A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

sziasztok!voltam az angeloban lefoglalni a helyet , de még ma vissza kéne jeleznem nekik a tutit, méghozzá azért mert nem akartam egyedül dönteni.kérlek titeket szóljatok hozzá!igazából a benti rész nemdohányzó ill .dohányzó. a két részt egy kovácsoltvas parván "különíti el"...szerintetek beválaljuk vagy ne? a kanapés rész a mi nekünk jó lenne az ugyak a legtávolabb eső részén van, de a bejárat mellett közvetlenül, dehát mégiscsak egy légtér mégha nagy is a cigisekkel...
szóval ez a helyzet, várom a válaszokat,üdv!
Vendég

CS-andi az nekünk elég necces, mert én sem bírom a dohányfüstöt :cry: a paraván meg sokat nem segít :cry: :cry:
Vendég

sziasztok!
Először is SZISZKÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Ma voltunk oltáson, mérésen, Háát, 40 dekát hízott egy hó alatt (most 5710 gramm), a dokinéni szerint necces, délután két ciciből kell etetnem, lehet, hogy nem elég neki. Centire csak egyet nőtt, a feje meg egyáltalán nem, vagy nem jól mérték, mert bénáztak kicsit. Mindenesetre holnap megyünk a kontroll uh-ra a fejével, kérlek drukkoljatok!!!! Nagyon aggódom, mert tényleg szinte ki sem lehet tapintani a kutacsot. Dokinéni nyugtat, azt mondta teljesen normálisan fejlődik a baba, lehet, hogy csak másfelé nőtt most a feje, nem ott, ahol mérik. És képzeljétek szívzörejt is hallott :( Kicsit mostmár szeretnék megnyugodni, és kardiológiára dec. 18-ra kaptunk cvsak időpontot, le fogom rágni a körmömet addig... Dokinéni szerint sokszor van átmeneti szívzörej, magyarázta hogyan, de nem jutott el az agyamig, annyira megijedtem...
Mostmár befejezem, sok a rossz hír.

ja, és GABI!
SOK ÖRÖMET ÉS BOLDOGSÁGOT A BABÁHOZ!!!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Csenge!

Köszi, hogy megkérdezed, mert nagyon csak az egyik oldalt preferáljuk, valószínűleg arra volt a kis feje az anyaméhben, és nyilván a látás hiánya máshogy indikálja a mozgásformák alakulását.

Marcikámnak 4 és 8 évesen vált le egyik, illetve másik retinája/ persze ez nem ilyen egyszerű, 13 műtéte volt/ Csak a látásvesztés után keveredtem össze egy genetikussal, akinek elmondva az egyéb tüneteket is rávágta, hogy Stickler szindróma, szóval genetikai rendellenesség, amit akkor szintén nem ismert fel senki, mint ahogy most Dorcánál sem a glaukómát, ami szintén genetikai probléma, de egyik sincs tudomásunk szerint egyikünk családjában sem. Persze hetedíziglen nem tudunk már utánnajárni őseink genetikai képének!!!

Adri
koadri

csajok!mi legyen a holnapi helyszínnel?bevállaljuk vagy se nem?
Vendég

A cigifüstöt én sem díjazom :(
Esetleg találkozhatunk a földszinti kávézóban, vagy ha ott nincs hely, akkor a másodikon vnnak asztalok székek az önkiszolgálók mellett
Vendég

hát kicsit körbeérdeklődtem és az összes kávézó és étterem dohányzó az üzletrészen belül , de ami az üzletház közös tereibe benyúló asztal az nemdohányzó!!nade egy légtér végülis!!szerintem maradjunk a lenti kávézónál ahogy csengeandi is írta
és ha ott vagyunk körbenézhetünk, hogy az adott időszakban mi a füsthelyzet :(
jobb ötlete van valakinek?
Vendég

Sziasztok csajok!

Mi ma voltunk először kettesben Málnussal csavarogni, eddig mindig jött velünk apa is, (most is alig akart elengedni) nekünk Toyota van, itt sem lehet kikapcsolni a légzsákot elől, de én elképzelni sem tudtam volna, hogy a baba hátul utazzon, így kölcsönkértem a sógornőm vw-enjét, és azzal mentünk. Málnus 10 perc alatt bealudt, de addig azért kellett néha cumit dugdosni, és láttam rajta, hogy neki is megnyugtató, hogy lát engem....

Pöttöm, hívott a gyerekorvos? Mi mondott? A szandit majd lefényképezem, egész csinos egyébként, csak hülyén néz ki, hogy csak az egyik lábán van. Ma egész nap azon tűnődtem, hogy azzal hogy későn kaptuk meg, biztos hogy zavarni fogja a
mozgás fejlődését, mert ezzel pl. nem hiszem, hogy elkezd majd mászni. Még nem tudom hogy oldjuk meg, de majd kitalálok valamit. Egyenlőre szépen emelgeti azt a lábiját is, de amikor öltözéskor leveszem, és utána vissza, vagy fürdés után, akkor nagyon sír, nem szereti....

Málnus is nyűgösebb néhány napja, nem könnyebb attól, hogy nem csak nálunk van ilyen, de olyan jó tudni, hogy akkor biztos valami külső tényező befolyásolja ezeket a dolgokat. Bár én most a szandálra fogom, máskor meg a frontokra :wink: valamit mindig keresek :D
Ami még fura, hogy eddig egyszer kelt fel éjszaka, és amióta betöltötte a 3 hónapot, most újra kétszer. A védőnő szerint fejlődési ugrás miatt, kíváncsi vagyok meddig tart majd.
Van még valakinél ilyen?

Niky: sikerült kenguruzni?
Julcsi: a mai úszásról is lemaradtunk eddig kettőből semmi...kicsit elkéstünk (Paks határában jutott eszembe, hogy nem hoztunk úszó pelust, és el kellett menni venni) így mire odaértünk, azt mondták, már át se öltözzünk, mert nem érdemes :( Mi van Enikő fogával? Tényleg jön? Én ma kissé aggódva alaposan megnéztem Málnus száját, de szerencsére semmi, se alul, se felül...nektek hol jön?

Kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Most vettem észre, hogy nem frissítettem, így néhányotoknak nem válaszoltam, hiába,kissé szőke vagyok :oops: :oops: :oops:
Feluca: Mi már csak a mosódiót használjuk a fehérítőjével, a nagyon kakis rugikat előtte néha be kell áztatni Vanisch-be, de ha nem kakis, akkor nagyon szép lesz minden. A saját ruháinknál is azt használjuk, nagyon ritkán azért előfordul, hogy egy-egy folt ott marad, és máshogy kell kitisztítani, de szerintem ez a többi mosószernél is így van. Összeségében nagyon elégedettek vagyunk, és már a fél család és a baráti körünk egy rész is ezt használja, kaptak belőle "kóstolót" aztán rendeltek is maguknak! Szerintem érdemes kipróbálni.
Rita: köszi a köszöntést...valahogy a kerek évfordulók kissé megviselnek (ha még jól emlékszem a 20-nak sem igazán tudtam örülni)...de már jobb a kedvem :)
Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj nálatok, a növésben mi is nagyon lelassultunk, és nem akarok neked hazudni, és most az autóban van a kiskönyv (az meg a férjemnél) de szerintem mi sem híztunk többet 40-nél...ha hazaér megnézem. De nekünk egy szót sem szóltam, hogy ez kevés lenne. Egyszer le kell lassulnia...nem nőhetnek ennyire rohamosan. Mindenképpen mesélj majd, hogy mi volt!

Adri: azért ez kicsit ijesztő, és hogy lehet genetikai a dolog, ha senkinek nem volt a családban? Az meg, hogy nem veszik észre....egyre sz@rabb az egészségügy, és jó orvosok nagyon gyorsan elhúzzák a csíkot innen (teljesen egyet kell értsek velük sajnos)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka
: A mosódióból mennyit használtok egy mosásnál? Vagyis hány kilógram ruhához elegendő egy kg mosódió? Melyiket érdemes rendelni, az egészet, vagy csak a hélyát? A Sodasanra gondoltál?
Mennyi ideig szoktál együtt fürdeni Málnussal? Raksz valamit a vízbe, vagy csak sima vízben? Én is erőst gondolkodom rajta, de csak 3 hónapos korától szeretném kipróbálni. A babaúszástól tartok egy kicsit a fertőzés veszély miatt, mert mi nem adattuk be a külön oltást.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Szia Feluca: mi sem adtunk be külön oltást, de szerintem ott még sokan nem, és több embertől kérdeztem, a szülők imádják a gyerekek szintén.
Mosódió: én egy kilós héjt rendeltem kb 4 hónapja, és még a fele megvan...(mást nem használok!) egy mosáshoz 6-7 szemet teszek(adnak egy kis zsákot mellé, abba kell beletenni) és kicsit össze törtöm, ez a csomag 3-4 mosásra elegendő. A mi fehérítőnk ECOVER ez is teljesen természetes anyagokból van, ebből több fogy, már a 3. doboznál tartok, de csak fehér ruhákhoz kell, bár a színét nem venné ki a színesnek sem.
Fürdés: kb negyed óra, látszik rajta mikor fárad el, vagy mikor unja már, BABA habfürdőt szoktunk beletenni, de szerintem nincs jelentősége, egyébként mi még a fürdetőkrémet használjuk.

Sok sikert hozzá :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Hazaértünk;) Nagyon jól telt a napunk, voltunk bent a munkahelyemen és utána barátnőmmel sétáltunk egy nagyot a Váci u-n és környékén;) Barnus nagyon jól viselte az első hosszú kengurús napot. Kicsit izgultam, mert még nem mentünk sehova bkv-val kettesben, de teljesen jó volt így;) sőt legközelebb babakocsival is nekivágunk, mert úgy azért könnyebb a hátamnak;)

tali: akkor marad a MOM park fszt. egyelőre, aztán majd ott kitaláljuk, hogy mi legyen? Csandikám, akkor 8-9 között érkezünk hozzátok, jó? Úgy, mint a múltkor;)

sniky

Köszönöm Sziszka a felvilágositást. Remélem, hogy sikerül :? .
A mosószódáról hallottál valamit, esetleg használtad is korábban?

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

ok, gyertek persze!
csöppöm alig aludt ma így már fél órája kidőlt és szerintem egyhamar nem ébred föl...nyugis vacsi, nyugis fürcsi, apa főz...de jó napom van :wink:
Vendég

Mindenkinek jó éjszakát :lol:

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Sziszka, nem biztos hogy fog, de fölül van a kis fehér pötty, és nem is egészen elöl, hanem kicsit balra... Igazából alul kellene hogy kezdődjön, de majd jövő szerdán megkérdezem a dokinénit, hogy akkor ez most mi... De egyébként ma jókedvű volt a picúr, szóval nem tudom...

Kár hogy nem jött össze a babauszi, pedig kiváncsi lettem volna, milyen volt, ezért is léptem most be ;-) (Amúgy van itthon 2 csomag ajándékba kapott úszópelusunk, kár hogy nem tudtam teleportálni Nektek ;-)

Ami az éjszakákat illeti, Enikő is 2x kel pár napja, pedig amúgy 6 hetes kora óta csak 1x szokott. Hát nem örülök neki, de remélem majd visszaállunk... Mondjuk lehet az az oka, hogy mostanában nem bírja este 10-ig, hanem 8-9 között bealszik, és emiatt 4 helyett már 2 körül fent van, aztán 5-6 felé megint...

yuyu79

Rita, nyugi, biztos minden rendben lesz Csanáddal :wink:

Adri, sajnálom, hogy ilyen sok gondotok van a gyerkőcök szemével. Szegénykék :cry:

Egyébként mi se híztunk sokat az elmúlt egy hónapban, talán fél kilót, de nekünk is mondta a dokinéni, hogy le fog lassulni. Nem is baj, különben a végén még óriásbébi lenne ;-)

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!!

yuyu79

hello lányok !

Most akkor holnap hol lesz a tali MOM-on belül ??lehet ott szopiztatni is ha muszály lesz?
Mi valószínüleg 10után megyünk mert 10vagy 11kor szoktunk enni. Próbálunk igyekezni. ha valahova elmentek vagy Zsófit vagy Csandit hivom hogy merre vagytok.

Ma voltunk a turiba úúúúúúúúú ultra brutál sokan voltak,mégegyszer soha többet nem megyek bálabontáskor. Viszont az tény hogy nagyon cuki kis cuccokat sikerült venni és még Zsófival is találkoztam. Beni baba naon édi húzta a szunyát.

Gabi láttam a jó hírt Gratula!!!

Most megyek aludni holnap majd személyesen
Jó éjt mindenkinek! :)

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

jó reggelt!

de jó hogy megoldódott a dolog.. :lol:

én nem tudom mikor érkezünk valaki a talisok közül priviben rámdobná a telefonszámát? köszi :lol:
Vendég

4.hónapunk első képe (dátum nincs beállítva)

Kép
Vendég

Hali!

Hrk, szurkolok, nem lesz semmi gond!
Lucám, iszom én a pezsit is, bár egy üveggel azért dúrva lenne, én az egy pohártól néha úgy beszédülök, h. csak fürdi után merem inni. :-)

Sziszka, nekem sem válasz.... :cry: :lol:
Szóval, de ha vki más felvilágosult ebből a témából...
A 3. hós csípőszűrés kötelező, ez a 6hetes kontrollja?
Mert a mi dokink is elfelejtett erről szólni. :twisted:

Amúgy mi is erőst gondolkoztunk rajta Petivel hogy elhúzunk mint a vadlibák, mert azért ez röhej, hogy 90ezres rezidensfizuból kell megélni, és mivel annyit kell ügyelni, meg bennlenni, hogy más mellékesre nincs nagyon idő. Szóval igen gusztustalan, hogy most jelentették be, hogy a sokiktól elveszik a 13. havit is, miközben kiváncsi lennék , hogy t. képviselők mondjuk csak utazási költséget mennyi számolnak el havonta. Sztem mi abból simán megélnénk.....

Mi ma kihagyjuk a talit, mert nagyon szörcsögünk, a fene enné meg.

Turisbeszámolókat kérünk!!!Meg persze talisat is!

Képzeljétek, ma úgy tűnik megvolt az első akaratlagos átfordulásunk, mert ugye kb másfél hónapja már produkálta, de akkor sztem csak véletlen volt, mostmeg direkt dőlt, dőlt, aztán hopplá átfordult és nagyot kacagott, szóval tetszett neki!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

aproo nekünk 4 hónaposra kell menni csipőszűrésre!

ja és az elöbb lemaradt Hrk szorítok, hogy minden rendben legyen!

mi 9kor elindulunk, fiam kicsit nyűglődik, br ez az idő mindig kikészíti.. a napocskát jobban szereti majd meglátjuk hogy bírja a BKV-t még sosem voltunk ilyen messze ..elvileg 10kor ott vagyunk.. a busz kb 30 perc onnan pár perc gyalog a MOM...
Vendég

mecsi, ok hívjál nyugodtan

yuyu, mostanság nálunk is pontosan így van átalakulva ahogy mondod

aproo, Csengim 08.14-én született és 11.03-ra kaptunk időpontot a 6 hetes csípőszűrésre, úgyhogy szerintem a 12 hetessel egyben letudtuk :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Apró: megálmodtam, hogy nem válaszoltam :) hajnali szoptatásnál majdnem kijöttem írni :D Bocsi :oops:
Szóval nekünk a védőnő mondta hogy 3 hósan kötelező a ortopédiai csípővizsgálat akkor is ha voltunk az UH-on, így keveredtünk oda. Tegnap voltam Binyeknél, neki senki nem mondta, hogy menni kéne, szóval nem tudom mi van....de itt sok 3 hónapos baba volt.

Feluca: a mosószódáról semmit sem tudok, leragadtunk a diónál....

Pöttöm: csináltam róla képeket!
Kép Kép Kép

Az utolsó képen látszik, hogy így használja azóta a lábát, ez miatt aggódok, hogy nem fog elkezdeni mászni, amíg a lábán van a szandál...mit gondoltok?

Jó talit csajok!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, néhány ruginak levágtuk az egyik lábfejét, hogy ebből a méretből ne kelljen új nadrágokat vásárolni :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Elindulunk..bár telcsiszámot nem kaptam..ha valaki olvassa 10 re ott vagyunk ha nem akkor ne várjatok mert fiam eléggé nyügöske...de a levegőn meg szokott nyugodni.... bizakodom :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nekünk az élet megoldotta a talit :( , mert be kell mennem a munkahelyemre, mivel felkértek, hogy a jövő héten dolgozzak itthonról. Na nem egész nap kell a gép előtt ülni, csak néha ránézni. De legalább eljön a jövő hétre anyukám segíteni. Végre nem a rendelős kaját kell ennem. Mindenesetre sajnálom, hogy nem látlak titeket, de talán a következőre már tényleg eljutunk. Mondjuk én ezt a MOM Parkot nem annyira preferálom, mert a Tranzitba még BKV-val is el tudok menni (7-es busz), de ide 3-szor kéne átszállnom. Kocsival meg a MOM parkolója egy rémálom, mert kézifékkel kell feljönni.

Rita, drukkolok nektek. Nem lesz semmi baj. Én már nem bánnám, ha Andrisnak kicsit megállna a hízása, mert tegnap este már 6270 grammnak mértük. Neki is ujjbegynyi volt a kutacsa legutóbb, de nem mondták, hogy az baj lenne, azóta meg nem tapogattam. Szívzörejem meg nekem is volt mindig, de mégsincs baj vele. De persze megértem, hogy aggódsz, ha csak magamból indulok ki, akkor tudom milyen ez.

Sziszka, szegény Málnusnak nem lehet könnyű ebben a szandiban, nem ilyennek képzeltem. Reméljük nem kell sokáig hordania.

Aproo, gratulálok az átforduláshoz. Ügyes legény a fiad! Amúgy nekünk is 4 hónaposan kell menni csipőszűrés kontrollra. Úgy látszik ahány hely, annyi szokás. Még mi is szörcsögünk, lassan már két hete, állítólag sokáig tart a kisbabáknál a taknyosság, mert keskenyek az orrüregek és nehezebben ürül ki belőlük a cucc.

Boni, nagyon édes Zsigi.

Mostanában Andris is nyűgösebb esténként, ráadásul az elmúlt éjjel a szokásos 1 helyett kétszer ébred, de azóta is kétóránként eszik. Sajnos megint becsipásodott a szeme is, emiatt már kénytelen voltam időpontot kérni a szemészetre. Nagyon félek az átmosástól, de majd csak 17-én megyünk, addig rá kell készülnöm lélkeben. Azt mondják ez az anyukának jobban fáj, mint a babának.

Szép napot nektek!

Andris tegnap volt 12 hetes, csináltam egy kollázst a képeiből. Minden hétről választottam egyet, íme:
Kép

szuszu

Na nem jutottunk el odáig :cry: fiam az Andrássy utat végigüvölotötte, le kellett szállnunk a buszról és a következővel haza :cry: :cry: pedig indulás előtt evett... lehet a tömeg frusztrálta?
:roll: :roll:
Vendég

szuszu gyönyörű Andris :lol: remélem nem kell átmosatni a kis szemét..anyatejet próbáltad már a szemére kenni? állítólag az is segít :roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot kívánok. Most csak röviden, mert Alma ébredezik. :)

Zsófi hát csöppet sem csodálkozom, ha itt hagynál csapot és papot, de természetesen nagyon sajnálnám. :cry:
Milyen lehetőségeitek vannak és hová mennétek szívesen, vagy még ilyenekben nem gondolkodtatok, csak felvetődött?
A lánypartis képeket nem tetted fel?

SzuszuAndris fiad nagyon szép és olyan jó látni, hogy ilyen szépen fejlődik.Gratulálunk Almával egyetemben az első 12 héthez. Remélem nem bánod, hogy otthonról is dolgozhatsz, hiszen ez azért nem olyan rosz dolog, ha szükség van az emberre :lol:
A szemátmosásról csak a húgom tapasztalatát tudom elmesélni, mert az ő kisfiának 2x is meg kellett csinálni és ráadásul még be is vérzett. Ő is azt mondta, hogy inkább nem lett volna benn vele, ha lehet :cry: .

BonikóA mai tai hordozó miben külömbözik a Nandutol? Neked Zsigmond rögtön megszerette, vagy szoktatnod kellett hozzá. Én nagyon sajnálom, hogy Alma nem preferálja a kendős módszert, de azt ajánlották, hogy egy hónap múlva próbáljam meg újra :cry:

Remélem, hogy jólsikerül a találka és lesznek róla képek is :lol:

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Sziszka! Ne félj a szanditól, a húgom annak idején kengyelt kapott, és abban is megtanult mászni :lol: :lol: Aztán kiderült, hogy tök fölösleges volt a kengyel, nem is volt semmi baja...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok!!

Eltűntünk megint picit, de már megvagyunk. Kirándultunk egyet a Vértesben hétvégén. Szupi volt. :)

Sziszka, isten éltessen sokáig!! (így utólag)
Most látom, hogy Málnus kapott szandit, szegénykém. Múltkor a szűrésnél ott volt a volt szobatársad, a bonyhádi csaj, és ők is kaptak azt hiszem, ott tették fel neki előttem, hát nem egy kényelmes valami. :(
Babaúszásra Ti hová szerettetek volna menni? Szekszárdra? Engem is érdekelne.

Szuszu, nagyon jó lett a képsorozat. :)

Nagyon jók a képek a babákról, olyan aranyosak. :)

Gabi
, gratulálunk Nektek!! Nagyon vigyázz magatokra!!

k.a.t.i.c.a

Dadomi, nekem is volt kengyelem, és állítólag fölöslegesen. Jók voltak régen ezek a dokik. :? Azóta is kattog a csípőm. Szerencsére Pistikének kutya baja.

k.a.t.i.c.a

Katica, a szekszárdi babaúszásról nálunk a dokinéninél van kint tájékoztató. Jövő héten megyünk, ha addig nem kapsz infót róla, akkor megnézem neked.

dadomi

Sziszka! Puszi Málnusnak a kis lábijára, hogy mihamarabb gyógyuljon, és levehesse a szandit. Biztos nem kényelmes neki, de jobb, mintha később gond lenne a lábával, és járási problámát okozna pl.

Szuszu! Nagyon jó lett ez a képsorozat! Én is épp most nosztalgiáztam, mert hoztam át a másik gépről szüléses fotókat, meg Réka első heteiről néhányat. Olyan kis picurka, és édes, és hihetetlen nagy a változás.

Talisok ! Remélem jól sikerült megint. Boni! Sajnálom, hogy nem jutottatok el. Lehet, hogy tényleg a sok idegen nem tetszett Zsiginek.

Még vacakolok a képekkel egy kicsit, aztán dobok fel ide is néhányat.

panna1

Bocs, jó sok kép lesz... :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

panna1

Na és még egy ráadás:
Kép A nagyi hasán

panna1

[quote="feluca"]
írta:
feluca
BonikóA mai tai hordozó miben külömbözik a Nandutol? Neked Zsigmond rögtön megszerette, vagy szoktatnod kellett hozzá. Én nagyon sajnálom, hogy Alma nem preferálja a kendős módszert, de azt ajánlották, hogy egy hónap múlva próbáljam meg újra :cry:

a Nandu kendőt kicsit bonyolultam felkötni.. de csak elöször.elöl és csipőn lehet hordani babát

a MEi tai kendő egyszerübb és utána a hátadra is fel tudod kötözni a gyereket..illetve elöl., oldalt

http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... t&catId=14
Vendég

Panna gyönyörű Réka!

Sziszka szegény kicsi lány! remélem hamar rendbejön a lábikó
Vendég

Dadomi, köszi előre is.

Panna
, nagyon édes Réka. :) Látom jókedvben nálatok sincs hiány. :D

k.a.t.i.c.a

Sziszka, sajnálom Málnust, ez a szandi tényleg baromi kényelmetlen lehet...

Katica, Sziszkáék Paksra fognak járni babauszira. Meg talán mi is, ha összejön... Bár ma tudtam meg, hogy a dokinénink nem nagyon preferálja a babaúszást, de max nem fog róla tudni ;-)

Na, milyen volt a tali? Rakjatok képeket!! :roll:

Ja és itt volt a védőnő, és azt mondta, hogy az a kis fehér pötty nem fogacska, úgyhogy megnyugodtam...

Egyébként mi jövő héten megyünk csípőszűrésre, itt úgy tudom mindenkinek kötelező a 3 hónapos, de már egy hónapja kértem időpontot rá, és már akkor a nov 19 volt az első időpont... A 6 hetes uh meg nem kötelező, úgy tudom, csak ajánlott.

yuyu79

Csinál más baba is olyat, hogy sikongat? Eni ezt csinálja egy ideje, olyan "macskanyávogás" szerű hangokat ad ki, és nagyon édi :-) (Párom azt mondta erre, mi csak gyereket akartunk, de macskánk is lett :lol: )

yuyu79

Sziasztok!

BonikóA Nandut is lehet hátra kötözni.

PannaTényleg nagyon szép Réka és milyen mosólygós. Remélem ilyen is marad :lol:

Almának most koszmós a feje így olajozzuk, Babe samponnal mossuk és természetesen fogkefével maszirozom neki a fejbőrét, hogy minnél hamarabb elmúljék. Meg szerintem amúgy is nagyon viszket neki. Mindíg megkönnyebbűl, ha megvakarászom neki :)
Ti milyen vitamínt szedtek szoptatás alatt? Van akinek csináltak szülés után labor vizsgálatot? Mert nekem a háziorvos írta ki és még mindíg elég rossz a vérképem. A nődokim írt fel ugyan vas tablettát, de azt már végig szedtem. Most pedig befejeztem a várandóságból megmaradt Elevitet. Jelenleg csak 500g Calcium pezsgőtabletát iszok.

Zsófi A lánypartis képeket még nem raktad fel?

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Sziasztok!

Jól eltűntem én is. Keresztlányom eléggé ránk szakadt, anyukája megint a kórházat nyomja. A taliról is lemaradtam, mert az autóm bemondta az unalmast. :(

Gabi! Gratulálok én is a pozitívhoz és gondtalan terhességet kívánok, rád fér!

Annyi mindent akartam, de nálam ez szita agy valahogy a terhesség után is megmaradt. :)

Mi tegnap voltunk oltáson és a dokinő közölte, hogy Vikinek össze van nőve a kis nunija belül :shock: , persze nem teljesen, de A vitaminos olajjal kell kenjem naponta 3x. Aztán két hét múlva ránéz. Állítólag a túl sok hámosítós popsikrémek a ludasak a dologban, pedig én közvetlenül oda nem is igazán kenem, inkább csak a popsit és a combhajlatot. Azt mondja ez mostanában gyakori, úgyhogy lányos anyukák csak óvatosan a Sudoval és társaival. Múltkor a barátnőm mesélte ezt, pedig neki már két éves a lánya. Remélem a vitaminos olaj hat majd, nem lenne jó ha máshogy kéne neki szétválasztani. És persze ez bármikor ki is újulhat. :(
Viki ma éjjel felébredt 4 előtt és kajcsi után tök jó passzban volt, gagyarászott, nevetgélt és csak 6 előtt tudtam visszatenni, ilyet még soha nem csinált. Valószínű ezért alszik most három órája, ami elég ritka nappal.
Cintus meg ma reggel nem akart bemenni az oviba. Kb. húsz perces győzködés után mondta az ovónő, hogy adjak neki egy puszit és menjek. Mondanom sem kell mindketten sírtunk amikor eljöttem és egész nap a lelkiismeret furdalás gyötör.

Yuyu! Nálunk nincs sikongatás, de édes lehet.

Apro! Nekünk is ez a légzésfigyunk van. A bal oldali szárnyacska nálunk mindig off, csak a jobb oldalit tologatom le-fel.

A fogzással azért szerintem nem feltétlenül kell még mindenkinél számolni, elég csalóka a dolog. Cintusnál én is azt hittem már három hónaposan, de hét és fél volt mire kibújt az első.

Szegény Málnusnak tényleg nem lehet kellemes viselet ez a szandi, reméljük nem lesz sokáig szükség rá.

Bende, Pöttöm! Semmi eredmény még? Rita! Remélem nálatok is minden rendben lesz!

Üdv az újaknak!

KépKép
jazmin2005

Az lemaradt, hogy édesek a fotók és minden baba gyönyörű!

KépKép
jazmin2005

Helloka!

képek a taliról és aproo kérésére turisszerzeményekről is.
Nekem nem annyira jött be helyszínnek a MOM úgyhogy szerintem keresünk tovább. De örültem hogy végre újra láttalak titeket és jóóóó volt kimozdulni otthonról!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

és akkor a turiképek
Kép Kép
Kép Kép

Nadrágok 990.- bundazsák 1490,- pizsi sapival 690,. poló 490,. next pulcsi 690,-

Kép

KépKép[/url]
mecsi

most lepihizek aztán este olvasok és reagálok, mindenkinek további szép napot!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nagyon jók a talis képek .:) Remélem egyszer mi is eljutunk :)

Mi ismét eltűnünk majd két hétre, megyünk haza a szülőkhöz. Minden jót Nektek addig is!!

Sziasztok!! :)

k.a.t.i.c.a

Yuyu! Dominiknak is volt "kiscica" korszaka :lol: Én is mindig mondogattam, hogy van egy kiscicánk :wink: Babauszival kapcsolatban a dokinénitekkel értek egyet, engem az ellenérvek jobban meggyőztek, de persze, akinek tetszik a dolog, miért ne vigye a babót usziba, dokinéniteknek csak akkor lehetne beleszólása, ha valami olyan baja lenne Enikőnek, amivel nem lehet közösségbe vagy vízbe menni. De ilyen meg nincs.
Na felébredt a kisherceg :lol:

dadomi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: