Gombócmakka: nekem a reggeli 20 gr CH, nem 40... Szereztem egy mérőt, minden kaja előtt, és utána 1 órával mérem, és tökéletes (ma délelőtt kezdtem). Eddigi rekord 5,3. Holnap megint megyek reggel... lassan kiszívják az összes vérem

viszont csinálok ennek "örömére" egy kontrollmérést az otthoni mérővel, hogy mennyi az eltérés, mert állítólag van a vénás és az ujjbegy között.
Petne: aranyos vagy, hogy aggódsz, és teljesen igazad van, viszont a pörgés a fejem kitisztítására szolgál... ma egész jól bejött, sokkal nyugodtabb vagyok, mint tegnap. Igaz, a reggelt citromfű teával kezdtem. Az adrenalin kiváló dopping

ha nem mozgom le, akkor a gyomromat szedi szét.
Enikő: sajnos ez nem bosszankodás, ez feszültség, és sajnos tudom, hogy árt a babának, ezért pörgetem magam, hogy lemenjen. Kicsit összejöttek a dolgok
De a munkát valószínűleg abbahagyom a jövő héten... nem azért, mert annyira megterhelő, hanem azért, mert a sok dokihoz járással (ami viszont igenis megterhelő) nem tudom összeszervezni. Ennyi toleranciát nem várhatok a dolgozómtól.
Kata: na, elképzeltem Cilut pórázon

hát, kifeküdtem

az az ősvadmacska

nem is kap ilyet, ő szabad madár

Mió is... majdnem ki is vasalták ma

szerencsére ügyes volt, és megúszta
Krisz: tökéletes a 8 kiló hízás

én 6-nál tartok (ma éppen), de bénázok a diétámmal, 4 és 7 között mozog

Azt hiszem, ahogy egyre jobban belejövök, beáll erre a 6-os szintre. Mesivel ilyenkor 9,5-nél tartottam, és a vége 10 kiló lett. Zazával nincs hasonló adatom, nála 12 lett a vége.
Katuska: aranyos a pocak, olyan egyenletesen gömbölyű

Máté hogy bírja el azt a hatalmas fúrót?