A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

andi, nagyon ügyes vagy!!!

bondi, a bhrg is egyfajta fejlesztő.

Laci édes ahogy alszik :)

dodó, igen ott voltunk

KépKép
muffin

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Nekünk jó éjszakánk volt...
Emma még mindíg alszik.

Tegnap voltam a tesco-ban, hálás köszönet az ötletért, mert sikerült megvennem az utolsó sütifaló bödönt. :lol:

Sajnos kutyus nem volt, pedig szemezgettem vele.... De karácsonyig még biztosan lesznek jó kis játékakciók még.

Apa próbált velem tegnap ismét békülni, de már azt hiszem velem van a baj.
Sokszor nagyon megbántott, és már nekem megy nehezen.
De majdcsak lesz valahogy...

Muffin!
Nagyon jók a képek!!! :lol: :lol: :lol:

Andi!
Nagyon ügyes vagy!!! :wink:

Kike!
Sajnálom a fogadat!

Wera!
Nálunk a karfiol után volt ilyen visítás...olyan lelkiismeretfurdalásom volt, hogy csak na!
ő meg rettenetesen sírt...

Patr!
Köszi! :wink:

Most futok tovább, mint Eliot, kicsit rendbekuszálom a fejem, aztán még visszanézek...
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:24-kor.
Vendég

Jó reggelt!
Nekünk borzalmas éjszakánk volt-este 7-től reggel 6-is két két és fél óránként kelt :( Mondjuk számítottam rá hogy ez lesz.Szóval hulla fáradt vagyok. :(

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin:nagyon édes Eliot a képeken :D

És persze Bubu Laci is cukker :D

Megyek,készíteni kell az oviba a kölköket.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó Reggelt!

Vagyok Én is csak tegnap sok volt a dolgunk!

Wera! Én viszkettem a terhesség végén és kaptam rá bőrgyógyásztól kenőcsöt! Azt, hogy mitől volt nem tudom! Drukk a projekthez!

Viki! Lacus nagyon ari! Nektek is DRUKK!

A többi baba is nagyon édes! :D

Holnap megyünk mi is a 4 hónapos oltásra és remélhetőleg meglesz a tenyésztés eredménye is!

A kaki két napja megint nagyon híg! :cry:

Köszönjük a Szabi dícséreteket!

Szly! Szupi az overál amit vettél!

Andi! Nagyon ügyi vagy! Szépeket csináltál! :D
Vendég

jo reggelt!
nekunk szokasos ejjszakank volt 8 utan valamivel buba elaludt , fe 4kor kelt, es meg alszik,bar 7korul mikor apa elment megebredt de nem mentem be hozza igy visszaaludt.
ebedet mar oda tettem, azon kivul meg csak porszivoznom kell.

Kata: nekem jo! az a nagy szokokut ott a hod feloli bejaratnal?

Muffin: nagyon jok a kepek!

Bondi:orulok, hogy ilyen apro dolgokban leled oromod mint domestesos torlokendo:)

Patr: ejjell tudtal pihenni?

Andi: nagyon ugyes vagy!
Vendég

Jó reggelt!

Lackó és Eliot nagyon édikék! :D

Wera! A végén nekem is marhán viszketett a hasam, de betudtam annak, hogy zebrásodtam... :(

Mi jövő héten fogunk venni játszószőnyeget, remélem Levi értékelni fogja.

Képzeljétek, vacsira úgy döntöttem, hogy nem cicit kap, hanem az aznapi tejet melegítem neki, mert volt 170ml, gondolván, hogy hátha úgy jól lakik, hogy nem fog sokszor kelni éjszaka. Hát tényleg csak egyszer kelt, de! 3 persz alatt beszippantotta a 170-et, és utánna még az egyik cicit is oda kellett adnom! :shock: 8)
Jesszus, vajon mennyit enne így cumisüvegből?

Katák! Kérdés! Levim úgy két hete elkezdett köhögni, de csak napi egyet, van olyan nap, mikor nem is, úgy mintha a torkát piszkálná valami, de szárazon.
Vidéken nem csinálta, csak itthon. Elég száraz a levegő, bár igyekszem sűrűn szellőztetni.
Mi lehet ez? Aggódjak? Vigyem dokihoz?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Köszi, most még nekem is tetszik a művem! :D

Marcsika! Sajnálom Apa-dolgot!

Kike! Nektek meg a rossz éjszakát!

Viki!! Hol van a kép a frizkódról?? ÉÉÉÉÉdesen alszik LaciBubu!

Viki most éppen mellettem azt próbálgatja, hogyan lehetne a csörgőjét, a rumbatököt és azt a zenélő izét egyszerre a szájába tömni. Nem nagy sikerrel...Olyan mérges tud ilyenkor lenni. :lol: :lol:

sz.andi

Andi! Édes lehet Viki ahogy küzd! :D
Vendég

Köszönjük a Bubu dícséreteket!

Komolyan mondom nagyon szeretem ezt a csapatot! Fórumozom máshol is, és hát ott kb. 3-4en vagyunk, akik reagálnak a másik hsz-ra, gyerekeire. A többi csak belibben és futatja a sajátját!

Tami!
Mit főzöl ma?

Evelin!

Vettek is plüst? Vagy csak háttér volt?

Katák!
Hogy aludtak a csajok?
20150601134430

Andi!
Még nem is fésülködtem. Éppen a fejemet tömöm. :oops: Viki berág? Laci is tud reklamálni :lol:

Kriszti!
Sztem fogja Levi értékelni.
20150601134430

Jó reggelt!

Muffin! Nagyon édi Eliot! Nem néztek rátok furán a boltban? :lol:

Viki! Lacus is nagyon tündér!

Jázmin megint este 9 óta alszik. Úgy tűnik az esti 200 ml tejcsi megteszi a hatását.

Apa elment dolgozni! Mos tmár folyamatosan mennie kell!

Andi! Nagyon ügyes vagy! Én nem vagyok képes ilyesmire.

Babu! Reméljük minden rendben lesz az eredménnyel!

Kike! Sajnálom a rossz éjszakát. Szegény Domit jól megkínozzák a fogacskák!

Marcsi! Sajnálom az apa dolgot! Én is türelmetlenebb vagyok vele. De mától rendesen dolgozik, úgyhogy biztos alakul a dolog, mert már ő sem találta itthon a helyét.

Kép
szly27

Viki: multkor az ikeaban a napi menu fuszeres csirkecsik volt salatval, na valami olyasmit probalok krealni( semmi ezxtre, csirkemellfile csikokban parolva, meg sali)
aaa3

Anyjuk! Te vagy aaa3?

Kép
szly27

Sziasztok lányok!

Viki! Lackó?
Kép
Kép Kép Kép Kép

Kép
teó

en tegnap kicsit kiontottem a lelkem, hogy mi bant , es bar lehet minden csoda csak 3 napig tart, d emikor este hazajott a munkabol nem gepezni ult le, hanem Annaval jatszott, segitett a furdesnel.....
Lehet hogy csak neha figyelmeztetnem kell:)
aaa3

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:25-kor.
Vendég

tegnapi furcsi

Kép

a kiskad mar kicsi, ezt igen elvezte csak az en derekam labam hatam...nem birta:(
aaa3

Tami nagyon édes!

Andi! Szegény Viki baba, én drukkolok neki hohy sikerüljön! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

igen en , bocsanat, rossz neven leptem be :oops:
Vendég

jajj de tunderke Tami!
Vendég

VKata! Köszi a tippet! Teszek is valamiben a radiátorra!

Na megyek, készülődűnk, lemegyek a földszintre, ott egy hónapos a baba. Majd este jövök.

Szép napot!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Katus!
Dundi fél 9kor belaudt, negyed 5kor kelt aztán 7kor. Ettünk, játszottunk, most megint relaxál.

Teó!
Tami maci édes szépséges kiscica!

Ezt a képet a férjem találta, szóval ne lepődjetek meg ha 1szer így találjátok a gyereket!

Kép
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:25-kor.
Vendég

Viki!
Ez a kép..... :shock:
Én minimum menetet vágnék apuka nyakára... :roll:

Emma 9- körül aludt el, és még mindíg alszik... :roll:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:26-kor.
Vendég

Nagyon édes Tami! :D

Á,egyszerűen nem tudok ide lelni irogatni nektek,megint nyafog,mennem kell :?

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:26-kor.
Vendég

8)
Vendég

Na szóval, ittt is vagyok, csak le voltak merülve az elemek. Takarítást persze ellógtam tegnap.

Nicike, nagyon alapos vizsgálat volt, este ledugtak szegénykémnek egy szondát a gyomrába az orrán keresztül, és ráerősítettek a testére egy csomó elektródát, az 8 órán át rajta volt, így figyelték a légzését.

Azt írják, hogy "manifeszt apnoe nem lépett fel, 4 deszaturációval járó obstructív apnoe fordult elő, melyek 2x hangjelenséget követtek. Periódius légzést is láttunk, összidőtartama nem kóros."

Tényleg Katák, ezek mit jelentenek? Egyedül az apnoét tudom, hogy mit jelent.

Voltak vérvételek, röntgen, úgy, hogy kontrasztos anyagot kellett innia és figyelték az áramlást, azt hiszem, meg még UH volt.

Muffin, nagyon jók a képek, először azt hittem, valami új képszerkesztő progival csináltad.

Viki, ügyes a kis fickód!

Andi, baromi jót kreatívkodtál, le is nyúlom az 5leted!

Kép
teó

Nem sikerült neki bekapnia mindet! Így inkább elmentünk öltözni...

Viki is rákapott a köhögésre! Rájött, hogyan kell és direkt csinálja. Bár most valami nem stimmel, mert olyan vékony hangon akar beszélni, és köhög tőle. Sztem fáj a torka, kicsit szutyog is.
Viszont az új szokása a nyálfújkálás! Nem nyáladzik már annyira, de mikor elkezdi fújni...Múltkor is rendesen beletenyereltem egy tócsába! :lol: :lol:
Na meg álmában beszél! Reggelente még a szemét ki sem nyitja, de jár a szája! Egy fél óráig hol megszólal, hol cumizik(ha berakom) de a szemét nem nyitja ki. Meg tömködi a szájába a takarója csücskét!

Minden nap csinál valami újat! Annyira imádom! Most éppen hangosan kakil :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Köszi Teó! Tami nagyon -nagyon szééééép!

Ok, nyugodtan lopj! :lol: :lol: Viszont idegesítő, mert gyorsabban haladtam volna, ha az indigó fog rá. De még a ceruza sem fog. Így karcoltam a táblába, csak hát macerás és nem oda sikeredik, ahova akarom.. na mindegy!

sz.andi

[quote="sz.andi"]N írta:sz.andi
Na meg álmában beszél! Reggelente még a szemét ki sem nyitja, de jár a szája!

Andi! Nőből van, mit csodálkozol!?

Anyukám mondta h én már 10 hónaposan beszéltem. Erre a férjem: és azóta is...... :lol:
20150601134430

Hú, mennyit írtatok közben!

Anyjuk, lehet, hogy írtad valamikor, csak én ugye picit lemaradtam, nincs már balhé a fürdésnél? Mondjuk kép alapján nincs, nagyon édes Anna baba.

De jó a tali, irigy vagyok, mi szerintem majd jövő tavasszal jutunk el csak, pedig mennénk, de még a tömegközlekedéstől odébb vagyunk. Majd lehetne egy ŐRs környéki tali is egyszer.

Addig is tegnap lecsaptam az utcából egy kismamára, jó lenne időnként nemcsak kettesben sétálni.
Nagyon frappánsan indítottam: Ti is kihasználjátok ezt a jó időt? És ő is nagyon eredeti választ adott: Igen, azt mondják, holnaptól esős idő jön.
Azért aztán dumcsiztunk mindenféléről.

Kata, köszi, jól vagyunk! Remélem, Tami babó már el is felejtette a Heim Pálos történéseket. Mostanában, mintha kevesebbet bukna, le is kopogom.
Egyébként mi az az előetetés sűrítóvel, amit írtál?

Kép
teó

Jó reggelt!

Andi: nagyon ügyes vagy! És milyen édes Viki a tömködéssel :)

Viki: cuki Lackó!
Az az apás kép csúcs!

Wera: hogy van Apa? És Nóri?

Teó: Tami nagyon cuki!

Kike: kitartást!!!

Marcsi: sajnálom az Apa-gondokat! Nálam ez úgy működik, hogy minden durci időszakom után történik velünk valami (akár ő közeledik, akár én, vagy vmi külső tényező...), amikor újra lehet indítani a rendszert :) nektek is ezt kívánom :)

Jajj, mindenhol kezdenek özönleni a karácsonyi cuccok! Kezdek beindulni :D

Közkívánatra kép Otiról - is.

Kép

Kép
Kép
bondi

Szly! Én is remélem, hogy minden rendben lesz vele!

Anyjuk! Anna édi!

Teó! Tami is nagyon édi!

Viki! Nem féltetek, hogy le esik Apa lábáról?

Andi! Szabi is szokott direkt köhögni és állandóan "hö"-zik és ha odamész hozzá akkor elkezd röhögni! Szerinted már most hülyének néz?
Vendég

Hát én lehet majd egyszerűbb figurákkal kezdem, mondjuk egy almával vagy csigával.

Na picit lépek, jön majd a barátnőm a pici lányával és még tök nagy a kupi, gép előtt ülök, mióta felkeltem.

Kép
teó

Babu!
A képen nem a férjem van! Ő találta ezt vhol!

Oti olyan jóképű!!!!
20150601134430

Köhögős gyerkőcök: :lol:

Az enyém szoprán sikoltozik :)

Kép
Kép
bondi

Viki! OOOps! :oops:
Vendég

Viki: köszi :)
És mindenhol ott van a jó kis képével... mindent csinálni akar, ha telefonálok, ő is, ha számítógépezek, ő is, ha fotózok, ő is.... - így lett a tervezett Nati-sorozatból közös kép :D

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt,

Viki, Adél nem aludt valami jól, 4.44-tól alig aludt, hiába szívtam az orrát...

Eliotnak köszönjük a képet!

Pati mi lesz?

Anyjuk én a másik oldalin zenélő kútra gondoltam, de lehet a szökőkút is, csak akkor később. Anna fürdős képe cuki!

Bondi, cukik a gyerekek!

Marcsi, azért ez jó éjszaka...Bárcsak Adél egy éjjel aludna ennyit...

Kép
andkata

Adélkámnak nagy puszi!

Közben megébredt a csávóm is!
20150601134430

Nagyon szép képeket raktatok fel!

Emma még mindíg nyomja... lassan 12 órája, egyszuszra...
vasalnom kellene ma, de nem akartam nekiállni, amig nem etettem meg, erre itt gubbasztok a gép előtt, ő meg alszik.

Köhögni, és sikongatni mi is szoktunk... baromi viccesen csinálja!
Vendég

Andi!
ment privi
Nagyon edes lehet Viki,nalunk is azt csinaljak a fiuk,csukott szemmel dumalnak es minden reggel pontban 6kor kezdik,ami ora allitas ota 5 :shock: 6kor meg cuki volt,meg apa ugyis kelt,de most meg sotet van :cry: :cry: :cry:
En ablakra szoktam csinalni matricafestekkel. Ha mesekoyvre teszel uveglapot minden tokeletesen latszik :D

Kata!
Az en olyan vonalzom is vacakolt es en ezert jol lecsereltem :lol:

Anyjuk!
Hmmm,ezt a pancsis kepet meg se merem mutatni a fiuknak,mit csinalok ha mar ilyen koran kezdik :wink: :D

Teo!
Nagyon edes Tami! Foleg az utolso kep tetszik,nagyon vagany.
Szegenykem,min ment keresztul :(

Muffin!
Mi is muvelunk minden felet a fiukkal es neha en is azt hiszem h mi vagyunk zakkantak,de ez tetszik Eliottal. Igazi muveszi foto :D Ha mas is igy lat minket hulyeskedni a gyerekkel mint en titeket,akkor nem is gaz,megnyugodtam :D
Vendég

Szabi másik mániája az, hogy mindent a fejére húz és közben fuldoklik! :evil:
Vendég

Jó reggelt!
Hát én semmit nem aludtam, most már engem is elöntött a takony!

Kata, Anyjuk még nem tudom útra kelek-e Zsolti ébredés óta ordít!
Megpróbálom elaltani, aztán majd jövök!

Andi! Nem arra gondoltam amit már megnyertél, hanem licitáltál egy textil könyvre, 1 ft-ért, majd 8 nap múlva jár le!

Kép
Kép
patr

Kata azt a kutat nem tudom hol van :oops: igazibol azt sem tudom meg hogy menjek, hogy minel kevesebbet tomegkozlekedjek.remelem az ido megjavul, egyenlore nem tul csabito :?

az ors kornyeki taliban en nagyon benne vagyok!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:27-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: