A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Elugrok dokihoz és nem semmi, mennyit termeltek. :shock: :shock: :shock:

Estike! Te is nagycsaládos lettél. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hanna30 2008.11.04 09:36-kor.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Skrisz, Puszedli
De szép eredmények!!! :D

Etikee
Küldök babatapit!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vizkriszisback

NÁLATOK HOGYHOGY MOZOG A TÜCSI???? NÁLAM NEM!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Informatikus zsenik, erre varrjatok gombot!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: neked pislog a macsek!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi, na ez a furcsa, mert minden mozog nálam (a kisbárányod, a koala, a kukac, meg a zsiráf és a cica pislog), de a tücsök az meg se mozdul!!!! (Pedig emlékszem, amikor elmentettem, akkor mozgott nálam is) Most nézem, Apa gépén mozog a tücsök is. Fene se érti ezt.... :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszi, akkor majd figyellek szerdán. Már ha magamnál leszek. :lol: Irigylem a szép méhnyálkádat. :lol: :lol: De ma kaptam méhpempő kapszulát be is vettem belőle. :wink:

skrisz72

Hihetetlen milyen izgalmas időszak jön Csajok!
Annyira drukkolok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Estike, gratulálok és drukkolok tovább!

Tüszőérlelő energiák is mennek mindenkinek, a betegeskedőknek pedig jobbulást!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Sziasztok!
Szezsó és Tobi,asszem ti teszteltek most,ugye? :D Akkor csak pozitívan :wink:
Estike,babaragacsok mennek :D Hogyhogy hármat kaptál vissza?Mi lett a negyedikkel?
Puszi,Krisz,Vizkrisz+++++++++
Rana,a fogdokihoz+++++++++
Kukackám,boldog szúrkálást :D
Dezsi,akkor szülinapidra kívánok neked egy.... :roll: ...vagy kettő... :roll: :roll: :roll: ...vagy :shock: ,na nem,asszem kettő elég lesz.Szóval két kis csomagot a pociba,és nyolc hónap múlva szarospelenkát :D
Petne,Hanna pocaksimiiiiiii :wink: Mi volt a dokinál?Mindketten tegnap voltatok?Vagy csak Hanna?
Vendég

jó reggelt a tesztelőknek :)
Kép
hajnóca

és persze a többieknek is:
Kép

csak olyan édi volt a zebra :)
hajnóca

Hajnóca,tényleg nagyon édi a zebra :D de a teknős is :D
Hanna,akartam kérdezni,ki az a Snufi?Puszi?
Vendég

Jó reggelt,

Én most feladtam, egyszerűen nem bírom követni ki hol tart, jó mondjuk tegyük hozzá, hogy nálunk már év vége van, így eléggé fáradt vagyok.

Így kérlek ne bántódjatok meg, de akkor név szerint nem részletezném:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ MIndenkinek.
Vendég

Szezsókám,el kell mennem,azt hittem jössz az eredménnyel.Drukkok mennek,este még benézek.
Kép
Vendég

Nyulasz!
Tapolcán csak dél körül van eredmény! :lol:

Most nekem is lépnem kell, drukkok mennek mindenkinek, később jövök!
Puszi Kép

KépKép
zsófikukac

sziasztok!

csatlakozom Bellához! :? csak nehezen követem az eseményeket, így bocsi, ha nem nevezek meg mindenkit név szerint... :oops:

Tobinak drukkkkkkok :!: :!: :!:
Estikének drukkkkkok :!: :!: :!:

Nyulasz!
imádlak, mint mindig. :P (pesze megírhattad volna, hogy mi az állás Nállllatok :? :roll: )

Szezsónak is drukkolok... vérvétel lesz :?: :roll: :oops: hcg :?: :?: :oops:
dezsina

Kép

Szezso: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,
én se nagyon tudom már, ki hol tart, csak nagyjából, de azért persze, hogy drukkolok mindenkinek! +++++++++++++++++++

Ill, várom a pozitív híreket Szezso-tól és Tobi-tól!!!

Lola,
most kapsz progiszurikat? És ultrahang mikor lesz? Nagyon szorítok, hogy ez már ne forduljon tragédiába, és legyen pár álmatlan éjszakátok jövőre a nyafogó bébik miatt!!! :wink: :D

Kép
kisbuta

Szezso, nagyon várlak!+++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Rohantam vissza az ebédből, hátha jött már Szezsó. :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tobi!
Neked mikor lesz vérvétel?

Baba!
piri nem ért még oda? Pedig tegnap küldtem.

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Nyulaszkám, most csak Hanna volt, én csak 2 hét múlva megyek legközelebb.

Szezsó, várom a jó hírt!!!

A többieknek is drukkolok+++++++++++++++++

Kép
petne

Hajnóca
Meg voltál elégedve mindennel e Dévainál? Ő volt a dokid is? Soká lehet ott időpontot kapni? Vagy most is jársz? Bocsi, de nincs volnalzód, nem vagyok képban :oops: :oops: :oops:

Dezsina
Fontolgatjuk a dolgot és talán váltunk is. A Kaáliban azt se tudják megmondani, hogy mikor lesz egyáltalán időpont megbeszélésre. Hát még akkor a kezdésre mennyit kéne várni :? Na meg lehet, hogy amúgy is jót tenne a váltás :roll:
Vendég

Zsani!
ez a beszéd! Veszteni nem tudtok, csak nyerni :D
dezsina

Puszi! Csak gratulálni tudok, elképesztően szép eredmények. Persze mennek a drukkok holnapra!
:lol: :lol: Hanna! És neked mit mondott vagy mutatott doki?

Krisz! Köszi!
Nyulasz, Dezsi , Rana, Petné neketek is. Skrisz! Drukkjaim remélem hozzád is elérnek!

Várom Szezsót, ezért még benézek. Most megpróbálkozom a progi szurival.

Kép
estike66

Dezsi
De jó, hogy ezt írtad :lol:
Most kicsit elmaradtam a bnettel, de Matyek már jár oviba, igy majd kicsit igyekszek visszarázódni ide :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ha rövid akarok lenni, akkor: sajnos, nem sikerült :cry:

Ha hosszabb, akkor: 15 volt a HCG, ami elég kevés ugyan, de elindult valami, amiből több, mint valószínű, hogy már nem lesz semmi.
Abba kell hagynom az Utrot, de ha nem jön meg, hétfőn vissza kell mennem újabb vérvételre és UH-ra.

Köszi Mindenkinek!

Szezso

(A drukkok mennek a még versenyben lévőknek! Mutassátok meg!! Ha már nekem nem sikerült...)
szezso

(((((((((((((((Szezso))))))))))))))))))))

"Tollas kis jószág a remény
Lelkünk ágára ül,
Fújja szövegtelen dalát,
És sohasem némul el."

Kép

Kép

*puszedli*

Szezso!
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Azért még eg pici remény van, ugye? Hátha nem jön meg hétfőig! +++

Küldök Neked egy nagy ölelést!!!

KépKép
zsófikukac

Szezsó!
nagyon sajnálom :( ez a legrosszabb... :cry:

Zsani!
akkor kutakodj és keress megfelelő intézetet :!:
dezsina

Szezsó,
ölelés neked, bár tudom, hogy ez most nem segít.

Dezsi,
Jó is meg rossz is, hogy elindult valami. Szezso így legalább tudja, hogy képes teherbe esni. Nekem pl. egyszer sem indult el semmi.
Vendég

Szezsó,
nagy meleg ölelés neked! :cry:

Kép
kisbuta

((((((((((((((Szezso))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso, borzasztóan sajnálom! Határozottan úgy éreztem, hogy neked most sikerült... :cry: :cry:

Tobi, Puszi, Estike! rajtatok a topic szeme, drukk!!!
Vendég

Szezsokám! Lehet, hogy rosszul értem, de azért még van remény, ugye (hátha nem jön meg hétfőig)?? Amikor 5.6 lett a hcg-m, én balga még akkor is reménykedtem. Léleksimit küldök. Kép

Rólam: voltam fogdokinál, és nem kellett kihúzni a fogam szerencsére, "csak" megműteni. (Most jegelem.)

Viszont, hogy az élet nehogy má' fenékig tejfel legyen, a következő ciklusban elmarad az inszem (és mindenfajta stimulálás), mert beállok azoknak a sorába, akiknek felborult a hormonrendszere a stimuláció miatt Kép (mondjuk az érdekes, hogy a lombikos gyógyszerek miatt nem, de a sunyi kis Clostylbegit miatt igen): FSH: 7 E: 48 (ezek jók), LH: 32 :shock: :shock: :shock: TSH 12,1 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (nyáron 2 volt, aztán szeptemberben 3.7, amikor is elkezdtem szedni a Letroxot, és most a Letrox ellenére ennyi!!! Ha nem szedném, akkor mennyi lenne, 100????) Láttam a dokin, hogy ő is teljesen kiakadt, hogy ez mitől van (főleg a TSH kétségbeejtő, mert az LH borulhatott a stimu miatt is, azt mondja). Rendes volt nagyon, személyesen felhívta a Klinika laborját, és bediktálta a TAJ-számom meg hogy miket (pajzsmirigy hormonok és anti-TPO) nézzenek meg (tudni kel, hogy ha nincs elrendelő orvos a klinikán belülről, akkor nem hajlandóak foglalkozni az emberrel ott), hogy még csak a regisztrációnál se kelljen sorbaállnom. El is mentem, levették a vért, eredmény holnap (ha el tudok érte menni a fogam miatt). Már csak attól rettegek, hogy nem indult-e be újra az autoimmun pm gyulladásom (másra gondolni se tudok, hogy mi okozhat ekkora TSH emelkedést), de ez meg pár hét múlva derül ki. Szóval fényévekre kerültem most a saját gyerekemtől, ahelyett, hogy közelednék hozzá. Ráadásul most nagyon meginogtunk mindketten (mármint én és Apa, nem én és a doki) az inszemet illetően, tudniillik ha már szétcs.szem a hormonrendszeremet, akkor legalább ne ezzel a szánalmas inszemmel tegyem úgy, hogy közben lósz.rt se ér (én meg vagyok róla győződve, most már még biztosabban, hogy NEM volt peteérésem, és üresek voltak a tüszők, a hőmből teljesen ez következett és most a hormonok is azt mutatják, hogy valami nem kóser. Ráadásul ha lett is volna egy kis embrike véletlenül, nem csoda, hogy ilyen TSh mellett nem maradt meg.), hanem akkor már lombikkal, aminek csak nagyobb esélye van, hogy sikerül. Nem is akartam írni nektek (de aztán benéztem Szezso miatt), gondoltam hagyom ezt a gyerektémát a fenébe és beállunk öribabáért a sorba, mert így is már nagyon-nagyon a végét járjuk mindketten.... Kép

Szóval legördült egy nagy kő a szívemről (foghúzás), és a helyére gördült egy másik (szétcs.szett hormonok)...

Ne haragudjatok, hogy ennyit siránkozok, mikor másnak sokkal nagyobb bánata van.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ezekkel a nyulaszokkal még tartozom neked, Nyulasz: Kép Kép Van még több is, de sztem ezek a legédibbek.

Puszedli, olyan aranyosak ezek a vigasztaló idézeteid!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezsó! Úúúúúúgy reménykedtem. Vigasztaló idézetem nincs, de nagyon sajnálom. Csak simizlek itt legbelül, mást nem tehetek :(

Rana!Ez biztos? :shock: Mármint a Tsh-d? Ez nem lehet tévedés? Számomra egészen elképesztő, és hihetetlen. Nem kell megismételni? És a stimu okozhatja? Akkor tehát erre számíthat minden érintett?
Annak örülök, hogy fogproblémád megoldódott. Simi-simi! :cry:
estike66

Rana :shock:
Sajnálom, hogy ilyen történt veletek, és emiatt most várakozni kell! B...!!!
Fogadat jegeld, én épp ma megyek fogdokihoz, mindjárt indulok, igazából már nem szabadna itthon lennem. De nálam ilyen traumák nem várhatóak.

Kép
kisbuta

Estike! Voltam ma még egy vv-en, úgyhogy majd kiderül, mi van ezzel a szemét tsh-val. Doki azt mondja, a stimutól nem lehet, és én is azt gondolom, hogy valamiért meredeken elkezdett felfelé kúszni még szeptemberben, és most ide jutott... :( Meg az se mindegy állítólag, hogy mi van a többi pm hormonnal (fT3, fT4).

Jegelem a fogam, már kezd nagyon fájni, ahogy megy ki az érzéstelenítő. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

na jó, az előbb lemondtam a ma esti fogászatot. Helyette átvedlek háziasszonyok gyöngyévé.

Estike, kismama lettél! Drukkolok +++++++++++++++
Tobinak is ++++++++++++++++

meg aki még van, csak a kipottyantottam a hüle eszemből :oops:
pedig mindenkinek drukkolok. Titokban statisztikát készítek az őszi próbálkozásokról, és kell, hogy sokmindenkinek sikerüljön, hogy lássam, hogy ez a módszer igenis működik.

És szervezgetem a szilveszteri "bulit" - apával kettesben szeretnék elmenni valahova a világ végére (ha ugyanis itthon maradunk, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy anyósékkal kell koccintani éjfélkor, és azt nem akarom, anélkül is elégszer keresztbe szervezték már a szabadidőnket egész évben) Egy vendégházba szeretnénk elvonulni, valahova a hegyekbe vagy itt az Alföldön. Van valakinek ötlete???

Kép
kisbuta

Rana, szegénykém, mikor kell visszamenned?

Kép
kisbuta

küldök neked havat:

Kép

Kép
kisbuta

Igazából ezeket akartam csatolni:

Kép
ameddig a szem ellát

Kép

Kép
kisbuta

Kisbuta, hamar lebeszélted magad a fogdokiról... :roll: :lol:
Mármint a fogdokihoz mikor kell visszamennem? Ha nincs semmi gond, egy hét múlva találkozunk, akkor szedi ki a varratokat.
Jó ötlet a privát szilveszter, kettesben én is szívesen "bulizok" apikával. Csak a társaságot tűröm rosszul mostanság. Van egy jó kis ökofogadó a Bükkben, Szarvaskőn (Eger mellett, Bélapátfalva is közel van), gyönyörű vidék, mi ott voltunk tavaly (nem szilveszterkor)!
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

milyen az árfekvése és a színvonala?

Kép
kisbuta

hát igen, arról nem nehéz lebeszélni magát az embernek... Pláne, ha nem fáj semmid és nincs is gyulladásod, ezért nem sürget semmi...

Kép
kisbuta

Na, értem ám, mit mondasz! Amikor bedurrant a fogam, kis túlzással az se érdekelt volna, ha kihúzzák, csak ne fájjon már. Most meg, hogy az antibigyó levitte a gyulladást, és a doki megkérdezte, hogy akkor én már úgy jöttem, hogy műtét? Nos akkor megszólalt bennem a kisördög, hogy akkor most inkább jobb lenne hazamenni, és hagyni a fenébe ezt a műtétet.... Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Már nem nagyon emlékszem az árakra (talán olyan közepes árfekvés volt), és nagyon jó kis szálloda! Majd keresek képeket és átküldöm neked priviben. Valami alpesi vagy milyen klíma van ott a hegyek között, de tényleg leírhatatlan, milyen jó levegő volt ott!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Megtaláltam a honlapjukat:
http://www.oko-park.hu/hu/index.php

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

köszi, szétnézek ott.

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Szezso

Annyira sajnálom!!!!!! Kép

Lányok

Túl nagy terhet rakunk itt a leendő kismamiknak, hogy csak a kitaposott utat kövessék és tessék csak példát venni stb......... :( Naná hogy azt szeretnék követni, és persze hogy szeretnének kisbabát, de még mi is teszünk egy lapát terhet a kis lelkivilágukra! :(
Kép

Rana

Sajnálom hogy te is beálltál mellém a sorba, hogy mi már fényévekre vagyunk a saját babánktól!!!!! :( :( :( :( :( :(

Tobi????????????????????
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: