A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Ja

És mi sem megyünk általában szilveszterezni, kötelező örömünnep gyanánt! Ráadásul piszok drága olyankor minden! :(
Bár volt már egy pár nagyon jól sikerült buli, és persze rosszul sikerült is! :? :shock:
Vendég

Na pont egy ilyen hozzászólás kapta a laptetőt! :?
Vendég

Ditke! Hát igen, jól belaptetőztél! Kép

Egyébként majd megemberelem én még magam, és majd megint erősen hinni fogom, hogy lesz saját babánk, csak épp most megy ez nagyon nehezen....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana

Engem ma hagyott el végérvényesen a hitem hogy lesz közös babánk a férjemmel! :?
Vendég

Ditke, na ne már! Olyan nincs, hogy végérvényesen, vagy van?! :? Miért, mi történt????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana

Nem szeretnék erről beszélni! :(
Harmadik személy nincs a képben! :roll: Valami elromlott, de nagyon! "Javítgattuk", de nálam egyre jobban elszakad a cérna! :? Újra és újra! :(
Vendég

Értem. Azt nem szabad megengedni, hogy rámenjen erre a dologra a házasság (pedig mi is nagyon közel állunk hozzá néha sajnos...) :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana

Azt azért nem jelenteném ki hogy egy házasság a baba téma miatt megy tönkre! :? Több minden játszik szerintem szerepet egy tönkre ment házasságban! :roll: A dolgok együttes hatása váltja ki! Vagy én látom rosszul? :shock: :roll:
Vendég

Hát nem tudom. Olyan soha nincs, hogy egy házasság tökéletes, persze. Viszont magunkon látom, hogy ha amúgy (majdnem) minden rendben is lenne, felőrli az idegeinket a sikertelenség / várakozás. És még a neheze szerintem csak most jön majd!!!!! :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na megyek fürdizni, aztán Vészhelyzetet nézni!

Kép Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="ditke74"]R írta:ditke74ana

Azt azért nem jelenteném ki hogy egy házasság a baba téma miatt megy tönkre! :? Több minden játszik szerintem szerepet egy tönkre ment házasságban! :roll: A dolgok együttes hatása váltja ki! Vagy én látom rosszul? :shock: :roll:

Ditke és Rana: a jó házasság alapja ugyebár a bizalom.
Emellett a legfontosabb a kommunikáció. Azaz beszélgetni!
Megbeszélni az aznapi apró örömöket, bosszúságokat, botlásokat, élményeket.
Kudarcok, sikertelenségek esetén pedig kibeszélni a fájdalmakat.
Fontos, hogy a másik tudja, én hogyan éltem át az adott
konfliktust, kudarcot és hogy ő hogyan látja, ill. ő hogyan élte át,
"élte túl". Legtöbbször a párterápián a p. azon kérdésére,
szoktak-e beszélgetni, az derül ki, hogy csak felületesen.
Sok férfi nem "beszélgetős típus", de meg lehet tanítani őket (pláne ha már a kapcs. elejétől dolgozunk rajta).
Szóval hajrá Lányok!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi

Köszönjük a tanácsot! :wink:

Nagyon drukkolok neked hogy holnap sok szép petikétek legyen!!!!!
Vendég

Puszi! Micsoda igazságok! :wink: Mi Apával szoktunk beszélgetni, sokat! :)
Én is drukkolok Tüszikéknek! Gyere amint tudsz holnap! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hali!

Megjöttünk. :D
Minden rendben eddig. :D Nyh:7,5 mm, bal petefészekben 2-3 tüsző készülődik, a jobb oldalon 5-6 kezdemény látszódott. Eddig jó, de lesz ez még jobb is. :D

Most ennyi...nagyon fáradt vagyok...lehet, hogy leragad a szemem a Grace alatt. :?

Rana
:( :( :( Fel a fejjel!!!

Puszi mindenkinek!!!
vizkriszisback

((((((((Ditke))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

((((((Szezso )))))) :cry: francba!!!

Puszi, Estike, Skrissz
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

és ha elfelefjtettem vkit elnézést természetesen mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana,
Puszi csupa igazságokat írt le!!! és tényleg fel a fejjel!!!!

Nekem még görcsölget a hasam és vasárnap fogok tesztelni.
pusszantás Nektek és Köszönöm a rámgondolást!!!!

KépKép
tobi

Sziasztok!
Micsoda világvége hangulat :( ...de jusson eszébe mindeninek,amit Julika szokott mondona,hogy hepe után mindig hupa jön.

Rana,Szezsó,Ditke egy nagy ölelés megy nektek.
Kép

Estike,Tobi, babaragacsok+++++++++++++++++++
Skrisz,Vizkrisz,Puszi,Kukacka tüszőnövelők++++++++++++++++
Vendég

Ja,és Zsani örülök,hogy újra itt vagy.Forgácson nem gondolkodtál?Dezsi tudna róla mesélni,és én is csak jókat hallottam.
Vendég

Rana! Fogacskád? Lelkecskéd? :shock:
Nyulasz! A legjobb mondat megint nálad! nem csak jó, igaz is. :lol:
Krisz! Akkor Te is szépen alakulsz, hajrá!
Puszi! Mennek drukkjaim mára, légy ügyes, aztán jelentkezz kérlek!
Tobi! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szezsó! Újabb adag öllgetést küldök!
Kisbuta,Baba, Bella, Dezsi, Katica, Brizó és mindenki Szép napot kívánok!
estike66

Sziasztok,

Jó kérdés, hogy mi a jó házasság titka. Erre nagyon nehéz válaszolni, de ha az ember belegondol, akkor azok a házasságok is tucatjával mennek tönkre, ahol nem kell küzdeniük a babákért. De azt mondom nagyon sokat számít a várakozás és a kudarcok. Jelen pillanat mi is ezt éljük. A gödör elég mély és mire kimászol belőle lehet, hogy újra visszahuppansz. Szóval nehéz. MIndenkinél más válik be. Én egyelőre sajnos nem tudom, hogy mi is a jó recept. Remélem mindenkinek megoldódik előbb-utóbb a problémája.

Ditke, Rana teljességgel át tudom érzeni ezt a helyzetet, sajnos.

Többieknek mennek a drukkok
+++++++++++++++++++++
Vendég

Estike,melyik mondat?
Hú,hát Puszinak és Skrisznek már nem tüszőnövelők mennek,hanem punkciós drukkok!
Bella,csak nem te is rossz passzban?Akkor ölelés neked is.
Vendég

sziasztok!

mindenkinek mennek a drukkok!!!
Tobi!
vasárnapra egy kalappal a pozitiv tesztből!

Nyulasz!
hol tartotok most?
dezsina

Nyulasz,
Mondjuk úgy, hogy nem vagyok túl jó passzban, vagy inkább azt, hogy nem most élem fénykoromat! :wink:
Vendég

Dezsikém,a várakozásnál tartunk.Idén már semmi különös nem lesz.
Vendég

Puszi, Krisz, a punkcióhoz Kép Kép Kép

Tobi, vasárnapi teszthez Kép Kép Kép

Estike! Babaragacs ezerrel! Mikor tesztelsz? Vagy vérvétel lesz? Otthon pihizel vagy dolgozol?
Köszönöm kérdésed, fogam jól feldagadt, de azt mondták, ez így normális. Jegelem, és ma ki se lépek a lakásból (még azt hinnék a járókelők, hogy még mindig Halloween van), itthon dolgozom. (Van mit) Kép
Lelkem az úgy, ahogy, Apa most nincs itthon, így kicsit (még) nehezebb. :(

Egyébként minket pl a sikertelen lombik nagyon-nagyon "összehozott" (pedig mi azelőtt is nagyon közel álltunk egymáshoz, már ha az ember mondhatja ezt a férjéről), annak ellenére, hogy borzalmas sárkány voltam abban a ciklusban (amúgy se vagyok a türelem szobra :oops: ). Inkább a várakozás, meg a köztes problémák azok, amik már mindkettőnk idegeit marcangolják, és ilyenkor bizony az ember nem tud olyan türelmes és elfogadó lenni a másikkal, és az amúgy apró problémák is nagyra nőnek (vagy újak keletkeznek). (Ezért mondom pl. hogy bár a pénz nem boldogít, de ha van, akkor mégiscsak egy gonddal kevesebb, és ha kevesebb a gond, akkor bár nem könnyű, de könnyebb boldognak lenni) Szólottam. Uff.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Akkor tényleg vagyunk most páran a hepében. Bella, Ditke meg én.
De a hupában még többen szerncsére: Estike, Tobi, Vizkrisz, Krisz, Lola, Puszedli.

Nyulasz, Dezsi, Hajnoca, Brizo, Hajnóca, Katica és Baba ti hova álltok (és Zsani?)? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
igen, minket is, de miután én is a házisárkányok közé tartozom, egy idő után mindenki elveszti a türelmét. A másik amit nehezen viselek a család és az ismerősök kérdései, na és mikor lesz gyerek? Na ettől rohanok a falnak.
Vendég

Bella,nekem van olyan barátnőm,aki nem tudja,hogy lombikozunk.Mostmár csak köszöntések miatt hívom,mert mindig ez a fő téma...de egyre többen tudják,szinte havonta valakit beavatunk,pont a mindennapi kérdések miatt,és szerintem sokkal könnyebb azokkal,akik tudják mi újság,elmaradnak a kérdezgetések is,és lehet másról beszélni.Az első két lombikot csak anyósom,meg az unokatesóm tudta,aztán sorba jöttek a családtagok,barátok,akiknek elmondtuk.Mára csak néhányan maradtak,akik nem tudják mi újság.Először úgy láttuk jónak,hogy senki se tudja meg...de így sokkal jobb.
Rana,én stagnálok félúton,néha hepe felé,néha a hupa felé billenek,de amúgy egész tűrhetően vagyok. :roll:
Vendég

Hogy melyik mondatod nyulaszkám? Hát a bölcs mondatod, természetesen. :lol: :lol:
Rana! Simi a normálisan feldagadt pofazacsidra! :D
Jövő pénteken megyek vérvételre. Pillanatnyilag nem kismaminak, sokkal inkább egy 80 éves banyusnak érzem magam. Tulképpen nincs porcikám, ami nem fájna. Seggem szétszúrva, mint a beültikor kiderült párocskám az ülőidegeimbe adta a szurikat, attó a pokoli fájdalom. Tegnap reggelre a jobb csípőcsontom úgy begyulladt, hogy még a bugyi pántja is bántja, de nem kicsit. A hasam görcsöl, ha nem is folyamatosan de eléggé. Ez inkább a petefészek. A teniszkönyököm is aktivizálta magát. Komolyan elfekvőn lenne a helyem.
Ezen a héten itthon, de folyamatosan telefonálok, ügyintézek és minden teendőt meglátok a lakásban :shock: :roll:
Egyetlen igazán szép pillanatom az volt, hogy saját magamnak, szinte fájdalom nélkül benyomtam a progit. Hogy mennyire jó helyre az más kérdés.
estike66

A jó házasság titkairól nem tudok értekezni, mert nekem olyanom még nem volt. Most nem vagyok házas. :lol: De ha az lennék, most már talán más lenne. Sokat változtam az évek során.
Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy olyan kapcsolat nem létezik, ahol nincsenek hullámvölgyek.
estike66

Mindenkinek mennek a drukkok!
Skrisz ++++++++++++
Kukac, Vizkriszi +++++++++++++
Estike, Tobi +++++++++++++
Dezsina +++++++++++++
Meg minden más lánykának!

[quote]( írta:Ezért mondom pl. hogy bár a pénz nem boldogít, de ha van, akkor mégiscsak egy gonddal kevesebb, és ha kevesebb a gond, akkor bár nem könnyű, de könnyebb boldognak lenni) Szólottam. Uff.

ez így vagyon nálunk is. Mi számolgatunk-számolgatunk, kb. januárig minden hónapban mínusszal zárunk, és ettől mindenki nagyon frusztrált. De nem válunk, csak mondtam apának, ha most ez a lombik nem sikerül, legközelebb akkor megyek, ha befejeztük az építkezést az utolsó szögig.
(Viszont azért szeretnék valahova néhány napra elmenni szilveszterre, hogy kilépjünk kicsit a mókuskerékből, mert az is kell.)

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Látom a házasság a téma. Senkinek nem könnyű, de szerintem egy lényeges kérdés van, amit ilyenkor fel kell tenni. Szeretitek-e egymást igazán. Mert ha a válasz igen, akkor minden problémát meg lehet oldani. Tudom, mert tavaly nálunk is szóba került a válás. De túléltük és sokkal erősebb lett a kapcsolatunk, most már úgy érzem együtt mindent megoldunk.
Egyetértek Puszival, nagyon fontos a kommunikáció, a gyengédség. És minden problémát rögtön meg kell beszélni, mert ha gyűlik, egyszer csak felrobban és onnan már nem biztos, hogy van visszaút.
Hú, most én is bölcs voltam, de gondoltam leírom a véleményem. :lol:

Rana!
Bár nem kérdeztél, de nálunk hupa van. :lol:

Ja és látjátok, Loláék is túllendültek a gondokon és most ott a gyümölcse a pocakjában!!!! :lol:

Rana, Ditke, Bella!
Küldök Nektek nagy ölelést!
Kép

KépKép
zsófikukac

Nyulasz,
a közvetlen családtagok nálunk is tudják, de mivel elég nagy a családunk és van benne egy-két olyan tag, akit inkább hagyjunk, így azoknak nem mondanám el.
Vendég

Kisbuta!
mi is mindig minuszuzunk, de az élet már csak ilyen! :? aztán meglesz a baba és akkor még jobban minuszban leszünk :lol:

Nyulasz!
akkor várakozzunk együtt! :D

Rana!
most jó passzban vagyok... :P akkor most inkább hupa :P
dezsina

Nyulasz!
Kösz a tüszőnövelőú drukkot, de én még csak decapeptylt szúrok, nem növesztek tüszőt! :lol: :wink:

Tobi!
Kibírod vasárnapig a teszttel????
Drukk+++++++++++++

Szezso!
Remélem már kicsit jobban vagy. Ha ez most nem fordul jóra, mikor mehettek a fagyikért?

Ditke!
Ne add fel még a baba kérdést. Hiszen se inszemetek, se lombikotok nem volt még!!!! :wink: :roll: :D

Kisbuta!
Jó ötlet, hogy kicsit elutaztok kikapcsolódni. De szilveszterkor nem drágább minden? :roll:

Esti!
Babaragacs!!! Ne dolgozz annyit, babáknak pihenés is kell!!!

Puszi!
Drukk a leszíváshoz!!!+++++++++++++

S.Krisz!
Neked mikor lesz?

Vizkrisz!
Ez szép eredmény eddig, csak így tovább. Kövi uhu mikor lesz???

Én tegnap este beadtam a decat. Magamnak. Nagyon ügyes voltam. :lol:

KépKép
zsófikukac

Nálunk is sokan tudják a lombikot. Én nem szégyenlem, ha kérdezik mi van elmondom. Persze csak a rokonoknak, barátoknak. Távolabbi ismiknek megy a szokásos duma. Én még fitala vagyok, ráérek. :lol:

KépKép
zsófikukac

Egy kis humor:
Három feleség egy, aki nem rég ment férjhez, egy, aki pár éve már házas,
valamint egy, aki már 20 éve házasságban él, elhatározzák, hogy feldobják
valamivel otthon a "sex-life"-ot. Abban egyeztek meg, hogy egy kis
szado-mazo módszert alkalmaznak majd és az élmény után beszámolnak az
eredményről.
Egy hét múlva találkoznak és elmesélik mi történt:

A "friss" házasságban élő hölgy azt mondja:

Párom munkahelyén egy földig érő fekete bőrkabátban jelentem meg, becsuktam

az irodája ajtaját, majd amikor ledobtam magamról a szerkót és meglátta,
hogy egy fekete bőr bikini van csak rajtam annyira felizgult, hogy az
ostort
már nem is kellett használnom, vad szeretkezésbe kezdtünk az íróasztalán.

Aki már pár éve házasságban él a következőt mondta:

Nekem is hasonló élményem volt, a párom miután hazajött munkából, én is
fekete bőrszerkóba várva álltam előtte, kettőt rácsaptam a fenekére a bőr
ostorral, majd olyat szeretkeztünk, hogy egy második nászútra hívott.

A harmadik, "rutinos" hölgy, némi tétovázás után őszintén bevallotta:

Rengeteget terveztem. A gyerekeket lepasszoltam a nagyszülőknél. Parfümös,
olaj fürdőt vettem. Én is beöltöztem a bőrszerkóba, még egy fekete maszkot
is fölvettem. Amikor az uram hazajött a munkából lezuttyant a fotelbe,
megragadta a TV távirányítóját, majd amikor rám nézett csak annyit mondott:

"Hé Batman, mi van vacsorára?"
Vendég

Zsófi,
Én sem szégyenlem a lombikot, de én azzal, hogy nem mondom el, illetve aki tudja az sem mindenki tudja a valós okot, a férjemet védem. Azt hiszem a férfiaknak sokkal nehezebb feldolgozni és elviselni, ha velük van probléma.
Vendég

Bella,nekünk sem tudja az egész család,de akikkel "mindennapos" a kapcsolat,meg a barátaink közül is,azok már tudják.Volt,akire konkrétan azt mondtuk,na neki biztos sose áruljuk el,mert nem elég intelligens ahhoz,hogy hogyan kezelje ezt,szóval nemrég annak is elmondtuk.Akire meg azt gondoltuk,elég intelligens ahhoz,hogy ne viccelődjön a mi problémánkon,szóval onnan meg már többször megkaptuk,a "majd én segítek gyereket csinálni" és társai mondatokat.Ilyenkor látja az ember,mennyire nem ismeri jól a másikat.De a legtöbb emberben nem csalódtunk,és ugye szépen kiderül,mindenkinek van a családjában,barátai közt,ismerősei közt olyan,aki szintén ezzel küzd.Sőt,egyik barátunkról így derült ki,hogy örökbefogadták a szülei,csak eddig nem beszélt róla,de ahogy így őszintén elmondtuk a bajunkat,megnyílt nekünk.egy másik ismerősünknek meg a gyereke öribaba,sose gondoltuk volna.
Dezsikém,neked már nem kell sokáig várakoznod...csak 12 napot :D Teázol rendesen?
Vendég

Bella!
Igazad van! Nálunk nálam van a hiba, de ha a férjemnél lenne, biztos én sem mondanám el. Most, hogy mondod a férjem sem mondja el amgától senkinek, biztos miattam.Erre még nem is gondoltam. :lol:

Vicc jóóóóóóóóóó! Kép

KépKép
zsófikukac

Bella,jó a vicc :lol:
A valós okot mi sem mondjuk ám senkinek!!!!
Kukackám,akkor csak szimpla boldog szúrkálást kívánok :D
Vendég

Sziasztok!
Ditke, annyira megörültem mikor láttam, hogy írtál! Viszont látom, hogy te sem vagy most jó lelkiállapotban, sajnálom!

Lányok, engem most már teljesen kikészít a pénz (hiány), azt már nagy nehezen megemésztettem, hogy májusig nem lesz pénzünk lombikra, de ami ma reggel történt! :shock: Kaptunk a bíróságról egy végzést, hogy a férjem fizujából levonnak 25 ezer forintot, mert 2004-ben és 2005-ben parkolójegy nélkül parkolt! A vicc az egészben, hogy mi soha nem kaptunk semmilyen felszólítást (ha kaptunk volna azonnal befizetjük), erre most felsorolnak mindenféle kezelési költséget meg ügyvédi díjat, és a levél végén 2007. november 28. dátum szerepel! Ezt mégis hogy gondolják??? Elegem van, legszívesebben kifutnék a világból! :cry:
Vendég

Rana,
hogy hova sorolom magam?
Inkább azt mondom, hogy kissé göröngyös úton megyek kiscsaládommal, majd mindjárt megkeresem az idézetet amit ideillőnek tartok és a lombikra is igaz.

... tudom, hogy lesz majd olyan hely ami egy hatalmas mezőhöz hasonlít. Tarka virágokkal, messze-messze havashegycsúcsok. Felettünk kék ég és verőfényes napsütés és a kisebbek rohangálnak a mezőben, játszanak és élvezik. Szedik anyának a mezei virágcsokrot és apa ezt az idilli képet örökíti meg, hogy ha netán változna a helyzet legyen egy pozitív kép elöttünk és ha csak arra a pár pillanatra is visszajussunk a mezőre és abba a hangulatba.

A jó házasság? Szerintem olyan nem létezik. Mindig is lesznek különbözőségek, mert mi NŐből ők meg FÉRFIból vannak. Nem eg rugóra járunk és soha nem fogják mgérteni a mi gondolkodásunkat és mi sem az övékét, de ... harmónikusan, boldogan - persze kisebb zörrenésekkel - élni lehet.
Szerintem amit Zsófi mond az is csak részben igaz. Szeretitek-e egymást igazán. Hát persze. !! de ez sem féltétele a jó házasságnak.
Szerettem a voltférjemet igazán, fiatalszerelemmel. Mégsem működött már egy idő után. A kommunikáció nagyon ráteheti a kezenyomát a kapcsoltra.
Richeemet tiszta szívből szeretem, de vannak nekünk is nagyon rossz napjaink.
A lényeg az, hogy nem szabad haraggal, sértettséggel, rosszérzéssel lefeküdni aludni, mert a következő nap még lejjebb jutsz. Sajna tudom, mert volt, hogy mindketten az ágy két szélén aludtunk és másnap már kavarogtak is a hülyeségek a fejemben.
Anyum is szerette igazán apumat. Beszélgettek is, de voltak olyan dolgok amiket apum intézett. Mikor apu meghalt minden anyura maradt. Azt sem tudta mihez nyúljon. Sokszor már 'hülyeségeken" gondolkodott. Aztán jött egy régi ismerős akivel 'közelkerültek" egymáshoz. S anyu megváltozott. Eleinte anyu úgyérezte megcsalja aput pedig megbeszélték, ha valamelyikük egyedül maradna keres magának társat. ... na, anyunak ez a kis kapcsolat már több, mint 2 éve tart.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Akkor itt az új táblázat :wink: :lol: (ne csak Katicának legyen)
hepe: Ditke, Bella, Tücsi, Rana
hupa: Dezsina, Zsófi, Estike, Tobi, Vizkrisz, Krisz, Lola, Puszedli
a kettő közt (ez se rossz ám): Nyulasz

Zsófikám! Köszike az ölelést, jól esett (ha már Apa nincs itt... :oops: ) Az a baj, hogy néha nem elég, hogy szeretjük egymást.... Amikor csak tolulnak a viharfelhők az ember feje felett... :( (Bocs amúgy, erőlködtem, de valaki mindig kimarad... Én ilyenkor megsértődnék kicsit, jó hogy te nem tetted! :lol: )

Kisbuta, és veled mi a helyzet? Hepe vagy hupa?

Szezsokám és Tobi remélem hétfőre hupa lesz nektek!!!! ++++++

Estike! Csodálom, hogy te még tartod magad a hupában, ilyen leharcolt állapotban! :lol: Hogyhogy begyulladt a csípőcsontod?? :shock:

Kisbuta, én kimondottan úgy érzem, hogy ha lenne egy rakás pénzünk, akkor tojnék bele a problémákba, mert nem lenne várakozólista a kezelésekre, a lábkörmömtől a hajam végéig kivizsgáltatnám magam egy hét alatt, és úgy csináltatnék magunknak egy (vagy két) bébikét, mint a sicc. (Lásd pl Julia Roberts vagy Jennifer Lopez vagy az a vöröshajú született feleség, hogy is hívják? Sztem mind lombikbabázik most. De még Angelina Jolie is gyanús. Ők se szarakodnak, elmennek és legyártatják maguknak a bébit) Lehet, hogy akkor se jönne össze, de akkor meg vennék magunknak egy öribabát, és nem kéne kiállni a sort. Na meg persze ha sok pénzünk lenne, akkor nem 30 évesen kezdtem volna a babaprojectet, hanem mondjuk 25 évesen, és akkor már kicsit előrébb lennék. Kép Arról nem is beszélve, hogy egy gonddal tényleg kevesebb lenne.
Bocs ha profán voltam,de így gondolom.
:roll:

Bella! Kép Mégse olyan hepe az a hepe, ha ilyen kis viccgyár vagy! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsike, betettelek akkor a hepébe. :(

De ebbe meg sztem ne nyugodjatok bele, tessék csak megfellebbezni a dolgot, és nem annyiban hagyni! Hány ilyet ahll az ember, hogy csak úgy kiszámláznak egy csomó pénzt vkinek a parkolásért, mikor már évek óta eladta az autóját vagy sose volt neki!!! :evil:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsi,
ennek a parkolós dolognak tessék utánnajárni!!
A sógoromat s megakarták vágni és kiderült, hogy akkor és ott nem is volt és ha volt is mindig vesz parkolójegyet és a régebbi hercehurca miatt meg is tartják. Tudták igazolni, hogy volt jegye .... stb.

Meg mi az , hogy tavalyi keltezésű levelet most kaptok kézhez illetve nem nézik a dátumozást.
hivatalos úton vettétek át ugye?
Tessék gyorsan válaszlevelet írni, hogy mivel a dátum, .... stb nem stimmel kéritek, hogy nézzenek utána a dolgoknak.

hajnoca
Dunakeszi

Nekünk kiküldték a lakás, hogy fizessük ki a lakás illetékét fele fele arányban.!!!
De, mivel Ricsi 9/10ed, én 1/10ed arányban vagyok tulajdonos válaszoltunk nekik, hogy majd akkor, ha nyormálisan kiküldik a papírokat. Ja és 'elfelejtetteék", hogy a szocpolt nem kell beleszámolni a vételárba. Még azután is elvárták volna az illetket.
Hivatalosan elküldtük, feladtuk és azóta még nem kaptunk válaszlevelet sem. Náluk a labda. Nem kapkodják ők sem el a dolgokat.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Nem akarok okoskodni, de a lakás vétel illetékét, ha megfellebezitek, akkor fellebbezési illetéket is kell fizetni. A fizetési meghagyásban kb. a lap alján leírják hogyan és mennyit. Mi szoktunk segíteni az ügyfeleinkenk, illetve mikor a szerződéskötéskor elmondjuk, hogy mennyi lesz kb az illeték, hozzátesszük, hogy jöjjenek vissza és megírjuk a fellebbezést, mert egy rossz fellebbezés sajnos sokba kerülhet. :roll:

Nem baj, hogy nem értesz egyet, ahányan vagyunk annyi félét gondolunk! :lol:

Tücsi!
Ott a munkahelyeden van pár josász, nem tudnál valakitől tanácsot kérni? :roll: És az is megvan, hogy milyen régi követlést érvényesíthetnek. Én a helyedben szakemberhez fordulnék, ők secc perc alatt elintézik.

Rana!
Dehogy sértődtem meg! :lol: Örülök, hogy örültél az ölelésnek! :lol:
Szerintem a pénz sem lenne megoldás. Nem boldogít. És van akinek az sem segít. pl. vészhelyzetes Abbeynek az életben a lombik sem sikerült és még a házassága is ráment. :roll:

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
félreértettél. Mi nem fellebeztünk!!!
Nem a valós adatok szerepeltek a kiküldött hivatalos papírban!!! Pedig, ugye minden irat nekik is megvan ami nekünk illetve, ha nem akkor megküldtük nekik.
Az volt a baj, hogy egy sablon szöveggel ellátott papírt nyomtattak ki a mi adatainkkal. !! Az pedig nem volt ránk igaz mivel nem fele -fele arányban vettük a lakást. !!
Itt ez a lényeg, hogy nem voltak figyelmessek.
Egyszóval ez NEM FELLEBEZÉS volt, hanem megkértük őket, hogy számolják ki az adatok alapján a ránk eső részt és összeget ... és hogy a szocpolt nem kell beleszámolni a vételárba amivel így kevesebb az összeg amiből nekik ki kell számolni a ránkeső illetéket.

hajnoca
Dunakeszi

Abbeynek lombikja volt? Én már nem is emlékszem erre.... :roll: Mondjuk akkor még elsiklottam az ilyesmi felett.... Régi szép idők... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: