemlehetotthagynimertannyiraédes dolgot és még megveszem :oops:

Binyek!

Nem semmi a kisasszony! És a gyümiket meg megeszi? Kis rafkós...

jucicuki

Binyek!!!!!!!
Ezt már néztem a brendonban
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... k&category
Szerintem k....va jól néz ki és ha annyi pénzünk lenne amennyi nincs,akkor meg is venném.Én bírom az ilyen extrém dolgokat :lol:
Reálisan gondolkodva viszont sajnálnám rá ezt a pénzt.Ha már nem használod,akkor elég nehéz eladni(gondolom én)
Vendég

Stopper indul,srácok egy hang nélkül elaludtak az ágyukban.
Vendég

Banika,
látod, nem léptem le.

Binyek,
összetörve túl darabos marad, sztem kell nektek a turmixolás, ha több főzővízzel turmixolod vagy főtt almával együtt, nem lesz olyan csirizes.

KépKép
lili73

Én örülök,hogy nem szöksz
Vendég

És én is örülök... :lol:

binyek

Banika!
Gyere fel msn-re!Dumáljunk

binyek

Hello!

Binyek: nagyon cukik ahogy dumcsiznak! :D

Ki akar szokni? Mondok en okosat ha kell csak ne tunjon el senki!!! :lol:

Kepzeljetek lementunk a jatszora mert ilyenkor kevesen vannak es gondoltam most vagy soha kiveszem mindkettot. Mivel Alex csak kapaszkodva jar odatettem a korlat melle (gondoltam ott marad, en hulye :lol: ) es mentem Anna utan mert O mar bejarja az egesz jatszoteret a ket kis laban nagyon ugyesen, robotosan. :D Na, Alexnek se kellett tobb uzsgyi utanunk nem gond hogy a 3-ik lepes utan seggrecsucsult maszva jott utanunk a piszkos gumin. :oops: :roll:
Szoval Annat szabadonengedtem es megfogtam Alexet aztan Anna utan es igy tovabb ... 5 perc alatt leizzadtam es megfogadtam hogy ezzel meg kicsit varok. :D
Tuti mindenki aki ott volt engem sajnalt. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

3-as ikres anyuka haromfele fog majd szaladni a jetszoteren. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Vagyok,de inkább olvasok,de igyekszem jönni :lol: És Banika,köszi a hiányolást és NAGYON BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT A GYÖNYÖRŰ FIAIDNAK!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!!!!!
CSAJOK,ANNYIRA ÉDES MINDENM BABA :!: :!: :!:

Banika,köszi,hogy hiányolsz :D olvaslak ám ztiteket,csak még mindig megy a festés ezerrel ,tegnap oltás után elmentünk 4 butor áruházba.be kell butorozni 3 szobát :? csöppségeim egész jol birták!!!

NA ugrok vacsit adni a nagyfiamnak :P

pusszantás mindenkinek :P Kép Kép Kép
s.csilla

Csilla
Nagyon szépek vagytok!És ez a kép Jázminról...Milyen ügyes nagyfiad van!

Tonti
Jó kis fogyókúra így a játszóterezés :wink:

Lanyané
Cukik a csajok és milyen nagyok :shock: A Tescoban most mikulás rucik vannak babáknak,tök cukik!

Vovanda
Tök jó,hogy minden rendben a babákkal és szép súlyuk van :lol:

Anny
Mi az influenza ellenit nem adatajuk be.Pont ma kaptunk csizmát,mármint a csajok.Tök szupi,jó meleg,bundás,és szerencsére nem kifogásolták,mikor felpróbáltuk :wink: Eddig nem volt még semmiféle lábbeli a lábukon,persze zoknit kivéve :roll:

Binyek
Cuki a videó a törpékről 8) Kipróbáltátok a krumplit?

Juci
Tényleg tök jó lenne egy tali,de szerintem erről mi is lamaradunk. :(

Rólunk:
Én szombat óta dögrováson vagyok,de már javuló tendenciát mutat a dolog,megmaradok...Tegnap majdnem eltörtem az ujjam... :roll:
DE!Szávának vasárnap reggel kibújt a bal alsó foga,és ma sikerült neki hátról hasra fordulni,azóta ezt gyakorolja :lol:
Noa is gyakorol,már nem sok kell neki,az ínye is duzzadt,úgyhogy hamarosan lesz fogacskája neki is :wink:
Vendég

Eszti
Köszi :lol:
Úgy látszik ezek a májusi bébik nem várnak a fogakkal :lol: :lol: :lol: :lol:
Enyémeknél is ez volt :lol: :lol: :lol: :lol: fogak,fordulás,kutyázás.azóta nuku alvás.
Vigyázz nehogy benyaljanak vmi vírust,mert ilyenkor gyengébb az immunrendszerük.
Jobbulást neked.

Rebe is eltűnt.

Rokonyok leléptek(tojást,csirkét,óriás ruhát eltaláltam :lol: :lol: :lol: :lol: )
Persze a gyerekeim óriások és milyen sonkáik vannak :lol: :lol: És menyit mozognak(még jó)

Csíkos Lific nyomja a teszveszt
Kép

[/img]
Kép
jó dagi nem?
Vendég

Binyek,
sajna nem hallottam a hangot, de nagon édik. Áttáértem laptopra, és nem tudom, hogy azon van-e hangszóró, de nem szólt.

Banika,
te kérdezted a lombik árát? Kezelés függő, 100-120ezer csak a gyógyszerek, mert magát a peteleszívást és a beültetést állja a tb (az első ötöt).

Anny,
nagyon édik azok a csizmák! Én Aliznak már vettem a Kenguruban Coccodrillot, bár nem olyan meleg, fagyban nem lesz jó, de akkor inkább már rendes járó cipőt veszek. Gondolom ezek kocsicipők, azért adod el, ugye?

Nálunk ilyen mmost a szókincs: nagyjából mindenre azt mondják, hogy baba, illetve a vau-vau teljesen szépen kivehető. A kulcsra Barni mondja, hogy kukk.ű

Ja, még akartam kérdezni, h ,miért lesz keserű a kelkáposztafőzelék? Mert nem vágtam ki a torzsáját? A piospaprika nem égett meg. Este 6-ra lett kész az ebéd. 12-kor álltam neki, de nem hagyták, hogy megcsináljam.

KépKép
lili73

Igen,én kérdeztem.Csak azért mert a méhenkívülim és a petevezetékelzáródásom illetve eltávolításom miatt nem bíztatott a doki nagyon aspontán teherbeeséssel.Sikerült meglepetést okozni neki :lol: :lol: :lol: :lol: Azóta velem példálózik ha vki nagyon al van keseredve :lol:
Vendég

Lanyané
Láttam ám a bergont!Gyere panaszkodni,akkor gyorsan eladsz majd mindent :lol:

Kelkáposztában nem vagyok otthon,de én is ettem már keserűt brrrrrrrr
Lehet,hogy maga a káposzta nem az igazi?
Vendég

Banika!
A 6 ampulla 6 heti adag. Az ára a lombikos gyógyszerekhez viszonyítva nem vészes. Maga a lombik kb. 120000-be került. Ez a gyógyszerek ára 70%-os TB támogatással. Maga a beacatkozás ingyenes, ha ki kéne fizetni, kb. félmillióba fájna. Plusz gyógyszerek.
vovanda

Csajok!
Nem piskóta ez a lombik.Én fel voltam háborodva amikor az 5 ingyenes beültetést 3-ra akarták csökkenteni.aki nem tudja vállalni saját zsebből,annak ne legyen gyereke?
Vendég

Szasztok!
Csak gyorsan, mert dolog van:
szőnyeg diegoból van (neve madison), puha, de nem süppedős, de sokkal komfortosabb, mint bármelyik cukimintás gyerekpadlószőnyeg, nm-e volt .... nem emlékszem... asszem 2-4000 körül, de vágással és beszegéssel együtt fizettünk 20,000-t a 220 centiért, amiből kiszabták nekünk a 280X220-as szőnyeget. szerintem megéri, mivel a szőnyeg, ami tetszett, és elég nagy lett volna, 80ezerbe kerül 8)

etetőszék: ha jót akartok, sztem Stokke. sokáig használható, baró színekben van, és nagyon drága :wink: :lol:

Judit, mi lehet, h megyünk vonatozni. azaz az ünneplésre, mert nagyon közel lakunk a vasúttörténetihez. úgy is lehet, h nem vonattal?

Tontica, mi pedig pont így járunk játszóra :lol: én izzadok és mindenki megy, amerre lát, én pedig tüzet oltok csupán. kétfelé sem megy :wink:

Kép
an°°di

Banika! na ha minket összeengednének, szegény gyerekek lehet ebédet sem kapnának :) én már eddig kétszer égettem oda a kajájukat, a net miatt. szégyellem is magam... azóta párolóban készítem, csenget ha kész :)

a teszveszen nekem most 20 van figyelőben... basszus, mindig találok olyat ami kéne...

jaj úgy be vagyok ám sózva!!! lehet holnap megyek buliba Pápára (80 km) (ott dolgoztam) céges buli lesz és meghívtak. aoa bevállalta az egyedüli fürdetést. én is csináltam egyedül a héten, ma is egyedül voltam, viszont ma segített a tesom

na jó éjt! nálunk már alszanak végre, egész nap alig aludtak!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2008.11.06 20:43-kor.

zsuzska80
Szombathely

Andi, nem tudom, hívd fel őket, hogy lehet-e...

Én igazából a vonatozás miatt megyek :oops: kíváncsi vagyok, mit szólnak majd hozzá a törpök.
Tök jó, ha az embernek gyereke van, olyan programokra is eljut, ami kettesben már ciki lenne :lol: :lol: :lol:
Erről az együttesről sem hallottam még életemben :?

Zsuzska, jó bulizást! Biztos szuper lesz :wink:

Judit

jucicuki

Banika!
Kettőre akarták csökkenteni. A Kaális dokim fel is volt háborodva rendesen, ugyanis őket (akik csinálják és látják az igényeket) a kutya sem kérdezte, hogyan lehetne változtatni, spórolni. Sajnos a 4 megmaradt lehetőségemet nem tudom átadni senkinek, pedig szívesen megtenném.
vovanda

bani :D :D :D de képzeld az expressen ment el felraktam oszt hívtak is.juhéjjj zsozsó :D

lanyané

lanyané, hogy kell ott hirdetni? enyém is vihetik :)

banika, tök sok licit lesz azokon a játékokon.. annak a felhasználónak most sok jó aukciója fut...

zsuzska80
Szombathely

http://www.teszvesz.hu/item471236231_fa ... doboz.html

ilyet vettünk a tescoban 3 rugóért...sztem nagyon jó...

zsuzska80
Szombathely

http://www.teszvesz.hu/item471236231_fa ... doboz.html

ilyet vettünk a tescoban 3 rugóért...sztem nagyon jó...

zsuzska80
Szombathely

Csilindelős pároló?Olyan nekem is kell :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem azért lenne jó ez a csaj,mert még postát se kellene fizetnem :lol: :lol: :lol: Pécs az egy köpés nekünk(igaz nem kis köpés)

Én a babaszobán adtam el az ariat.
Vendég

Zsuzska
jöhetsz nyugodtan,üveges kaja mindig van itthon :lol: :lol: :lol: :lol: Magunknak én max olyat főzök ami mellett nem kell ott állni.Bár a mami nyomja kaját ezerrel nekünk.
Vendég

Andi
Nekünk is Madison szőnyegünk van a folyosón,de én óriásit csalódtam benne.Júniusban vettük és már tök gáz.Tök letaposódott,mert ugye lépünk rajta,már nem puha és alig bírom kiporszívózni,mert teljesen beletapadnak a szöszök.Ahol nem lépkedünk rajta,fal mellett,ott gyönyörű és puha is és még porszívózni is lehet,de a többi...Mi is azért vettük ezt,mert jó áron volt ,kár volt:(

A káposzta lehet keserű,ha nem vágod le a torzsáját. :roll:

Nem semmi ez a lombik,hihetetlen ez az állam,mindig onnan vesz el,ahonnan nem kéne :evil: Pfuj,utálom...

Banika
Te sem vagy semmi,akkor orvosi példa lettél :wink:

Egyik vigyorkaKép

Másik vigyorkaKép

Letettem aludni-kár,hogy a szája nem látszik és a sikítást nem tudom mellékelni
:roll: Kép
Vendég

Zsuzska
Ez a játék tényleg jó.

Van valaki?
Vendég

vagyok vagyok
Vendég

Andi: en attol feltem leginkabb hogy Anna rosszul esik es nagyon meguti Magat, Petrad azert mar ugyesen megy, gondolom nem esik mar annyit. Azt meg nem birom amikor masznak azon a koszos gumin, fujjjjjj! Bevallalos csajszi vagy! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Király!
Direkt fent maradtam.Apa elment dolgozóba és rám parancsolt,hogy aludjak :lol: De hát napközben alig van időm itten lógicsálni :D Holnap mosott rongy leszek :roll:
Vendég

Nem leszel vele egyedül.Közben hálózsákot is vadászom a fiúknak,mert az 5-ből 3-at lassan kinőnek.Hülye voltam nyáron nem vettem meg 1500-ért :shock: a tchibosokat.Olyan nagynak tűntek akkor még amit most alig tudok rájuk adni.
Vendég

Eszti, hát ha előbb írtad volna :roll: :shock: :? a francessenbele

Kép
an°°di

Banika!
Köszi a hiányolást, vagyok, csak hasonló cipőben járok, mint Binyek, alig alszanak napközben, csak ha sétálunk akkor hajlandók aludni :? , így én sem tudok pihenni... :? Jók a harisnyák, nálunk is ebben nyomják :P Melyik srác netezik? :D Iszonyat dagadt... :P

Kamilla! Hol vettétek a habtapit? Én is ilyet akarok!

Vovanda! Ennyi szuri? :shock:

Nekem sincs lövésem se, milyen játékokról beszéltek :shock: , leragadtam a rágókánál :D

Binyek! Nagyon jó a videó! Nálunk is megy a duma :P

Lanyané! Még tegyél képeket!! Jól megnőttek ők is! Édesek! :P
Átfordulnak? :shock: Nálunk ez még nem megy...

Jó éjt!

Kép
riddencs

Andi
Nem írtad,hogy ilyen szőnyeget terveztek venni,vagy igen? :roll:

Banika
Én is csak lesek,hogy már mennyi ruhát kellett elpakolnom,mert kinőtték.LAssan nyitok egy "magyar-turit" :lol:
Vendég

Banika, rózsaszín-fehér csíkos hálózsákok nem érdekelnek? :lol: Van kettő, és egyszer sem aludtak benne. Asszem 6-12 hósak :lol:

Kép
an°°di

Eszti! Kis vigyorik! :P

Kép
riddencs

Andi
Márton és Bertalan
Pont a héten kérdeztem apától,hogy szerinte mikor derül ki ha esetleg melegek?
Láttam egyébként a hálózsákod,olyanunk van kékben.Vastagot keresek,mert kitakaróznak és akkor hajnalban kukorékolnak nekem. :lol:
Vendég

dagadt Márton nyomja a netet.Játékot válogatott magának :lol:
Vendég

mivan? én Hubának is vettem :lol: :lol: :lol: más kérdés, h nem vette föl.
és nem tudtad, h a puncsszínű póló még mindig menő férfiakon? :shock: :twisted: :lol:

Kép
an°°di

nem az enyémeken
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: