A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Csak meg szeretném köszönni az írásaitokat!
Igaz, hogy mostanában nem vagyunk napi, sőt heti kapcsolatban sem az én részemről, vagyis ti nem tudtok rólam, de olyan jó ám titeket olvasni! Most is hatkor keltünk, és mivel csak egy gyerkőc van ébren, ide tudtam ülni és nagyon jó félkómásan, kávéval a kezemben olvasgatni. Mert a korábbiak alapján úgy érzem, hogy ismerlek titeket, nem vagytok idegenek. Jókat röhögök, sajnálkozom, szomorkodok szükség szerint. És megint annyi témához hozzá tudnék szólni.....de annyi időm sajna nincs, csak most annyira előtört belőlem ez az érzés, hogy milyen jó ez a fórum, hogy ezt muszáj volt leírnom.

KépKépKép
bongyi

Mesi nagyon csinos ez a Gegepocak :lol: :lol: :lol:

Bongyi ennél jobb már csak akkor lenne a fórum ha újra tudnál rendszeresen írni :wink:

Ágica Petrus gyönyörű :lol:
Nyugi, nem lesz gond.
Amit Mesi írt. Sok alma, vörös áfonya, máj.

Kaqk érezzétek jól magatokat itthon :lol:
Emma nagyon ügyes :lol:

Regi Szelikének gratula a 7. fogacskához :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszönni elfelejtettem :oops: :oops: :oops:

Jó reggelt!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tényleg, Ágica, nekünk még sok húst, májat, meg erdei gyümölcsös cuccokat ajánlott a gyógyszertáros néni (pl áfonyás babakaját rengeteget evett Rugó).

Na, éjjel egy nagy koppanásra ébredtünk, és ott találtuk Rugót a földön egy olyan pózban, ahogy fel- vagy lemászik a nagyágyból. Ha lefelé mászott, akkor vajon mit szeretett volna csinálni éjszaka a sötét szobában, ha meg visszafelé, akkor miket pakolgathatott? :shock: :lol: :roll: Bele sem merek gondolni. Máskor mindig felkelt éjjel, ha kimegy a szeméből az álom, nem elkezd tenni-venni-menni.

Hamar visszaaludt szerencsére.

Kép
vindolanda

Halihó!

Most csak gyorsan reagálnék:
Heni: a barátnődnek üzenem, hogy a cukor is segíti a kakit, mégha sok Anyuka ódzkodik is tőle. Kicsi cukros víz (nem kell ám sok cukor bele), vagy cukros kamilla tea (az a tuti) garantáltan segíteni fog!!! :wink: Meg a pocitorna.

Ágica: a basofil granulocyták is fehérvérsejtek, és így a védekezésben játszanak szerepet, az immunrendszer részei. Emelkedett szintjük biztosan valami aktív immunműködésre, gyulladásra utalhat. Ezt most csak úgy mondom, nem néztem utána, de ha gondolod, pontosan utánanyomozok. A celluláris hemoglobin-koncentráció jelentőségét azt hiszem, nem értem. A "celluláris" ugyanis "sejtest", "sejtben lévőt" jelent. Talán a vörösvértestek Hbg-koncentrációja lehet, de hogy mi a jelentősége, nem tudom. A hemoglobin szállítja ugye az oxigént a vérben, és vasat is tartalmaz. Lehet, hogy ha Petra vashiányos (=vérszegény), akkor nem tudnak rendesen működni a hemoglobinjai, és tétlenül dekkolnak a sejtben? Talán... de ne vedd készpénznek, csak filózgatok. :oops: :roll:
Adj Neki brokkolit, paradicsomot és banánt is, azokban rengeteg a vas.

Puszi, lépek!

Detti
KépKép
kiskolbi

Ágica, nehogy félre értsd: nyilván működnek Petra Hbg-jai, csak esetleg nem 100%-osan, csak 99.99%-ban. Olyan nincs, hogy egyáltalán nem működnek. :lol: :lol: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Szép pocak, Emese!!!

Ezt elfelejtettem írni...

Kép
vindolanda

Halihó!

Bercó bealudt, én meg garázdálkodok kissé. Aztán jöhet a vasalás. :twisted:
Ma diétás napot tartunk. Tegnap végül 6X volt kakis pelus. Jól sikerült mindegyik. Így ma diéta és du. dokibácsi. Még mindig azt gondolom, hogy a fogzás örömeit élvezzük, de biztos, ami biztos. Meg Gergőnek is begyulladt a szeme. Arra is kell valami.

Lányok! Én ezt annyira szeretem, hogy bármilyen probléma merül is fel, egyből ugrik mindenki. Segítség, nyugtatás jön gyorsan. Maradjon mindenki ilyennek! :lol:

Bongyi! Ez is jó ám, ha csak jelzel. Jól emlékszem, hogy holnap lesz a nagy nap? De én még mindig nem tudom, hogy milyen műtét. Mindegy is, szorítunk nagyon!

Gremese! Nagyon szép kis pocikád van ám! Nagyon várom már a vasárnapot!!! :lol:

Vindolanda! :lol: :lol: Szinte megfejthetetlen. Csak nem alvajáró lesz Rugó? :roll:
dmaggie

Ágica! Kamillatea pici cukorral, itt igazából a cukor hajtja meg!
Szerintem ha a doki a vashiányt mondta, akkor ott komolyabb baj nincsen!!! Biztosan mondta volna! Nem lesz gond!!!! :)
Igen, és ezt én is hallottam, amit Heni ír, hogy anyatejes babáknál még a 3-4 nap sem gáz!!!
Pláne, ha azért nem kakil, mert nincs széklete, kár lenne bolygatni!!!

Mesi! Te egyáltalán nem vagy hájas! Most már fix! Többé nem hisszük el a bálnás dumáidat!!! ;) :lol:

Bongyi! :)

Vindo! Éjjeli műszak! Önállósította magát! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Kaki : általában használnia a kellene a kamillának cukorral, de nem minden esetben, jó nagyobb korban a baracklé is. Olyan vicces,hogy amikor Péter nem kakilt 4 hósan adtam neki a baracklevet és semmi, erre most ha iszik, rögtön összekakilja magát tőle. :shock:
Nálunk volt kaki, csak inger nem, erre volt jó a szélcső :wink:
Egyébként lehet az is, hogy nem elég tartalmas az anyuka teje, vagy nem szivja ki a baba a zsiros részt igy csak pisi lesz belőle, de azt biztosan észre vették volna, hogy állandóan sir mert éhes.

Szájpenész: tegnap vettem észre, hogy Péterkémnek fehérebb a nyelve, próbálom jobban nézni, mert ugye nálunk hozzá érni nem lehet, hát a szájpadlásán is 3 fehér pötty. Próbálom neki egyenlőre boraxal leszedni, nyelve viszonylag tiszta lett, szájpadlását nem láttam. Lehet, hogy ez miatt nyáladzik? Meg valószinű lehet ettől lesznek a popó kiütések is. Nekünk még nem volt, ezért vagyok ilyen értetlen :oops:

Kolbikám nagyon profi vagy !

Mesi gyönyörű a pocid, mint az újságokban, akár modell is lehetnél:-)
Egyébként hogy álltok a házeladással????

Vindolanda érdekes, hogy egyikőtök sem ébredt fel, mert Rugó biztosan nem lábujjhegyen távozott. Szerintem épp csak le ment, arra ébredhedtél.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Beteg gyerkőcöknek jobbulást!!!!

Nagyon szépek a manók és jók a minitalis képek is.

Gremese: nagyon formás pocid van! :D :wink: Tetszik Zsófi csizmája, mi is most nézegetünk Zétinek.

Írtam máshová is. :roll: Talira megyünk remélem, arról is írtam.

Zéti egy órája alszik, pedig csak délután szokott...Remélem nem lesz beteg.

Kaki téma: ilyen pici babánál én is a kamillát tudom.

Egy kérdés: akik beadatták a pneumococcus oltást (már ha volt ilyen) azoknál a babáknál volt valami mellékhatás? Egy ismerősöm gyerkőce jó lázas lett. :? Jövőhéten kapja manó, párom nem lesz itthon, remélem nem lesz semmi baj tőle.

Puszi, vigyázzatok magatokra!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna enyém gyerkőc is belázasodott, sőt a karjához érni nem lehetett, de ez egyén függő :( sajna nálunk lett láz.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Mindenkinek köszönöm a kakis segítséget!! :lol:

Mesi: Neked is nagyon köszönöm! Gyönyörű pocid van!! :D

Kolbi: Most voltunk a dokinál amit leírtál minden úgy van. Vas hiányos meg vérszegény is sajna.Kaptunk Maltofer szirupot és mellé cebiont napi 5ml szirup 3 hónapig.
lyen még soha nem volt!!Lehet ennyire fáj a foga és amiatt kel ennyiszer(7-8x)? :roll: :roll:

:arrow:

Kép

Kép
agica1126

Lemaradt egy rész: Most már kétszer is adtam neki nurofent éjszakára mert nagyon fájt a foga és igy egy keléssel végig aludta az éjszakát!!!

Kép

Kép
agica1126

Lehet ezért eddig kelt 7-8x mert fájt neki :roll: :roll: ?

Kép

Kép
agica1126

Ágica: nagyon örülök, hogy nem nagy a baj. Meglátod, hamar helyrerázódik a Kicsilány. (És annak is örülök, hogy én sem hülyültem el még teljesen. :oops: :lol: ) A foga miatt szerintem simán kelhet ennyiszer, biztos feszít Neki. Én akkor szoktam fél adag (2.5 ml) Nurofen szirupot adni Máténak, mikor a Dentinox nem használ, és már megszakad a szívem, hogy dobálja magát jobbra-balra alvás helyett. Tényleg szuper. Nem is írtam még: annyira bájos Petra a vonalzódon! Nagyon szép kislány! :D

Miléna: Máténak az égvilágon semmi nem volt a pneumo után. Mintha nem is kapott volna oltást. :shock: Igaz, Ő a kötelezők után is csak bágyadt volt, plusz max egy pici hőemelkedés.

Bongyi: azért mi nagyon hiányolunk ám! :wink:

Mesi: tényleg jók a képek Gegi kuckójáról, dehát én megcsodálhattam már élőben is!!!!! 8) :lol: Jaj, nekem úgy hiányzik a nagy pocak!

Csajok, bocs, hogy egyelőre a taliról nem nyilatkozom, nem mintha nem szeretnénk menni. Csak nem tudom írtam-e, hogy kéthetente hétvégeken is dolgozom majd pár órát (az embriók nem tudják, hogy hétvége van, kell nekik a dadus), és mivel addigra már talán többször is bent tudok lenni, nem tudom, hogy lesz-e feladatom azon a hétvégén. Móni, nagy baj lenne, ha csak nem sokkal előtte szólnék? Aztán majd helyben fizetek, vagy "természetben" (kaja, innivaló, stb.) adom meg a belépőt?

Kismanó megint elaludni készül. Tiszta álomkóros. Gyógyul a Lelkem! 8) Dokinéni azt mondta, ez a tipikus baba-betegsége van: 3 nap magas láz után 3 nap kiütés-tenger. Csak addig fertőz, míg láz van. Máté a héten az 5-6. ilyen betege. Most már kezd visszajönni az étvágya, és a kedve is szuper. Megyek is, mert dilinyózik a kiságyban. :lol: Nem lesz itt szunya mégse? :roll:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Miléna: VikDan tegnap kapta meg az oltást, semmi baja nem volt azon kívül, hogy nem ebédelt, de estére azt is bepótolta. Bár mi kaptunk homeos bogyót utána, de azt nem tudom, hogy mit...

Kép
Kép
timi26

Ágica, én is így csináltam... Mikor már bőven tíz felett jártunk a kelésekkel, adtam neki valami komolyabb gyógyszert.És akkor nyugi volt, párszor ébredt csak. A Dentinoxnál amúgy is mindig ordít, nem szereti, ha a szájába kotorászok :roll:

Kép
vindolanda

Na, Rugó kettő órakor lefeküdt aludni, és azóta is nyomja :shock:

Kép
vindolanda

Vindolanda és még te panaszkodsz hogy nem alszik.
Nálunk Péterke megint beájult, már 3x ma :( nagyon unom műr azt a 3xi alvást :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni, igen, szerintem is történt vele valami... Igaz, éjszaka kevesebbet kel, és korábban is ébred. Lehet, a foga sem fáj annyira - most hétvégén áttört neki vagy 2-3. Nem is látni pontosan, ezek már olyan hátul vannak :roll:

Akartam még írni Neked, hogy a szájpenészhez én sajnos nem értek.

És akkor következzen a cd-k és dvd-k koronázatlan királya, ma délutáni fotókon.

Kép

Kép

Kép

Ezek persze már rossz, nem használható újraírható dvd-k, szóval azért nem ezzel játszik a gyerek. De már megtanulta kiszedni a tokból a lemezt, bepattintani, cserélgeti őket, pakolgatja...

Este még benézek, V.

Kép
vindolanda

Vindolanda: nálatok ilyen hideg van, vagy Rugó fázós? Ha jól látom a csíkos Tescós Cherokee rugi van rajta (Máté pizsinek használja :wink: ), plusz a kordnaci. :shock: Egyébként ilyen csillagszemeket!!!! Buygidobálás-összepisilés lesz ebből pár év múlva, érzem! :wink: 8) :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kolbi - 23 fok van, de Rugó nem jár még, állandóan üldögél a földön, gyakran hideg a kis keze is. Bár tudom, nem azt kell nézni :roll:

Igen, szeretjük a tescos rucikat :wink:

Általában Rugó is éjszaka hordja ezeket, de a harisnyái néha elfogynak, így aztán nappalra is előkerülnek.

Rugó köszöni a dicséreteket. És mi is :wink:

Kép
vindolanda

Édes Rugó!

Én is szoktam bent is húzni Péterkére harisnyát ha vékony a naci, de általában béleltben nyomja a földön. A gáz mellé még pluszban cserépkályhában is fűtök, de hiába van 24 fok is a föld hideg:-(

Nyilik itt nálunk is Tesco, már alig várom, akarok venni én is ilyen rugikat aludni!

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Na, megjártuk a dokibácsit. Gergőnek v.milyen enyhe gyulladása van, kapott szemcseppet. Kicsi Albert meg szinte negatív. A kedves dokibácsi is a fogacskákra tippel. Ő legalább jól megnézhette, Bercó muszájból engedte, azt mondta jól meg vannak duzzadva a fogacskák helyei, összevárták egymást rendesen.

Már kezdtem örülni, hogy ma nem lesz ez a borzalmas kaki, erre fürdés előtt akkorát termelt... Dávid gyorsan le is szaladt a pelussal a nagy kukába. :lol:

Vindo! Rugó mostanában tényleg nagyon jól alszik. Biztosan működik a boszitopik. Ilyen csodás szemeket és ennyi hajat egy fiúnak... Elolvadtam tőle. :lol: A hideg kezek nem minden esetben jelentenek fázást szerintem, de ez megint nem az én asztalom. Kolbi sokkal okosabb ebben, de mintha olyasmit hallottam volna, hogy a keringésük még nem úgy műxik, mint nekünk nagyoknak. De, hogy ez ilyen idős korra is jellemző-e nem tudom. Mondjuk nekem állandóan hidegek szoktak lenni a végtagjaim. Este el sem tudok aludni addig, amíg a lábaim fel nem melegszenek. :oops:
Egyébként én is óvatos szoktam lenni. :wink: :lol:

Ágica! Jó hírek. Lehet, hogy megtaláltad a megoldást az éjszakai ébredésekre is?? :wink:

Heni! Szájpenész. A boraxos ecsetelésnek hatnia kell. Nálunk szerencsére csak Dávidnál fordult elő, a másik kettő megúszta.

Ja, és megbeszéltük a doktorbácsival, hogy a jövő héten megkapja Bercó az oltást. Itthon meg apával úgy döntöttünk, eltoljuk egy héttel, mert a kövi hét leginkább a bolondok házára emlékeztet majd.
dmaggie

Hello Lányok,

Gremese, Ti időközben alpesi hegyvidékre költöztetek? :D Teljesen olyan a háttér. Vagy csak megszoktuk, h nagy pocihoz strandolós teraszos kép jár. :D

Miléna, mi még régebben kaptuk: 7 és 8 hónapos korában, de semmi mellékhatása nem volt :wink:

Nálunk szerencsére nagyon jó idő van, fűtés nélkül 24-25 fok. Féltem a földszinttől, de mákunkra teremgarázs van alattunk, amit fűtenek, és Lizi szobája alatt van a kazán. Na nála meg a másik véglet van: tavaly egész télen nem ment éjjel 27 fok alá a hőmérséklet. (Nyáron meg 30-31 a jó hőszigetelés miatt :twisted: ) Tisztára paráztam a bölcsőhalál miatt, mert nem tudtam 20 fokra hűteni a szoba hőmérsékletét. Decemberben meg mégsem nyithattam egy 3 hónapos babára ablakot... :roll:

silka
silka

Sziasztok

Sajnos rettenetes vagyok, rátaláltam egy szupi programra (amit majd az aláírásnál láthattok), fél napig ültem rajta és ezért nem tudtam itt visszaolvasni :oops:

TALI ügyben érdeklődnék.....

És ígérem, hétvégén eljutok ide..... :P

Kép
granda

Ma rájöttem, hogy mostanában nem fotóztam Péterkét :oops:
Na akkor egy sorozat :oops:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Vindolanda! Édes kis Rugó! Tényleg kis csillagszemű!
Egyébként lehet, hogy "alvajárt". Zsozsi majd' minden másnap produkál valamit.
Kizárólag álmában. Nappal sokszor kérdezgetjük tőle, hogy mit mond ez és ez az állat. És egyik este álmában ezt mondta: BBBÉÉÉ! (Ezt mondja a bárány), majd: VAUVAU. És aludt tovább utána.
Majd volt olyan, hogy felült, és elkezdte rángatni a takaróját, de fogalma nem volt, hogy mi van.
Meg volt olyan, hogy a hátán fekve nyújtogatta a két kis kezét, markolászta a levegőt. Az iszijét kereste. Ilyenkor gyorsan megnyugtatom, és alszik tovább folyamatosan.
Olyan is előfordult, hogy nekiindult a nagyágyban... Persze közben aludt. :D

Silka!
Nem, nem költöztünk, a teraszon álltam, és a szobában lévő gardróbon lévő tükörre zummoltam (vagy mit csináltam). :wink:

Vindolanda!
Az álmodra visszatérve, a gardróbunk tükrös fa szekrény... :shock:

A pocakdicsiket köszönöm szépen. :) Azért tettem fel ezeket is, mert végre normális fényviszonyok mellett csináltam képet.
Ami a bálnaságomat illeti: a képeken valóban nem látszik a plusszsúly - valahogy mindig úgy fényképezek, hogy ne is látszódjon. 8)
De majd élőben meglátjátok, miről beszéltem. :lol: Témát befejeztem! :D

Kiskolbi! Nagyon örülök, hogy találtatok megfelelő bölcsit, és hogy ezek szerint sikeres volt a bértárgyalás. Tényleg szuper a munkád!
Akkor Te nagyon sokszoros anyuka leszel! :wink:
No azért bevállaltam volna Mátét, a munkahelyed elég közel van hozzánk. Talán kell két percet autózni... :D

Dmaggie! Hú.... Bercónak 86-os volt ilyenkor a BPD-je? Akkorén mit akarok a 82-vel...
És mikorra voltál vele kiírva? Nem jött hamarabb?
Én arra készülök - mivel Zsozsi is hamarabb jött, és Gegit is két héttel idősebbnek mondják, hogy december közepétől már bármikor szülhetek.

Kismamik! Tessék bejelentkezni, és képeket felrakni!!!!!!
Sense holnap megy 4D-re igaz?

Heni! A házeladással még nem állunk sehogy, még nem hirdettük meg.... :oops: Lustaság... :oops:
De ha hazajöttünk, hétfőn nekiugrok!

Hiszti: Zsozsi nagyon sokszor nyomja a hisztit... Minden nap van valami... Ha türelmetlen (mert épp a kakaóját csinálom), ha azt akarja, hogy felvegyem, ha előtte haladok három lépéssel, nem egyel, ha sapka van rajta, ha nem....
És nem tudom mindig lekötni, meg elterelni a figyelmét, alőfordul, hogy felemelem a hangom, úgy szólok rá. De persze semmi.
És sokszor előadja az extra-jászaimarit, mert direkt ráncolja a szemét, a homlokát, és közben valahogy bugyborékolva-köhögve-sír (ez az erőltetett sírás).
Rém akaratos a Csaj. :D
Imádom, és próbálok türelmes lenni, de mikor reggeltől nyomja... És nekem már egyre nehezebb... Zoknit nem tudok felvenni, csak "lótuszülésben", ha leesik valami az asztalról vagy Apa veszi fel, vagy felállok, felveszek egy ivó zsiráf pózt, és úgy. Emelni nagyon nem jó, mert Gegi egyből feszít a hátával, fenekével.
Remélem Zsozsi belátással lesz, ha itt lesz Kistesó. Vagy legalább tyúkanyó lesz és fog segíteni. No meg lekötik egymást... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Ha elküldöd nekem a mélemre ezeket a képeket, akkor én kiveszem neked a vörös szemet!
Egyébként Cuki vagány Kiccsávó! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hahó!
Sense ma volt 4d-n. Képek, leírás amott.
Egyébként Lotti -n lesz.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Rugó egy cukipofa. Az az ártatlanság, ami a fején van! Nagyon édes.

Petrát szerettem volna még megdicsérni. Csodaszép nagylány lett!!!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Emeském jaj de édes vagy:-) én is megtudom csinálni, csak lusta vagyok :oops: :oops: :oops:
Ime Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Sense! Picsuszod lesz? :lol: GRATULÁLOK!!!!!!!!!! :D :D :D
Képek, leírás: HOL?

Heni! Oké! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, a gmail-en?

Kép
Kép
Kép
gremese

:roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, de szőke vagyok... Rájöttem.... És mennyit nem olvastam... Na el... Amoda... :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Sense gratula a kicsi lányhoz :lol: :lol: :lol:
Szép neve lesz/van :lol: :lol:

Heni Péterke még mindig elbűvölő :lol:

Vindolanda Rugó nagyon huncut és azok a szemek :lol: :lol:
DVD pakolást Cica is szereti.
Sőt, tegnap elindította valahogy a lejátszót :shock:
A konyhában mosogattam amikor elkezdett szólni a Lili baba 8)
Előző este azt néztük vele és nem vettük ki a lemezt.

Rövid az eszem :oops:
Ennyire emlékszem :oops:
Pedig még mást is akartam írni :roll:

Ja, igen alvás.
Tegnap napközben Grétacica 15 percet!!!!!!! aludt összesen.
Vindolanda kölcsönadnád Rugó álommanóját?
Vagy esetleg te Heni Péterkéjét?

KépKép
Kép Kép
l.móni

sziasztok,

csak gyors bekukk.
Mesi..milyen cukipoci!!!!!!!!!!!!!!!!!annyira látszik h tökös van a pociban. és igen is csini vagy!

Sense4: TUDTAM! De jó ...kicssaj! :-) Nekem a pocid elárulta ..:-) csak nem mertem írni. :wink:

Péterke, Rugó..oly édes pasik!

Lassan :arrow: Jön egy barátunk a kisfiával..minden barátunknak fia van! :) Emma örül neki! :oops: du-án meg megyünk egy baráthhoz akinek szintén fia van...Uncsitesók is fiuk....Bercóval is lesz randija.... :oops: :oops:

megyek mert éhezek

ja még egy.
nem tudom mi van emmával 2 napja nem fogadja el a tápszert. álmában megissza..meg ma reggel is..mintha a szaga nem tetszne neki.. :cry: itt nem mosogató gép ben mosom..lehet jobban benne marad a mosogató szaga????

majd jelentkezünk ha lazább nap is lesz

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Móni -azért nem vagyok biztos benne, hogy Rugó hosszútávon is jól beválik ám, ha kölcsönadom :wink: Tudod, altatás a youtube-bal, séta, néha egész nap nem aludt :shock: Szóval a helyzet most átmeneti lehet, bár ha így maradna, nem bánnám :roll:

Gréta cica is műszaki irányvonalon mozog akkor.

Kaqk - én párszor próbáltam Rugónak adni tápszert, de soha az életében még nem fogadta el. (Mikor pl. volt egy igen durva antibiotikum kúrám.) Meg kaptunk sok termékmintát is ajándékba, de mindig nekem kellett meginnom, ha megcsináltam.
Lehet, pár nap múlva elfogadja. De ehhez nem értek :roll:

Jó találkozókat Nektek!

Amúgy szép reggelt mindenkinek...

Az éjszakánk jó volt, de most már mennem kell, megy a nyűgés a kiságyban. Ide hallom :?
V.

Kép
vindolanda

Halihó!

Heni! Na, így kell ezt csinálni, egyből. Még mindig azt mondom, a mosolya tisztára a Tied. Nagyon helyes pacák ám!!!!

Sense! :lol: :lol: :lol: GRATUUUULÁÁÁÁLOOOOK!!!! Teljesült a vágyad.

Emese! :lol: :lol:

Móni! Jelmez már nem válik be??

Kaqk! Lehet, hogy elege van már belőle?

Ma reggel már kétszer kakilt Bercó. Folytatjuk a diétát. Igazából a dokibácsi nem nagyon tiltotta el semmitől. De én igen. Uis kikutatja az édességeket és mutogatja, hogy abból kér. Most jól eldugtam a csokikat, kekszeket. Csak a sima háztartási kekszből adok neki. A legkímélőbb meg ú.is tőlem való. :lol:

Nem tudom ma hogy leszek, pakolgatok, vasalgatok, du-n megyünk Nánásra. Megköszöntjük a tesómat, holnap estefelé jövünk vissza. Aztán vasárnap kirándulunk. :wink: Kicsit aggódom, szegény Dávid jól le van terhelve. Szinte minden egyes nap van edzése valahol, hetente legalább egy meccs, közben matek és magyar felkészítésre is jár. Hiába, ez a továbbtanulás eléggé komoly. Néha annyira fáradt szegény. Éppen tegnap mondta, hogy a felvételi után reméli lazíthat. De akkor meg lehet, hogy úgy marad, hajlamos rá. :roll:
dmaggie

Maggie - mikor én nagyon kivoltam annak idején (Gimnázium végén. Én akkor nem voltam jó tanuló, ezért a felvételit nagyon meg kellett nyomnom :wink: ), anya megengedte, hogy néha egy-egy napot otthon maradjak suli helyett, és ő igazolta. Általában hétfőre kaptam engedélyt, és akkor otthon pihengettem plusz egy napot. Évente olyan kétszer.

És nagyon büszke voltam rá, mert a többieknek ezt az anyja nem engedte meg :roll:

Kép
vindolanda

Rugónak én nem nagyon adok édességet, csak kekszet szokott kapni.

Igaz, nem is eszi meg. A tortával is hiába próbálkoztunk a szülinapján, a csokit sem fogadja el.

Nem rám ütött, az biztos. Én hetekig elélnék édességeken :oops: 8)

Kép
vindolanda

És még a tescos ruhákról jutott eszembe, hogy Rugó születése előtt vettünk egy 62-es kötött tescos pulóvert. Ez az egy ruhadarab, amit azóta is tudunk használni, mert olyan érdekesen, formatartóan nyúlik. MOst nagyjából 80-as a mérete, de nem látszik, hogy 62-es volt :shock: Szóval ez a pulcsi megérte az árát, az bizonyos :lol:

Kép
vindolanda

Vindolanda a tescos ruhákat én is nagyon szeretem.
A pizsirugijaik szenzációsak :lol:

Maggie a szárítón volt.
Mára megszáradt, annak segítségével a 15 percre ráhúzott még 30 percet.
Dávid tényleg jó pörgősre vette az évet.
Majd most hétvégén pihen veletek :wink: :lol:

Mesi drága nem tudom, hogy ma vagy holnap indultok de jó utat nektek és kérünk sok-sok képet.
Zsozsóról, Gegepocakról és a sok szép állatról :lol: :lol: :lol:

Kaqk más víz, más íz.
Hozzászokott az otthoni ízhez. Az itthonitól meg elszokott.
Na ezt jól leírtam :oops: :roll: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Cicusod nem viszi túlzásba a dolgot, az már tény.
Dávidnak még ma is lesz egy meccse, utána indulunk. Vasárnap meg megy magyarra. Egyébként ezzel szerencsénk van. Barátok készítik fel. Nekünk szerintem nem dolgozna, nekik meg igen.

Vindo! Valami ilyesmi itt is a helyzet. Dávid sem egy buta gyerek, ő leginkább olyan világlustája. Egyébként azt mondta, hogy ő legszívesebben nyugdíjas lenne egyből. :lol: Meg elköveti azt a tipikus hibát, hogy a tanulásnál némi olvasgatás után úgy érzi, minden rendben. Aztán másnap meg az ellenkezője derül ki. Gyorsan túl akar lenni a dolgon, összecsapja, és kész. Pedig még a tanárai is elismerik, hogy jó esze van. Mindegy, ez a mi harcunk már 4 éve.
Ilyen igazolást én is szoktam írni. :lol:
dmaggie

No, még valami, aztán megyek a dolgomra.

Kaqk! Frizu???
dmaggie

Maggie, akkor Te igazán rendes anya vagy! Imádtam ezeket a humbug igazolásokat :wink:

Kép
vindolanda

Hehe :lol: Na, csak még mielőtt glória nőne a fejem fölé. Azért nem egyszerű rávenni. De általában kihasználom ezt a három napot és meghosszabbítom vele a pihenésre szánt időt.
Tegnap mondjuk Gergőnek pont nem engedtem meg, hogy táppénzen maradjon, pedig még a dokibácsi is benne lett volna. Ma dolgozatot írtak, készült rendesen, ergo, mehet iskolába.
De ha mondjuk olyan betegsége van, ami később akár még rosszabbra is fordulhat, akkor meg inkább már az elején itthon tartom őket. Így sokszor alig betegen randalkáznak itt nekem. A betegségre hivatkozva még jobban elvárják a kényeztetést, én meg dobom el kezem, lábam. :lol:
dmaggie

http://fakopancs.hu/gyumolcsos-fuzocske-p-1018.html
szerintetek ez nem korai még? Nekem nagyon tetszik és kellően fejlesztené a kézügyességét.

pár kép :lol:
Kép tegnap este így kidőlt :lol:
Kép Az én kedvenc macim volt, Grétinek is bejön :lol:
Kép tiltott helyen
Kép nem akarok aludni menni!!!!!!!!!!!!!
Kép innen akart mesét nézni, egyedül mászott fel

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Most csak egy gyors reagálásra futja:

Kaqk: nem akarlak elkeseríteni, de Máté így szokott le a ciciről és a tápszerről is. Előbb-utóbb már csak álmában itta meg, aztán úgy sem. Bezzeg Apa chillis halkonzerve az kellett. :lol: Most, hogy beteg volt, még hajlandó volt újra egy-két decit elfogadni, de ahogy jobban lett, ismét eltolta. Már nem erőlködök.

Móni: Gréti úgy néz ki, mint egy 2 éves! :shock: Arányaiban is. Ha nem tudnám, hogy 3 nappal fiatalabb Máténál... Nagyon szép és ügyes Kiscsaj! :wink:

Tescós babarucik: überf@sz@!!!!! Imádom őket, alvós rugit és bodykat mindig ott veszünk. Meg néha sok mást is. :wink:

Dmaggie: ...nagy gyerek nagy gond. :( Biztos nem könnyű a Fiaidnak. Én nagyon haragszom erre a mai világra, hogy mennyi mindenbe belahajszolja, belekényszeríti a gyerekeket. Nem Nekik való ez a teljesítmény-orientáltság (másnak se) :cry: . Épp ma olvastam, hogy ez a már gyerekkorban is túlfeszített tempó nagyban hozzájárul a későbbi meddőséghez. Főleg lányoknál. Nagyon durva: a mai népességben a párok mintegy 15-20%-a meddőnek tekinthető. :shock: :cry: Kicsi Albertnek jó lábadozást, és ne nasizzon, azt a kutyafáját! :twisted: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: