A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Képzeljétek Olivér januártól megy oviba. Már a csoportja is megvan.
Na megyünk érte a bölcsibe.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jajj Tita ne viccelj! Eg ynagyon csinos sugarzo, vidam, kedves anyuka vagy! es szep a hajad!szoval parodhoz illo vagy!

Eljen az ovi!
Vendég

Köszi anyjuk, csak kár hogy elgurulok! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita!

Az csak egy dolog, hogy nagyon jól néz ki! De az, amit csinál és mond, éreztet Veled, az sokkal csúnyább! Sztem nem Te nem érsz fel hozzá!!! Neki nagyon egyszerű dolga van, nem "kellett" 2 gyerkőcöt kihordania és megszülnie! Plusz az otthoni teendők, stb. Te sokkal szebb vagy Apánál és sokkal értékesebb! A külső nem minden!!!Ezt konkrétan apára értettem!
Nyugi, nagyon szép vagy úgy, ahogy vagy!!!

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:23-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:23-kor.
Vendég

Tita, jók a képek!!!
Csütörtök?

Tamara, a tó a Sziget másik oldalán van. Nekem a szökőkút is ok, csak az autósoknak nem, ott nincs parkoló. Esetleg 26-ossal átjössz és a Zenélőkút megállónál leszállsz vagy az Árpád híd pesti hidfőjétől szintén 26-os busz. Mondjuk nekem bármelyik oldal jó. Na hogy legyen? Pati? Evelin?

Kép
andkata

hali lányok!

megjöttünk a sétiből és már ettünk is. vagyis a törpe. én séti alatt nyomtam be egy kürtőskalácsot 8) kis kívánós ;)

tudjátok... van itt az a kórház mizéria... tele van vele a tv.beszéltem az egyik szülésznővel. alig birják a munkát. ő is egész héten az ambulancián nyomja aztán még pénteken éjszakázik is és még hétvégén is megy.
jah és a dokik közül (voltak jó sokan) csak egyetlen egy nem irta alá a szerződést... hát persze hogy az én dokim :twisted: szóval igy már tuti hogy dokit váltok ;) megyek ahhoz aki helyettesítette a szabija alatt is velem kapcsolatban... kicsit helyes dokim lesz :D 8) persze a dolgát is érti ;)

tita!
nagyon gyönyörűek a fotók. helyes pasijaid vannak ;) a bevásárlós tetszik a legjobban.

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:24-kor.
Vendég

Sziasztok,ismét :wink:
Domikám már alszik is.Három óta nem volt hajlandó aludni,így csak eddig tudtam húzni a dolgot.Biztos ma is pocsék éjszakánk lesz.Egész délután ásítoztam. :roll:

Gyerkőcképek nagyon jók :D

Holnap viszem a három hós ellenőrző csípőszűrésre-jó mi,lassan négy hónapos,de csak mostanra tudtak időpontot adni.
Bár szerintem tök felesleges vizsgálgatni,semmi baja.

Nem, úgy Anyukámnak:de nem untatlak titeket,mindig a gondjaimmal.

Visszaolvasok kissé,mégis tudja hol tartatok.

Bár úgy emlékszem hogy babaügyben lehet drukkolni sokatoknak-szóval megy a drukk! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Tegnap szegényem így dőlt ki rajtam:

Kép

Ma is sokat kellett kézben fogni.

Nos,igen,ahogy láttam azért annyira nem maradtam le,mert ha írni nem is de olvasgatni azért akadt időm :)

Vikiről a kép nagyon tetszik.
És a két kiscsávó sem semmi.

Na és persze Anna is nagyon édes.

Kép
Kép
Kép
kike

Tegnap túléltük a fényképeszkedést is az oviban:bár szegényem elaludt,mire jött a fényképész,de ugye fel kellett ébreszteni-nem örültem neki.Képek szerintem nagyon jók lettek,talán egy hónap múlva lehet választani.Csináltunk négyeset is,mármint amin én is ott vagyok,ronda tokás vagyok a képen,azt meg se mutatom mjd :lol:

Szóval ott nem tudta kialudni magát,itthon dőlt ki rajtam legalább egy órára,aztán cicizett,és a cicin is még egy háromnegyed óráat aludt,pedig nem szokott.No mindegy-megyek,megnézem a kenyeret,mert persze hogy este fogy el,és kellett csinálnom,hogy legyen reggelre.

Kép
Kép
Kép
kike

na ez jó,mikor tudok jönni,sehol,senki. :?

Kép
Kép
Kép
kike

sebaj,majd visszanézek még ha tudok :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Titi:mi lesz Olivér jele az oviban?Vagy még nem tudjátok?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Hát megkaptuk a BCG oltást. Úgy üvöltött szegényem. :( Az én ölemben ült, de még egy néni segített lefogni, és egy fiatal csajszi dokinő adta be neki.
Szegénykém fél uton hazáig bömbölt. Aztán nem volt baja, felmentünk a szomszédba a barátnőmékhez babanézőbe.
Aztán utána nem akarta a szokásos tejpépjét megenni, csak üvöltött....de most a kezemben bealudt.
Fél 8-kor viszont fürdetünk, mert 8-kor Ati megy a reptérre nagynénémért.
Kíváncsi leszek az éjszakára.

Amugy beruháztam egy mellszívóra. Meg tejserkentő teára.....homeos bogyót nem kaptam....remélem javít a helyzetünkön.

d.dodó

Eliot elkezdett zabálni... Még a 3 óra sem telt le két evés között és benyomott 220-at... Úgyhogy most a fagyasztottból kellett elővenni a következő kajára, mert ezt nem bírom követni. :)

A csütörtök elvileg oké. Kata, én szívesen megyek érted. A részleteket majd megbeszéljük.

KépKép
muffin

Okés Evelin! Jó az avatarod! A mi jóétvágyú pasink :wink:

Kike! Hátha most jobb éjszaka lesz! Én drukkolok!

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:25-kor.
Vendég

VKata!
Próbáld meg cici előtt cumival lenyugtatni. Nekünk is volt egy ilyen időszak, amikor ezt kellett játszani.

Evelin!
Ki az a jóképű fiatalember az avatar képeden?

Dodó!
Gyógysimi Lizynek az oltásra!

Véda!
Csabi királyfi ugye nem lázasodott be?
20150601134430

Egészségre Eliotnak a hammát!!! Az a jó! Hadd nőjön a kicsi szívem!
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:25-kor.
Vendég

Viki, Bondi, Andi, Tami, Titi - gyönyörűek a gyerkőcök! :D

Kike - Nagyon édi a kis prof! Tegnap Nóri is pont így aludt el este az apján. Nagyon csodálkoztam rajta, mert mindig fekve aludt el eddig, ilyet még sose csinált. Mondjuk 3-4 óra viítás után ki lehetett fáradva rendesen.

Képzeljétek :!: Most vajúdik az egyik barátnőm (4 barátnőm is kismama!!!) Szegénykém már tegnap óta kórházban van, de nincs a babácska feje rendesen befordulva, úgyhogy megkínlódik vele rendesen... 10-ig hagyják vajúdni azt mondták, ha nem jutnak előrébb akkor csaszi lesz. :( Kísértetiesen hasonlít az enyémre basszus... még a hideg is ráz... :roll:
Jaaaaaaaj úúúúúgy izguloooook!!!!!!!!!!! :lol:

Be kell vallanom h én nagyon nem vágom a Margit szigetet, életemben 2x voltam ott, abból 1x éjszaka, mert a kedves kollégákkal egy üveg Jéger után kitaláltuk h miért ne nézhetnénk meg a napfelkeltét a Dunapartról... :lol: :lol: :lol: akkor is csak a legszélén.
Szóval ha mennén a talira csütörtökön akkor melyik oldalról kell mennem? A Petőfi vagy a Margit hídról? Help!!! :D
Vendég

Kata - nekünk is volt ilyen. Nem tudtam vele én se mit kezdeni. Erőltettem. :? Fölvettem vállra, majd vissza. 10 perc üvöltés után kiszopizta abból is. Addig meg 5x megszakad a szívem... de hát muszáj volt, állandóan fejni én se akartam. :roll:
Vendég

Voltunk ma Tescoban. Ezt vettük:
Kép Kép

És ezt vittük :lol:
Kép
Vendég

olyan furi nekem lányok ez a cicizavar... annyian mondják ismerőseim között is, és nekem is mondták hogy hamar elkezdtem cumisüvegezni és nem fog tudni később cicizni...
1,5 hónapig csak cici volt. aztán jött ugye az hogy ki kellett fejnem és ugy adni neki mert ugy nem dőlt annyira mint a ciciből.
de nekem a mai napig tud cicizni és ha netán talál benne valamit azt ki is szipákolja!
és nem zavarja hogy cumisüveg vagy cici

Kép

Kép
timi1982

Timi - nem minden babának okoz ez gondot. Bencus nagyon ügyi fiú! :wink:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:26-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:26-kor.
Vendég

8)
Vendég

Kata - jó hülye vagyok, nem Petőfi hidat akartam írni hanem Árpádot, természetesen... :oops:
Szörnyű hogy annyira betompultam itthon h még közlekedni is elfelejtettem :twisted:
Szóval nekem a Margit híd lenne egyszerűbb, mert a Petőfi hídig visz engem a hév, ott felszállok a 4-6 vilire és leszállok a Margit hídon. Viszont ott ha valaki találkozna velem azt nagyon megköszönném, mert onnantól már végképp nem vagyok képben!!! 8) :D Lécccilécciiiiiiii :lol:
Vendég

[quote="vidokata"]W írta:vidokataera: drukk a barinőnek!
Nagyon köszi!!!! :wink:
Vendég

A hülye kódon elbuktam a babakocsit :(
Remélem találok még ilyen ajánlatot...

Adél nem akar aludni, nem szokott ilyet csinálni, nem tudom mi van...

Wera: jupijé! Végre megismerünk Titeket! Én sajna a másik oldalról mennék. De Tamara szerintem arról megy mint Te....

Kata, sajnálom, Adél pont ugyanezt csinálta úgy egy hónapja. De kb egy hét alatt leszokott róla...Mondjuk ő azóta irtó ritkán kap cumisüveget, mert tuti átszokna rá azonnal! Ne add fel!

Kép
andkata

Akata - milyen kódon? Nem tudtál licitálni? Miért nem szóltál?
Vendég

Adél nem alszik? De nyűgös is vagy csak nagyon éber?
Nóri meg felsír állandóan. Furi, ő sem szokott ilyet csinálni, de tegnap éjjel vagy 10x riasztott. Most 8-tól alszik és már 2x felsírt azóta... :(
Vendég

Jaj, már én is úgy várom h végre személyesen is találkozzak veletek! Tökjó lesz! Csak jó idő legyen!!!! Nézte valaki az előrejelzést?
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvasni nem nagyon tudtam de a képeket mindig megnézem, és gyönyörűek mint midnig.

Wera én is szurkolok a barinődnek, szegényt nem irigylem gondolom te se. Az a telcsi tök szupi, azzal én is szemeztem a tescóba.

Szopi gondokat sajnálom, én el se tudom képzelni milyen nehéz lehet, mert mi 2 hetes kor óta tápszerezünk, de bizti nem könnyű.
Valaki megtudná mondani hogy hány hónapos korba kapnak két oltást? Mert a barinőm azt mondta hogy 4 hónapos korba mindkét lábukba kapnak szurit.

Kép
linda24

Nah, megint magamra maradtam... akkor megyek be apához, úgyis durcizik amiért otthagytam :? :lol:

Jóéjt!
Vendég

Wera hát holnaptól hidegebbet mondott egy kicsit, és esőt. De csütörtökön hátha jó idő lesz. :)

Kép
linda24

Akata!
Rohadt sz@r erzes mi? En is igy jartam,pedig nyertem volna ha engedi mert mas nem is licitalt!

Wera!
Szupik Nori jatekai! Mennyiert vettetek?

Vkata!
Mi is kaphatnank abbol a konyvbol valakitol :roll: :D
Vendég

Lindus - mi is 2 lábba kaptunk, de egyik a pneumo volt, tudod, ami most ingyenes lett, de az csak kérhető, nem kötelező! És ismételni kell asszem még 2x. Csüt megyünk a köv-re.
Vendég

linda!
mi már most is két lábba kaptunk oltást... habár az egyik a pneo volt...nem tudom hogy kötelező oltást mikor adnak 2 fajtát is egyszerre :oops: sőt azt se tudtam hogy adnak 2 fajta kötelezőt is egyszerre :oops:

Kép

Kép
timi1982

Na, mindenki megjelent ahogy elköszöntem :shock: Direkt csináljátok, mi? :twisted: :lol: :lol:

Az 1. játék 1500 volt, a telcsi 400, ha jól emlékszem.
Vendég

Wera!
Gondolom o se tudta elore,kivart es mikor licitalt volna akkor kppant :twisted: (utalom a hulye teszveszt)
Vendég

Akata - máskor szólj és én nagyon szívesen licitálok neked bármire ha itthon vagyok!!!
Vendég

Megint felsírt... annyira sajnálom!! Mi a fene lehet ez? :?: :cry:
Vendég

Most már tényleg gurulok tovább! Cupppaaaaaaaaaa
Vendég

Én a pneo....t azt fél éves korba akarom neki beadatni, mert akkor csak kettő kell, épp ezért hogy szegénykét ne szurkálják olyan sokszor.

Timi hát én se örültem neki mikor mondták, hogy majd lesz amikor egyszerre kettőt kap. Csak azt nem tudták megmondani hogy hány hónapos korba adják.

Wera látod? Csak ez kellett hogy elköszönj, és rögtön itt terem mindenki. :D

Kép
linda24

Wera: ne a margíthídon szállj le, hanem a Jászain és ott ha a duna felé fordulsz a jobb oldalon szállj fel a 26-os buszra, az bevisz a szigetre és a zenélőkút megállónál szállj le. A villamosról ha leszállsz átmész a jobb oldalra és megint jobbra fordulsz mész pár métert és ott a biszmegálló! (bocsi, hogy ilyen hülyén írtam le, remélem azért érted)
Így nem kell cipelgetned a babakocsit és átsétlni a szigeten. De szerintem anyjuk is onnan jön és akkor jöhettek együtt. Bencúri, ti is jöttök??? Akkor ti is csatlakozhattok Weráékhoz.
Bocsi az okoskodásért!

Andi: nagyon jól esett amit írtál, ritkán hallok ilyet. :oops: :lol:
Bár nem azért írtam, hogy engem fényezzetek mert tisztában vagyok a hibáimmal, de azért jól esett. Most már bizti jól fogok aludni.

Na megyek is aludni, mindenkinek nagyon szép álmokat!

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike: még nem tudom mi lesz a jele, dec. 10-én kell menni befizetni és a részleteket megbeszélni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: