Sziasztok!
Mágnes, sajnálom a gombát… nekem sem csináltak tenyésztést egész terhességem alatt

.
Csöre, ezek szerint rendeződik a cukrod. Ez jó hír! Nem semmi, hogy milyen energiád van, én nem tudnám végigcsinálni, amit a hétvégén dolgoztál, csak ha nagyon muszáj lenne.
Részvétem a nagymamád miatt.
Viszkető piros pöttyökről, ha nem múlnak el számoljatok be a dokitoknak mielőbb.
Kata, jó lehetett ez az őszi kirándulás.
Poszani, nagyon klassz ez a kép. És mennyi baba egyszerre a családban!
Rita, ne izgulj, minden rendben lesz.
Moffli, nagyon sajnálom a kórházat, remélem, gyorsan kiengednek. Gondolj arra, hogy a kórházban jó kezekben leszel, ha valami baj lenne, legalább azonnal tudnak lépni valamit.
Hanna, örülök, hogy minden ilyen szépen alakul nálatok is. Azért a másfél kiló 27 hetesen nem semmi!
Milyen nagyok már a babák!!! 1,5-2 kilósak. Hihetetlen!!!
Képzeljétek, nekem nem számol súlyt a kalkulátor. A többi működik, de ez valami miatt nem. Azt írja, hogy 0g. Elkeserítő.
Kisbogacs, örülök, hogy nem nyíltál tovább. Rendben lesz minden. Ja, és azért pihizek is. Szemölcseim nekem is lettek, sőt egyre több, bár én nem is gondoltam, hogy ezzel kell valamit csinálni.
Erika, sajnálom a kálváriádat, de remélem, a költözéssel minden rendben lesz.
Katuska, az 5 nap tényleg nagy idő. Biztos segít, ha büszke vagy rá, és el is mondod neki.
Peni, pihenj sokat.
Jandrea, 2 napja nekem is visszatért a hányinger. Eddig szerencsére segített, ha ettem, de tényleg nehéz eldönteni, hogy akkor most azzal teszek jót, ha eszem, vagy csak még rosszabb lesz tőle.
De jó, hogy írjátok a penészedést, nekünk is jól szigetelt ház műanyag ablakokkal, és penész, penész. Szerencsére nem olyan borzasztó, és bízom benne, hogy most, hogy itthon leszek, napközben is tudok majd szellőztetni, de ezt a linket azért megnézem.