A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Sziasztok,

kicsit eltűntem :oops: de ezer a meló, csomó jelentés meg ilyesmik :wink:

Lányok, hepe és hupa mindig van, de valahogyan mindig kimászunk a gödörből. Enyim párom azt szokta mondani, hogy engem szeretett meg, gyerek nélkül. És nagyon szeretne babákat, de ha nem ad a sors, akkor sem lesz tragédia bár nekem igen, mert ő akkor is szeretni fog. Én ebbe kapaszkdoom, amikor fel akarom adni, amikor mindent sötéten látok. Nekem ő a fény...

Kisbuta, miómát (ha az) sajnálom. Nézesd meg alaposan. Mondjuk anyukám 30 éve él eggyel együtt, semmi baja nincsen tőle.

Szezso, sajnálom, hogy nem sikerült.

Estike, erre mit mondjak? Nem mondom, hogy biztos sikerült, mert honnan tudhatnám. Inkább csak kívánom neked, hogy kellemes meglepetés érjen, amikor tesztelsz/vérvételre mész.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok.

Szóval mostanság szarakodik velem a babanet.Tegnap is.De ennek ellenére olvaslak titeket.

Mindenkinek nagyon nagyon szorítok!!!

Puszi:látod,látod hogy mi lett belőle.Mi megmondtuk. :lol:
Randizáshoz drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

estike:nem tudom hanyadik napnál jársz de még kérlek ne add fel!!!! Csak pozítivan!!!
melánia

kisbuta:szerintem is nézesd ezt meg a nődokidal is!!! Majd írj hogy mikorra kaptál időpontot hozzá és hogy mit mondott.
Egyébként privibe megírhatnád hogy kihez jársz!
Ja és mióma tünjön el!!!!!
melánia

Sziasztok,

Puszi,
gratulálok a 8-as számhoz.

MIndenkinek mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++++
Vendég

sziasztok!

Szezso!
nagyon nagyon drukkolok! Csodákat nagyon szeretem :wink: :!:
dezsina

Estike!
tudom mit érzel! 8) és most azonnal szedd össze magad! Vedd elő a pozitiv gondolatokat! Sikerülni fog! :wink:
dezsina

Szezso:én is küldöm a csoda energiákat.Beszélek az angyalokkal is.Jó? :lol:
melánia

dezsi,bella:miújság veletek? Hogy vagytok????
melánia

nyuszikám:veled még mindig nem tudom hogy mi van? Lombik? Mikor,mibe maradtatok a dokival?????
melánia

Sziasztok!

Tegnap este írtam nektek egy kisregényt, és elszállt :cry: :cry: :cry: :cry: Annyira bosszantott, hogy nem volt kedvem és energiám elölről kezdeni. Ezért aztán most csak címszavakban:
Mindenkinek drukkolok, akik tüszőt növesztgetnek, a hamarosan tesztelőknek babaragacsokat küldök, Puszedlinek gratula a 8 kis csöppséghez, Ranának fog- és lélek gyógyulást, Szezsónak újabb + tesztet, a szurizóknak kitartást, és mindenkinek, aki hepét él, hupát kívánok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Ja,és ha valaki nagyon ráér akkor csinálna nekem egy új vonalzót????
Ha szépen megkérem csak akkor?
melánia

mnzsani:én is a Dévai Intézetbe szeretnék átmenni.Olvastam hogy te is abba gondolkodsz. Vagy másikban is???
Mindegy találsz itt Dévais fórumot is.
melánia

IR-es sorstársak fegyelem!
A segítségetek kellene!
Tortát kellene rendelnem, de olyat, amiből én is ehetek!
Ne a neten kezdjetek keresni, mert azon már túl vagyok. Találtam egy jónak tűnőt, érdeklődtem hogy milyen liszt ből, milyen édesítőszerrel készítik, mennyi szhidrátot tartalmaz egy szelet,stb,...
A válasz: "Már nem készítünk gluténmentes tortát" Shocked Shocked Shocked A kérdésem nem is gluténmentesre vonatkozott, de mindegy.
Segítsetek.
Ne írjátok, hogy Shocked süssek Very Happy

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi, mi van a sejtekkel? Hány babajelölt van???

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Én eddig aludtam. :oops:

Szezso: hogy vagy Életem?

Alle: örülök, hogy benéztél.

(((((((((((((((EStike))))))))))))))))) Én drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tobi: még 3 nap,... :D :D :D +++++++++++++++++++++++++

Kisbuta: mióma monnnnnnyon le!!!!!! :twisted:

Babim: lövésem sincs, de ha vki tudja a választ, örülnék neki én is!!!!

Köszönöm a randis drukkokat Mindenkinek, amint sikerül megtudnom hányan vannak, leírom!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sikerült elérnem a Kaálit: 2 indult csak meg a 8ból. :(
8-ból 4et ICSIztek, 4et normálisan hagytak, ez a 2 ICSIs.
Tehát választ kaptunk arra, miért is nem sikerültek az inszemek.
Ennek örülünk, hogy megtudtuk, de nagyon szeretném, ha még elindulna egy pár, legyen mit visszaültetni,... :oops:
Nagyon kellenek a drukkjaitok Lányok!!!!!!! :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!
Puszika, nagyon-nagyon drukkolok!!!++++++++++++++++++

Skrissz, hol vagy? Mi van veled :?:

Estike, szú-szááá, nyugi!;-) Neked is drukk!

Baba, hát nem is tudom leírjam-e, de ha én tortát eszek akkor bizony a kedvencemet eszem: Mandulás-marcipános, és egy percig nem aggódom miatta! Tudom, ezért nem tartok sehol, még 1 év Met után is, de kövezzetek meg: annyit szenvedtem már az elmúlt 12 évben, nehogy már egy szülinapi tortát (ritkán eszem tortát, többnyire csak jeles napokon)se tudjak élvezettel elfogyasztani! :oops: Természetesen le a kalappal minden IR-es előtt aki még erre is figyel!
Vendég

Baba, egyébként azon a netes listán vagy túl ami a pcos oldalon van? (ott vannak fent cukrászdák, de ha őket hívtad és nem foglalkoznak ilyennel, akkor miért vannak a honlapon? :shock: )
Vendég

Estike! Szerintem nem azon múlik, hogy beszélgetsz-e velük vagy nem, és hogy milyen érzéseid vannak közben! Én is beszélgettem vele, és nem sikerült (igaz, elindult vmi). És vannak olyan lombikozó csajok, akik nem is akartak kisbabát (!), csak a családjuk kedvéért vágtak bele, vagy közben kapta el őket a fosós-hányós vírus és már nem is gondoltak arra, hogy egyáltalán sikerülhet is, és sikerült nekik! Szóval sztem ha akarnak, megmaradnak, ne aggódj!! Ami fontos, az a pozitív gondolkodás és a stresszmentesség ! (Szerintem)

Puszikám, nagyon-nagyon-nagyon szorítok nektek, de egy pár még bizti be fog indulni, csak kicsit későn érő típusok! :)

Baba, tortarendeléshez nincs ötletem. (De miért nem akarsz sütni? Én azt tenném a helyedben. Olcsóbb is, finomabb is, és ezek szerint egyszerűbb is... )

Nyulasz, fogam még mindig be van dagadva (illetve tul. képp nem is a fogam, hanem körülötte az arcom, nem is értem). Úgyhogy ma is marad a szobafogság... Remélem, holnapra már szalonképesebb leszek, mert muszáj lesz majd ide-oda mennem (gyógyszertár, bérlet, bolt, stb), mivel Apa nem lesz itthon még egy darabig. :(

Amúgy most nagyon a hepe alján vagyok, mert eddig azt gondoltam, a szervezetem a kövi ciklusban már megint okés lesz, és kezdhetjük a kövi lombikot (még jó, hogy nem hagytalak itt titeket, ezután az inszemes kitérő után sztem lombikkal folytatjuk). De most mondta a barátnőm, hogy egy ismerőse ugyanígy járt, és fél évig (!) nem tudott lombikozni, annyira sz@rrá ment a hormonrendszere. Én ezt nem bírnám ki.... :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsike! Ne aggódj, bár én is igyekszem odafigyelni nagyon, és mióta kiderült az IR, egy csomó mindent kiiktattam napi szinten a kajázásomból (monjuk nem is hiányoznak, ez nekem fogyókúrák alatt is mindig könnyen ment). Viszont nem tudok lemondani (és nem is fogok): a banánról, (aszalt) szilváról és a szőlőről (ezeket nem szabad IR-eseknek, mert nagyon sok cukor van bennük), valamint ha olyan sütivel vagy tortával találkozom (és nem csak jeles napokon), amit nagyon imádok (ilyen nagyon kevés van szerencsére), akkor nyugodt lelkiismerettel beburkolom. Nem fogom magam kínozni, és a lelkiismeretem is tiszta. Szóval ne aggódj te sem! :wink: Vigyük egymást a bűnbe! :twisted:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, oksa vigyük! :twisted: :lol: És légyszi ne rágódj előre ilyeneken, hogy nem tudsz majd félévig lombikozni! te is olyan vagy mint én: még nincs baj, de már meg akarod oldani! :P
Vendég

Puszedli!
megagigadrukkok az ikreknek :wink: :!: :!: :!:

Rana!
gyógyulj meg :!:

Reméle Szezso azért nem jön, mert kiugrott a bőréből a nagyon erős pozitiv teszttől :roll: :!:
dezsina

Bella, köszi, de ezek közül valamelyikkel beszéltél, esetleg kipróbáltad már?

babaimádó
Kép
babaimado

Igen Tücsi, eddig optimista is voltam, hogy a kövi ciklusban már okésak lesznek a hormonjaim, csak most megijedtem ettől az esettől. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Baba,
nem, mivel nekem nem feltétlenül szükséges a diabetikus sütemény

van olyan oldal amit belinkeltem és vannak vélemények fent
Vendég

Baba,
Azt az oldalt nézd meg, ami a macosz oldala.
Vendég

Bocsi Lányok! Szégyenkezem. :oops: :oops:
Köszönet minden vígasztaló szóért.
Elmentem egy nagyot sétálni aCseke-tóra (ismeritek Tatát? Egyszerűen gyönyörű), rugdostam a leveleket, süttettem magam és ábrándoztam. Jól vagyok. sajnos Ranához hasonlóan én is egyedül. Illetve a fiam itthon van délután és este, de Ő nem az én tarsaságomra vágyik. Párom messze és most nagyon hiányzik. :cry: Szóval, most jó lenne ha nem lenne este, legalább néhány napig. :D

Rana! Nem kell visszamenned megmutatni pofazacsidat? Jegeled?
Ami a hormonokat illeti, ebbe még sosem gondoltam bele. Mármint, hogy ennyire kicsinálhat bennünket. :shock:

Puszi! Még valóban be

indulhatnak. Ha mégsem, akkor is van már két picitek, és egy is elég adott esetben. Azért én nagyon-nagyon drukkolok!!!! :wink:

Baba! Kinek lesz milye? Kivételes bűnbeesés támogatva!

Tücsi! :lol:

Petné! Mivel ütöd agyon az időt , most, hogy már nem dolgozól? :wink:

Tobi! Hol vagy, alig jössz mostanában?
estike66

Estike! ne szégyenkezz, ilyen mindenkivel megesik, hogy kicsit kiborul és elbizonytalanodik. Főleg, ha nincs ott az ember lányának a párja, hogy vigasztalja, megölelje.... Na nem folytatom, mert mindjárt elbőgöm magam. Az tök jó, hogy élvezted a jó időt és sétáltál a friss levegőn, az biztos jót tesz nagyon!

Ha holnap is nagyon csúnya lesz, akkor azért felhívom a dokit, mert az arcom egész jobb fele meg van dagadva, nem értem, miért. Jegelem, meg szedem a fájdalomcsillapítót, ha már ilyen borzalmasan nézek ki, nem akarok még szenvedni is. Meg most ugye sajnos lehet gyógyszert szednem marokszámra, nincs ki miatt óvatosnak lenni sajnos...

Jaj csajok, nekem most annyira elegem van mindenből... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Milyen jó lenne, ha közl laknánk egymáshoz. Most,hogy szalmák vagyunk és röhadtul lestrapáltak beülhetnénk egy jó cukiba, esetleg sörözőbe, esetleg ebben a sorrendben, és hátjóléreznénk magunkat. :D
estike66

Ennek híján azonban, megyek gyümilevest és túrógombócit kszíteni. Ez a mai napi rendelés :D
estike66

Tényleg jó lenne, Estike! Addig marad neked a túrógombóc! :D

Holnap már nekem is jobb lesz, mert délelőttre hazajön Apa, délután meg lehet hogy Brizo látogat meg, este meg jön Anyukám a hétvégére! Úgyhogy lesz aki ápolja a lelkemet! :wink: És ha nem lesz már hörcsögfejem, akkor még sétálni is fogok tudni egy kicsit végre!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Most egyelőre ezt kellene avatarnak választanom egy ideig: Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Nem volt ma nagy a forgalom! :roll:

Puszi!
Holnapra több is megtermékenyül. Hogy-hogy rögtön csináltak ICSI-t? Végülis mindegy, lényeg, hogy a lombik sikerül!!! Mikor lesz a beülti???

Szezso Drága!
Nem csinálsz új tesztet? Ha erősödik, akkor elvileg nő a hcg, nem? Annyit gondoltam Rád ma.
Drukkk!++++++++++++++++

Skrisz!
Hol vagy?????
Drukk!!

Estike!
Tessék pozitív lenni, hiszen ott vannak a pici babák a pocidban!!!! :lol:

Rana!
Én néha szeretek este egyedül itthon lenni. Tudod mit szoktam. Beülök a fürdőkádba egy női újsággal és egy pohár borral. :wink:

Kisbuta!
Sajnálom a myomát! :cry: Nézesd meg!!!

Én ma beadtam a 3. decat is. Nem vagyok jól tőle. Éjjel hőhullám, nappal szédelgés. :shock: :roll: Na de sebaj, mindent a babáért!!!!! :lol:

Na megyek, sóskát főzök vacsira. Uram örülni fog. :lol: :oops:

KépKép
zsófikukac

Estike, örülök, hogy jobb a hangulatod. :D

Rana, tudom, sokan mondják és elcsépeltnek hangzik, de próbálj ne a lombikkal kelni-feküdni. Ez egy szükséges dolog nekünk ahhoz, hogy gyerekünk lehessen. Mindannyian szívesen kihagytuk volna, én legalábbis biztosan, bár az is igaz, hogy akkor többségeteket nem ismerlek meg így virtuálisan sem és ezzel viszont szegényebb lennék. Foglald el magad valamivel, keress hobbit, tanulj valamit...bármit, ami eltereli a figyelmedet. Nem lehet 24 órán át csak ezzel foglalkozni, mert teljesen megzakkan az ember lánya.
Élvezd a férjed társaságát, a családoddal töltött perceket. Aztán úgyis úgy lesz minden, ahogy. A szervezeted meg majd magára talál, hidd el. Próbálkozz alternatív gyógymódokkal, ha hiszel bennük, biztosan tudom, hogy segíthetnek.
Kívánom neked, hogy legyen nemsokára hupa nektek, és ne legyen több ilyen mély hepétek.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle!
Szívemből szóltál! :wink: :D

KépKép
zsófikukac

Hali!

Zsófi
Mennyi decát szúrsz?Én csak felet..de nincsenek ilyen tüneteim.
Ma 3 szurit is kellett szúrnunk....elég lukszis már a pocim. :)

Rana
Jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszedli
Drukkolok a többi kis sejtecskének, hogy induljanak be...van amikor késnek kicsit.Hajrá hajrá!!!
Tényleg tudni miért volt ICSI?Tudtátok előre?

Alle
Igaz ami igaz. :D

Na puszi...holnap de. doki...majd mesélek...

Szép jó éjt!!!
vizkriszisback

Köszi Lányok, sokat jelent nekem, hogy ennyien szurkoltok! Az 5 sikertelen inszem miatt ICSIzték meg a felét. (hál' Istennek)

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Rana, jobbulást, remélem, hamarosan rendbe jön a fogad.

Estike, ne légy szomorú, biztosan nehéz a párod nélkül, de a piciknek a pocidban azt kell érezniük, hogy a mamiuk boldog, örül nekik.
Hogy mivel telnek a napok? Még csak 4 nap telt el, ebből 2-t a férjem is itthon volt velem. Ezen kívül táppénzt intéztem, visszafogottan nagytakarítgatok, és a szokásos tennivalók, főzés, mosás.... Végre belefér az ebéd utáni alvás is :oops: . Készülök még fodrászhoz, házassági anyakönyvi kivonatért sorbanállást, védőnéni látogatást, és hasonlókat. Nyugis így az élet, el kell ismernem.

Puszedli, persze, hogy drukkolunk +++++++++++++++++++++

Baba, teljesen kétségbe estem a vonalzódtól. Már csak 48 nap :roll: , de én még azon sem gondolkodtam, kinek, mit. Jobb éveimben ilyenkor már majdnem minden a szekrény alján lapult.

Kép
petne

Ptne :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt, szép napot mindenkinek! :D

Szezsó, Tobi!+++++++++++++++++++++++++++++++++
estike66

Sziasztok!
Látom Baba,a ciklusod megint sz.rakodik veled.Mesimeghozót küldök,hogy mehessetek végre a picikért!
Petne,örülök,hogy végre kiélvezed a kismamiságot :D Délutáni szunyókálás az nagyon jó dolog :wink:
Szezsó,nem tudom miért tüntél el,én is sokat gondoltam rád...teszteltél?Vagy van valami fejlemény?Csodadrukkok még mennek!!!
Skrisz,te is eltűntél,pedig még azt sem tudjuk,mennyi petesejted lett.Kérünk beszámolót!!!
Tobi,Estike babaragacsok mennek!!!!
Puszi,hajrá a pöttömkéknek!!!Remlem megICSIzték a többit is,és elindultak :wink:
Meli,mi legyen a vonalzódon?Én szívesen csinálok neked,szerintem nézd meg,kié tettszik,és más mintával csinálok olyat neked.Mi most pihin vagyunk.
Rana,mi lett a másik vv eredménye?A TSH-é?...és vagy rágd meg és nyeld le,vagy köpd ki,mert aranyos állat a hörcsög,de a macsekot jobban szeretem :lol: ...bocsi :oops: ,jobbulást kívánok :D
Kisbuta,mikor mész dokihoz?
Kukacka,Vizkrisz+++++++++++++
Dezsi,nagyon ritkán vagy mostanában.Sok a meló?Télapóra mit kérsz??? :D ...amit szülinapodra? :D
Alle,látom csak pár nap a hónapból.Spontán csodát kívánok nektek!! :wink:
Tücsike,én is így vagyok az Ir-es diétával :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nyulaszka, nem tűntem el, tulajdonképpen tegnap többször nekiálltam, hogy írok, csak aztán nem jött össze :oops:

Tegnapi tesztem halvány, de jól látható pozitív, ma viszont úgy néz ki talán "bevonul a vöröshadsereg", legalábbis a felderítő csapatok megérkeztek :-D
Valamilyen szinten örülök, hogy megoldódni látszik a dolog, és továbbléphetünk.

Köszönöm, hogy hittetek a CSODÁBAN, őszintén szólva, egy kicsit én is, na de majd legközelebb :wink:

Nem tudom, írtam-e, de januárban szeretnénk visszamenni a fagyibabákért. Kik a januári csapat tagjai?? Dezsit tudom, de van még valaki? :oops:

Estike és Tobi, most Ti jöttök, mutassátok meg! :-)

Puszi: drukkok mennek továbbra is :-) nagyon kíváncsi vagyok, ma mi a helyzet a Csipetcsapattal :-)

Skrisz tényleg eltűnt a punkció óta…Remélem nincs semmi gond :roll:

Zsófi: hajrá szurik és mindent a babáért! :-) (biztatásul írom, hogy a másik két lánynak sikerült, akivel együtt voltam punkción :wink: szerintem ez elég jó arány :wink:

Vkrisz: mindig elcsodálkozom, hogy lehet valaki ennyire tele energiával :-D szinte süt az írásaidból…

Petne: most, hogy beülti után én is otthon voltam, olyan jól kialakult a napirendem, nem unatkoztam egy percet sem, és teljesen kipihentem magam. Kár, hogy most már dolgozni kell…:roll:

Alle: azért ne hagyd, hogy eltemessen a munka :-) néha ásd ki magad :-D

Babim: tényleg, már keddre vártad a mensit, ugye? Most ráparancsolok, hogy jöjjön meg! :-D

Többieknek pusszantás!!!

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, ígérem, nemsokára visszarázódok :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, még azt akartam kérdezni, talán Ranától, hogy ilyen mini állatokat amiket az aláíráshoz csatoltatok, hol lehet szerezni?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Sajnálom pirit! De így tényleg tovább tudtok lépni! És mivel most is elindult valami, a fagyi tuti sikerül!!!! Köszi a bíztatást! :wink:
Állatkákat Ranától kaptuk. Ha megmondod milyet szeretnél, Te is bizti kapsz!!!

Krisz!
Napi egyet. :roll:

Skrisz???????

Puszi!
Szorítok a kis Drágáknak!!!! Ma is telcsizel? Vagy ma mentek értük? ++++++++++++++++++++

Esti!
Petne megmondta!!! Csak vidáman!!! Nézz vígjátékokat!!!+++++++++++++

Tobi!
Mindjárt teszt!++++++++++++++++++++++++

Nyulasz!
Jó várakozást!!!! :lol:

Ma itthon vagyok és évfolyamdolgozatot írok. Semmi kedv vagy ihlet. :roll:

KépKép
zsófikukac

Lányok, köszönöm a hiányolás, aggódást meg drukkokat. Bedöglött az internetünk, azért nem tudtam jönni. Minden rendben van egyenlőre. 8 petesejtem lett, és mind meg is termékenyült. Szombaton kiderül, hogy vasárnap vagy hétfőn lesz-e beülti. Tegnap reggel elindultunk dolgozni, de a kocsiban olyan rosszul lettem, hogy visszafordultunk. Szédülés, hányinger. Úgyhogy inkább ma is itthon maradtam. Várom az interneteseket, hátha kijönnek és megcsinálják.... :?

Szezso, szomorkodom miattad. De fel a fejjel!

Estike, ne figyelgesd a jeleket. Úgyis veled maradnak, ha akarnak. Nem számít a cicifeszülés. :wink:

Puszi, mikor derül ki, hogy mi van a többi embrikével??

Tobi, megadrukkok mennek!!!

skrisz72

Krisz!
De jó, hogy írtál!!! Már aggódtam. :roll: :lol: Nagyon ügyesek a petikéid, hogy mind megtermékenyültek! :lol: Drukk tobábbra is!!!!
Internet meg javuljon meg!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: