Macs,
Annyira sajnálom, h nem jött össze ez a mai dolog

csak sajnos Adél már nagyon nyűgi volt a végére. Lehet, h nem éppen a legjobb napszakot választottuk

csak akkor sikerült végeznünk az uh-n vagy lehet, h jó lett volna, ha tudjuk egymás mobilját
Votiv,
Igen, jelnek tekintettem azt, h nem tudtam elérni szülésznőt

úgyhogy végül ma felkértem azt a szülésznőt, aki ügyeletes volt Adélnál. Párommal átbeszéltük a dolgot és mondta, h hagyjam a csudába a nagyon szépszerűeket, végülis az előző szülésznővel sem volt semmi probléma, csak nem tudtam róla semmit a gátvédelemmel kapcsolatosan. De aztán rájöttem, h nem kéne nagyon beleélnem magamat a gátvédelem témában se, mert ha vmiért nem jön össze, akkor csak még jobban csalódott leszek
Azonnal ne menj el

És örülök, h jól sikerült a dédi szülinapja

Olyan szuper családotok van, h így összeültetek és megünnepeltétek méltó mód
Sonny,
Ugyan már a többiek is válaszoltak, de igen, simán tud veled a baba az ágyon aludni. Én is együtt aludtam Adéllal, pontosabb rajtam aludt és egyáltalán nem szóltak meg érte
A borítékot (bár nálam a doki is és a szülésznő is ügyeletes volt) a dokinak a varratszedés után közvetlenül, a szülésznőre meg rákérdeztem, h abban a 4 napban mikor lesz még bent és mielőtt hazamentünk odaadtam neki.
Szellőke,
Jobbulást a karodnak!!! Remélem azóta már begyógyult a szuri helye. Kőcök megkapták ma végül? És igen, köszi gyomrom szerencsére helyrejött, másnap már nem fájt, de addig elég vacak érzés volt
Neet,
Hát az a pali elég naiv lehetett a kínai bojkottal
Deni,
Köszi, már jobban vagyok és szerencsére nem volt hasmenés

A képeket ne felejtettem el, csak tegnap nagyon későn értünk haza Kvárról. Ma megpróbálom átdobni este.
Euonymus,
Szerintem rám gondoltál. Toxo ügyben valóban a Szent László kórházban voltam egész pontosan a lyme ambulancián. A neve ne tévessszen meg, mert nem csak ezzel a kórral foglalkoznak. A dokinő pedig Ferencz Adrienne és a szám, amin be lehet jelentkezni: 455-8145. Szerintem telefonon minden fontos infot megadnak, elmondanak. De az biztos, h a leleteidet vinned kell. És szerintem foglalkozik, nem terhes fertőzöttekkel, pláne, ha van arra esély, h már esetleg pocakos vagy. Remélem tudtam segíteni és nagyon drukkolok, a fertőzés ne okozzon nálatok se problémát!!!
Anna és aki még szülésznőt keres, beteszek egy linket, ahol még elérhetők a szülésznők egy része, csináltak egy magánrendelést is:
www.liliombabakonzultacio.hu
Kata,
Hú, azért ez az éjszakai kelés nem semmi

Nálunk most csak annyi van, h minden ébredésből torkaszakadtából üvőltve kel, néha még izzad is és rángatozik az idegtől. Hogy vajon ez is miért van?

Egyébként szülésznő ügyben nekem is ez fordult meg a fejembe, h most vajon azok a kismamái hogyan érik el, akik épp szülni készülnek. Ráadásul még üzenetet sem tudtam hagyni, mert „ehhez a számhoz nincs hangpostafiók”.Gesztenyfáért pedig nagyon irigy-mirigy
És köszi lányok a bugyingós tippeket

Akkor szétnézek arrafelé is, amit javasoltatok, meg akkor bontogatom a zacsikat.