A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Még mindig a visszaolvasásnál tartok, de miközben olvasok, ti újra irtok, így kezd kialakulni egy ördögi kör... Tán karácsonyra képben leszek :roll:

DE: Muffin :P
MI IS DEC. 1-JÉN MEGYÜNK A BHRG-BE!!! Mi 16 órára :D :D :D És Today Mártához.

Véda
Vendég

Mav! Ment PÜ!

Roni! Egyszerre írtunk Pü-t :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Nicike: a pillekonnyunek mi a tipusa?nekem az kell! mert megzakkanok a cipelesbe
:roll:
Vendég

Tappancs! Te merre jársz???

sz.andi

andi ment a pü
köszi
nyügi van majd jövök

Képimg][/url]
Kép
ronix

Anyjuk Hauck, mind két babakocsi az meg a pihenő széke meg a hintájai is.
Nagyon meg vagyok elégedve mindeggyikkel.
Milyen babakocsitok van?

nicike

Bebe confort Lolla
Vendég

nem tudom aktuális-e még a textil kocka... mindenki azt keresett :D :D

http://www.teszvesz.hu/item470742034_pu ... ockak.html

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk de ha nézel hauck babakocsit,nem mideggyik könnyű.Nekünk a második nehéz nagyon...

nicike

Szly:köszi :wink:
Anyjuk:tényleg egy cipőben nyomjuk,nekem is mindig több a gondom a fogdoki után,mint előtte.Mit csinálnak gyökérkezelés címszó alatt?

Szegény Domim annyira-de annyira nyűgös,hisztis,sírós,pedig sose volt ilyen.Annyira sajnálom,de nem tudok segíteni neki.Ma már rajtam aludt el,olyan fáradt volt,és annyira szenvedett
Megmértem a lázát,popóban 37.7.Ez sem lehet a baja-levonás nélkül annyi.Én már nem tudom mit csináljak vele,Apa se tudja,nagyon rövid ideig van csak el,és nagyon szenved :cry: :cry:

amíg nem kapok pénzt,venni sem tudok neki homeós bogyót :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike; vagy 3 orat tatott szajjal kell fekudni, meg a nyalelszivo, meg belefeszitenek valamit a szadba hogy csak azt a fogadatt lassa amit csinal, kitisztitja, kifurja, reszelget, bokdos....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavisszagondolni is szornyu. 3 adag lidokaint kaptam es nem mondom nem fajt:(
de utana nem fajt nagyon es kb 2-3 nap utan ok volt, csak nemmentem vissza vele igy nincs meg allando tomes benne.
Vendég

Nicike: Hauckot nem nezek, mert nekem az nem jon be :oops: Nem tudom pontosan miert, de nem. A kisfiunak akire vigyaztam az volt, es bar tenyleg mindent tud, ami nalam kriterium, de nem vennem meg.
Igazabol egy uj lakas kene nem uj kocsi, mert ez nagyon csucsszuper kocsi, es szeretem amugy( vagy gyurnom kell :P )
Vendég

NA MI AZ ELŐBB ETTÜNK ALMALEVET. AZ ELŐZŐEKBŐL TANULVA, MOST CSAK KICSIT CSINÁLTAM, DE ÍGY IS VOLT VAGY 10-12KANÁLRA VALÓ. ÉS KÉPZELJÉTEK, NEM FINTORGOTT, TÖK ÉDIN NYAMMOGOTT RAJTA! ÉS NEM TUDTAM OLYAN GYORSAN ADAGOLNI, AHOGY KÉRTE! :shock:
NA DE MÁR NEM PUCOLOK TÖBBET, MAJD HOLNAP, MERT LASSAN FÜRCSI AZTÁN VACSI, ÉS UGYE GYÜMIRE TEJET? :wink:
DE MOST TÖ ÖRÜLÖK, VAN REMÉNY! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ANYJUK! NEKÜNK IS INKÁBB ÚJ LAKÁS KÉNE, NEM KOCSI, MERT NAGYON SZERETEM, KÉSŐBB IS JÓ LESZ, NA DE CIPELNI... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

anyjuk:elég szörnyen hangzik :? :(

Kép
Kép
Kép
kike

Itten vagyok.

Hír!
Dundus megfordult hátról hasra és vissza. Vége a nyugalmas időszaknak! :D :D :D :D

Dodó!
Ha van fagyi tejed, akkor miért tápot adsz neki?

Kike!
Sajnálom a fogadat! Meg téged is ;)
20150601134430

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:29-kor.
Vendég

Kike! Az is! Nekem terhesen csinálták, én is 3 szurit kaptam összesen előtte-közben, de mindent éreztem és fájt is.Alig vártam hogy hazaérjek, és bőghessek! :oops:

Levi bealudt. Vajon az almától? :D

Többedik anyukák! Csak kíváncsiságból: mennyi idős korig kell böfiztetni?

Ezzel kapcsolatban, én éjjeli szopikor nem szoktam böfiztetni, mert legtöbbször el is alszik cicin, csak visszarakom, fel sem kel rá. Már jó ideje így megy. Ez ugye nem rossz neki? Eddig még nem panaszkodott. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki! A legénykéink ugyanolyan huncutul bazsalyognak! Nem ugyanaz a postásunk véletlenül? :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti:jajj,nem nyugtattál meg-azt hiszem lesheti hogy elmenjek.
Utána is olvastam ,mit csinálnak alatta-ki van zárva hogy elmegyek :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszti!
Én sem mindig tudom büfiztetni Bubut, mert van h bealszik. Viszont én emiatt elég gyatrán alszom. Paramami beindul.

Postás? Hát nem tom! Lehet ;)
20150601134430

Na végre a végére értem az olvasásnak! 8)

Tökjól indult a délutánunk, sétáltunk, Nóri aludt egy kicsit, aztán hintázott a játszón és nagyon tetszett neki. Hazafelé is jól viselkedett, átjöttek anyósék, nevetgélt nekik meg minden. Aztán egyszer kitört belőle a sikítás, olyan 5 körül és tartott 19:15-ig. Teljesen magán kívül volt. Tök álmos volt de aludni nem akart, sehogy sem volt jó neki. Persze pont ma ettem brokkolit, most azon tépem magam h lehet attól fájt a hasa. Nemtom. Egyébként tudja vki h mennyi idő alatt kerül a tejcsibe a kaja :?: :?: :?: Kivi lennék rá, talán akkor tudnék mihez viszonyítani.

Folyt köv
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:29-kor.
Vendég

Viki:nálam széthúzza az írásodat a vonalzód után lévő írás.Na ezt jól megaszontam. :roll: Pedig nagyon jó :D

Kép
Kép
Kép
kike

Teó: Hát igen amit írtál az egyértelműen reflux,az jó ha megemeltétek az ágyat és adtok sűrítőt! Ez az első lépés, aztán meglátjátok elég e!?
Nekünk nagyon bejött már csak az előetetés sűrítővel is! (de minden gyerek más és más) azóta szinte nem is bukik és jobban is alszik, (bár nekünk nem riasztott a figyelő, csak láttam, hogy néha nyeldes) és jobban hízik.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:30-kor.
Vendég

Kata!
Köszi!

WEra!

Buksisimo Bugrinak!
20150601134430

Werus!
Én vhol olvastam h 3 óra kell míg a tápanyag a cicibe jut. Remélem csak múló sírás volt ez Bugricseknél.

Apa jól vizsgázott Bubutanból míg fodrásznál voltam. Ettek, volt peluscsere, játék sok kurjongatással. Ezen felbúzdulva bejelentkezek a hét vége felé kozmetikushoz is. :D
20150601134430

Viki - örülök h jól viselkedett a család a távollétedben! Muti a hajad!! :D
Vendég

Valószínű mégiscsak fájhat a pocija mert most is felsírt 1 óra alvás után. Ilyet még soha nem csinált! Kivettem megnyugtattam és visszaaludt a vállamon. Most sajnálom :( . Ez nem igazság hogy ő már ehet karfiolt, borsót meg mindent, én meg nem :roll:
Vendég

wera!
Nem lehet hogy a fogincája fáj?

Váááá...hogy lehet ilyen tapló valaki, hogy ilyenkor kezd el ütvefúróval fúrni este kilenckor.....??? Történetesen a falszomszédunk......úúúúútálom a panelt.

d.dodó

Jesszus Dóri! Mekkora egy barom! Ilyenkor ütvefúró... :evil:

Nemtom, lehet a foga is, de pont akkor bírja ezt csinálni amikor bűnözök egy kicsit. :roll:

Ja! Egyébként nagy elhatározásra jutottam. Nem rendelek többet kaját. Nem túl jó már pár hete és meguntam h 5-ből 2x a kukában végzi a 700 Ft-os kaja és közben éhen maradok. Úgy tervezem h 2 naponta csinálok egy nagyobb adag valamit, aztán majd meglátjuk hogyan sikerül kivitelezni. Nyílt most egy új kifőzde itt a kerületben, nincs mondjuk túl közel, de végső megoldásnak az is ott van.
Vendég

Csajok! Jól emléxem h közülünk is volt valaki aki rohadtul viszketett a terhessége végén?????????? Segítsetek már mert dereng valami de nem emléxem pontosan! Csak mert a barinőm (a decemberi topikból) rettentően viszket tetőtől talpig, meg sajna vért és fehérjét is találtak a vizeletében. Mi a franc lehet ez, van vkinek ötlete? Vérnyomija jó. A kivizsgálását nem kapkodják el, holnap kell vérvételre mennie (ANGLIA :evil: ). Kiborít h ott mennyire lazán veszik a terhességi problémákat - nem ez az első eset már... Szegénykém, biztos tök ideges lehet már.
Vendég

Imádom Oti beszólásait!!!! :lol:

Na megyek aludni! Szépséges álmokat mindenkinek! Cuppa
Vendég

Na Pati, Evelin, Tamara, Kata, Tita, Bondi, Wera?
Holnap mondjuk 10-10.15 körül a zenélő kútnál???

Nekünk jó napunk volt, csak délután volt egy kis visítás, mikor már dögálmos volt a drága. Utána mentünk sétálni, 2 óra szunya és nyugodt este jött. Már alszik...

Asszem licitálok a babkocsira.

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
andkata

Sziasztok!
Ma extra hisztis napunk volt, mindkét gyerek részéről. :((
Zsuzsinak még hétkor eszébe jutott, hogy van olyan lecke, ami nincs kész, mert itthon kell megcsinálni. Egy órát rajzolt (le kellett rajzolni, hogy miket láttak aznap a zöldségesnél), majd fél óra múlva leöntötte az egészet teával. :evil: :cry:
Talán meg tudtam menteni. Majd reggel kiderül.

Holnap még reggel "beszéljünk", hogy megyünk-e (szeretnék), mert most már hulla vagyok.

Kép
Kép
patr

Kata, jó az a babakocsi!
Találtam a tesódnak egy terhes farmert is, hátha jó rá, mert rám már a kezdetekkor kicsi volt!

Kép
Kép
patr

véda, mi egyre megyünk és valamilyen zitához.

akkor a gyökérkezelés témával én viszem a prímet. Terhesen szuri nélkül csináltam végig mind a 3! kezelést (1 fog), és a mai napig áldom a fejem miatta, mert ha kértem volna szurit, most is furdalna a lelkiismeret, hogy attól lett baja a fiamnak. (meg röntgent is akart csinálni, de nem engedtem...) most tuti hogy nem lennék nyugodt emiatt...

wera, az egyik ismerősömnek volt ilyen viszketése, és mire megszült szinte nem volt bőre egy csomó helyen mert már véresre kaparta, de ott valami ellenanyag termelődött és azért volt. MOndták ha mégegyszer terhes lesz, akkor az elejétől erre számíthat... Nem is vállalt többet...

magunkról még talán jövök beszámolni de most fürdetés van...

KépKép
muffin

wera!
Ugy tudom viszketés epepangástól lehet....azt nem tudom mit csinálnak vele.

d.dodó

Hú, Andi, tök jó textilkönyvet találtál a tesz-veszen (3D-s)! Már majdnem licitáltam, amikor láttam, hogy tied a licit! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Hú, Marcsi, most jutott eszembe, hogy nem írtam a barátnődnek!
De most pótoltam!
Bocsi!!!! :oops:

Kép
Kép
patr

Jó éjt mindenkinek, én olyan fáradt vagyok, hogy szerintem előbb elalszom, minthogy a fejem a párnához érne!!!

Kép
Kép
patr

csak hogy ne maradjanak ki a mai képek:
pihent agyú szülők gyereke:

Kép

KépKép
muffin

adélnak:

Kép

KépKép
muffin

Kép FUTOKSZALADOK

KépKép
muffin

muffin!
Naggggggyon jó! :) IKEA-ban voltatok?

d.dodó

Halihó!

Anyjuk: privi ment fogdoki ügyben!
Köszi a vigasztalást :) Sajna jobb híján a WC-takarításból merítek... mármint erőt :D de abban is van öröm, pl. a Domestos törlőkendő, ami nagy kedvet ad hozzá.

Viki: cukifejű Lackó nagyon ügyes!
Nati ma oldalra fordult, de, ugye, ő két nappal fiatalabb, ez még belefér :lol:

Akata: de jó, taliztok! Sajna nekem nem fog összejönni, dél körül jönnek tesómék, és megyünk a konduktorhoz... majd legközelebb :)
Pati, neked viszont remek alkalom, hogy pihenj :wink:

Muffin: ti aztán tudtok élni :lol:

Wera: remélem, nyugodt éjjeletek lesz/volt!

Dodó: hozzátáplálni??? És Lizy nem panaszkodott, hogy éhes lenne még? És minden más okés volt - kakás, pisis pelusok, jó kedély...?
Azért kérdem, mert Natinál mindez megvan, és ő is kevesebbet hízott, mint gondoltam, de azt hittem, ha a babáknak kevés, úgyis panaszkodnak. Nekünk legalábbis a doki néni és a védőnő is ezt mondják, hogy amíg valamennyit is hízik, az okés. Vagy kezdjek aggódni?

Véda, Muffin, mi az a BHRG?

Nekünk Pierre CArdin a sportokocsink is, olyasmi, mint Vkatáéké, csak kicsit régebbi modell. Nagyon szeretem, és azt is, hogy kétkarú, mert minden bizbazt rá lehet aggatni, pont, ahogy Anyjuk írta.

Na, megyek, vár a dorbézolás: romeltakarítás a konyhában a spenótos-sonkás lasagne után...
jó pihenést!

Kép
Kép
bondi

Muffin! Tündéri Eliot! Annyi Maci között! :lol: A szívek köztit nem néztem, Adélnek szólt! :lol: :lol:

Patr! Azt nem magamnak, hanem Mavnak ütöttem le!

Annyira drágák a szoba dekorációk! Csináltam hát magamnak. Na nem olyan, mint az igazi, de legalább ócccsóóó!

Kép

De majd még folytatom holnap, most megyek aludni!

Jó éjszakát!

sz.andi

Ja, egyébként vettem egy csomag álmennyezetet, és abból vágtam ki, azt festettem le! :lol: :lol: :lol:

No lépek!

sz.andi

Jó reggelt!

Andi!

Hogy Te milyen ügyi vagy!!!!

Bondi!
Nati is ügyes!!!! Kérek képet Otival!!!

Anyukám hívott tegnap h a Pennyben lehet plüss dolgokat venni, most akciós:

http://www.penny.hu/penny_hu/autoLayout ... sNr=172562

Ők már vettek egy nagy plüss macit Lacusnak.

Mellékelek egy képet h alszik Dundusom:

Kép kicsit elmászkáltam
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: