A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Heni!
de jó volt nektek! :D :D :D
a kecó miatt meg piszok irigy vagyok :D :D :D álom szép!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Csajok!

Rita: Köszönöm a tanácsot 8) ki fogjuk próbálni.

Judy: Nagyon jók a képek :lol: Viktor jobban van,csak folyton figyelnem kell,mert most rá kapot az álla piszkálására :oops: . Meg az orra is el kezdtett folyni :oops:

Gabi82: Gratulálunk nektek.

Mindenki képe nagyon jó. :lol:
Steffi: Merre vagytok? Jól vagytok?
Borsa? Nagyon eltüntél...
És a többiek? Ancsa? Merci? Emano?

Na megyek alukálni. Jó éjszakát mindenkinek.
V

valentina

Sziasztok!
Mint látjátok Heni-Beni látogatóban voltuk ma Berkusszal meg Lettivel :lol:jól sikerült :lol: :lol: A gyerekek jól elvoltak (Benivel nem volt nehéz dolga szerintem Berkusznak, mert nagyon aranyos kisfiú.....meg kell állapítsam nagyon jó nevelés :lol: :lol: )Berke azért dobott 1-2 hisztit......de annyi kell......
Heni is nagyon aranyos volt, egyszóval én jól éreztem magam..... :lol: :lol:

Steffi !!!
Merre vagy???hogy vagytok????

Veronikusz!
Jobb, hogy nem láttad, hogy vették ki a lányok az apróságot a járókából....nagyon kell vigyázni........Berke nem veszi ki hanem bemászik mellé a kiságyba, az sem jobb...mi van ha rálép vagy valami....na hagyjuk is :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

sziasztok,

Heni, Dorka: nagyon jó fotók!!! :D :D Szépek vagytok!

Valentina: remélem hamar rendbejön Viktor sebe. Piszkálás: hülye dolog, de én is folyton lekaparom magamról ha valami sebem van. Pedig én már tudom, hogy nem kéne, mert rosszabb lesz... :oops:

No mennem kell, ébredt a főnökasszony :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Dorka!
az én lányaim is simán be tudnak mászni :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok

gyönyörűségesek a képek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Dorka,Heni,Kriszta,Judy, meg aki még rakott fel, már nem is emlékszem :oops: de mindegyik csudaszép!!!!! :lol:

Én már 1 hete köhögök, és semmi nem használ... :evil: dokinő mondta inhaláljak, neocitran,calcium... de tegnap vettem a patikában ilyen kikevert lötyit, na nem mintha az használna :evil: de már unom hogy éjszaka nem alszom úgy ugatok....

Memme? Linocs???Gyuzso? Borsa? Ancsa? BArbi?
Steffi?

Gabi!Gratulálok!!!!

Eni.Durca Boldog szülinapot nektek!!
Kép

Kép
gablaty

Sziasztok,

Tegnapunk kemény volt... Bencin ismét kijött a jóság, fejreesett egy akkorát... aztán még ki is öklendezte a kaját. Persze előjött a paramami belőlem, elkezdtem összefüggéseket gyártani, mindez alvásidő előtt, akkor meg azt néztem, nehogy túl sokat aludjon. Szóval ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Elmúlt két napban 3x is öklendezés (hányás) lett a kajálás vége. Egyszerűen ZABÁL ez a gyerek, nem rág. Most kezdjek újra pépesíteni? Tök jól elvoltunk, bármit a kezébe lehetett adni, virslivel, akármivel elboldogult egyedül. Most pedig kezdhetünk újra mellette ülni, etetni. Tapasztaltatok ilyesmit? Ja, este még dacból fekve kellett kekszet ennie, az is visszajött. Avagy a gyomra jutott egy "másik korszakba"? Tényleg nem tudom. Amúgy nem beteg, tuti csak falás. Fél virsliket köpött vissza.

Egy dolog még foglalkoztat. Mivel mostok? Én mai napig külön mosom Benedek ruháit a miénktől, de vajon Jankát csatlakoztathatom Benciéhez, vagy őket is külön? Benénél eleinte természetes volt, hogy Gabival mosok, de szerintetek lehet "lazulni", vagy azért jobb, ha a legapróbbunknak külön mosópor, külön program?

Gabi, nagyon köszi, és LÉGY JOBBAN GYORSAN GYORSAN.
vbea

Csajok!

Encinek vennék nagyobb ágyat, tudtok ötletet adni milyet?hol?
Kriszta!Veronikusz! PAklincs! akiknek már nagyobbacska gyereke van, milyen ágyban alszanak a lurkók?
Enci idáig az átalakítható kiságyában aludt, de sztem már kellene nagyobb...(pedig ebben is még bőven elfér...)
szóval minden ötletet szívesen fogadok..
eddig böngésztem a netet,de már kifolyik a szemem.. meg mennem kell enciért az oviba...majd jövök

Emano??

Kép
gablaty

Gabi!
a férjem két asztalos-üzemet is könyvvel. Nekünk onnan az ágy. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
Mi rendes felnőtt ágyat vettünk Pankának. 100*200-as. Meg is állapítottuk, hogy ebbe már a pasijait is hozhatja, akkora. :lol: De legalább nem esik le róla. A kiságy ugyan átalakítható lett volna, de másik lakója lett. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Eni!
Ötletem sincs. Nem a kistesó játszik Bencinél? És eszére hatni?

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!
Húúú! Mingyá' szülinap Katának!

Kép
Kép
kriszta36

ne is mond! férejem meg most viszi az oviból orvoshoz, mert már 2x hányt ma :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na, Ti szegények! Akkor várható Szofitól is? Mami!!!
Pankának hurutos a füle, torka piros. Antibiotikum. Reggel-este le kell fogni, hogy bevegye. Petya taknyos. De az oltást megkapta kedden (kettőt :cry: ), mert akkor még nem volt semmi és a torka is rózsaszínű volt.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, ez jutott nekem is eszembe, hogy befigyelt a Janka projekt. Érzi is, hogy most vhogy több figyelem jut a kistosnak annak ellenére, hogy még pociban van. :shock: Ma sikerült eddig normálisan ennie.
Veronikusz, ez gáz. Kata? Én csak azért vagyok/voltam nyugodt, hogy Benci nem beteg, mert láthatóan félrenyel, krahál (fuldoklik :? ), és utána jön az öklendezés/hányás. Majd szólj lszi, mi van veletek.
Gabi, én ikea-mániás vagyok, részemről no komment. BeneJanka szobában MINDEN ikeás, amennyire tudom (szőnyeg, takaró, minden). Nekünk nagyon bevált. Benedek ágyának fekvőfelülete jelenleg 80x130, de bővíthető 80x160asra, illetve 80x200asra.
vbea

Gabi
Ha kényelmesen elfér benne, akkor miért akartok új ágyat?
Nekünk 60*120-as a kiságyunk, Iván 94cm, de kényelmesen elfér. Igaz, ő nem ficánkol álmában, és bármekkora ágyon is feküdjön, úgy akszik el, hogy felkúszik az egyik csücsökbe :lol: Igaz, az egyik oldalát kivettük a kiságynak, így szabadon járkáhat...
Jobbulást!

Eni
Én már rég együtt mosom a ruháinkat, igaz mosódióval, öblítőnek pedig ecet+100%-os illóolaj. Sőt, van aki sosem mosta külön a ruhákat és a babának semmi baja nem volt ebből....Azt hiszem mostmár én sem mosnám külön. A babaholmikat úgyis fehérmosásként kezeli az ember, oda meg szutykos cucc úgysem kerül :wink: Én link csaj voltam, sosem vasaltam a babarucit és csak 40°C-on mostam őket....
Kaja: Ha felvágod neki a kaját kis falatkákra? Oké, akkor is figyelni kell, hogy 1xrre csak egyet és megrágja...De hátha...A pépesítést én is hanyagolnám.

Veronikusz
Járóka sztori nagyon meredek :shock: Katának jobbulást!

Műtét miatt tök nyugis voltam eddig. Leszámítva a kezdeti izgalmakat... De most megint nagyon aggódom. Holnap reggel vérvétel, kedden altatódoki, szerdán műtét :( Közben még Anyu is kiakasztott....nem először :roll:
Az alvás kész horror! Iván nem tud olyan fáradt lenni, hogy ne ellenkezne :? "Ián nem alsik" Tegnap este is majdnem 2 órán át kűzdöttünk, pedig már 1/2 7-kor mondta, hogy fáradt és mégis 3/4 10-kor sikerült elaludnia :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok,

Megjöttünk még hétfőn, és vissza is olvastam. Végre nyaraltunk, így nagyon szuper volt!

Gabi: teljes szívemből sajnálom, hogy át kell éljed még egyszer és kívánok nagyon sok erőt hozzá!!!!

Gabi82: gratulálok Lacikához, sok boldogságot az egész családnak!!!

Eni, Durca: nagyon boldog Születésnapot Nektek! Durca jó, hogy újra jössz többször! Eni továbbra is sok drukk Nektek és csak pozitívan Janka nagyon ügyes lány!

Ágy: Tünde szobájába a kiságy mellé egy franciaágyat vettünk 160x200 és most már azon alszik. Igaz pici szoba, de kocka alakú szinte, így elfér, és ezt most egy ideig nem kell cserélni. Kiságyat lehet nekünk is bővíteni, de majd a tesónál vagy a harmadiknál alkalmazzuk :) azt hiszem azt 180-ra lehet bővíteni és a kereszt méret meg 80.

Judy: Tünde 5 hónaposan fordult át és az ő korosztályában ezzel középmezőnyben volt, ne aggódj jön még a bugyi felkötős időszak is :)

Rakok pár fotót:
Kép Imádom a medencét

Kép Motorozás

Kép Első lovaglás

Kép Ilyen lazán is megy...

Kép Pancsi után

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok,

Megjöttünk még hétfőn, és vissza is olvastam. Végre nyaraltunk, így nagyon szuper volt!

Gabi: teljes szívemből sajnálom, hogy át kell éljed még egyszer és kívánok nagyon sok erőt hozzá!!!!

Gabi82: gratulálok Lacikához, sok boldogságot az egész családnak!!!

Eni, Durca: nagyon boldog Születésnapot Nektek! Durca jó, hogy újra jössz többször! Eni továbbra is sok drukk Nektek és csak pozitívan Janka nagyon ügyes lány!

Ágy: Tünde szobájába a kiságy mellé egy franciaágyat vettünk 160x200 és most már azon alszik. Igaz pici szoba, de kocka alakú szinte, így elfér, és ezt most egy ideig nem kell cserélni. Kiságyat lehet nekünk is bővíteni, de majd a tesónál vagy a harmadiknál alkalmazzuk :) azt hiszem azt 180-ra lehet bővíteni és a kereszt méret meg 80.

Judy: Tünde 5 hónaposan fordult át és az ő korosztályában ezzel középmezőnyben volt, ne aggódj jön még a bugyi felkötős időszak is :)

Rakok pár fotót:
Kép Imádom a medencét

Kép Motorozás

Kép Első lovaglás

Kép Ilyen lazán is megy...

Kép Pancsi után

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Na jó lefagyott... aztán meg duplázott.... bocsánat

KépKép

KépKép
snowwhite

KÖSZÖNÖM LÁNYOK A KÖSZÖNTÉST!!!!

ENIKÉM!! NEKED HASONLÓ JÓKAT,REMÉLEM VOLT CSOKITORTA..NÁLUNK NEM..

ja, és én is egyben mosom a ruhákat igaz,mosószódával és esettel öblítek...hajrá környezetvédelem....

öklendezésben nem tudok tippet adni..

HENI!!!!!!!!!!!!!!
HÍVTAD???????????????????????

Most megyek,sietek,,,mint mindig...

Kép

Kép
durca

csak gyorsan, mert rohanunk jazzbalettra.......

Durca: 2x hívtam, de még nem értem el, azt hiszem holnap a vezetékest célzom meg...... megyek! eldöntöttem!

Dorka: én is tök jól éreztem magam, s hidd el nem csak a téma miatt :oops: :oops: :oops: :oops: kicsit agyamra ment mostanság, de remélem már "gyógyulóban" vagyok! :oops:

Jajjjj, szegény Kata! Már megint hányás????? :twisted: :twisted: :twisted: :x

Eni: huh nem tudom mi lehet ez Beninél. majd jövök okoskodni, hátha tudsz belőle mazsolázni, de most mennem kell....

Tünde csudaszép kishölgy lett! :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Jók a képek!!
:D :D :D :D

ENI, DURCA, Boldog Szülinapot csajok!! :D :D

Judy,
Nem lehet, hogy azért mozgolódik Anna a kendőben, mert neki kényelmesebb, ha lelóg a lába? Bogi is így van a hordozóval, ha leülök benne és a lába „felgyűrödik” egyből hisztizni kezd.

Veronikusz,
Köszi, snoopys és mickey egeres bugyim már van.. :lol: :oops:
A HMben is van hercegnős bugyi kiscsajoknak! Sok szép holmi közt turkáltam tegnap.. :roll: :D
Ja, amúgy sokat csuklom - rengeteget!!!! :lol: De mindig is erről voltam híres… :lol: de akkor mostmár tudom, hogy ezért nem múlik :lol:
Alkotás-Kiss Jancsi sarok a mienk. De már kész a parketta, majd egyszer ugorjatok fel!!
Kata hogy van?

Ide „járunk” jógára (másodszor voltunk ma :lol: ): http://www.jogakozpont.hu/
1700 egy alkalom. Babamasszázs meg jóga a mamiknak. Banana ajánlotta. Ma csak négyen voltunk, de jó volt a hangulat, Bogi élvezi, így én is. :lol:

Banana,
Jól vagytok? Mert ma nem találkoztunk.

Pankának, Petyának is JOBBULÁST!!

Reni,
Bogi is úgy szeret aludni, hogy felpréseli magát a csücsökbe. :lol: Most egy mózesben alszik pár napja, hát alig fér bele, de itt is túr, és ferdült nyakkal ébred, nyűgösen.. :lol:
Ivánnak drukkolunk!!

Majd jövök még fotókkal, de most némi meló vár...
Vendég

fúúú! inkább lapátolnék szenet most egy bánya mélyén!!!! :( :? Kata az ovis 2 hányás óta nem hányt, de most tuti fog. Itt ölik egymást Szofival. Egymást nyúzzák, rohangálnak ezerrel. Közben persze vacsiznak. :oops: :twisted: Ha rájukszólok, Zsófi felkel a hangos szóra, mert a kis büdös, meg egész délután csak kézben volt el, nem aludt. Kézben viszont röhög! :? :shock: :roll: :lol: Szerintem megbeszélték, hogy ma kicsinálnak. :evil: :lol: :lol: :lol: száz fiú bújt ebbe a két csajba :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bori!
aranyos vagy de nem meghivatni akartam magunkat :lol: csak így tudok majd menet közben fókuszálni :lol: :lol: :lol:
a jógát meg köszi, majd kipróbáljuk :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

bocsi, de nem emlékszem, hogy válaszolt-e vki:
6 hetesen van fejlődési ugrás??? majd 3 hónaposan???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, amennyire én emlékszem, Bencinél 6 hetesen egyértelműen volt "ugrás", majd olyan 4 hósan...

Köszönöm a sok valóban hasznos hsz-t... örültem neki. Ma már szépen evett Benedek, de nagyon figyeltem rá, bár bepróbálkozott ismét olyanokkal, hogy hanyatt fekszik és úgy rágcsálja a kekszet. Egyébként azt nem is írtam, hogy mostanában a hiszti is öklendezésig megy, úgyhogy ez a zabavissza tuti vmi dac. :evil:

Reni, igen, apró darabokra vágtam mindent. Ne izgulj, bár mondani valóban könnyű. Amúgy sztem sokkal rosszabb, ha az ember előre "rá tud készülni a kórházra". Így már a gondolat is nyomaszt. Figyi, Ivánnak ez sokkalta könnyebben fog menni, mint gondolnád. :wink:

Írtátok az öblítést. Ecet hova? Öblítő helyére? Mellé? :oops:

Dóri, Tünde nagyon szép kislány! Rengeteget nőtt egyébként... Te jól vagy?

Voltunk ma védőnőnél. Bencit nem tudtam hova tenni, jött velem. Tanácsadás 13-15h között, időpont nincs, odamentünk f3-ra. 4kor mentem be, Bene már tombolt. Ömlött róla a víz, öklendezés, minden volt, nagyon kikészült. Én is a védőnőtől. Szerinte nem kell aggódnom, hisz ma már transzplantációt, mindent megoldanak. Ja, kösz. :shock:
vbea

Eni!
A védőnőknek szerintem az a sajátosságuk, hogy hülyeségeket beszéljenek.Nekem is mondott mindent....mind a két gyereknél korán voltak (Kb 30.héttől) méhösszehúzódásaim.....a védőnő erre a maga stílusában közölte velem, hogy lassítsak, ha nem akarok az inkubátor mellett állni és bámulni a gyerekem....Na .....gondoltam magamban agyban azért sok minden eldől....majd megbeszélem én a lányommal,hogy mikor kell kibújni....jól megbeszéltem, olyannyira , hogy nem is akart kijönni csak némi nógatásra a 42.héten........Szerintem beszélj Te is Jankával :lol: :lol: :lol:
Ami a mosást illeti én egybe mosok mindent mindenkiével....babának való mosószerrel meg öblítővel.Öklendezésre nincs jó ötletem.....múltkor Berke is hányt a sok lenyelt váladék miatt, meg is ijedtem rendesen....tuti egyébként, hogy érzi KisBenci, hogy egy kicsit kevesebb figyelem jut neki....ha nem is tudatosan csinálja, hanem inkább ösztönszerű ez nála.......

KépKépKépKép
vdorka3

Veronikusz
Igen, fejlődési ugrás 6 hetesen, 3 hónapos, 6 és 8 hós korban is...

Eni
Ecetet az öblítő helyére (helyette), 10%-osat és egy öblítőskupaknyit. Ha cseppentesz bele 5-6 csepp illóolajat, akkor kellemes illatúak lesznek a ruhák, de ez száradás után nem érződik, de ecet szag sem! Ugyanúgy lágyítja a textíliát, mint az öblítő :wink: Én fehérmosáshoz is teszek ecetet. Szintén egy kupaknyit, aztán jöhet a mosószer vagy amit használsz. Jó a mosógépnek, mert vízkőoldó és a ruhákat is fehéríti egy picit :wink: Mosószódával, szódabikarbónávalvagy sütőporral az igazi, mert reakcióba lépnek és a makacsabb foltok is könnyebben kijönnek, fehérebbek lesznek a rucik is...
Védőnős sztori elég meredek :? Miért nem lehet időpontot kérni? Bár nálunk a dokinál így is nagy csúszások vannak :twisted:

Durca
Te csak mosószódával mosol vagy kevered vmivel? Én mosódióval együtt használom, meg néha mosószerrel (fehérekhez, ha kicsit megszürkültek) felesben. Önmagában még nem próbáltam...
Hajrá környezetvédelem :lol: Msoogatógép öblítőjébe is ecetet nyomok :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Veronikusz!
Úgy látszik ma (is) összebeszéltek :lol: ...Berke is meg volt zizisedve ma....folyamatosan "mikrofonba "beszélt, nem maradt egy percig sem egy helyben, rohant fel-alá, dobálta a játékait...... :twisted: :twisted: A Letti pedig csak a kezemben volt el...ha más fogta attól is kikészült..... :oops:
Mostmár alszanak :lol:
Remélem Kata jól van?!!!!......csak abban tudok bízni, hogy az egy ilyen nap volt..... :oops:

Tünde!
NAgyon jók a képek!Szép kis csajszi :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Jó reggelt!

jó hír: Kata azóta nem hányt, Szofi se :D
2. jó hír: Zsófi a tegnap DU-i nem-alvásnak köszönhetően éjjel aludt mint a bunda HAJNALI 5-ig!!! :D :D :D jaj de meg tudnám ezt szokni!!! :D még az éjjeli morgás, nyüzsgés se volt, mert nem volt hozzá eleje :D aludt mint akit leütöttek :lol: :lol:

Dorka!
Zsófi is rajtam lógótt tegnap, de ha apja felvette vigyorgott rá is mint a tejbetök, akármilyen fáradt is volt :D :D :D olyan kis tündér :D

ja! 3. jó hír: gyógyulgat az ujjam. Már a varr fele leesett. :D igaz kicsit furcsán néz ki alatta :roll: :shock:

Eni!
védőnő :twisted: az én védőnőm megértette, hogy nem az a lényeg, hogy a terhesgondozási időben jelentjek meg, hanem hogy megjelenjek! ÚGyhogy bármikor mehettem hozzá, mikor ő bent volt és előre megbeszéltük. Soha nem vártam rá! :D Azért ha az embernem van már egy gyereke akkor nem olyan egyszerű alvásidőben elmenni valahova és ezt felfogta agyilag!

Reni!
szerdán gondolunk majd rátok!!! minden rendben lesz! ++++++++++

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
köszi a hiányolást!!!!olvaslak ám titeket.........csak nem volt eddig lelkierőm írni

Vasárnap reggelre meghalt Bálint nagymamája.MÁr szombat este hívott anyósom, hogy nem hiszi, hogy megéli a reggelt....aztán reggel 3/4 8kor jött a telefon :cry: :cry:
most intézik a temetést(szórásos temetést szeretne anyósom,erre nekem nagyonnagyon"készülnöm kell"lelkileg)

Amúgy jól vagyunk, Balázs hihetetlenül édes, annyit magyaráz!!!!!Tegnap séta közbe falevelet dobáltunk, azóta mondja dobá-dobá!!
Szól ha bekakil, szól ha éhes, szól ha szomjas, vagy ha valamit szeretne!!
Eccerűűűűen zabálni való!Ráadásul 2 napja este fél10-től alszik reggel 6-fél7ig :lol:
Ja és annyira durva, hogy holnap MÁSFÉL éves...

Minden kép annyira gyönyörűűűű....

Durca, Eni és Cukipofa nagyon boldogságos szülinapot!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
gratula a mindjárt másfél éves kislegényhez!!! :lol:
Miket mond még?
Kitartást a temetéshez, sajnálom :cry:

Veronikusz,
jól van, örülök, hogy gyógyulgat az ujjad. De mi az, hogy furcsán néz ki alatta?? :shock: :lol:

Reni,
én is kipróbálom az ecetes öblítést meg a mosódiót is lehet.. :D Köszi a tippet!

Ha már itt tartunk, a babaedényeket/cumisüveget hogy mossátok el? (már aki nem mosogatógépben ill. sterilizálóban) Én attól tartok, hogy igazán jól sosem tudom elöblíteni, és félek, hogy felhalmozódik a szervezetében a vegyszer. (ezért nem mosom mosogatógépben). Vettem növényi alapú bio mosogatószert, de a félelmem nem múlt el.. Ötletek?
Vendég

Sziasztok!
Andi, sajnalom anyosodat...
Bori, hat igen, lebuktunk, nem voltunk csutortokon...mert Zsofi elotte nem nagyon akart aludni ejszaka, aztan meg nappal sem, ugyhogy mind a ketten le vagyunk faradva rendesen...bar most csoda tortent, kint van az erkelyen mar vagy egy oraja, es alszik, ami vele meg sosem fordult elo, 30 perc utan mindig fel szokott ebredni, remelem, atall erre a deli hosszabb alvasra, es igy en is tudok ebedet fozni, meg ebedelni, meg tenni-venni kicsit...
de kedden valszeg ujra megyunk majd jogara!
a cumisuveg mosas nekem is remalom, vhogy mindig olyan zsiros erzete marad, hiaba mosom mosogatoszerrel, meg sterilizalom a mikroban, nem tudom, hogy kene csinalni...
babaruhakat en kulon mosom, 40 fokon, nem vasalok...
bocsanat, most tobb nem jut eszembe, nagyon almos vagyok...

banana

Sziasztok!

Képek nagyon jók Judy, Dóri, Heni!

Vica, Bcg oltás helye hogy áll nálatok? Mert nálunk bedurranóban, ha kicsit késve is, de végre talán alakul. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó, jó rólatok is hallani!

Veronikusz, ÖRÖM, hogy csajok jól... Akkor minden okés? :roll: Amúgy ue jutott eszembe, hogy egyszer fogom magam, felhívom a védőnőt, és KÖZLÖM, hogy akkor én most betrappolok. Egyszerűen őrület. 21.század, nincs időpont, mégcsak annyira sem "oszt be", hogy anyuka, maga 5 vagy 6 hét múlva jöjjön. :?

Köszi mindenkinek a mosás tippeket. Egy ideig én a fehéreket 60 fokon mostam, végül feladtam. Most nekem is minden 40 fok, már nem vasalok, foltokra pedig tökéletes az áztatás... :D Jankát akkor mosásilag is összeteszem Bencivel. :lol:

Én most nagyon bizakodó, vasárnap megyünk 4D-re. Én csak jó(bba)kat akarok hallani. :wink: Ja, büdösBenc azóta sem hányt. :!:
vbea

Andi, sajnálom... :cry:
vbea

Eni!
én Zsófinál megmondtam a védnőnek, hogy csak 4x fogok bemenni hozzá, hogy meglegyen hivatalosan is a 4 pecsétem :lol: nem szólt semmit! néha hívott, meg volt hogy kijött hozzánk, de slussz pussz :lol: :lol: :lol: Kata születése óta nekünk már kb 23 védőnőnk volt. Ez is most csak helyettes volt, szülés előtt jött a mostani, állítólag végleges. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukipofa, Eni, Durca nagyon sok boldogságot kívánok szülinapotok alkalmából!!!

Balunak és anyukájának meg nagyon boldog másfelediket!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
v30

Vali
:wink: imádunk :lol:
(vártalak délután, este msn-n)

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Mosás-mosogatás. szerintem a mosogatógép is jól elöblíti, de általában nincs időm megvárni azt, így simán elmosom normál mosogatószerrel, forró vízzel elöblítem azt kész. Én ha megszagolom, nem érzem rajta a mosogatószert.
Mosás, elejétől kezdve együtt, sima mosószerrel-öblítővel. Ha nem érzékeny a bőrük, akkor elég ez is.

Eni,
hányás szerintem is olyan figyelemfelkeltés. Remélem, könnyen átvészelitek!

Gabi, nagyobb ágy szerintem is korai még, ha elfér, később meg már ő is választhatna, nem? Mi majd galériás ágyat szeretnénk, és arra még várunk. Most 70*140-es ágya van Benének, simán elég. Ikeában szerintem is tök jók vannak.

mtunde

Jó reggelt!

Tünde!
végre! :D olyan ritkán jász mostanában erre. :(

Bori!
ujjam: olyan mintha még ott lenne az a vad hús a varr alatt :? :( :roll: alig várom, hogy már meggyógyuljon! hiányik, hogy nem fürdethetem Zsófit :oops: :D

mosás:
én egy ideig még külön mosom a ruhákat és vasalom! a külön mosát nem fogom sokáig, a vasalás meg ilyen pici ruháknál még élvezem. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Eni, köszi, aranyos vagy!
Andi, sajnálom, férjed hogy viseli?
Veronikusz, tök jó hogy gyógyul az ujjad. Hajrá Zsófürdi!!

Hátha vki tud segíteni: náthától lehet zöld, illetve hígabb sárga a kaki?
Előre is köszönöm.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

jó reggelt...

sziasztok

Emano! sajnálom a dédit :(

Veronikusz! jó hogy gyógyul már az ujjad, és ilyen türelemmel viseled.. :shock: nemsokára fürdetheted Zsófit :lol:

Tünde! azért gondoltam nagyobb ágyra, mert aki erre jár mindenki kérdezi :shock: mikor vesztek már normális méretű gyerekágyat? (mintha ez nem az lenne)mindegy.holnap megyek rokon gyerek zsúrra, majd lefigyelem ott milyen ágyban vannak.. :oops:
sztem is elfér még ebben, csak gondoltam hátha tényleg jobb lenne?
de annyian írjátok hogy még ráér......gondolkodóba estem...

rakok 1 képet, (már rég raktam) multkor a szomszédban fürdött a gyerek.....

Kép

Kép
gablaty

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:43-kor.
Vendég

Zsó, alapból is lehet egyszer-egyszer anyatejes babánál zöldes-sárga a kaki. Nekünk is volt. Egyébként, ahogy Lilluska mondja, simán lecsoroghat... De azért figyelgesd, hogy alakul. Abból baj nem lehet. :idea:

Lilluska, húú a kérdés nagyon jó, mert már 2 évvel ezelőtt is volt, aki azt mondta, 30 napnál nem régebbi, más 300 napnál nem régebbit kér(t). Hivatalosan tán úgy szól a szabályzat, hogy 300 napnál nem régebbi, de a kórház ettől eltérhet. Az eredeti azért nem elfogadható, mert évekkel ezelőtti, azóta válás is lehetett, már nem nálatok, de érted... :shock: Ezt jó lenne nekem is tudnom, mert nekem is Miskolcra kell érte mennem. Anno egy amolyan hiteles másolatot kaptunk. :wink: Dejó, már 36.hét? Úgy szeretnék ott tartani... :roll:
vbea

Lilluska!
lehet papíron 30-nál nem régebbit kérnek, de gyakorlatban elég régebbi is. Én a lányokkal voltam a bölcsis nyáriszünet alatt az tuti. Szóval jóval több volt mint 30 (de akár 60) nap!

kaki:
úgy emlékszem, hogy ha hosszabb ideig emészti a tejet, tovább van a pocijában akkor attól is lehet zöld a kaki.

Gabi!
közös pancsi :lol: :lol: :lol: :lol:

lányokkal most jöttem meg a játszóról :D még a tökömről is folyik a víz :lol: :lol: :lol: :lol: (röpke 2 óra alatt össze is szedtük megunkat reggel) :? :lol: :lol: férjem meg egész nap tanfolyamon, megint eltünt már hajnalban. :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,
köszi az ötleteket!

Veronikusz,
gyógypuszik most kivételesen Neked! :D

Banana,
szép álmokat! :D
Tegnap Bogi is extra sokat aludt :shock: , átaludta az éjszakát, aztán délelőtt 11-től 3ig, aztán f6-tól este11ig. Aztán persze éjjel megint ébredt, de fel voltam már készülve rá.. :wink: Csütörtökön rendesen kimerült, meg lehet, valami front is volt tegnap.. Kész őrület, hogy ha nagy ritkán sokat alszik, akkor meg azon aggódom, hogy most mi van?? :lol:
Vendég

Rakok pár képet, mert a blog frissítéshez már látom, hogy nem jutok hozzá.. :roll:

A "hálófiók" - ideiglenesen, még vasárnapig vagyunk anyuéknál

Már állni szeretne, hogy jobban belássa a terepet, de ezzel még várunk

Az ücsörgés már megy, csak ritkán szánja rá magát

SZERETEM A BANÁÁÁNT!!!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.27 17:03-kor.
Vendég

Gabi
fürcsis kép nagyon helyes!! :D
Encike nagyon szép kislány!!
Vendég

Borsika! de aranyos :lol: azért nem semmi hogy már 5 hónaposan ilyen ügyes :lol: na a banánért mi is odavoltunk már ilyenkor....

Lilluskaszóval átmentünk a szomszédba a szokásos játékra (vagy mi megyünk,vagy ők jönnek) aztán ez lett a vége, ja és még hajat is kellett mosni ,mert a végére már az is tök vizes lett persze...

Emano? Memme? Linocs? Steffi? Ancsa????

Kép
gablaty

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: