Minyu!
Doktor néni Borax-os kenőcsöt írt fel, de nem használt, sőt, iszonyúan nézett ki a popsija 1 nap használat után! Mondjuk szarul is keverték ki, olyan, mintha sóderszemcsék lennének benne, az én kezemet is szúrta, nemhogy szegény Kamillám pelusba csomagolt popsiját!
Szóval megkérdeztem a Neogranormont doki nénitől, hogy szabad-e folyamatosan használni és azt mondta, nyugodtan! Holka is így tudja, így aztán maradunk ennél! Igaz, kész anyagi csőd, viszont 2 nap alatt helyrerakta a popsiját és azóta sincs gond! Úgyhogy megéri!
Csípőszűrés: nálunk Kamilla zárójelentésén már rajta volt a tel.szám, ahol időpontot kellett kérni a kórház melletti szakrendelőbe, ahol 6 hetesen ugyanaz(!) az ortopéd főorvos megcsinálja a vizsgálatot. sőt, ha kell az uh.-ot is, aki a születése után is megnézte! Ma megyünk délután, múlt héten kértem időpontot...
Koponya-hasi uh.: én megkérdeztem a gy.orvosunkat, hol érdemes, említette a Klinkát illetve a Heim Pál kórházat, de ezekben hosszú a várakozási idő és az egyik helyen 15.000-et kérnek érte!
Szóval mi a Jahn Ferenc kórházba megyünk doki néni javaslatára, ott ugyanis alaposak és fizetni sem kell, ráadásul férjem pénteken kért időpontot és 2 hét múlva már visszük is a lányt! Egyébként a kórházban szülés után megcsinálták nekik, de állítólag 6 hetes kor körül érdemes újra végezni a vizsgálatot, mert jobban láthatóak ilyenkor már az egyes eltérések! Megjegyzem, Lehelemnek még ingyér megcsinálták a kórházban 2 hónaposan, de biztos sokba kerül és hát a kórházat is elérte az egészségügyi deform!
Na és a saját nyűgöm: már jó 2 hete szurkál baloldalt az alhasam, néha elég fájdalmasan, bár azért a falnak nem megyek tőle! Volt valakinak ilyen?
Soha nem volt petefészekgyulladásom vagy ilyesmi, de gondolom, az lázzal járna!
Holka,szerinted? Jövő héten megyek dokihoz, de addig is, ha valakinek van ötlete, mi lehet ez, érdekelne!
Márti