sziasztok! újra itt... voltunk a beutalóért a dokinéninél! jövő hétfőn megyünk is a budaiba... Pöttöm, most az a gond, hogy nem ad beutalót a dokitok? mert itt a budaiban pénzért is csinálják, 5e Ft-ot olvasott a férjem a neten, de van rengeteg magánklinika is, ahol megcsinálják, csak sokkal borsosabb áron! viszont, ha jól értettem, akkor beutalót nem akar adni a dokitok? bár nem vágom, hogy neki ez miért fáj ennyire!?

az anyagcsereszűréssel kapcsolatban pedig tényleg ne aggódj! Nonóka egészséges, stramm kissrác! nehogy elkezd bebeszélni, hogy gond van, mert NINCS!

múltkor is írtad, hogy összehasonlított a többi babóval, és, hogy nem is emlékszem pontosan, de valamit Nono még nem csinál, amit itt már pár gyerkőc igen, hát az én Benim pedig nem fog még semmit a kis markába úgy, mint ahogy Nono, szóval egyéni szerintem a fejlődés, és, ha nagy gáz lenne, az már kitűnt volna! hidd el!

fel a fejjel!
Szuszu, gyűjtsd az erőt!

nincs esetleg valaki a közelben fórumos, akivel valahol talizhatnál út közben, és együtt jönnétek tovább? talán kicsit egyszerűbb lenne!
én most ahhoz veszem az erőt, hogy a párom melóhelyétől kocsival hazaugorjak anyukámék lakásába, és onnan egy buszvonal a MOM, de lehet, hogy buszozom, azt jóvan! úgyis van még mit kondiznom!
az orrspray nálunk is mumus!

én még porszival sosem szívtam az orrát, bár nincs is itthon olyan normális porszink, csak vízszűréses, azt meg macerás mindig beüzemelni... kell vennem majd egy gagyit!

sokszor hallom amúgy, hogy szörcsizik Beni is, de a kézi motyóval semmit nem tudok kiszippantani, ezért gondolnám, hogy a porszis jóval hatékonyabb! de lehet, hogy csak a nyála folyik hátra a torkán, és azért ad ki furi hangokat!
holnap anyóssal megyünk turizni a keletihez... vajon mennyi pénzt vigyek magammal?
ja, és képzeljétek, Beni úgy néz ki, hogy nagyfiú lett... már múlt pénteken is, de azóta tegnap este, és ma reggel is úgy aludt el, hogy betettem a kiságyba a kiadós büfiztetés után, nyöszörgött még egy darabig, és egyszercsak csend lett és bealudt!

annyira örülök ennek! remélem, hogy nem kiabálom el, és megtanulja, hogy mi a rend, mert jó lenne, ha nem kellene mindig hurcolni a kis popoját! szóval most ez a legújabb attrakciónk!