A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

[quote="mia_snow"]
írta:
mia_snowakkor új kérdés: ti nem kaptatok a számlátokra százezer forintot? mert mi nem és jó lenne ha már itt lenne... 8) :lol:

Mia, de igen :lol: :lol: :lol: Komolyan. Annyit utaltam át egyik számlámról a másikra, és pont ma érkezett meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

össze kéne szednem magam... még pizsiben ülök itt. gáz, mi? Milán meg elaludt 5 perccel tízórai előtt. :lol:

na csak azért volt fontos a családi mert ma mennék tortát rendelni és nemtom kell-e előleg.

mia_snow

Mi van mindenki az otp-n lóg? Nem tudok csatlakozni :cry:
bluebox

ÓÓÓÓÓÓÓ MIa, nekünk elég lett volna valami apró sütemény is, nem kellett volna fáradoznod :lol: :lol: :lol: :lol:
bluebox

én mkb-s vagyok. :)
én csak 30-at utaltam tegnap este apának.

ja képzeljétek mi történt (most hogy így ráérek, elmesélem, max átugorjátok).

a tgyást a munkahelyem utalja. a fizetések és mindenféle juttatások minden hó utolsó munkanapján érkeznek a számlára (!) a munkaszerződés szerint. na hát pénteken felhívtam az egyik kolléganőmet délután hogy ők kaptak-e fizetést, mert én nem kaptam tgyást. erre mondta hogy jaaaa, hát kaptak módosított munkaszerződést, már 2 hónapja és mostantól 5-én lesz utalás! na mondom kurvajó hogy nekem meg erről nem szólt senki... apa számlájáról a lakáshitelt 5-én vonják, és nekem van rendszeres utalásom az ő számlájára 2-án... annyi pénz meg már nem volt a számlámon hogy a rendszeres el tudjon menni... másrészt meg a kocsihitelt is az én számlámról vonják 5-én de így az sem tud elmenni. kicsit kiakadtam. ráadásul hogy így tudtam meg, semmi hivatalos info... szép lenne ha egyedül nevelném a gyereket meg pláne, hogy 1 héttel később kapok pénzt, nem???? vagy ha apa is munkahelyen dolgozna, és csak 10-én kapna pénzt... na mindegy. ha legalább nekem is szóltak volna előre, akkor úgy kalkulálunk. :evil:

mia_snow

ti sajtos rudat kaptok. a torta apáé lesz. ;)

mia_snow

Kis ufóbébim:
:wink: 8)
Kép
Vendég

Látjátok azt a gödröcskét a pofija jobb oldalán!Na az a gyengém! :lol: :wink: 8)
Vendég

Csiri: tényleg UFObaba :lol: :D :lol: :D , mert a jövőből jött: holnapi képet tettél fel róla! :lol: :shock: :D :lol: :shock: :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

de nagyon édi a kis gödröcskéje, nagyon cukin nevet! :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

:shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :?
pedig már átállítottam és ez mostani,pár perces kép!
Na mindegy!itt vidéken elmegy így is... :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

De ha már így alakult,akkor egyben letudom a holnapi képeket is! :wink:
Kép
További szép napot Nektek és a bébiknek nagy alvásokat!
Sziasztok!
Vendég

Csiri:Nagyon aranyos kis UFÓbaby Zoé :P
bluebox

Csiri ezt most mikorra kívánod? mára vagy holnapra? bocsi, teljes időzavarban vagyok. :lol:

tiszta anyja ez a lányka. csinik vagytok. :)

mia_snow

Csajok!De hülyék vagytok!Ez a holnapi kép nagyon tetszett!Ma csak nevetni jövök. :lol:

Csiri:tényleg cuki a gödröcskéjével Zoé!Én is bírom az ilyeneket.

Én még nem kaptam családit.

Mia:neked mit dolgozik Apa?

Kép
melike

Szilvi:igen egy vastag hálózsák.A két gatyóval együtt volt a turiban 900 ft.

Kép
melike

víz- és fűtésszerelő. családi házak építésénél a csatornától a csaptelepig csinálja a dolgokat... szerencsére vállalkozásban, néha alvállalkozásban.

mia_snow

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:42-kor.
pironya

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:43-kor.
pironya

[quote="pironya"] írta:pironyadv a Föld nevű bolygó minden lakójának!

Piriiii! ezzel most Csirit kirekesztetted!! :D az univerzum! így írd legközelebb. :)

amúgy batyus bulira gondoltam én is... itt lesz sajtos rúd meg üdítő a többit meg ahogy érzitek. :) VAGY főzzek valami ebédet? ha 10re jöttök akkor előbb-utóbb mindenki megéhezik... mert a gyerkőcöket még megoldjuk de nekünk is kéne valamit enni. vagy csak a nasin jár az eszetek?? :D

mia_snow

És ha bűnöznénk egy nagyot és hatalmas pizzákat rendelnénk? Akkor nem kellene senkinek főzöcskézni, apróságot meg mindenki hoz, amit akar :P Ez nem jó?
bluebox

Piri:olyan ari vagy,de nem megy (nincs bringám)!És fejezd be légyszi,mert fáj a szívem. :twisted:

Kép
melike

Képzeljétek fél 12 óta alszik a fiam!A kiságyban ilyet hónapok óta nem csinált (nappal)!

Kép
melike

nem rossz gondolat, van is itt a közelben pizzéria
majd hozok szórólapot. :)

mia_snow

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:43-kor.
pironya

Csajok, most olvastam a Minimanó oldalán, hogy a legfiatalabb anya 6 éves volt (brazil), a legtöbbet szült nő (orosz) meg 69 gyereket szült... ezt elhiszitek??? szerintem kamu...

Én pártolom Márti ötletét az óriás pizzával :wink: :lol: :lol: :lol: Úgyis olyan ritkán pizzázok :cry: Többiek? Mia, feladatod van. Utánajárni, hol a legtutibb a pizza :lol: :lol: :lol: :lol:

Csiri, Zoé zabálni való. És annyira hasonlít rád!!! Apjából van benne valami, csak a Te vonásaidat örökölte?

Brigi

Kép

Kép
hékás

.....
pironya

a 6éves szerintem kizárt... a legtöbbet szült meg vagy nem normális, vagy kamu. :D
bár ha mondjuk 12 éves korától évente 1 gyerek, és van hogy ikrek is... hát megterhelő kissé, na. :)

amúgy pizza ide vagy oda, sütnöm kell. én úgy nem hívok vendéget hogy ne süssek valamit... :D

mia_snow

ja, meg most nyílt egy pizza sun nevű hely is... úgyis ki kell menni a zöldségeshez meg ide-oda, majd csekkolom. de van lángosos is a főúton.... én néha azt ebédelek. :oops:

mia_snow

[quote="mia_snow"]h írta:mia_snowttp://www.gondolahotel.hu/gondola/indexhu.html

Mia, hotel??? Ott is alszunk? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

na felhívtam az öcsémet, lecseszett hogy ménem a solymári veneziából rendelünk merthogy ott van a környék legjobb pizzája... hozattam is vele szórólapot. :)

mia_snow

uhhhhhhhhhhhhhhh!!!ahogy olvasom,itt nem diétás buli lesz!De jó!Én 1 birkával beszállok a buliba :wink:
Vendég

Nekem is van egy heti új témám!
Szeretnék értelmes játékokat venni Zoénak!felmértem a terepet,elgondolkoztatóak az árak...ésmivel tudom,hogy a tescósszatyor,fakanál,tésztaszűrő lesznek a kedvencei,ezért leredukálnám 1-2 értelmesebb készségfellesztő játékra az eddigi vásárlási terveimet!
Ötletek?Véleményem már 1-2 doloról van,de kíváncsi vagyok a tietekre is!
Vendég

Csiri addig ajánlkozol, míg a végén tényleg nálad kötünk ki. nem félsz? 8)

hékás: ha akartok... de hotelből van jobb is. ez itt: http://www.iranymagyarorszag.hu/gilde_p ... m/I310890/ :wink:

mia_snow

csiri én is így vagyok... egyelőre a negyedig lévő ásványvizesflakon köti le a legjobban. hiába minden chicco meg fischer-price készségfejlesztő lehetetlenszínű izé... mondjuk nem mi vettük egyiket sem, de ahogy elnézem Milánt nem köti le semmi ilyesmi. a boríték, újságpapír, szatyor, flakon, stb annál inkább. :D

mia_snow

így van Mia,pont ezért nem akarok kiadni sok-sok ezret,mert hiába volt annó a lányoknak építőkockájuk,a fazekakat pakolászták egymásba inkább....
de mégis szeretnénk valamit...de ha lehet,inkább ötleteket,tapasztalatokat kérnék,nem linkeket :wink: :lol:
köszi előre is!
Vendég

Játéktéma engem is érdekel. Pont tegnap este bújtam a netet ezügyben. Zoé édi mint mindig!

Én is +kaptam a családit.

Melike: köszi. Nekem nem túrsz valamit ilyen áron???
Ha már itt tartunk Budapesten is van jó turi??? Én soha nem látok, pedig a mamához is ahogy megyek átutazom a várost.

[quote]C írta:saládi: ma jött meg. Állambácsi biztoks kamatoztatta valahol néhány napig.

ezt nem értem. A hónap első munkanapján lett utalva, és ma már itt van, nem??????
bszilvi25

Na, reggel rohantam, mert mentem be a hivatalba (munkahelyem) intézik a gyedet meg még kaptam kajajegyet meg ilyenek. Dél lett mire hazaértem, mert itt vidéken nincs helyijárat. :)
Nagyon szórakoztató a társalgás, kár, hogy nem tudtam bekapcsolódni :) Örülök, hogy visszajött a hangulat :)
Márti, igen sorstársak vagyunk, és még most sem pihenhetek, mert Boni kialudta magát a babakocsiban.
Mia, nálunk is úgy van, hogy amint kitettem a lábam én már nem is vagyok, elfelejtenek szólni dolgokról :evil:
Csiri, Zoé annyira Cuki Édes :) Így mondja Hanna a kétéves keresztlányom :) Ja, és valld be, hogy klónozva van rólad :D
Melike, nagyon jókat turiztál! Nekem az is külön szervezést igényel, hogy turizzak, mert Szegeden van a kedvenc turim :(
Márti, csirkemelles receptjét megcsinálom Apának, mert az diétás :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella: de jó Neked, (és aki még kapja!) hogy kapod a kajajegyet. Én már nem, mert kivettek a listáról. Szemetek! Pedig adómentes, vagy mi. :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:44-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:45-kor.
pironya

Szilvi, igen, az attól függ, hogyan van meghatározva a kollektív szerződésben. Nálunk pl. táppénz, betegszabadság esetén nem jár.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Hanna pl szerette a sütifaló nemtommit ami énekel, ha belerakja a különböző formákat. De még gondolkodom. A keljfeljancsi jó ötlet.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella: furi. De majd most rákérdezek!!
Én ilyen szerződésre nem emlékszem (amiben ilyenek lennének leírva) De a nagy Magyar Telekom biztos nem ad...............
Túl sok feleslegesen "dolgozó" irodai kisasszonyt tart el......... akiknek egész nap a cigaretta lóg a szájukban, stb.stb...
Nem is hergelem magam.
bszilvi25

Pironya, olyan plüsst adok Boninak ami tudom, hogy nem hullajta a szőrét. Látszik az. Azok a kedvencei, mert meg tudja fogni könnyen, meg masszírozza az ínyét. Ezek a hűthető meg nemtommilyen rágókák nem érdeklik Bonit.
Van egy bohóca, az a kedvenc. Sűrűn kell mosni.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Ezt pl. könnyű megfogni, meg jól lehet csócsálni az orrát :)
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

csajok egy s.o.s. kérdés (asszem inkább többgyerkőcösökhöz): ha valaki vett már igénybe gyermekápolási táppénzt, az írjon nekem légyszi pü-t. köszönöm.

mia_snow

kajajegy: én sem kapok már. bezzeg odabent időnként megy a rongyrázás erre-arra... mind1 is.
a legszarabbul az esett amikor tavaly jutalomosztás előtt 1 héttel mentem el táppénzre. így buktam a jutalmat. jó nem? :roll:

mia_snow

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:45-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: