Nemrég értem haza. Idegbeteg vagyok... Elbumliztam a T-Home-hoz, mert már kb. 2 hónapja rendeltünk netet interneten keresztül, és persze még nem történt semmi. Gondoltuk, akkor most próbáljuk meg személyesen. Apa nevére kéne megkötni a szerződést, hogy a cége ki tudja fizetni. Na, vittem magammal egy meghatalmazást, hogy Apa helyett eljárhatok ez ügyben. Az ügyintéző közölte, hogy az a meghatalmazás nem jó, az ő formanyomtatványukat kell kitölteni...

Holnap megyek mégegy kört. Időmből futja rá...
Bella!
Nincs nálatok EDA??? Hűűű... én biztos aggódnék, hogy mi lesz, ha nem bírom...
Aida!
Tényleg, miért akarsz dokit váltani? És kórházváltáson is gondolkodsz, hogy kérdezted, van-e mindenhol EDA?
Bkatalin!
Apósod nem semmi! Mi az, hogy zöld vagy???
Zsiráf!
Megy a drukk, hogy minden ok legyen a pisivel! Az otthoni vérnyomi mérőkről azt hallottam, hogy korántsem olyan pontosak, mint az orvosi.
Gabi!
Ez a konzultáció az anesztes főorvossal olyan, mint valami vizsga. Te fogsz kérni EDÁt? Vagy az elbeszélgetés után döntesz?
Boci!
Sejtettem, hogy van valami csavar ebben a kandalló dologban!
Az én ujjaim is dagadnak. És ha nem mozgatom sokáig őket (főleg éjjel), akkor utána alig bírom behajlítani.
Csaki!
Jobbulást nektek!
Zokni: Nekem még régebben vett anyósom olyan zoknit, ami direkt visszeres lábra van, tök laza a gumi a szárában. Egyáltalán nem vág be. Szerintem ez valamilyen gyógyzokni.
Cipő: Egy a mákom, hogy volt egy pár bebújós sportcipőm, amit ajándékba kaptam és nagy volt. Na, most mindenhova abba megyek. Most pont jó! És nem kell a fűzővel bíbelődni!