A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Őrület! Ezek a babucik milyen érzékenyek tudnak lenni, ugye?
Én annak idején még javarészt textilpelust használtam. Naponta 50 -60 db-ot mostam ,vasaltam.

Kép
flóra 11

Sajnálom Tancsu.Szegény,megint nem látod a BK-t.

Kép
flóra 11

Látom már nem vagy....

Bántotta egy bent ragadt büfi,aztán annyira sirt,hogy csak a cicin nyugodott meg és elvileg most megint alszik...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Vagyok! :lol:

Kép
flóra 11

Szegény babus! De ilyenek ezek a babák.Állítólag a fiúk érzékenyebbek. Én nem tudom, nincs összehasonlítási alapom. :lol:

Kép
flóra 11

Teszek fel pár képet...:)

Kép
alszom....

Kép
a cumi a minden....:)

Kép
igy kopott ki a hajam...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Viszont mind a három fiúkínlódott a pocitól eleinte, de ez az időszak elég hamar véget őr.Talán ez is,mint a terhességnél, az első három hónap ilyen,vagy inkább csak kettő. Ne izgulj! :wink:

Kép
flóra 11

Istenem, Tancsu!!!! Ilyen kis csomag nekem is kell! :lol:

Kép
flóra 11

Állitólag 3 hónapos korra múlik el a hasfájós időszak...
Tehát még van 1 hónapunk!!!!....D

Kép

Kép[/
tancsu

Ez a gyerek tiszta apja! Én nem is értem, hogy R. hogyan tud veled veszekedni, miért nem csókolja meg még a lábad nyomát is, hogy egy ilyen fiút szültél neki. Kiköpött mása. Főleg a haja. :lol:

Kép
flóra 11

Menek alukálni...:)

Megint hulla vagyok...:(

Jóéjt...
Holnap jövök...:D

Cupp....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, nagyon álmos vagyok. Mentem.

Pussz....

Kép
flóra 11

Jó reggelt...:)

Képzeljétek...
Ma éjjel a fiam rájött,hogy milyen jó vándorolni a kiságyban!!!
Keltünk fél1-kor és 4-kor és mind a kétszer keresztben volt,a lába meg hol kilógott,hol a kiságy tetején kalimpált!!!!
Mi lesz ha még elkezd megfordulni is a hasára???? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek,mert várom a urkolót...:D

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

sziasztok
tegnap megpróbáltam bejelentkezni, de a billentyüzetem megbolondult és hiába irtam, nem jelentek meg a betük.
mi jól vagyunk. Törpe eszik, alszik. amikor fent van, akkor csak nézelödik.Imádom ezt a gyereket, olyan pofákat tud vágni.
Nyújtózkodik, mosolyog, emelgeti a kezeit, eltakarja az arcát. Nagyon édi.
Hétfön voltunk gyerek orvosnál /itt nem jön ki házhoz/. Kijött az irodájából, megmérte a fejét, meghallgata a szivét és szó nélkül vissza ment az irodába /ö csak a helyettes gyerek orvos/. igy a növérkével beszélgettem. Megmére a drágámat és már 3 kg!!!
legközelebb 14.-én megyünk.

Bocsi lányok, de nem fogok tudni vissza olvasni, rengeteget irtatok. Ha nem gond, innentöl csatlakozom vissza hozzátok.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép éhes vagyok
Kép nyújtózkodom
Kép vigyor
Kép takarom az arcom

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

kiságyában még nem aludt.
amikor haza jöttünk a kórházból, Sanyim kihúzta az ülögarnitúrát a tv elött, azóta azon alszunk mind a 3-an. ezek a fotók is ott készültek.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok.

Timi:Nem győzöm csodálni a kis babádat annyira szép. :D

Tancsu:Gyere nyugodtan bármikor,itthon vagyok. :D
Gergő pont olyan mint egy kis hógolyó :D

Remélem mindenki jól van.Én most elég jól vagyok,úgy vettem észre múlik ez a dolog.Most már tuti,hogy mozgást érzek,és szerintem a keményedés az amikor megfordul,vagy összegömbölyödik.És mégazt is megfigyeltem,hogy ha pisilnem kell akkor fáj a hasam egy kicsit.Szóval most ilyenekkel foglalom le magam.
Majd még jövök.
Puszi. :D

Kép
martik77

Szia Timi.
Nekem se aludt kiságyba aminek az lett az eredménye,hogy 5éves koráig velem aludt egy szobába és kb 3 éves koráig egy ágyban is.De majd ez a korszak is elmúlik.Ha nektek így a megnyugtatóbb akkor nyugodtan legyen veletek.Szerintem.

Kép
martik77

Igaz azért meg kellene próbálni a kiságyat,mert egyre nagyobb lesz ez a pici ember és úgy az egészséges ha a saját ágyikójában alszik. :P

Kép
martik77

Timi

Nagyon édes a babád!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Sztem is érdemes majd megpróbálni a kiságyat,mert most még imádod,hogy melletted van,de amikor 3 évesen is ott alszik és nincs magánéletetek,na az nem olyan jó.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Márti

Dél körül eszik Gergő,utánna megyek....

Kép

Kép[/
tancsu

Szia.Tancsu.Gyere várlak titeket :D

Kép
martik77

Teraszom járólapőozva,szép lett...:)

Csináltam krumplipürét,sütöttem tepsiben hurkát és a gázon kolbit,igy lett fini kolbizsirom....:)
Kitakaritottam munkások után...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Már csak mosogatnom kéne,de majd este...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Oksa...szió...:D

Lelépek,mert elég félálomban alszik,kiesik a mumóka és már nyilik a szeme....:D :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Én is lépek majd jövök. :D

Kép
martik77

http://video.google.com/videoplay?docid ... 5816781155

Timi

Ezt neked linkeltem,igy nem kell visszaolvasnod...:)
Gergőről kisvideó...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Timi, Tancsu, nagyon aranyosak a fiúkák!!!!!!!! :D :D :D

EDINA! Nekem azt mondta a doki, hogy ha elkezdődik a pirim, első napokban barnás, pár csepp, akkor onnantól számoljam a vérzés első napját amikor ténylegesen megindul a vérzés.

Flóra, kegyetlenül fáj a fejem, jönnek a pattanásaim az államra és a homlokomra. Ver a víz, hol melegem van hol ráz a hideg mintha beteg lennék! fasza a közérzetem! :evil: :evil: :evil: Ja és olyan álmos vagyok mintha egy hete nem aludtam volna. :evil:

Kép
muzsuzska

Eszem egy kis káposztát és azt hiszem ledöglök!

Ma nyílt az aldi, ennyi ember aki vásárolni ment , ott verekedtek a kosárért, pár hét múlva tesco is lesz .
gyorsan bevásároltam, láttam hogy mennyien vannak a boltokban, le is mondtam róla gyorsan. Ma minden bolt akciózik, de én leszarom.
Nem szeretem a tömeget a lökdösődést! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Helló lányok!

Visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Timi, Tancsu, gyönyörű babáitok vannak. Irigylésre méltóak vagytok. :wink: Gergőkis harcosnak néz ki,kis vasgyúró.Sanyika meg olyan kis finomka, szende. :wink: Nagyon szép mindkettő. De jó nektek! :wink:

Kép
flóra 11

Márti, de jó, hogy javult az állapotod! Örülök neki. De azért vigyázz továbbra is. :wink:

Kép
flóra 11

Na Zsuzsi, akkor nálad is elkezdődött! :evil: Szörnyűek ezek a mellékhatások. Rajtam annyi a pattananás.... még a mellemen és a hasamon is van. :x Az álmosság nálam már tart egy ideje, de főleg azért, mert a hülye hőhullámok miatt nem tudok éjjel aludni. :evil:

Kép
flóra 11

Na, kicsit fittebbnek érzem magam! Borzasztó, mintha át kéne aludnom a telet! :evil: Tancsu, küldök egy kis álomkórt Gergőnek az éjszakákra.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, én is kicsit szunyáltam. Most ébresztettek telefonnal fel. :evil: Kegyetlenül álmos vagyok. Tudnék tovább aludni,de főznöm kell, vasalnom... :(

Kép
flóra 11

A legjobb, hogy még álmombann is aludtam ls álmomból beszéltem értelmetlen szavakat,mindezt cukizás közben a kolléganőkkel.Vagyis érthetőbben azt álmodtam, hogy cukiban vagyok a kolléganékkelés ott az asztalnál elszundítottam, de beszélgettem tovább,csak értelmetlen dolgokat. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok.
Mára elég a fekvésből.
Igaz nem mindig feküdtem :)Itt volt Tancsu és a kis Gergő. :D
Látom mindenki fáradt.Megyünk bele a télbe,talán azért is. :(

Kép
martik77

Helló Márti.Örülök,hogy jól vagy. Ugye jó, hogy Tancsu benézett? Nem volt olyan uncsi a nap. :wink:
Hát én tudnék helyetted is feküdni. :lol:

Kép
flóra 11

Szia.Flóra.Jó,hogy volt Tancsu mert csak nyúlok egész nap.
Sajna neki nem volt pihi,mert Gergő rögtön felébredt és nem is maradt csak ölben. :( Biztos az idegen hely miatt.

Tudom milyen vacak amikor mindig csak a meló van és nem lehet pihenni egy jót :(

Kép
martik77

Elaludtál Flóra?Akkor tetényleg fáradt vagy :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Kaporszószt csináltam kemény tojássalés knédlivel, hogy gyors vacsora legyen. Sütni isakartam,nem tudom,mi lesz belőle. :(

Kép
flóra 11

Nem aludtam el. :lol: Megfőztem a vacsit. :lol:

Kép
flóra 11

Nálunk tegnap az L. főzte a vacsit(makróni),mondjuk egy kicsit ízetlen lett de után sóztam.Ma az volt az ebédem.A vacsi még nem tudom mi lesz,de lehet,hogy melegszedvics

Kép
martik77

Most ez lehet hülye kérdés lesz,de ha megfeszülök se jut eszembe.Mi az a knédli? :oops: :?

Kép
martik77

Hát olyasmi,mint a kenyér, de nem sütve van, hanem gőzölve.

Kép
flóra 11

Aha.Én meg azt hittem,hogy olyan mint a nokedli. :lol:

Kép
martik77

Vagyis a gőzben fő meg.

Kép
flóra 11

Hoztam magamnak kaját.

Kép
flóra 11

Értem.És ugyan olyan nagy mint a kenyér?Vagy akkora mint a zsemle?Élesztő is kell hozzá?

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: