A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Heni!
ment mail

Kép

Kép

Kép
veronikusz

somlovariheni@freemail.hu-ra küld el légyszi mégegyszer, mert a másik szar és nem tudom napok óta letölteni
köszi

Heni

Kép

Kép
cancan

Reni,
Nektek hogy derült ki, hogy tejallergiások vagytok?? Miket ettél? mert nekem most ez a legnagyobb gondom, hogy mit is főzek amiben nincsen semmi tejes dolog... olyan mint, rizstejet sem adtál Ivánnak??? teljesen tanácstalan vagyok. persze én sem mostanra gondoltam, de amíg RÉkánál tök egyszerű volt a hozzátápi, addig most majd törhetem a fejem.... És még egy kérdés: még csak most kezdted el adni neki a tejes cucokat??? Mert azt tudom, hogy most 1 év tejmentes időnek kell eltelnie, nem szeretném én sem korán kezdeni, nehogy újra kiüsse szegény csajszimat...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Borsika, dehogyis, a cerazette mindig véd. Egy időben húgom ilyet szedett szoptatástól függetlenül! egyszerűen a dokija úgy látta jónak, hogy ilyen hormontartalmút adjon neki. Én is alig "tejeltem" a végén, amikor még szedtem!

Vica,
még nem is írtam. Nagyon együttérzek. Én is a tejes dolgokat imádom, és egyébként is nagyon nehéz megvalósítani a tejdiétát. Lilinek sem lesz könnyű, amikor mások eszik a joghurtot, krémtúrót, túró rudit, neked mindig észnél kell lenned, de reméljük, hogy tényleg 1 év múlva kinövi.

mtunde

Vica
Nálunk a szopi alatt nem volt gond. Talán azért is, mert én magam miatt sem ettem túl sok tejes cuccot. Én csak másfél éves korban kezdtem el a tejtermékeket adni. Sajt, joghurt, túró. Nem szerette egyiket sem. Sajtból fogyogatott. Alig evett, de egy hét múlva ekcémás lett. Én 3 hósan lettem ekcémás. Akkor még nem jutott senkinek eszébe, hogy Anyu ne egyen tejeset és belém is nyomták a hozzátápival a feles meg negyedes tejet :?
Abbahagytuk a tejet, kapott homeós immunerősítőt és elmúlt. Ebből biztosra vettem, hogy a tej. Csak akkor jött ki neki, ha véletlenül belefutottunk valamibe, amiben volt tej.
Rizstej, zabtej simán mehet! Sőt, a rizstej az már a hozzátápi legelején is, bár sztem akkor még nincs rá szükség igazán, míg van annyi tejcsid, hogy higításnak a kajcsiba fejjél valamennyit. Zabtej meg akkor, ha már glutén tartalmú cuccot is adsz. Meg a dokid írhat fel speciális tápit! A Sinlacot (pép) sok gyerek szereti, nálunk mondjuk a falon kötött ki :D
Főzés: Lehet kapni zabtejszínt meg szójatejszínt is. Én zabtejjel és rizstejjel főzök meg tápival. Nálunk bevált a Babylove (dm) tápi. Az nem ütötte ki. Mindenkinek ezzel főzök, szal tápos család vagyunk :lol: Ezt viszont neked azért nem ajánlanám, bár lehet, hogy egy próbát megér... Adaptált fehérjét tartalmaz, de nem kimondottan hypoallergén tápi.
Majd megkeresem, amit Steffinek írtam és elküldöm neked privibe...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Vica!
Sajnálom a tejallergiát....., azt mondják kinövik valóban!.én sem igazán bírom a tejes dolgokat....gyakran fáj tőle a hasam...mondjuk nekem egy gyomorbetegség utóhatásaként alakult ki.

Tünde!
Hogy van Bene????

KépKépKépKép
vdorka3

Eni,
hát ez a kis Beni-tökmag csoda édes!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Hazaértünk ám, csak mire visszaolvastam lement a nap…

Gabi, rettentően sajnálom :( :( :(

Tünde, ezek a kórházi állapotok :evil: Én nagymamámhoz jártam be sokat, de alig vártam hogy hazaérjek és zuhanyozzak utána… Borzalmas.
Bene viszont tényleg nagyon ügyes volt :D A földönalvás-tiltást meg nem is értem… Higiéniát meg hagyjuk… Sote II gyermekágyon 3 nap alatt egyszer tévedt be a takarító a szobába, akkor se tartott tovább 5 percnél az egész takarítás. Az ágy alá pl be se nyúlt a felmosóval. Igaz, hogy hétvégén voltam bent, na de akkor is…

Veronikusz, füldugó jó ötlet :D A brüsszeli ismerősök is készültek, füldugóval aludtak míg ott voltunk :D
Csak nem építkezni készültök??? Mi 2 éve építkeztünk 4 (!) hónap alatt. Igaz, ez nagypaneles készház, de a külső fal egy speciális szerkezet, van benne tégla is. Mindegy, hosszú lenne, ha érdekel priviben leírom.
Fotók nagyon jók!!! :D :D :D

Bori, Bogi nagyon ügyi :D Anna is folyton ücsörögne, de ő magától még nem ül fel. Igaz, még át se fordul a lustaság. Dokinéni már ijesztget, hogy elküldi neurológiára, hogy minden rendben van-e. Pedig szerintem csak lusti. Az oldalára fordul, onnan is lát mindent, minek erőlködjön… :D

Aprooka, Anna is külön szobában alszik, de én is csak légzésfigyelővel merem így altatni. Amilyen süket vagyok, anélkül meg se hallanám ha sír… :?

Valentina, Viktornak nagyon csibész arca van :D De a porszívózás se rossz ;)

Vica, Annánál is volt zöld, nyálkás és véres kaki. Nem derült ki mi okozza (székletminta ugyanúgy negatív volt), elmúlt. Doktornéni szerint valami baci, azt mondta adjak neki Normaflore-t, azzal ártani biztos nem ártunk, ha meg tényleg van valami, akkor rendberakja. Más kérdés, hogy Anna nem itta meg… :?
Tejallergia rosszul hangzik. Az ekcéma meg pláne… :( Remélem tényleg kinövi.

Eni, szépek vagytok! :D Janka veséje pedig rendbejön. Ha netán úgy döntesz hogy SOTE, akkor a II-n tudok egy jó dokit ;) De minden rendben lesz és Vidadokinál fogsz szülni, ebben biztos vagyok.

Memme, Melinda zuhanysztorija nem semmi :D

Cukipofa, gratula a vizsgához!!! A hétvége meg szuper lesz, legalább ki tudsz kapcsolni :D

No ennyit bírtam jegyzetelni... :oops:

Brüsszeli út nagyon jó volt, bár a város nem tetszett... Csupa öltönyös ember rohant mindenfelé. Na jó, ez az uniós negyed volt, mert az ismerős, akinél megszálltunk EU-s alkalmazott és érthető okokból ott bérel lakást. De igazán a belváros sem tetszett, a Manekenpis pedig elég nagy csalódás volt :( Viszont elmentünk Antwerpenbe és hazafelé Luxemburgba, ami gyönyörű :D Igaz, Luxemburgból sokat nem láttunk, mert esett az eső és térképünk se volt (és persze mivel nov 1-je volt zárva volt a tourist office, így szerezni se tudtunk), úgyhogy oda még visszamegyünk egyszer :D
Majd teszek képeket is, csak le kell még szednem a gépről...

Na jó hosszú lettem. Le is lövöm magam. Jóéjt!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Köszönöm a segítséget, közben én is utána érdeklődtem, de nem lettem okosabb. MIndenki mást mond.
Holnap úgyis mennénk a havi mérésre, oltásra, majd dokinéni megnézi mi lehet ez a szörcsi. Csak úgy sajnálom szegényt, mert amúgy is mohó, kapkod kaja közben, most meg egyenesen fuldoklik.

Eni, nagyon cuki képeket tettél ám fel, de a kopasz sem olyan kopasz azért. :wink:
Kiváncsi leszek, Levi hol áll le a hajhullatással.

Vica, azért az jó dolog, hogy időben elkaptátok! De nem irigyellek. Reméljük hamar eltelik majd az az egy év.

Ekcéma: nekem nagyon dúrvák az ujjvégeim, totál repedezett és olyan mintha kicsi lenne rám a bőröm, szétszakad és két naponta vérzik. Van egy gyógyszertári hidratáló, ami kicsit segített, meg egy kenőcs, amit terhesen is használhattam,ez nagyon jó volt előkaparom majd.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok Lányok!

Judy: Már azt hittem haza se akartok jönni :lol: Várom ám a képeket :lol:

Rólunk csak annyit, hogy Viktor is úgy járt mint én :cry: allergiás lett a ragtapaszra :cry: Annyira csúnya a pofia szegénykémnek. Ráadásul a sebe folyamatosan válladzik és nem gyözök a nyomában lenni, hogy törölgessem :oops: :oops: :oops:
Ja és hab a tortán a doki azt mondta egy hét elteltével, idézem " Jobb lett volna összevarrni!! " én meg csak álltam és hirtelen azt se tudtam hogy mit mondjak vagy tegyek :evil: :evil: Majd mondtam neki, hogy ő volt aki javasolta az összehúzó tapaszt. :oops: :evil:

Szóval mára is megvolt az izgalom. :oops:
Megyek mert Viktor felébredt.

Jó éjszakát mindenkinek.
V

valentina

Memme! hajrá jogsi!!! és nagyon cuki a kép :lol:

Valentina! doki és összehúzó tapasz :evil: szegény Viktor :(

Vica! sajnálom az allergiát,remélem hamar kinövi...

Enci még alszik..pont most amikor mennem kéne dokihoz....3 napja köhögök, neocitránt iszok, meg kamillát, de eddig semmi javulás. lázam is volt...szóval megnézetném magam...eddig fél7kor keltünk...
de most :x szóval mindig így van,amikor az ember sietne.....
lehet h be sem jutok már a dokihoz, mert mindig 1000en vannak :evil:

Kép
gablaty

DURCA! BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT - NEKÜNK! :wink:
vbea

Aproo, majd mondd, mi volt, kérlek... Nagyon bízom benne, hogy Levi orrában az anyatej szörcsizik. :roll:

Judy, ez tök jó túra lehetett. Annával nem volt semmi gond? Mindent jól bírt? (Brüsszel nekem sem tetszett, bár régen voltam: '90, '92 és '96.) Gondoltam, hogy SOTE ügyben tőled kérnék infókat. :wink: De nem én szeretném eldönteni, vagyis úgy gondolom, ez majd alakul. Köszönöm tőled is a biztatást. Most 11x19mm a pyelonunk, nekem már az is jó, ha marad, mert akkor tuti nem macerálnak szülésig... :roll:

Bori, nagyon jófej volt Benc, tényleg röhejes, nem tudok rá mást mondani. :lol: Most is az, gyerekek, kinder csokit hajlandó enni reggelire. Jógyerek, anyjára ütött. :oops:
vbea

Judit!
Köszi, de én az építkezést csak azért kérdeztem Henitől, hogy lehet hogy az építkezéssel járó stressz ütötte őt így ki. Egy kollégám is építkezett és teljesen beleőszült és folyton tépte a haját. :oops: szóval ha nem muszáj és nem vágnék bele ilyen nagy dióba egyedül. (mert hogy tuti nem a férjem rohangálna ki + papírok után stb :oops: bár lehet a gyerekordítástól megtört bürokraták a hivatalokban, inkább hamar kiadnák a papírokat, csak hogy eltűnjünk :lol: :lol:)

Vica!
tejallergiát sajnálom. :oops: Remélem hamar kinövi!

DURCA! ENI!
BOLDOGBOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!! :D:D:D

Bori!
Tegnap voltam C&A-ban, vettem Szofinak Hercegnős bugyikat. Megnéztem a felnőtt osztályt is, de ott csak Kitty és Snoopy volt :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok!

köszi mindenkinek, lelkileg már túl tettem magam ezen az allergia dolgon, csak még azt nem tudom, hogy Lilinek hogy fogom megmondani 1 évesen, hogy TE nem ehetsz se túró rudit, se krém túrót stb. miközben Réka pedig majd eszi.... :cry: SZóval ez számomra nehéz "lecke"...

Átkukkantottam a novemberi topic-ba (egyik ismerősöm odaír) és megakadt a szemem valamin... Remélem, nem gond, hogy ide bemásolom.... :oops:

"Ma 16:05-kor 4400 grammal, 59 cm el megszületett Mari Lacika! Jól vagyunk! Üdv: Gabi (gabi82)"

nagy-nagy gratula Gabinak!!!! Nagyon jó egészséget!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Gabi82, de jó!

Vica
, én is az ilyen dolgokra gondoltam, hogy a 2 gyerek is mást fog enni. De talán egy kisgyereknek, ha ebben nő fel, sokkal természetesebb lesz, mint innen felnőtt fejjel.

Durca, Eni
nagyon boldog születésnapot nektek!

Na, megyek, kicsit olvasom a sajtót, aztán jöhet a milánói!

mtunde

Eni! Durca! Nagyon nagyon nagyon boldogboldogot Nektek!!!

Gabi! Gratulálok én is!

Rólunk:
Mi is ma mennénk 3 hónapos oltásra, erre Petya hajnalban úgy köhögött, hogy még. De én nem csodálkozom, mert Panka itthon van hasonló tünetekkel. (Ezért is jövök ritkán :oops: )

Testvérek: Nekem is mondta már Panka, hogy "Petivel mindig aranyos vagy anya" :oops: . Ciki, de így van. Próbáltam neki megmagyarázni, hogy ő már megérti, ha kérek valamit, stb. De azért rossz érzés.

Vica! Tejallergia :( .

Aprooka!
Levi fogyott is a műtét előtt, vagy csak kevesebbet hízott?
Petyának is tiszta izzadt keze-lába, de már az eleje óta. A kezét állandóan szőrteleníteni kell, mert a pici izzadt mancsok vonzzák a szöszt. Mindig egy fél pulóvert szedek ki az ujjai közül. :) A szörcsögés nekünk is megvan, azt mondták, valszeg a nyáltól, de most a köhögés, háát, nem tudom. Mindenesetre amit megkaparint az egyből a szájában van.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok

Veronikusz, pont ezért kérdeztem. Nálunk is maga az építkezés 4 hónap volt, de szerintem 6 évet öregedtem a hivatali ügyintézéstől :( Pedig nálunk a férjem rengeteg mindent elintézett, nálatok ez érdekesebben alakulna. Mondjuk a mi esetünkben nem használt volna a gyereksírás, a legtöbb esetben nem az az ügyintéző tehetett a dologról, akinél ücsörögtem :(

Eni, köszi, minden rendben volt Annával. Kifelé éjszaka mentünk, és mire felébredt gyakorlatilag már a belga határon voltunk, így azt nagyon jól bírta. Visszafelé meg kettévágtuk az utat, és München előtt aludtunk egyet. Eredetileg az volt a terv, hogy ha Anna bírja, akkor Stuttgart után délnek fordulunk és benézünk Lichtensteinbe, de nagyon későn értünk volna oda, városnézés már csak vasárnap lett volna, akkor meg 12 előtt nem indulunk és utána még 900km... Szóval feladtuk, majd megyünk arra máskor ;)

Valentina, képek jönnek, csak még kicsinyítenem kell :) Bár nem fotóztunk túl sokat...

Vica, ismerősnél a kisebbik gyerek cukorbeteg. Náluk az jött be, hogy ha a nagyobbik kapott pl fagyit, akkor ő meg kapott egy almát, vagy valami mást amit megehet. Úgy tűnik náluk rendben megy a dolog, az a lényeg, hogy ő is kapjon akkor valami finomságot, amikor a nagyobbik kap, nem kell ugyanazt...

Aprooka, majd írd meg mit mondott a doktornéni!!!!

No megyek, bababörze van, kinézek hátha van valami jópofa ruha Annának :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Csak gyorsan , mert rohanok......

DURCA, ENI ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG BENNETEKET!!!!!!!!!!

Veronikusz, ment privi :oops: :oops: :oops: :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Gabi, gratulálok!!!!

Eni, Durca nagyon boldog szülinapot!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Halihó!

Eni, Durca!
Nagyon sok boldogságot Nektek!!!!!!!

Veronikusz!
Zsófinak nem szereztél be hercegnőset????
HM-ben lehet néha venni olyan hercegnős bugyiat amik direkt pelusra való :D mondjuk az Árkádben most abból is csak kiscicás volt...

Van egy másik topic ahova néha bekukkantok és az egyik lánynak aki most csatlakozott a 3. babája a 28. hétre született 680g-al. Most 13 hónapos és tök egészséges...
Azért ez oyan jó, hogy már ilyen pici babák is milyen szépen felépülnek...

Vica!
Én kőkeményen tejallergiás voltam már pár hetes koromtól...annyira, hogy egy speciális tápszert kellett külföldről behozatni nekem, hogy ne korházban töltsem első éveimet. Többek között súlyos asztmás rohamaim is voltak a tejtől.
Na de 1 évesen az orvosok úgy döntöttek, hogy márpedig meg kell szoknia a szervezetemnek a tejet és végűl sikerrel jártak. 14 hónaposan már simán ettem túrórudit meg krémtúrót és kakaót is ittam.

Kép

Kép
cukipofa

Judy,
nem gond, ha később kezdi a mozgolódást, tuti behozza sőt, talán le is körözi majd a korosztályát! Egy másik topikban van egy babó, aki 7 hósan fordult át először, és 8,5 hósan már állt és lépegetett!!
Türelem, Te úgyis tudod, hogy Anna a legügyesebb, legokosabb, legszebb :D

Mi ma megint nem megyünk jógára... :( :( :evil: :evil: Bogi még mindig köhög, tüsszög, és egyre jobban. Láza nincs, meg orrfolyás sem, de gondolom, a többi anyuka csúnyán nézne ránk... Így kimarad. Pedig az elmúlt hétben annyit fejlődött, szerintem emiatt is..
Banana, Nektek jó nyújtást, gyúrást :D
Mi meg gyúrunk a csütörtökre (hársfateával, sterimarral)!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:43-kor.
Vendég

Valentina,

homeopátiás szerrel nem próbálkoztál?
Arnica és staphisagria jót tud tenni. Mindkettőt oldd fel egy-egy deci vízben és naponta 3-4 alkalommal adj neki 1-1 kiskanállal. Tudod, nem érhet a szerekhez fémeszköz, tehát a feloldásához is, a beadásához is műanyag kanalat használj. Egyebekben ugyanúgy előtte-utána fél órával nem szabad enni, inni.
Ha múlnak a tünetek, akkor csökkenteni kell az adagolást. Tehát nagyon kell figyelni közben a tüneteket. Előfordul, hogy átmenetileg olyan, mintha rosszabb lenne, az jó jel. Ilyenkor ne hagyd abba, hanem add tovább.
Ja: és 9-12 CH potenciájút használj.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Gabi82!
Szívből gratulálunk!!!! :D

Heni!
Köszi, megkaptam KIVÉTELESEN :lol: majd válaszolok rá

Cukipofa!
Azta!!! Ilyen tejallergia is van??? :shock:
Bugyi: jaj neeeee! :lol: Kata megtudja, még megveteti velem!!! :lol: így is Szofi újdonsült bugyiai voltak tegnap este a főszereplők. :lol: Ma reggel már abban KELLETT mennie és a bölcsiben mindenkinek mutogatta a bugyiját a WC-n ülve persze :lol:

Bori! Kriszta!
Jobbulást a lurkóknak! :oops:

Bori!
Nem csuklasz gyakran??? Ma is emlegettelek (ahogy mindig) mikor az Alkotás úton mentünk. :D Elárulod melyik utcában laktok? :lol:
Hova jártok jogára Bogival? És mennyi az annyi? :D

Rólunk
:
Bár pénteken voltunk 6 hetesek, de ma voltunk 6 hetes kontrollon Zsófival. Nem egész két hét alatt hízott kerek 200gr-ot, így most 4960gr volt üres pocival :lol: 3750gr-al jöttünk haza :D
Ja! Mikor is vannak ezek a fejlődési ugrások??? 6 hét, 3 hónap ….?????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj a lényeg!!!

GABI!!! GRATULAAAA!!!
SOK PUSZI NEKTEK ÉS SOK TEJCSIT, MEG MINDENT, AMIT ILYENKOR KÍVÁNNI SZOKTAK, TUDOD...
:D :D :D
Vendég

HAli!

Eni, Durca, Boldogságos Ünnepet!

GAbi82, legyen üdvözölve a Kislurkó!

Rólunk:
Köszi az érdeklődést, aranyosak vagytok!
Nem lettem okosabb, viszont végre megismertem egy babanetes anyukát, akivel már levelezünk egy ideje, de ma össze is futottunk véletlenül az utcán! :lol:
Szóval oltást nem kaptunk, mert hőemelkedésünk volt reggel, és éjjel olyan volt, mitnha egy traktor dolgozna mellettem.
Bezzeg dokinéninél nem szörcsögött, csak amikor kijöttünk.
Bőszen szívom az orrocskáját, tuti van benne nátha is, de a felső fogunk már látszik is :shock: Először azt hittem, csak egy pici fehér szösz, de hiába piszkáltam, nem akart megmozdulni. :lol:
A dokinéni szerint az alsó fogak is megindultak.
Szóval ennyit a sokáig szopizásról....vagy megszokom, hogy nagyokat harapdál.
Majd pénteken kapunk oltást talán.

Kriszta, Levi stagnált egy hetet, aztán vasárnapról-keddre fogyott 20 gr-ot és pont azon a héten mentünk Uh-ra.
HA aggódsz, menjetek el hasi Uh-ra, az azonnal kimutatja, de mivel minden 1000. kisfiút érint, ebben a topikban remélem már nem lesz pylorus! :wink: Szóval csak nyugodtan, de inkább járj utána, mint hogy ezzel kelj, ezzel feküdj, mert az idegörlő!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni, Durca Boldog Szülinapot!

Gabi82 Lacikának sok boldogságot és tejcsit :wink:

Aprooka
Fogak miatt ne izgulj annyira :wink: Persze egyszer-egyszer előfordul, hogy harapnak, de általában ez gyorsan elmúlik. Akármilyen pici is, ha rászólsz határozottan, akkor veszi :wink: Ha mást nem is, de érzi, hogy ez neked nem volt jó, mert egy harapás után az ember lánya nem nagyon tudja elővenni a legszebb modorát :?

Vica
Az miatt nem kell aggódni, hogy Lili majd balhézik, hogy ő is olyat akar! Először is ebbe fog belenőni, hogy ő mindig mást kap, de valóban az a lényeg, hogy mikor Réka "olyat" kap, akkor neki is legyen valami fogára való. A legjobb, ha egy helyen tartod a két gyerkőcnek való nasikat és közös tányérba teszed Rékáéval, amit Lilinek szánsz. Innen adagolod a cuccot a csajoknak. Ezt sokáig nemnehezményezik. Mikor meg igen, addigra megszokják és megértik, hogy olyat nekik nem lehet, mert betegek lesznek tőle :wink:

Nálunk is horror napok :? Egésznap "Anyu, bujjá, mese" Szóval jobb esetben az ágyon, de inkább a zőnyegen fekve mesélek álló nap :? De nem is ez a legvacakabb, hanem az, hogy csak 2 mesét hajlandó hallgatni, egyik sem hosszabb 2 percnél, mégha nagyon felspécizem, akkor se több 3-nál :? Úgyhogy már álmomban is....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Eni, Durca!NAgyon nagyon boldog szülinapot kívánok Nektek!!!!!!!

Aproo!
Ne aggódj, hogy kibújt a fogacskája...attól még fog tudni szopizni....nem igazán lehet érezni, hogy van foga :) Egyébknt mi onnan tudjuk, hogy Berkének jön egy újabb foga, hogy folyik az orra ezerrel.....

Gabi 82!
Gratulálok!Sok tejcit és boldog pillanatot kívánok a kibővült családnak!

Veronikusz!
Gratula Zsófi súlygyarapodásához...ügyes kislány...Letti tegnap este volt 4400gr.ÁLatlában egyszer kel éjjelente...volt két nap amikor 5-5:30 között kelt először...gondolhatod a melleimet :lol: :lol: Nekem még mindig szaraxik a gyomrom :oops: :oops: egyre kellemetlenebb, de se lázam se hasmenésem, se nem hányok csak feszít a gyomrom.Azt mondta a gyerekorvos, hogy tuti valami gyomorfertőzést ettem be és javasolt valami csodaszert amt majd hoz a Balázs.Azt mondta ha 1 hét alatt nem múlik el tőle diétával akkor menjek el dokihoz.NA ez van.....

KépKépKépKép
vdorka3

Heni!
bassz.... elszállt minden amit írtam PÜ-t !!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni, Durca
Nagyon boldog születésnapot kívánunk nektek!

Gabi(82)
Gratulálunk Lacikához! Jó egészséget és sok-sok tejecskét!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Eni-Durca! Boldog szülinapot nektek!!!

Gabi82! Hatalmas gratula! Majd ide is jelentkezz be, ha hazaértetek!

Valentina! Sajnálom a "balesetet", remélem hamar rendbejön!

Vica! Tejallergia: most én is kevesebbet eszem, mert Maja írtó pöttyös, és talán ettől jobb. De remélem, hogy nálunk nem igazi allergiáról van szó, mert nekem nagyon nehezen menne...

Eni! Beni is és te is nagyon csinik vagytok!

Dorka! Te végül beadattad a rota elleni oltást? Én még mindig dillemázok...

Veronikusz! Szépen hízik Zsófi! Maja 3150-nel született, 3030-cal jöttünk haza, és tegnap volt 4150.

Hajrá mintás bugyikák!!! Nálunk semmi jele a szobatisztaságnak...

Testvér-dolog: köszönöm mindenkinek a reagálásokat. Én is tudom, hogy természetes a dolog, csak rossz volt a péntek. A hétvégi nagymamázás kifejezetten jót tett Lénának, szerencsére. Tegnap semmi hiszti nem volt. Ma már azért egy kicsi igen, de leginkább azért, mert a köhögés miatt nem mentünk zenebölcsibe, és ezen kiborult. Ami érthető... :lol:

Nálunk sajnos Maja is elkapta Lénától a náthát-köhögést... :cry: Szörcsög, és baromi rondán ugat. A porszívót már el sem pakolom, orrcsepp-köptető-vitamin. Úgy sajnálom mindkettőt...
Persze Majának még könnyű szívni az orrát, de Lénánál bunyózunk egy jót... :oops: Tisztára szadistának érzem magam. Ha bárkinek van ötlete, hogyan tudom megtanítani orrot fújni, ossza meg velem!!!
És már én is köhögök...

Aprooka! Tényleg ne aggódj a fog miatt! Léna egyszer harapott meg, véletlenül, rögtön, amikor kibújt az első fogacska. Aztán megtanulta, hogy azok mire valók. És másfél évig szopizott, harapás nélkül. :wink:

Lilluska! Jók a nevek!!!

Gabi! Gyógyulj meg! Sokáig alvás: ma Lénát 11-kor végül felkeltettem... Este 3/4 10től nyomta...

Na, pihenek egy kicsit...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Dorka! Zsófi!
látom lányaitok is szépen belehúztak! :lol: :lol: ügyi-bogyók :lol:

Dorka!
ez borzasztó! :oops: most már nagyon régen tart ez nálad. :cry: jobbulást!!!

képzeljétek!
igaz a járókánk szintje most a felső állásban áll, de akkor is! Kata kivette Zsófit belőle és megjelent vele a konyhában :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ez nagyon aranyos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem kaptál frászt?
és köszi.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Köszönöm Lányok a tegnapi mindenjót! :D

Veronikusz, ajjaj, a járókából kivétel... Hajad égnek állt? :shock:

Dorka, smectát vitt Apa? Bízom benne, hogy hamar hamar jobb lesz...
vbea

Gabi, nektek GRATULÁLUNK!
vbea

Kép belül
Kép kívül

Kép
Kép
kriszta36

Kép

Kép
Kép
kriszta36

Kép Engem nem kell nézni :)

Kép
Kép
kriszta36

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
olyan megmosolyogtatók ezek a spontán képek......
Szépek vagytok!

Nekünk egy ilyen van:
Kép
Ez még a kórházban készült az eső vagy második nap :)

Na, megyek, mert nemsokára vendégek jönnek :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Kriszta!
:lol: :lol: :lol: kis pofijáról is kaphatnánk? :D no és Pankáról is!

Kata-Zsófi-járóka:
én nem láttam SZERENCSÉRE!!! pont lementem a kocsihoz, de most kicsit kiakadtam. :shock: Eddig csak kihúzták a járóka szélére a hálózsákjánál vagy az alatta lévő textil pelust fogva. :shock: :shock: :shock: nem is értem! Kata cicijéig ér kb a járóka és kb a feléig kellett behajolnia Zsófiért??? Bár fel tud állni a rács aljára, de akkor is! JOBB BELE SE GONDOLNI!!!! :shock: :shock: :oops: :oops: JÓ HOGY NEM EJTETTE LE!!! MÉG SOSE FOGTA MEG EGYEDÜL ZSÓFIT! (mindig fogtuk, miközben Kata ült)

Heni!
nem felejtettelek el! csak megyünk el

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,

Bori, köszi a biztatást! Igazság szerint annyira nem aggódom, mert annyit mocorog, gyömöszöl mindent a szájába, mindent megfog, nézeget, emelgeti a lábait, oldalára fordul... ha valami gond lenne, az akkor szerintem nem csinálná ezeket. Meg amúgy sem lóverseny, majd csinálja, ha úgy érzi. Inkább önző okokból szeretném ha átfordulna: nincs kedvem újabb fél napot a kistarcsai kórházban ücsörögni :oops:

Valentina, Viktor sebe hogy van?

Kriszta, jók a képek!! :D

No akkor pár fotó rólunk is (engem ne nézzetek rajtuk :oops: )
Kép Mannakenpis (én azt hittem, ennél azért nagyobb...)
Kép Uniós negyed
Kép Antwerpen, katedrális
Anna megőrjít azzal, hogy mindig addig tornászik a kendőben, hogy valamennyire lógjon a lába... :oops:
Kép Antwerpen városháza

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kép Antwerpen, váracska a Schelde partján (a város legrégebbi épülete)
Kép Atomium
Kép Luxembourg, nagyhercegi palota
Kép Luxembourg, székesegyház

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judit!
:D:D:D:D:D szupi képek! :D

Heni!
Ment PÜ.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mindenki alszik, Veronikusz kedvéért még egy sztárfotó:
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
én csak álmodom az alvásról :oops: :cry: :lol: :lol: :lol:

Petya nagyon édi :D hasonlítanak Pankával. Mondták már mások is???? :D

de furi! ilyen "nagy" lesz Zsófi is 1,5 hónap múlva??? :shock: :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Én is baromi álmos lettem, pedig nemsoká megyek hastáncra..... ha nem alszom el a kocsiban......

Olyan kis husis pofija van Petyának!

Judy, Ti is szépek vagytok!

Én is dobok meglepi képeket :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Kriszta, Petya nagyon tündér!! :D
Annáról is pont ma készült ilyen kép (ma kaptam elő a gépet, hogy ezer éve nem fotóztam) :oops:
Kép

Bori, még egy adalék, hogy milyen lusta kismalac ez itt: csöpögtettem az orrába Fluimare-t, és az oldalára fordítottam picit, hogy ne menjen a torkába, onnan persze egyből hasra fordult a pelenkázón. Na de a pléden hanyattfekvésből még véletlen sem!!! Szóval ezért mondom, hogy szerintem már meg tudná csinálni, csak esze ágában sincs... :D

Veronikusz, köszi a dicséretet :D Nőnek ám ezek mint a bolondgomba!! Pont most válogattam Annáról fotókat (nagymamám idősotthonban van, de elég hülye helyen, nem tudom oda bevinni Annát és neki csinálok albumot), szóval csak lestem, hogy milyen pici volt :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Heni!
bandázás volt? És "nálad vagy nálam?" :lol: Szépek vagytok. Fiúk hogy jöttek ki egymással? Látom, hűtőszekrényfosztogatásban jól.

Veronikusz!
Alvásról én is. Teregetés, fejés, vasalás. Ebben a sorrendben.

Kép
Kép
kriszta36

HeniDorka! Ez jóóóóóóóóóóó vóót. :roll:
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: