A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem panaszkodunk, némán tűrünk!

Kép
muzsuzska

És laptető. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok.Örülök Zsuzsi,hogy túl vagy a mai orvosi dolgokon. :)

Kép
martik77

Helló Márti!

Kép
flóra 11

Szia Márti! Tényleg én kérdeztelek, anyós kedvel téged? Örül a babának?

Kép
muzsuzska

Tömöm magamba a somlóit. :lol:

Kép
flóra 11

Bocsi,hogy nem válaszoltam Zsuzsi.
Igen,nagyon rendesek és örülnek az unokának.
Sajna minden jóban van valami rossz,mert L.apukája tüdőrákos így most kezelésekre jár,de talán az unoka érkezése erőt ad neki és ő kifejezetten örül.hogy fiú lesz.

Kép
martik77

Szépen eltűntetek mind! :wink: Na, akkor én pihizek kicsit.

Kép
flóra 11

Flóra csak egyen azt a somlóit :D
Nem volt gond a suliban a meccs miatt?
Nálunk is folyamatosan mondja a tévé,meg a neten is ez van.

Kép
martik77

Pihenj, Flóra rád fér!

Kép
muzsuzska

Szóval csak ketten vagyunk itt Zsuzsi :D

Tényleg nem is mondtam,hogy tök jó a kép amit emilben küldtél :D
Amúgy mindig írod,hogy magas vagy de milyen magas?

Kép
martik77

Na jó megyek megfürdök,majd még jövök. :?

Kép
martik77

Hát a pihenésből az lett, hogy elnyúltam az ágyon,jött az egyik fiam, mesélt,jött a másik fiam mesélt, megnéztem a hír TV-t, jött a Flórián mesélt és kezdődött a sajtótájékoztató a szombati meccsel kapcsolatosan,megnéztük azt és most főztem magamnak egy teát, hogy ne fájjon a torkom....

Kép
flóra 11

Vendég volt nálunk.

Márti, 183 cm vagyok és a párom is. Sőt a nadrágméretünk is egyforma, de a sportos pulcsijait is hordom!
:D :D

Flóra! Jobbulást neked!

Kép
muzsuzska

Addig örülj még neked mesélnek a fiúk! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,örültem is. :D

A Péter közben elment vezetni. Bálint az apjához ment, F. elaludt. Magamra maradtam. :(
Csak a forróság önt el időről időre. :twisted:

Kép
flóra 11

Sziasztok :?
Már Tancsuval beszéltem,úgy hogy ő már tudja amit írok.
Szóval be mentem a kórházba mert darabos alvadt vérzésem volt.
Meg vizsgált egy doki de nem látott semmit(méhszáj zárva uh-n baba szívverés jó).
Azt mondta sokat pihenjek,meg feküdjek,hát remélem tényleg csak ennyi.
Azért jelentkezem mindig. :) Puszi mindenkinek :D

Kép
martik77

Jaj,Márti! Hát ez azért nem egészen megnyugtató. Jó, hogy voltál dokinál.Nem adott Duphastont? Azt szoktak adni ilyen esetben. A Te dokid nem rendelt? Kell menned még valamikor?

Vigyázz magatokra. Puszi.

Kép
flóra 11

Ma úgy látszik mindenkinek meg van a maga gondja-baja. Remélem holnap jobb lesz a helyzet,mindenki meggyógyul, kipiheni magát, a gondok megoldódnak... :wink:

Kép
flóra 11

Szia Flóra.Csak gyorsan bekukkantottam.Nem volt a én dokim egy idősebb vizsgált meg.De ő is a Magne b6-ot mondta,hogy szedjem amit tegnap te is.Ez van :? Majd jövök :)

Jó éjt mindenkinek!!!! :D

Kép
martik77

Jó éjt Márti!

Kép
flóra 11

Lányok, a Benó tegnap írt nekem sms-t,sajnos csak ma reggel vettem észre,mert a telcsim a táskámban volt.

Szóval rossz a netük,nem tudott jönni. Nem írta, mikor lesz jó. Gondolom ma a suliból majd jelentkezik.

Kép
flóra 11

Tegnap eléggé ramatyul voltam,most épp jól vagyok, de ezek ahőhullámok borzalmasak.Az egyik pillanatban reszketek a hidegtől, aztán meg elönt a forróság. 15percenként képes a hőm 1 egész fokot leesni vagy felmenni. Nem 0,1 tizedet, hanem 1 fokot. Vagyis egyik pillanatban pl. 37,2 másikban már 35,2. Mondjuk ennyire extrém csak néha van,de a kilengések akkor is nagyok.

Kép
flóra 11

Ma nagyon hosszú napom lesz. Tanítás, utána gyűlés,utána tűzvédelmi iskolázás... :evil: És ma tanfolyamom is lenne, de oda nem jutok el.

Kép
flóra 11

Megyek, fogmosás és irány a munka.

Pá, lányok...

Kép
flóra 11

Jó reggelt...

Ha a nappalunk jó,akkor az éjjel pocsék...
Végülis valahol szivatni kell anyát nem??? :wink: :wink: :wink:
Este 8-kor kaja,egyből aludt,semmi gond...
Éjfélkor kaja,na onnantól nem alvás!!!!
Hajnali 2-kor peluscsere közben úgy nevetett rám,mint aki sosem volt álmos.... :lol: :lol: 8) 8) :lol: :lol:
Most elaludt,bezzeg nekem dolgom van,jönnek járólapozni a teraszom,vár rám kb másfélóra mosogatás és főznöm is kell...

Csak leültem egy kv-ra a gép elé,de már megyek is...:)

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Helló!

Megint a suliból jelentkezem, mert mint rtam, ma itt fogok még vacsorázni is. :evil: Borzalom!

Délután pedagógiai ulés, utána meg az a buta iskolázás. :evil:

Kép
flóra 11

Most szakkorom van a gyerekekkel, számtógépes, tehát tudok írni. :)

Kép
flóra 11

Sajna látom hiába én most ráérek, senki más nem ér rá.

0s már nekem is mennem kell.
Pedig szerettem volni tudni kivel mi van, Márti hogy vagy?

Majd este....

Kép
flóra 11

Sziasztok, csajok! Bocs, betojt a gép, a suliban folyamatosan óráim vannak, lóg a szemem már.

Márti, most olvastam, hogy mi történt. Nagyon sajnálom, és remélem, hogy minden rendben van már. Ugye, jól vagy? A múltkor te írtál nekem sms-t? Mert akkor az a te számod, gondolom.

Megyek a gyerekekhez, aztán 4-re megyek a belgyógyászatra.
A babácskák 11 hetesek. :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Egyébként sajnos semmit nem tudok rólatok, nem sikerült egyszer se visszaolvasnom, csak ennyire bírtam mindig jönni, hogy legalább életjelet adjak. Azért fogok rá időt szánni természetesen, de most kihasználom, hogy jól vagyok és itt vagyok a suliban, nyomjuk a tételeket ezerrel, ráadásul helyettesítenem kellett az egyik kollégát is az osztályomban.
Remélem, minden oké veletek, majd visszaolvasok.
Puszilok mindenkit és nagyon hiányoztok! :cry:

KépKép
benó

Sziasztok. :)
A helyzet ua mint tegnap. :(
Fekszek meg bőgök,erre vagyok képes. :cry:
Én nem tudom a számodat Benó szerintem Flóra küldött sms-t.
Majd jövök még.Puszi mindenkinek.

Tancsu:remélem jól viselted a járólapozást :D

Kép
martik77

Mi a helyzet? Vérzel? Vagy micsoda, Márti? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Mennem kell lassan, Márti nagyon szurkolok, hogy jól legyél! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Sziasztok.
Megjöttem munkából. Tanfolyamra ma már nem érdemes mennem. Fél háromkor kezdtek, lassan már be is fejezik. 5-ig szoktunk lenni. Míg odaérnék, már vége is lenne. :(

Kép
flóra 11

Márti,ez a vérzés egyáltalán nem jó. Miért nem mentél ma vissza? Én a helyedben okvetlen visszamennék. Inkább legyen kórház a vége,de múljon el a vérzés. Mikor lesz ott a Te dokid?

Kép
flóra 11

Tancsu,milyen lett a terasz?
inaska mellett lehetett dolgozni?

Kép
flóra 11

Most ebédelek és raktam be mosni is.

Kép
flóra 11

Márti, keresd meg a saját dokidat. Nincs okos tanácsom, én is sírnék és félnék,pedig ez nem tesz jót. Beszélj Tancsuval mit tegyél. :cry:
Ilyenkor szoktak adni infúziót, kúpot a kórházba.

SZILVI! ha olvasol , írj pár sort mit mondott a doki!! Kérlek!

Benó remélem tudsz jelentkezni te is doki után. Amíg révültél, Gy, tönkretette a gépet? :evil:

Timi, sajna nem ér rá! Pedig a babaszülés történet még nem volt!

Flóra, akkor ma már otthon leszel?

Kép
muzsuzska

Tancsu, vissza fogod még sírni ezt az időszakot. Pedig most ez tűnik a legrosszabbnak! :D
Gondolj bele ,amikor elkezd totyogni, mindig mellette kell legyél, hogy ne essen nagyot, ne pakoljon szét mindent, miután elindul a totyogás többé nem akar a kiságyba maradni csak menni vagy mászni. :D :D Lesz még rosszabb is!

És Benó babái........ kétfelé.........

Jaj, Flóra védj meg , ugye így van?

Kép
muzsuzska

Majd később bekukkantok! :wink: Királyfizom! :D

Kép
muzsuzska

Telefonált a Benó. Sajna még mindig rossz a gépük,nem tud jönni. Gy.megpróbálta újra installálni, de nem segített.
A suliban is nagyon elfoglalt,nem nagyon tud onnan sem jelentkezni.
De amint tud,majd jön. Egyébként jól vannak, most elég jól is érzi magát.

Kép
flóra 11

Igen Zsuzsi, igazad van. Ez az időszak tényleg még a legnyugodtabb a baba mellett. Annak ellenére,hogy gyakran kell éjjel kelni. Később egyre fokozódik az aggodalom, a gondok egyre nagyobbak, mikor kezdenek éjjelre kimaradozni, az szörnyű,de el kell viselni. Nem beszélve arról, amikor megkapja a jogosítványt és elkéregeti az autót. :? :roll: :shock: :lol:

Kép
flóra 11

Hormeel S cseppek

Homeopátiás gyógyszerkészítmény

A Hormeel S cseppek homeopátiás gyógyszerkészítmény, és mint ilyen a szervezet öngyógyító törek­vését serkenti. Alkalmazható a menstruációs ciklus funkcionális zavarai esetén, ill. kiegészítõként steri­litásban a gyógyszeres terápia támogatására; a belsõ elválasztású mirigyek mûködésének szabá­lyo­zására.

Találtam ezeket a cseppeket. Nagyon dicsérik őket. Utánanézek, hogy nálunk kapható-e.

Kép
flóra 11

Sajna nem jön senki. :(
Márti, nem vagy jobban?

Tancsu, talán valamit tudsz Mártiról. Legalább Te gyere.

És ti hogy vagytok R.-al?

Kép
flóra 11

Köszi Flóra! :D

Elolvastam, én már annyi mindent beszereztem és semmi......

Flóra én már álmosodom, szerintem sokan már nem jönnek! Sajna...
Pihenj te is! Pusszancs!

Kép
muzsuzska

Én most itt vagyok! Még! :D

Kép
muzsuzska

Flóra ,sajnos nem vettél észre, megint elkerültük egymást. :cry:
Megettem a maradék karfiollevest, szét durranok.

Kép
muzsuzska

Ma már nem jövök! Jó éjszakát mindenkinek és holnapra szebb napot!

Kép
muzsuzska

Jaj,Zsuzsi! Kicsit nem nézek ide és pont akkor vagy. Pedig 5-10 percenként frissítgettem. De közben olvastam. Sajnálom. :cry:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: