3 ÓRÁT BÖMBÖLT EGYHUZAMBAN, AKÁRMIT CSINÁLTAM VELE! NEM EVETT, NEM IVOTT, CUMI NEM KELLETT NEKI, ÉS SEHOL NEM VOLT JÓ NEKI!!!

A végén már beraktam a hintába, énekeltem neki, és ott elaludt. Fel kellett volna venni, mert nagy szám bőgve énekelni... A hintából meg alig lehet kivenni ébren is, nemhogy kómásan... Remélem most lesz másfél óra nyugtom, addigra apa is hazaér.
Plüss: én adok neki. Azzal jókat tud birkózni. Bár hosszabb a szőre, de nem hullajtja. Talán vizipók. a feje az, a teste meg teknős.
Melóhely: átküldtek egy csomó önéletrajzot, hogy nézzem meg, és mondjak véleményt. Visszaírtam mindegyikre, kértem, hogy bár egyik sem tűnik jónak CV alapján, azért ha behívják interjúra, szóljanak. Ha Marci napirendje engedi, bemennék rá. Amikor a GYED-et intéztem, rákérdeztem, hogy azóta sem kapott semmi használható CV-t? Erre rávágja, hogy ja már lezajlottak az interjúk, és bár nagyon lehúztam a srácot, de már fel is vették, nemsokára kezd...
Kajajegy: nálunk van, év végén, egy összegben egész évre visszamenőleg. aki év közben elmegy, az megszívja. Annyi a mázli, hogy én úgy tudom, hogy aki szült, az időarányosan megkapja arra az időszakra, amíg állományban volt. Nekem az júni 1. Kíváncsi vagyok...
Játék: milyen értékben nézelődjek? Pont habtapit keresek, tudok nézni mást is. A keljfeljancsi valóban jó, Marci sokat játszik vele. De nézek mást is
Szét vagyok esve, nem tudom, miket olvastam. Visszanézek, aztán írok, ha van olyan, amire még kell